Ben instagramda selmasenakis a sipariş verdim haftaya cumartesi kargoya verecek. Normalde betusun hediyeliklerine yaptıracaktım ama 1.5 hafta önce konuşurken teslim tarihi 9-10 ekim dedi o yüzden vazgeçtim. Bi de selmasene dedim 0-3 ay değil de 3-6 ay tuluma yapacak daha rahat olur diye düşündüm misafir geldiğinde de giydiririmGünaydın kızlardaha önce konuşulmuştur belki ama kaçırmışım isimli hastane çıkışı yaptıran var mı ve nereden yaptırdınız
Ayy bizde Kütahya'ya geleceğiz ya Kütahya'nın ayazı Eskişehir'den kötüymüş bir deKombiye derece termostatı takılıyor evin ısısını sabit derece de tutalım dedik.
Ev değil de dışarısı beni korkutuyor Eskişehir ayazı diye bir gerçek vargaliba artık ömrümüzün sonuna kadar endişelenecek birşeyler bulacağız
Ya aslında biraz bekleyip gitmek gerçekten iyi ama işte nasıl yapacağız yaaaa. Ben de cesaret edememBen karsta ilçe hastanesinde çalışıyordum.
Orda da kadın doğumcu her zaman olmuyordu gebelerde sancısı, suyu vs. gelince evde bekleyip bekleyip geliyorlardı ki açıklık en az 7-8 cm oluyordu bu açıklık sonrası bebek her an gelebilir diye mecbur doğumları orda oluyordu onlar da doktor olmadığı için merkeze sevk olmak istemiyor orda doğum yapmak istiyorlardı böyle bir yol bulmuşlardı
Bazen bende kendi kendime diyorum sancı başlayınca evde bekleyeyim sıklaşınca hastaneye gideyim diye de o riski alamıyorum
Çok fark etmez canım sen Kars Tokat idmanlısınAyy bizde Kütahya'ya geleceğiz ya Kütahya'nın ayazı Eskişehir'den kötüymüş bir de
Önce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirimYa aslında biraz bekleyip gitmek gerçekten iyi ama işte nasıl yapacağız yaaaa. Ben de cesaret edemem
Hımmm ilk çocuk mu canım ? Tecrübeliymişcesine konuşmuşsun ya da cesaretlisin maşallahÖnce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim
Evde 24 derece bizim icin cok bileBebişleri soğuk değil sıcak daha çok hasta eder diyor doktorlar canım evin içini 24 derece civarı tuttuktan sonra sorun olmaz bence dışarı çıkarken de giydiririz iyice napalım
Eveeeeet bayılıyorum ben oraların havasına tam benim ruhuma uygun melankolik soğuk yağmurlu
Bakalım birkaç sene içinde netleşecek ama yüksek ihtimal taşınacağız biz oralara canım muhtemelen Hollanda olacak ama
sadece bu ilacimi cikariyosunİçtiğim gibi midemi bulandırıyo ve afedersin bi bardak suyla içiyorum onu bile çıkartıyorum
Benim 2.de once suyum geldiÖnce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim
Canım öyle suyun geldi evde oyanlandın ya o ara sancın nasıldı ? MaşallahEvde 24 derece bizim icin cok bile
Biz burda alismisiz ya soguga
23 bile bizler icin sicak ama bebekli ev icin olabilir
insallah hayirlisi olsun canim
sadece bu ilacimi cikariyosun
belki kokusundan falandir
baska bi ilac verse doktorun
Benim 2.de once suyum geldi
6 saat evde oyalandim ev isi yaptim dus aldim namaz kildim ciktim hastaneye vardigimda 6bucuk saat gecmisti aradan
4 cm ile girdim 3 saat sonra dogum yaptim
İlk çocuk kuzum ama çok fazla doğum vlogu ve video izledim youtube daHımmm ilk çocuk mu canım ? Tecrübeliymişcesine konuşmuşsun ya da cesaretlisin maşallahben her iki ihtimalde de ay n’oluyo n'oluyo diye giderim heralde hastaneye puset çanta hazır arabada bile şimdiden
Yok bilakis hoşuma gitti detaylandırman canım sağolasın.ben maalesef hastanede yattım birkaç kez 20. haftalarında plesanta kaynaklı kanamam daha doğrusu lekelenme ve kasılmam olmuştu daha sonra 29. Haftam da erken doğum riskim oldu o yüzden hastanede yattım müdahale edildi çok şükür durduruldu şu ana kadar bundan sonrası da muallak dikkat etmem gerekiyor her an erken doğum olabilir
Plasentanın rahim ağzına beş santimden az uzaklıkta olması plasentanın aşağı yerleşimili olması demek gebelik haftası büyüdükçe rahim büyüyor ve bebek büyüdüğü için plasentada yukarı çıkabiliyor bazen bu 20. haftalarda oluyor bazen de 33 34'ü bulabiliyor açıkçası benim neredeyse 30. haftayı buldu ve tamamen beş santim üstüne de çıkmadı hala her kontrolümde doktorum bakıyor buna bağlı plasenta da kanama alanım vardı çok plasentanın arka bölümünde kanamaların oluşmuştu en riskli olan oydu o süreçte zaten hastaneye yatırmışlardı ama herkese böyle ilerlemiyor bazıları hiç kanaması sıkıntısız birkaç haftada yukarı çıktığını öğreniyorlar bana ilişki açıkçası nerdeyse başından beri yasak kendini yormaman en önemlisi plasenta istirahatle yukarı çıkma olasılığı oluyor yani 23. haftada tamamen yukarı çıkmazsa üzülme biraz daha zaman alabilir kusura bakma biraz uzun yazdım doktorumun bana tamamen ilettiği şeyleri sana iletmek istedim ilk başta çok üzülüp ben de araştırmıştım inşAllah sağlıklı bir şekilde ilerler hiçbir problem yaşamazsın hemen yukarı çıkarbu arada bazen bu gebelik haftan küçük olduğu için çok önemsenmez benim de detaylıya gittiğim doktor bunun yukarı çıkabileceğini düşünüyorum demişti yani aslında onlarda öngörebiliyor
