Tamam canımBenim bahsettiğim cam şişede satılan son kullanma tarihi daha kısa olan taze pastörize sütler. Onların alıp kaynatmaya gerek yok.
Kaynatılan sütler çiğ sütler. Zaten onları tavsiye etmiyorum:)
Benim de pembeydi rengi öğrendiğimde. Senin plasentada veya arkasında kanama alanı yok değil mi ben yanlış anlamadım.Evet vallahi korkuyorum kuzum ben de bu detaylıda da eğer öyle ise ben de istirahat alıp pek gitmeyeceğim şimdilik kanama yaşamadım ama pembe akıntım oluyordu peçeteye geliyordu. Benim doktor da baktı plasentada yoktu ama korkudan sürekli ultrasona giresim geliyor. Bir kanama olmadıkça panik olmamalıyım değil mi?:)
Heeee izleyerek tecrübelendin yani yine de güzel cesaretlenmişsin maşallahİlk çocuk kuzum ama çok fazla doğum vlogu ve video izledim youtube daöyle yaparım gibi geliyor ama belli olmaz o an dediğin gibi.
Arabaya koymak lazım yavaştan iyi hatırlattın ben de bebişin çantasını ve pusetini koyayım sadece benim bavulum kalsın evde
Kız acaba şu sancı işini ben mi abartıyorum yaaaaa bana o kadar korkunç geliyor ki öcü yani. İnşallah bizim de öyle olur yaaaaSancim yok diyecek kadar yoktu
Arabaya binince yavastan basladi
Hastaneye geldigimde vardi ama dayanacak kadardi
Cok guzel dogum olmustu elhamdullillah
Ki 1 gun oncesi doktor beni korkutmustu
Daha min 20gunun var diye
Oyuzden bazi seyleri cok kafaya takmamak gerek Allahinda bi plani var :) oluruna birakmak gerek
Neyyy teslimat süresi kısa mııııığğğğğBende 10 eylul gibi vereceğim kuzum teslımat suresı uzun değil
Ortası yok mu bu işin
Allahım çok şükür bismillah
İnşallah sıkıntısız atlatırım. Benim plasenta etrafında kanama yok ama rahim ağzında kanama alanı görüldü en son istirahat ağır kaldırma ilişki yok dedi doktor canım.Benim de pembeydi rengi öğrendiğimde. Senin plasentada veya arkasında kanama alanı yok değil mi ben yanlış anlamadım.
Eğer ki ultrasonda belirgin bir problem yoksa sadece plasenta aşağı yerleşimliyse dikkat etmek gerekiyor doktorun zaten söylemiştir herhangi bir kanama durumunda ve karnının tamamının çok sert olduğu durumlarda hastaneye başvurmalısın böyle durumlarda bekleme hem için rahat eder canımonun dışında seni çok iyi anlıyorum endişe ediyorsun sürekli görmek istiyorsun ama dediğim belirtilere dikkat edeceksin şu süreçte yapacak başka bir şey yok
Tam olarak o moddayımHeeee izleyerek tecrübelendin yani yine de güzel cesaretlenmişsin maşallahböyle devam bize de gaz ver o an gelince tamam mı
Kız acaba şu sancı işini ben mi abartıyorum yaaaaa bana o kadar korkunç geliyor ki öcü yani. İnşallah bizim de öyle olur yaaaa
Neyyy teslimat süresi kısa mııııığğğğğ
Allahım çok şükür bismillah
Bugun vercez demış haftaıcı gelır inşallahAyyy çok güzel ama ne zaman teslim olcak yaPapatyamaviss
Korkut eşini canım. Enfeksiyon daha riskli kesenin delinmesine o da sebep olabiliyor. Bende çok sık idrarda enfeksiyon yaşadım hamilelikte belki de ondan bitti suyum. Kaç defa doktora dedim aslında ben ama idrarda yanma kaşıntı yok diye gerek görmemişti. Su bitmiş bebeğime enfeksiyon geçmiş belki de idrar yolu yüzündendi bilemiyoruz. Geçmiş olsunBaktim kk de cok kullanan olmus ondan birsey olmaz diye dusundum
Balık yağı hapı içmiyorsan ona başla bebeğe güzel kilo aldırıyorInşallah. Normalde hep 2 gün falan geri çıkıyordu, şimdi 1 hafta demesi kötü oldu. Ne yesem ben kilo alıyorum bebek değil sanırım.
Benim de rahim ağzının ucuna yakın yerde Plasentamın hemen arkasındanydı belki aynı yer bile olabilir detaylıya gittiğinde doktor zaten seni bilgilendirecektir bir şey demezse sen sor kesin canım aynen öyle bana da öyle demişlerdi eğilip kalkmak yok bol istirahat ağır kaldırmak yok ilişki yasak onun dışında dediğim belirtiler olursa hastaneye gel dedilerİnşallah sıkıntısız atlatırım. Benim plasenta etrafında kanama yok ama rahim ağzında kanama alanı görüldü en son istirahat ağır kaldırma ilişki yok dedi doktor canım.
