- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Ama seninki haftasıyla uyumlu çıkmış benim 33+1 yerine 32+1 cıktı neyse çok sorun etmeyeceğim sağlıklı doğsunda başka bir şey istemiyorumBak benim de 32. Haftada 1690 çıkmıştı sonra 34 te 2 kilonun üzerine çıktı 2200 oldu, doktor da dedi cılız gibiydi ama toparladı diye. Merak etme toparlayacaktır bebiş kendini
Burun aspiratörü- bu arada tum kozlara seslenıyorum fizyolojik serum adı altında satılan tek toplum serumlardan almak yerıne 500 CC 250 cc serum alıyoruz eczaneden şırınga ıle cekıp bır sene kullanıyoruz 15 tlye onu alıyorsan aynı şeye sırf tüplerde dıye cok para vermeye gerek yokHemmenn listeye eklendi kuzum sagol
Aktıf olman buyuk avantaj kuzumHadi inşallah öyle olur kız valla bu çalışma temposuyla bende pırt diye çıkacakmış bu çocuk hissi olmaya başladı herkes de çabucak doğurursun diye gaz verip duruyor bakalım sonumuz ne olacak
Evet bende gördüm ölçerken bebeğin olduğu yeri yuvarlak içine alıp söyledi değeri. Gece kasiklarimda hıçkırık sandım küçük küçük hareketler vardı şimdi makat pozisyonu dedi. Göbeğimin etrafında toplanmıştı zaten sabaha doğru düzelmemişti fazlaFlowervillage en küçük kardeşim 2800 falan doğmuştu. doğumdan sonra 1 aylık kontrolünde olması lazım herkes şok oldu bu bebek o bebek mi diye. Gayet tombişti.
Bir arkadaş da cuma günü ultrasona giriyor 3500 demiş doktor, pazartesi 5300 doğum yapmıştı. Devlet hastanesi değil bir de bu baya lüks bir özel hastaneydi.
Tartı ölçüsü değil sonuçta, doktorun yaptığı belli ölçümlere göre verilen ortalama kiloyu öğreniyoruz. Ultrasona pek güvenmeyin asıl kiloları doğunca görücez
İşte bu gerçekten altın bilgi deneme amaçlı 10'lu ve fizyolojik serumlardan almıştımBurun aspiratörü- bu arada tum kozlara seslenıyorum fizyolojik serum adı altında satılan tek toplum serumlardan almak yerıne 500 CC 250 cc serum alıyoruz eczaneden şırınga ıle cekıp bır sene kullanıyoruz 15 tlye onu alıyorsan aynı şeye sırf tüplerde dıye cok para vermeye gerek yok
Decavit, kan ilacı birde magnezyum kullanıyorum su an senin kullandığın nasil bir seyBalık yağı hapı içmiyorsan ona başla bebeğe güzel kilo aldırıyor
Hiç araştırmadım o kadar varmıymışAa bu grupta benden sonra ilkkez birinin ssvd istediğini duydumbende vazgectım ama tamamen duygusal
Bak benimkinin de boyu geri çıktı.çok dert etme canım ultrasonlar baya yanıltabiliyor.Allaha emanet bebeler sağlıcakla gelsinler de.. Hem doğuma daha var aldırırsın kilo.ben muza,kaşara tatlılara ağırlık vericem.bir de süt ürünleri yemiyordum her akşam yoğurda başlıcamBenim bebeğim hiç önde olmadı buna tamam diyordum ama 1 hafta geri çıkması üzdü. Artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz haftasıyla uyumlu olsa sorun etmem ki
Ben ne yesem kendim kilo alıyorum anlamadim 14 kilo almışımdır şimdiye kadar yine fayda etmiyorHiç araştırmadım o kadar varmıymışben sadece 1 ay enfeksiyon yaşamış ya da dikişleri çok olan arkadaşları dinledim.dedim bu kadar aksiyona gerek yok ameliyata girer çıkarım dikişler en azından gözüken bir yerde olur totomun üstüne otururum
Bak benimkinin de boyu geri çıktı.çok dert etme canım ultrasonlar baya yanıltabiliyor.Allaha emanet bebeler sağlıcakla gelsinler de.. Hem doğuma daha var aldırırsın kilo.ben muza,kaşara tatlılara ağırlık vericem.bir de süt ürünleri yemiyordum her akşam yoğurda başlıcam
Onlar vitaminler canım bu onun dışında balık yağı. Ben bunu içiyordum,bebeğim erken doğmasına rağmen kilosu iyiydiDecavit, kan ilacı birde magnezyum kullanıyorum su an senin kullandığın nasil bir sey
Pazartesi doktora sorayim öyle alayım hepsini bir içmeye korkuyorum artık olumsuz bir şey olur diyeOnlar vitaminler canım bu onun dışında balık yağı. Ben bunu içiyordum,bebeğim erken doğmasına rağmen kilosu iyiydi
Benden çok daha güçlü bir bebek maşallahOğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruzBir maşallahınızı alırız
Marka falan yok kuzum hepsı aynı bos serum zatenİşte bu gerçekten altın bilgi deneme amaçlı 10'lu ve fizyolojik serumlardan almıştımEczaneden alacağımız marka konusunda önerin var mı kuzum?
Buraya ben de bir şey ekleyeyim
Yeni doğduğunda ilk bir ay falan burnunun ucuna mümükler gelmediği sürece aspiratörle çekmiyoruz hassas olduğu için dokulara zarar veriyormuş ve kılcal damar kanamalarına sebep olabilirmiş.
Ben de o civarlarda almışımdır gayet normal. suyu kesesi rahmi şişkinliği hepsi etkiliyor.32den sonra hızlı almaya başlıyorlar alır inşallah hiç kafaya takmaBen ne yesem kendim kilo alıyorum anlamadim 14 kilo almışımdır şimdiye kadar yine fayda etmiyor
Oy maşallah size ne de güzelsinizOğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruzBir maşallahınızı alırız
Aynen sor bakalım. Muhtemelen içebilirsin der.Pazartesi doktora sorayim öyle alayım hepsini bir içmeye korkuyorum artık olumsuz bir şey olur diye
Bi de tam kavuşsak çok özleşiyoruzBenden çok daha güçlü bir bebek maşallah
En uyguna bulduğum ve cok deneyımı olmayan doktor 30 dedı diğer bu ıs ile tanınan yerlerde muhtemelen 35-40 arasıdırHiç araştırmadım o kadar varmıymışben sadece 1 ay enfeksiyon yaşamış ya da dikişleri çok olan arkadaşları dinledim.dedim bu kadar aksiyona gerek yok ameliyata girer çıkarım dikişler en azından gözüken bir yerde olur totomun üstüne otururum
Bak benimkinin de boyu geri çıktı.çok dert etme canım ultrasonlar baya yanıltabiliyor.Allaha emanet bebeler sağlıcakla gelsinler de.. Hem doğuma daha var aldırırsın kilo.ben muza,kaşara tatlılara ağırlık vericem.bir de süt ürünleri yemiyordum her akşam yoğurda başlıcam
Oyy maşallah kuzularıma benımOğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruzBir maşallahınızı alırız
Ayy haber ver bize deKızlar çalışamaz raporu almaya geldim. Doktor bebeğin kafası fazla aşağıda nstye bi bakalım dedi. Yanlış görmediysem 5 tane falan 100ün üstünde sancım oldu
Ay noluyo noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?