İnşallah canım şimdilik mesafe 2.5 cm çıktı baya yakın yani henüz tam bir kanama yaşamadım ama doktora bir daha haftaya detaylıda incelettireceğim baklalım. İlişkiyi benim doktor da yasakladı.Şu durumda ilişki düşünülmemeli bence riskli bir durumunuz var zaten olmasa da olur gibi
Cabucak yukarı çıkar sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah
Sancim yok diyecek kadar yoktuCanım öyle suyun geldi evde oyanlandın ya o ara sancın nasıldı ? Maşallahdiyorum
Benimde detaylı ultrosunumda 2.2 cm di senden daha aşağıdaydı detaylıdan bir hafta önce plesantamın arkasında rahim ağzımın önünde tam kanama alanı görüldü ve iğne başlandı. Ayrıca doktor direk istirahat raporu verdi dinlenmem gerektiğini söyledi tam o sıra çok hafif lekelenme ve kasılma yaşadığım için hastanede yattım. Tam 1 hafta sonraydı detaylım. Kanama alanı arkasında yok olmuştu plesantanın içinde vardı. Doktor önemli olan arkasında olmaması dedi. Keşke sanada istirahat verilseydi canım. Benzer şeyler yaşamışız ama bende yok oldu dediğim gibiYok bilakis hoşuma gitti detaylandırman canım sağolasın.Benim en son 21. hafta hala aşağıdaydı mesafe 2.5 cm çıktı ilişki yasaklandı rahimin bebekten ayrı rhim ağzına doğru kanama alan ı görüldü ama atmadı vücudum o kanamayı belki içeride erimiştir. İstirahat ediyorum ama çalıştığım için ister istemez ayakta oluyorum. Haftaya yani 24 haftaya girişte detaylıda kontrolüm var doktordan ölçmesini isteyeceğim. Maalesef baya yakın rahim ağzına. Korkmalı mıyım? Şimdilik kanama olmadı.
Aa bu grupta benden sonra ilkkez birinin ssvd istediğini duydumEvet kızım sezeryandi bu da öyle olacak.başta başka ilçeye gidip ssvd mı olsa diyordum sonradan normal doğumunda zorluğunu duydum vazgeçtim
Eger bu sancımı doğuruyorum mu gercek mı dıye evde dolansana kadar 4-5 cm gelırsın zatenBen karsta ilçe hastanesinde çalışıyordum.
Orda da kadın doğumcu her zaman olmuyordu gebelerde sancısı, suyu vs. gelince evde bekleyip bekleyip geliyorlardı ki açıklık en az 7-8 cm oluyordu bu açıklık sonrası bebek her an gelebilir diye mecbur doğumları orda oluyordu onlar da doktor olmadığı için merkeze sevk olmak istemiyor orda doğum yapmak istiyorlardı böyle bir yol bulmuşlardı
Bazen bende kendi kendime diyorum sancı başlayınca evde bekleyeyim sıklaşınca hastaneye gideyim diye de o riski alamıyorum
Evet vallahi korkuyorum kuzum ben de bu detaylıda da eğer öyle ise ben de istirahat alıp pek gitmeyeceğim şimdilik kanama yaşamadım ama pembe akıntım oluyordu peçeteye geliyordu. Benim doktor da baktı plasentada yoktu ama korkudan sürekli ultrasona giresim geliyor. Bir kanama olmadıkça panik olmamalıyım değil mi?:)Benimde detaylı ultrosunumda 2.2 cm di senden daha aşağıdaydı detaylıdan bir hafta önce plesantamın arkasında rahim ağzımın önünde tam kanama alanı görüldü ve iğne başlandı. Ayrıca doktor direk istirahat raporu verdi dinlenmem gerektiğini söyledi tam o sıra çok hafif lekelenme ve kasılma yaşadığım için hastanede yattım. Tam 1 hafta sonraydı detaylım. Kanama alanı arkasında yok olmuştu plesantanın içinde vardı. Doktor önemli olan arkasında olmaması dedi. Keşke sanada istirahat verilseydi canım. Benzer şeyler yaşamışız ama bende yok oldu dediğim gibi
Kuzum malesef yapılacak cok bısey yok üzülerek söylüyorum doğumdan sonra geçerKızlar merhaba ilk defa yazıyorum buraya sizinle aynı zamanda hamileliğimiz. Şimdiye kadar hamileliğim çok rahattı ama son bir haftadır sağ kalça bacak ağrısından adım atamıyorum sağdan sola donemiyorum. Eşim işi bıraktı bana yardım edebilmek için. Fizik tedaviye gittim pek bir şey yapamadılar. Sadece günde bir tane parol içiyorum o da pek faydalı sayılmaz. Acı artık yormaya başladı beni. Yaşayan başına gelen çözümü olan var mı acaba. Pilates hareketleri de işe yaramıyor zaten acı çok yoğun olduğu için hiç bir şey yapamıyorum.
Bende 10 eylul gibi vereceğim kuzum teslımat suresı uzun değilEvet o siteyi gördüm canım hemen ilk sırada çıkıyor sanırım.. Eylül ortası gibi sipariş versek yetişir mi
Ortası yok mu bu işinKizlar sizi uzmek istemem ama Ekim soguk olacak deniliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?