Hadi bakalım hepimiz bekliyoruz artıkBugun vercez demış haftaıcı gelır inşallah
Kız benim bi arkadasım var suan hamıle 20 haftalık 12 haftalık gibi doktor buna demiş plesantan aşağıda rahmı kapıyor elle de muayene etmiş kanama alanı varmıs kız dıyor eve geldım terledim sandım baya bı kan neyse bı hafta boyle gecmış durmuş sonraBenim de rahim ağzının ucuna yakın yerde Plasentamın hemen arkasındanydı belki aynı yer bile olabilir detaylıya gittiğinde doktor zaten seni bilgilendirecektir bir şey demezse sen sor kesin canım aynen öyle bana da öyle demişlerdi eğilip kalkmak yok bol istirahat ağır kaldırmak yok ilişki yasak onun dışında dediğim belirtiler olursa hastaneye gel dediler
Normal doğum düşünüyorum etkiler mi sizce pekiKuzum malesef yapılacak cok bısey yok üzülerek söylüyorum doğumdan sonra geçer
Ya su televizyonda filmlerde gordugun gibi olmuyo emin olKız acaba şu sancı işini ben mi abartıyorum yaaaaa bana o kadar korkunç geliyor ki öcü yani. İnşallah bizim de öyle olur yaaaa
İciyorum kuzum. O biraz doktora ayar oldugundan. Tepki gosteriyor kendince. Dun muayene yapti gevsek gevsek guluyor bizimkide rahatsiz oldu haliyleKorkut eşini canım. Enfeksiyon daha riskli kesenin delinmesine o da sebep olabiliyor. Bende çok sık idrarda enfeksiyon yaşadım hamilelikte belki de ondan bitti suyum. Kaç defa doktora dedim aslında ben ama idrarda yanma kaşıntı yok diye gerek görmemişti. Su bitmiş bebeğime enfeksiyon geçmiş belki de idrar yolu yüzündendi bilemiyoruz. Geçmiş olsun
Valla o rahatlıktan lazım da yapamıyoruz işte, tabi birşey olmasın da böyle yapanlara hiçbişey olmuyor maşallahKız benim bi arkadasım var suan hamıle 20 haftalık 12 haftalık gibi doktor buna demiş plesantan aşağıda rahmı kapıyor elle de muayene etmiş kanama alanı varmıs kız dıyor eve geldım terledim sandım baya bı kan neyse bı hafta boyle gecmış durmuş sonra
O olaydan sonra bıle ne yattı ne ilişkiyi kesti
Şehir şehir gezıyor devamlı uzun yollarda dün gördüm İzmir’de bi hafta sonra dugun dıyor Yozgat iki hafta sonra Urfa falan
diyim sağlıkla alsın kucağına inşallah sıkıntısız kız dıyorum doktor hıc bısey demıyormu rısklı bısey degılmı bu yo demedı dıyor
Kizlar su yazinin ustune bise daha eklemek istiyorumSancim yok diyecek kadar yoktu
Arabaya binince yavastan basladi
Hastaneye geldigimde vardi ama dayanacak kadardi
Cok guzel dogum olmustu elhamdullillah
Ki 1 gun oncesi doktor beni korkutmustu
Daha min 20gunun var diye
Oyuzden bazi seyleri cok kafaya takmamak gerek Allahinda bi plani var :) oluruna birakmak gerek
Rahat olmak çok önemli ama tedbirli olmak da gerekmez mi. Yani bana çok fazla geldi bu örnekValla o rahatlıktan lazım da yapamıyoruz işte, tabi birşey olmasın da böyle yapanlara hiçbişey olmuyor maşallah
Helal olsun gerçekten böylesine başka bir şey diyemem ya ben çok Narinim ya insanlar çok cevvalKız benim bi arkadasım var suan hamıle 20 haftalık 12 haftalık gibi doktor buna demiş plesantan aşağıda rahmı kapıyor elle de muayene etmiş kanama alanı varmıs kız dıyor eve geldım terledim sandım baya bı kan neyse bı hafta boyle gecmış durmuş sonra
O olaydan sonra bıle ne yattı ne ilişkiyi kesti
Şehir şehir gezıyor devamlı uzun yollarda dün gördüm İzmir’de bi hafta sonra dugun dıyor Yozgat iki hafta sonra Urfa falan
diyim sağlıkla alsın kucağına inşallah sıkıntısız kız dıyorum doktor hıc bısey demıyormu rısklı bısey degılmı bu yo demedı dıyor
Tam özet olarak bu cümleValla o rahatlıktan lazım da yapamıyoruz işte, tabi birşey olmasın da böyle yapanlara hiçbişey olmuyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?