2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de pembeydi rengi öğrendiğimde. Senin plasentada veya arkasında kanama alanı yok değil mi ben yanlış anlamadım.
Eğer ki ultrasonda belirgin bir problem yoksa sadece plasenta aşağı yerleşimliyse dikkat etmek gerekiyor doktorun zaten söylemiştir herhangi bir kanama durumunda ve karnının tamamının çok sert olduğu durumlarda hastaneye başvurmalısın böyle durumlarda bekleme hem için rahat eder canım onun dışında seni çok iyi anlıyorum endişe ediyorsun sürekli görmek istiyorsun ama dediğim belirtilere dikkat edeceksin şu süreçte yapacak başka bir şey yok

Heeee izleyerek tecrübelendin yani yine de güzel cesaretlenmişsin maşallah böyle devam bize de gaz ver o an gelince tamam mı
Kız acaba şu sancı işini ben mi abartıyorum yaaaaa bana o kadar korkunç geliyor ki öcü yani. İnşallah bizim de öyle olur yaaaa
Bende 10 eylul gibi vereceğim kuzum teslımat suresı uzun değil

Ortası yok mu bu işin
Neyyy teslimat süresi kısa mııııığğğğğ
1HANIM ha gayret dıyorum görsel geldı
Allahım çok şükür bismillah

İnşallah sıkıntısız atlatırım. Benim plasenta etrafında kanama yok ama rahim ağzında kanama alanı görüldü en son istirahat ağır kaldırma ilişki yok dedi doktor canım.

Tam olarak o moddayım
Kız ben suyum geldı dependımı taktım tek basıma atlayıp taksiye hastaneye gıttım

Baktim kk de cok kullanan olmus ondan birsey olmaz diye dusundum
Korkut eşini canım. Enfeksiyon daha riskli kesenin delinmesine o da sebep olabiliyor. Bende çok sık idrarda enfeksiyon yaşadım hamilelikte belki de ondan bitti suyum. Kaç defa doktora dedim aslında ben ama idrarda yanma kaşıntı yok diye gerek görmemişti. Su bitmiş bebeğime enfeksiyon geçmiş belki de idrar yolu yüzündendi bilemiyoruz. Geçmiş olsun

İnşallah sıkıntısız atlatırım. Benim plasenta etrafında kanama yok ama rahim ağzında kanama alanı görüldü en son istirahat ağır kaldırma ilişki yok dedi doktor canım.
Benim de rahim ağzının ucuna yakın yerde Plasentamın hemen arkasındanydı belki aynı yer bile olabilir detaylıya gittiğinde doktor zaten seni bilgilendirecektir bir şey demezse sen sor kesin canım aynen öyle bana da öyle demişlerdi eğilip kalkmak yok bol istirahat ağır kaldırmak yok ilişki yasak onun dışında dediğim belirtiler olursa hastaneye gel dediler

Kız benim bi arkadasım var suan hamıle 20 haftalık 12 haftalık gibi doktor buna demiş plesantan aşağıda rahmı kapıyor elle de muayene etmiş kanama alanı varmıs kız dıyor eve geldım terledim sandım baya bı kan neyse bı hafta boyle gecmış durmuş sonra
O olaydan sonra bıle ne yattı ne ilişkiyi kesti
Şehir şehir gezıyor devamlı uzun yollarda dün gördüm İzmir’de bi hafta sonra dugun dıyor Yozgat iki hafta sonra Urfa falan
diyim sağlıkla alsın kucağına inşallah sıkıntısız kız dıyorum doktor hıc bısey demıyormu rısklı bısey degılmı bu yo demedı dıyor

Kız acaba şu sancı işini ben mi abartıyorum yaaaaa bana o kadar korkunç geliyor ki öcü yani. İnşallah bizim de öyle olur yaaaa
Ya su televizyonda filmlerde gordugun gibi olmuyo emin ol
Adet sancisi gibi basliyo

Ben hastaneye girdim sanirim 1 1bucuk saat sonra epidural yaptirdim

O sanciyi iyice hissettim artik dayanamaz hale geldim yaptirdim

Sanirim bilincli olarak dusuk doz koydularki dogumda sanciyi birazda olsa hissedip daha iyi itmek icin bebegi

Ben dogumu hic hissetmedim diyemem
Ilk basta cok rahatladim biraz sakinlestim sonra dogum aninda anaa baktim sancilarin agrisini hissediyorum ama %100 degil boyle iste belki yari yariya hissettim diyebilirim

Zaten 2 ebe vardi onlar simdi nefes al ver ıkìn diye diye beni yonlendirdi

Onlar ne dediyse yaptim sonra cikti iste

İciyorum kuzum. O biraz doktora ayar oldugundan. Tepki gosteriyor kendince. Dun muayene yapti gevsek gevsek guluyor bizimkide rahatsiz oldu haliyle

Valla o rahatlıktan lazım da yapamıyoruz işte, tabi birşey olmasın da böyle yapanlara hiçbişey olmuyor maşallah

Kizlar su yazinin ustune bise daha eklemek istiyorum
Dogumdan 1 gun once doktor kontorulu sonrasi canim sklmisti doktorun dediklerine iste daha uzun vaktin var falan diye
Annem sadaka ver yasli sevindir falan dedi, yan komsuma verecektim yasli bi teyze ama o tatile turkiyeye gitmisti bende cikardim anneme verdim, annemde ozamanlar gercekten zor durumdaydi, sanki o sadakayla ben guzel bi dogum yaptim gibi hissettim hep

Helal olsun gerçekten böylesine başka bir şey diyemem ya ben çok Narinim ya insanlar çok cevval maşAllah kanama alanı nerede olduğu da önemli ya belki ondandır benim arkasındaydı hafif ayrılma vardı plesantada dekolman riskinden korkmuştuk
Oy anam oy dertlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…