- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Çalıştığım beldede mama bulamayıp inek sütü sulandiranlar var biraz şükür her zaman daha iyiKesinlikle katılıyorum kısmet. Süt olsa iyi ama olmayınca bebek büyümüyor sanki. Tamam o daha sağlıklı biliyoruz ama mamaların içeriği de çok zengin artık eski zamanlardaki gibi pirinç unuyla yapılan mama verilmiyor ki..
Canım geçmiş olsun hepimiz bir an evvel kavuşmak istiyoruz ama evrene tam mesaj verelimİnan ben de çok merak ediyorum. Kucağıma alma hasretiyle yanıp tutuşuyorum ama vicdanen erken gelmesini istemek rahat hissettirmiyor. Bugün özellikle anladım bunu. Vaktini beklesin ya da tam beklemese de dışarıya hazır olduğunda gelsin.
Çok sağolun kızlar
Canım çok geçmiş olsun
Kuzum senin çatı muayenesi için haftan daha erken değil mi neden yaptı ki?Kizlar cati muayenesi dogumu tetikliyor diye duymustum. Simdi doktor bana yapti bu dogumu tetiklemez umarim
Canım geçecek inşallah tedavinin alıyorsun ya merak etme sen Rabbım şifalar versin inşallah sana da kuzuma daYatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Çok sağol kuşum. İnşallah hepsinizinki dışarıya hazır olduğunda gelirCanım geçmiş olsun hepimiz bir an evvel kavuşmak istiyoruz ama evrene tam mesaj verelim
Vaktinde sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Hadi inşAllahAynen valla ama gelişimi haftasıyla uyumlu olsun da varsın minik doğsun hem kolay doğururum
Ay bilemedim bende eşofman altı hırkayla çıkarım diye düşündümBen normalde de pijamayla gezmeyı seven bırıyım cok takılmam yanı özgürlükçü kova ruhu umrumda olmazo yuzden benım tercıhım dıyım
Ben de eşofman takımı baktım ama begenemedin mi bir şey yaAy çok iyi bende nakışlı takım gelmedi hala onu gelince yıkayıp koyacağım dediğin gibi çıkış için eşofman takımı bakıyorum gebelikte kendime full pijama takımı aldım resmenseyahat boy şampuan yıkama jeli diş macunu fırçası düzleştirici felan benim kişisel bakım ürünleri kaldı şimdilik
İnşaallah görümceler de karışmaz rahat rahat büyütürsün bebeğiniBen eşime bir şey diyemiyorum ki o zaten beni savunuyor yeteri kadar. Kalp kırmasını da istemiyorum. Babası küçükken vefat etmiş annesi büyütmüş bu yüzden arası bozulsun istemiyorum annesiyle. Ama görümceler için aynı şeyi diyemem
Rabbim sifani versin canim tez zamanda insallahYatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Şükür tabiki pirinç unuyla büyümüş biri olarak yazdım onuÇalıştığım beldede mama bulamayıp inek sütü sulandiranlar var biraz şükür her zaman daha iyi
Napsin bizim nesil de çok ama günümüzde erisemeyen çok bebek var senin için yazmadım bende genel sohbet olsun diye yazıyorumŞükür tabiki pirinç unuyla büyümüş biri olarak yazdım onuBebekler öyle de böyle de beslenip büyüyor bir şekilde.
Rahmetli anneannem teyzemin kızına inek sütü verirmiş faydalı diye, ama feryat figan nasıl bağırırmış. İnek sütünü nasıl sindirsin bebek, bazıları anne sütünü dahi sindiremiyorken.. Zavallım annesi çalışıyor yeterli süt alamıyor diye düşünüp vermiş kendi aklınca.
Oyy geçmiş olsun kuzumaEşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Hay Allah'ım niye bakamayasın. Ben şimdi bakamayacak mıyım bebeğim prematüre çok küçük diye, bakma milletin lafına sağlıklı olsun da kilosu her türlü toparlarBebeğe kilo aldırmayı bir türlü beceremedim. Burada o kadar çok arkadaşımız var çok sağolsunlar herkes çok yardımcı oldu her konuda. Ilk bebeğim olduğu için beceremiyorum sanırım inşallah bizimkiler de bir atak gösterir de buyur. Çevremdekiler beni korkutuyor küçük olursa bakamazsın diye.
Benim terlik de böyleydi canım çok rahat oldu valla. Bir de doğum sonrası 1 hafta ayaklarım fena şişti yani hamilelikte o kadar şişmemişti çok fenaydıBen böyle rahat birşey tercih ettim ya yürürken kolaylık olur aslında hava yağmurlu olmazsa dediğinde mantıklı yasağol kuzum bu arada inşAllah eksiğim yoktur
Doğru diyorsun.. Anladım canım bende kendimden örnek verdimNapsin bizim nesil de çok ama günümüzde erisemeyen çok bebek var senin için yazmadım bende genel sohbet olsun diye yazıyorum
Ben hamilelikte sürekli böyle iyi mi bunu yesem zararı olur mu, şunu yaptım bir şey oldu mu stresi yaşarken eşime oh ne güzel siz rahatsınız bebekleri bi tüpte özel sağlıklı geliştirip bu oldu diyip verseler demiştim. Ben bunu geyik muhabbetine demiştim de mesaj yanlış gitti, bebeğim küvezde işte gelişmesini bekliyoruzÇok sağol kuşum. İnşallah hepsinizinki dışarıya hazır olduğunda gelir
Geçen gece çok da fazla bekletmesin gelsin diye dua etmiştim eşim diyo ki bak erken geleceği tutar duanı spesifik etadam haklı çıktı ahaha
Bende de olmuştu anesteziye bağlı bacaktan başlıyordu hemde dehşet sismistiBenim terlik de böyleydi canım çok rahat oldu valla. Bir de doğum sonrası 1 hafta ayaklarım fena şişti yani hamilelikte o kadar şişmemişti çok fenaydıO yüzden bu terliklerle gezdim hep o sürede ☺
Merhaba canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 10 haftalıkken kalbi durmuştu bir süre girmedim foruma şimdi gördüm drum laparoskopi önerdi fiyatlar uçmuş Dr hastane arıyorumN Neptunnn
@guzelgunler34
@kisacabkk
@Queenbee0
@tazeanne27
@springlove
@unvrhll
@sadecebirsoruu
@mucizelerim34
@gac2204
@aylinSr
@malaguenaa
@Elif Sengul
Selam kizlar nasilsiniz?
Farkettikki uzun zamandir girmiyorsunuz, hersey yolundami merak ettik?
Bebisler nasil? Hamilelik ne durumda , gunlerimiz yaklasiyoruz sizlerden haber almak istedik ... ayriyetten tablomuzu doldurmam adina bos kalan bilgileriniz doldurmama yardim ederseniz sevinirim
Haberlerinizi bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?