2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İsim konusunda bizde aynı durumdayiz.Oyuzden ne zıbın takımı, ne kapı süsü, ne çikolata yaptirabildim.
ne olacak bu halimiz, ama senin bi isim belli sanırım kesin Zümra değil mi? Aden'den mi emin değilsin?
Şikayetvar da bi şikayeti var, orası güzel aynen yaz oraya. Ay atarlanmayı da çok severim , konuşmaya @1HANIM ve beni ekleyebilsen
Ay şikayet var iyi bence de Papatyamaviss sipariş vermek isteyenler illa bir araştırır çıkar karşılarına

Kuzum kizcenin esyalari daha az yere sigar ona gore organize etmeye calis
Kızcemın eşyaları tamam ıkı cekmeceye sığdı o o bosalan yerler falan oğluma gecıs yapmam lazım bezlere falan yer açmam lazım bi tur daha düzenlesem ekıme kadar goturur sonra bıdaha oğlumun yazlıkları kaldır kışlıkları koy moduna geçeceğim

Kuzum koyu mavı sıyah bı paketi var antı vırus yazıyor üstünde ıcınde 6 tane falan var dıgerlerıne göre bıraz pahalı ama mükemmel gecırıyor ve koruyor adını bulamadım bı

Gidip bütün anne gruplarına yazsak mı burda Papatyamaviss

Yok yok öyle yaparsak reklamlarını da yapmış oluruz. Reklamın kötüsü olmaz derler. Düşüncelerimizi kendi topiğimizde marka ismini yazarak yazsak yeterli bence Papatyamaviss

Şikayetvar da bi şikayeti var, orası güzel aynen yaz oraya. Ay atarlanmayı da çok severim , konuşmaya @1HANIM ve beni ekleyebilsen

Bi cevap versinler bakayım yazacağım ya banane sıkayete mıkayete neresı olursa vallahı benı yıldırdılar

Sanırım bu, internette bişi bulma konusunda iyiyimdir

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-02-23-02-59-569_com.android.chrome-edit.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 31
Öyle kuzum yeter ki onlar iyi olsunlar ama analık cidden zormuş diyorum hem de daha şimdiden hamilelik 9 ay bir bebeği karnında taşımak bile çok zormuş
Sayılı gün bitecek gidecek hepsi diyorsun ama eminim doğunca da başka şeyler olacak yine yok yeteri kadar yemedi yok uyumadı bitmeyecek bir yol

Evet Zümra kesin ama Aden i eşim istedi diye, diğer önerilerinin içinden en iyisi Aden di Net değil yani .

Kuzum yaz her yere şikayet sitelerine annelerin olduğu başka platformlar varsa oralara yaz çünkü genelde insanlar internette bir araştırıyor bu tarz şeyleri önce şikayet var mı yok mu diye

Bebisede zarar vermeyecek bi ilac yok mu acaba icebilecgin ya

Kuzum bu sayfanın yüzsüzlüğü gerçekten şikayet vara şikayet et burdan da sayfa adına konu açalım herkes aratırken görür sonuçta.
Benim sipariş verdiğim yer bugün wpden mesaj attı ürünün pcde görselini, renkte yanlışlık oldu sonra wpden aradı düzgün bir dille sordu ayrıntılı bir şekilde sonra kapattı.Yani kişiye özel ürünler sonuçta detaylı bilgi alınması lazım isteğe göre sipariş alınıyor güya ama yapılana bak.
İşini düzgün yapmayan insanlara sinir oluyorum.

Ağlama ama yaa bebişin kötü etkilenmesin

Herkes den esnaf olmuyor cicim

Yanı gerçekten buyuk bı hevesle verdim siparişi ismi ne kadar zor karar verdık bılıyorsun ıkı gun sonra hemen verdım siparişi o zaman da detaylıca açıkladım cok fazla detay var fln dedıler dedım yapamayacaklarınızı söyleyin ona göre bende şekillendireyim bla bla cok fazla ıstedıgım bırsey de yoktu yanı neyse bu ıs oldu ve benım basıma geldı maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…