2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar daha önce konuşulmuştur belki ama kaçırmışım isimli hastane çıkışı yaptıran var mı ve nereden yaptırdınız
Ben instagramda selmasenakis a sipariş verdim haftaya cumartesi kargoya verecek. Normalde betusun hediyeliklerine yaptıracaktım ama 1.5 hafta önce konuşurken teslim tarihi 9-10 ekim dedi o yüzden vazgeçtim. Bi de selmasene dedim 0-3 ay değil de 3-6 ay tuluma yapacak daha rahat olur diye düşündüm misafir geldiğinde de giydiririm

Ayy bizde Kütahya'ya geleceğiz ya Kütahya'nın ayazı Eskişehir'den kötüymüş bir de

Ya aslında biraz bekleyip gitmek gerçekten iyi ama işte nasıl yapacağız yaaaa. Ben de cesaret edemem

Ya aslında biraz bekleyip gitmek gerçekten iyi ama işte nasıl yapacağız yaaaa. Ben de cesaret edemem
Önce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim

Önce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim
Hımmm ilk çocuk mu canım ? Tecrübeliymişcesine konuşmuşsun ya da cesaretlisin maşallah ben her iki ihtimalde de ay n’oluyo n'oluyo diye giderim heralde hastaneye puset çanta hazır arabada bile şimdiden

Evde 24 derece bizim icin cok bile
Biz burda alismisiz ya soguga
23 bile bizler icin sicak ama bebekli ev icin olabilir
insallah hayirlisi olsun canim
İçtiğim gibi midemi bulandırıyo ve afedersin bi bardak suyla içiyorum onu bile çıkartıyorum
sadece bu ilacimi cikariyosun
belki kokusundan falandir
baska bi ilac verse doktorun
Benim 2.de once suyum geldi
6 saat evde oyalandim ev isi yaptim dus aldim namaz kildim ciktim hastaneye vardigimda 6bucuk saat gecmisti aradan
4 cm ile girdim 3 saat sonra dogum yaptim

Canım öyle suyun geldi evde oyanlandın ya o ara sancın nasıldı ? Maşallah diyorum

Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum buraya sizinle aynı zamanda hamileliğimiz. Şimdiye kadar hamileliğim çok rahattı ama son bir haftadır sağ kalça bacak ağrısından adım atamıyorum sağdan sola donemiyorum. Eşim işi bıraktı bana yardım edebilmek için. Fizik tedaviye gittim pek bir şey yapamadılar. Sadece günde bir tane parol içiyorum o da pek faydalı sayılmaz. Acı artık yormaya başladı beni. Yaşayan başına gelen çözümü olan var mı acaba. Pilates hareketleri de işe yaramıyor zaten acı çok yoğun olduğu için hiç bir şey yapamıyorum.

Hımmm ilk çocuk mu canım ? Tecrübeliymişcesine konuşmuşsun ya da cesaretlisin maşallah ben her iki ihtimalde de ay n’oluyo n'oluyo diye giderim heralde hastaneye puset çanta hazır arabada bile şimdiden
İlk çocuk kuzum ama çok fazla doğum vlogu ve video izledim youtube da öyle yaparım gibi geliyor ama belli olmaz o an dediğin gibi.
Arabaya koymak lazım yavaştan iyi hatırlattın ben de bebişin çantasını ve pusetini koyayım sadece benim bavulum kalsın evde

Yok bilakis hoşuma gitti detaylandırman canım sağolasın. Benim en son 21. hafta hala aşağıdaydı mesafe 2.5 cm çıktı ilişki yasaklandı rahimin bebekten ayrı rhim ağzına doğru kanama alan ı görüldü ama atmadı vücudum o kanamayı belki içeride erimiştir. İstirahat ediyorum ama çalıştığım için ister istemez ayakta oluyorum. Haftaya yani 24 haftaya girişte detaylıda kontrolüm var doktordan ölçmesini isteyeceğim. Maalesef baya yakın rahim ağzına. Korkmalı mıyım? Şimdilik kanama olmadı.

Şu durumda ilişki düşünülmemeli bence riskli bir durumunuz var zaten olmasa da olur gibi
Cabucak yukarı çıkar sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah
İnşallah canım şimdilik mesafe 2.5 cm çıktı baya yakın yani henüz tam bir kanama yaşamadım ama doktora bir daha haftaya detaylıda incelettireceğim baklalım. İlişkiyi benim doktor da yasakladı.

Canım öyle suyun geldi evde oyanlandın ya o ara sancın nasıldı ? Maşallah diyorum
Sancim yok diyecek kadar yoktu
Arabaya binince yavastan basladi
Hastaneye geldigimde vardi ama dayanacak kadardi
Cok guzel dogum olmustu elhamdullillah

Ki 1 gun oncesi doktor beni korkutmustu
Daha min 20gunun var diye
Oyuzden bazi seyleri cok kafaya takmamak gerek Allahinda bi plani var :) oluruna birakmak gerek

Benimde detaylı ultrosunumda 2.2 cm di senden daha aşağıdaydı detaylıdan bir hafta önce plesantamın arkasında rahim ağzımın önünde tam kanama alanı görüldü ve iğne başlandı. Ayrıca doktor direk istirahat raporu verdi dinlenmem gerektiğini söyledi tam o sıra çok hafif lekelenme ve kasılma yaşadığım için hastanede yattım. Tam 1 hafta sonraydı detaylım. Kanama alanı arkasında yok olmuştu plesantanın içinde vardı. Doktor önemli olan arkasında olmaması dedi. Keşke sanada istirahat verilseydi canım. Benzer şeyler yaşamışız ama bende yok oldu dediğim gibi

Eger bu sancımı doğuruyorum mu gercek mı dıye evde dolansana kadar 4-5 cm gelırsın zaten ben oğlumda suyum gelmemiş olsaydı 5 cm e kadar yalancı sancı sanardım

Evet vallahi korkuyorum kuzum ben de bu detaylıda da eğer öyle ise ben de istirahat alıp pek gitmeyeceğim şimdilik kanama yaşamadım ama pembe akıntım oluyordu peçeteye geliyordu. Benim doktor da baktı plasentada yoktu ama korkudan sürekli ultrasona giresim geliyor. Bir kanama olmadıkça panik olmamalıyım değil mi?:)

Kuzum malesef yapılacak cok bısey yok üzülerek söylüyorum doğumdan sonra geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…