2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çalıştığım beldede mama bulamayıp inek sütü sulandiranlar var biraz şükür her zaman daha iyi

Canım geçmiş olsun hepimiz bir an evvel kavuşmak istiyoruz ama evrene tam mesaj verelim
Vaktinde sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Yatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Canım geçecek inşallah tedavinin alıyorsun ya merak etme sen Rabbım şifalar versin inşallah sana da kuzuma da

Canım geçmiş olsun hepimiz bir an evvel kavuşmak istiyoruz ama evrene tam mesaj verelim
Vaktinde sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Çok sağol kuşum. İnşallah hepsinizinki dışarıya hazır olduğunda gelir

Geçen gece çok da fazla bekletmesin gelsin diye dua etmiştim eşim diyo ki bak erken geleceği tutar duanı spesifik et adam haklı çıktı ahaha

Ben de eşofman takımı baktım ama begenemedin mi bir şey ya ben diş fırçası ve bir kaç makyaj eşyası koydum yıkanmam herhalde dedim

İnşaallah görümceler de karışmaz rahat rahat büyütürsün bebeğini

Yatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Rabbim sifani versin canim tez zamanda insallah

Çalıştığım beldede mama bulamayıp inek sütü sulandiranlar var biraz şükür her zaman daha iyi
Şükür tabiki pirinç unuyla büyümüş biri olarak yazdım onu Bebekler öyle de böyle de beslenip büyüyor bir şekilde.

Rahmetli anneannem teyzemin kızına inek sütü verirmiş faydalı diye, ama feryat figan nasıl bağırırmış. İnek sütünü nasıl sindirsin bebek, bazıları anne sütünü dahi sindiremiyorken.. Zavallım annesi çalışıyor yeterli süt alamıyor diye düşünüp vermiş kendi aklınca.

Napsin bizim nesil de çok ama günümüzde erisemeyen çok bebek var senin için yazmadım bende genel sohbet olsun diye yazıyorum

Hay Allah'ım niye bakamayasın. Ben şimdi bakamayacak mıyım bebeğim prematüre çok küçük diye, bakma milletin lafına sağlıklı olsun da kilosu her türlü toparlar

Ben böyle rahat birşey tercih ettim ya yürürken kolaylık olur aslında hava yağmurlu olmazsa dediğinde mantıklı ya sağol kuzum bu arada inşAllah eksiğim yoktur
Benim terlik de böyleydi canım çok rahat oldu valla. Bir de doğum sonrası 1 hafta ayaklarım fena şişti yani hamilelikte o kadar şişmemişti çok fenaydı O yüzden bu terliklerle gezdim hep o sürede ☺

Ben hamilelikte sürekli böyle iyi mi bunu yesem zararı olur mu, şunu yaptım bir şey oldu mu stresi yaşarken eşime oh ne güzel siz rahatsınız bebekleri bi tüpte özel sağlıklı geliştirip bu oldu diyip verseler demiştim. Ben bunu geyik muhabbetine demiştim de mesaj yanlış gitti, bebeğim küvezde işte gelişmesini bekliyoruz Valla konuşurken herşeyi tane tane seçmek lazım ☺

Benim terlik de böyleydi canım çok rahat oldu valla. Bir de doğum sonrası 1 hafta ayaklarım fena şişti yani hamilelikte o kadar şişmemişti çok fenaydı O yüzden bu terliklerle gezdim hep o sürede ☺
Bende de olmuştu anesteziye bağlı bacaktan başlıyordu hemde dehşet sismisti

Merhaba canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 10 haftalıkken kalbi durmuştu bir süre girmedim foruma şimdi gördüm drum laparoskopi önerdi fiyatlar uçmuş Dr hastane arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…