2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bilemedim bende eşofman altı hırkayla çıkarım diye düşündüm
Bende hırka koydum bir tane ama eşofman koymadım daha bakalım onu koyunca tamam
Ben de eşofman takımı baktım ama begenemedin mi bir şey ya ben diş fırçası ve bir kaç makyaj eşyası koydum yıkanmam herhalde dedim
Bende yapmam muhtemelen de ne olur ne olmaz dursun kenarda

Merhaba, ilk hamileliğimde benimde 9 haftalık iken kalbi durmuştu. Sadece pıhtılaşma var mı diye test yaptırdım ben onu da devlet hastanesi yaptı. Laparoskopi ne için önerdiler ki? İnşallah kısa zamanda siz de güzel haberler alır, sağlıkla kucaklarsınız

ah canım benim masallah sana insa iyi olacak cok sevindim kardesleri ne yaptı cinsiyeti ne?
kac kilo yavrucak su an canım?
biliyorsun bir kızim var 8 yasında şimdi karnimda da bir beyefendi var doktor diyo koningwens dedim ja ja burda boyle birsey varmış.
bide okul açıldı dün tam tereddütluyduk yani nasil olacak ya o zamana o güne gelirse diye. seninkiler kaca basladilar

Günaydın herkese, işe geldim sayfaları bitirdim ebru_can_ebru geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
freejourney sana da geçmiş olsunn, umarım zamanını bekler hepsi Sen kaçta aldın çalışamaz raporunu zorladı mı? Ben de gidip geliyorum, 12 saat nöbet sonra izin şeklinde, biraz rahatım ama otururken çocuk sürekli geriniyor, ta sağ kaburgamdan sol kasığımı aynı anda itiyor pozisyonunu hala çözemedim İşi sevmiyor diyordum ama dün evde de çok hareket etti. Artık normalim bu sanırım Diyorum artık ne çocuk rahat ne ben rahatım...

Benim terlik de böyleydi canım çok rahat oldu valla. Bir de doğum sonrası 1 hafta ayaklarım fena şişti yani hamilelikte o kadar şişmemişti çok fenaydı O yüzden bu terliklerle gezdim hep o sürede ☺
Bende dedim hastanede kullanırım sonrasındada dışarda kullanırım çok rahat oluyor gerçekten

İnternetten ziyade cati muayenesi olup ona yakin zamanda doguran 1-2 arkadasim var. Teaaduftur belkide
Çatı muayenesinden kasıt doktorun elle açıklığa bakmasıysa bana da bir kere yapıldı, hiç tetikler diye düşünmedim bir kere vajinaya iki parmakla girilmesi gibi oluyor

Ben hala geceleri 4 yaşındaki kızımın nefesini kontrol ederim biraz izlerim takıntılıyım sanırsam

Kızlar ya ben bu bacak ağrısından gerçekten çok sıkıldım huzursuz bacak oldum resmen hergün hergün ağrıyor sinirlerim bozuluyor artık

Cok uzgunum canim kusura bakma
Rabbim tez zamanda gonlundekini nasip etsin insallah
2 kiz vardi biliyosun buda erkek
En son 32 haftalikken 2 kiloydu sali gunu randevum var bakalim kac cikacak
Masallah seninkide erkek kizin sevindimi. Sen 4.0 haftaya gectin mudehale etmeyi dusunmuyolarmi
Benim kucuk 1erst kleuterschool buyuk 2de secundaire aralarinda 10 yas biliyosun
Bununla kucugun arasinda 3 yas olmus olacak

Ayyy
Kız vallahi ağızdan çıkana çok dikkat etmek lazım. Ben bu saatten sonra her şeye hayırlısı demeyi düşünüyorum
Benim agrim olmustu kuzum onceki gun birde doguma karar verelim bakalim dedi. O aradada bakti uygun muyum diye
Anladım kuşum. Şimdi oluyor mu peki? İyisin dimi. Azıcık dursun bebeler yerinde
Çok sağol canım. Beni çok zorladığı için değil de artık dinlenmek, doğuma odaklanmak istediğim için aldım aslında çalışamaz raporunu. 34+5te aldım. Aklımda 32de almak vardı da eylül ayını bitireyim bari dedim. İyiki de aldım doğuruyodum az daha
Senin kaç haftalıktı? Benim de birkaç gün önceye kadar fıkır fıkır hiç durmuyodu yerinde. Kıçını sağdan ayaklarını soldan ittirip duruyodu seninki de çapraz duruyor anlaşılan
İzin için de kuzum kendini rahat hissettiğin sürece çalış tabii ama artık yoruluyosan, huzursuz oluyosan bırak gitsin. Ben olsam öyle yapardım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…