Bende hırka koydum bir tane ama eşofman koymadım daha bakalım onu koyunca tamamAy bilemedim bende eşofman altı hırkayla çıkarım diye düşündüm
Bende yapmam muhtemelen de ne olur ne olmaz dursun kenardaBen de eşofman takımı baktım ama begenemedin mi bir şey yaben diş fırçası ve bir kaç makyaj eşyası koydum yıkanmam herhalde dedim
Merhaba, ilk hamileliğimde benimde 9 haftalık iken kalbi durmuştu. Sadece pıhtılaşma var mı diye test yaptırdım ben onu da devlet hastanesi yaptı. Laparoskopi ne için önerdiler ki? İnşallah kısa zamanda siz de güzel haberler alır, sağlıkla kucaklarsınızMerhaba canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 10 haftalıkken kalbi durmuştu bir süre girmedim foruma şimdi gördüm drum laparoskopi önerdi fiyatlar uçmuş Dr hastane arıyorum
Benim agrim olmustu kuzum onceki gun birde doguma karar verelim bakalim dedi. O aradada bakti uygun muyum diyeKuzum senin çatı muayenesi için haftan daha erken değil mi neden yaptı ki?
Yazdıysan da kaçırdım sanırım
ah canım benim masallah sana insa iyi olacak cok sevindim kardesleri ne yaptı cinsiyeti ne?Evet cok acittigi soyleniyi ogun gelsin bakicaz artik
Ben bugun nobete kalkmadim 12de uyudum 6 olmadan kalktim
Aa masallah sana
Sendemi hamileydin
Cok sukur bi sorunum yok fiziki psikoloji olarak iyi gidiyo 33+6 oldum bende. Sadece bebek kilolu diye 38+5de suni sanciyla dogumu baslatmak istiyolar o durum var
Sen nasilsin
Ay sen sonuna gelmisin ya
Cinsiyeti ne
Hic sanci falan yokmu
maşallah subhanallahYa aynen benimki her gittimde farkli pozisyonda bi gidiyom asagida bidahaki rdvuya kadar yukarda bakalim sali gunu nerede olacak
Geziniyo benimki
Sanırım öyleymiş canım gece başladı kuduruk oğlum maşallahBende oluyor öyle.arada rahim kendini hazırlıyor korkma
Ne maçtı amaKızlar voleybol maçına çok heyecan yaptım bir anda kendimi sıkarak çığlık attım belimden birşey koptu bir andaay korktum şimdide
Bende dedim hastanede kullanırım sonrasındada dışarda kullanırım çok rahat oluyor gerçektenBenim terlik de böyleydi canım çok rahat oldu valla. Bir de doğum sonrası 1 hafta ayaklarım fena şişti yani hamilelikte o kadar şişmemişti çok fenaydıO yüzden bu terliklerle gezdim hep o sürede ☺
Oda doğru haklısınBende hırka koydum bir tane ama eşofman koymadım daha bakalım onu koyunca tamam
Bende yapmam muhtemelen de ne olur ne olmaz dursun kenarda
Evet ya finalide sabırsızlıkla bekliyorumNe maçtı ama
Çatı muayenesinden kasıt doktorun elle açıklığa bakmasıysa bana da bir kere yapıldı, hiç tetikler diye düşünmedim bir kere vajinaya iki parmakla girilmesi gibi oluyorİnternetten ziyade cati muayenesi olup ona yakin zamanda doguran 1-2 arkadasim var. Teaaduftur belkide
Ben hala geceleri 4 yaşındaki kızımın nefesini kontrol ederim biraz izlerim takıntılıyım sanırsamGünaydın kızlarebru_can_ebru geçmiş olsun canım kızçene.
Gece ben bi uyudum ara ara uyandım pek hareketsizdi minnoşum. Hareketsiz olunca da tedirgin oluyoruz ya bu ne zor iş. Şimdi biraz hareketli ama az gibi hareketi yaaaadoğunca nefesini falan kontrol etcem ben kesin
Ben de yaEvet ya finalide sabırsızlıkla bekliyorum
Çatı muayenesi biraz daha farklı oluyor açılmaya göreÇatı muayenesinden kasıt doktorun elle açıklığa bakmasıysa bana da bir kere yapıldı, hiç tetikler diye düşünmedim bir kere vajinaya iki parmakla girilmesi gibi oluyor
Gerçekten bende beklemiyordum son anda değiştiBen de yahelal olsun takımıza, italya da çok güçlüydü nasıl kazandık hala şaşırıyorum
Cok uzgunum canim kusura bakmaMerhaba canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 10 haftalıkken kalbi durmuştu bir süre girmedim foruma şimdi gördüm drum laparoskopi önerdi fiyatlar uçmuş Dr hastane arıyorum
2 kiz vardi biliyosun buda erkekah canım benim masallah sana insa iyi olacak cok sevindim kardesleri ne yaptı cinsiyeti ne?
kac kilo yavrucak su an canım?
biliyorsun bir kızim var 8 yasında şimdi karnimda da bir beyefendi vardoktor diyo koningwens dedim ja ja burda boyle birsey varmış.
bide okul açıldı dün tam tereddütluyduk yani nasil olacak ya o zamana o güne gelirse diye. seninkiler kaca basladilar
AyyyBen hamilelikte sürekli böyle iyi mi bunu yesem zararı olur mu, şunu yaptım bir şey oldu mu stresi yaşarken eşime oh ne güzel siz rahatsınız bebekleri bi tüpte özel sağlıklı geliştirip bu oldu diyip verseler demiştim. Ben bunu geyik muhabbetine demiştim de mesaj yanlış gitti, bebeğim küvezde işte gelişmesini bekliyoruzValla konuşurken herşeyi tane tane seçmek lazım ☺
Anladım kuşum. Şimdi oluyor mu peki? İyisin dimi. Azıcık dursun bebeler yerindeBenim agrim olmustu kuzum onceki gun birde doguma karar verelim bakalim dedi. O aradada bakti uygun muyum diye
Çok sağol canım. Beni çok zorladığı için değil de artık dinlenmek, doğuma odaklanmak istediğim için aldım aslında çalışamaz raporunu. 34+5te aldım. Aklımda 32de almak vardı da eylül ayını bitireyim bari dedim. İyiki de aldım doğuruyodum az dahaGünaydın herkese, işe geldim sayfaları bitirdimebru_can_ebru geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
freejourney sana da geçmiş olsunn, umarım zamanını bekler hepsi Sen kaçta aldın çalışamaz raporunu zorladı mı? Ben de gidip geliyorum, 12 saat nöbet sonra izin şeklinde, biraz rahatım ama otururken çocuk sürekli geriniyor, ta sağ kaburgamdan sol kasığımı aynı anda itiyor pozisyonunu hala çözemedim İşi sevmiyor diyordum ama dün evde de çok hareket etti. Artık normalim bu sanırım Diyorum artık ne çocuk rahat ne ben rahatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?