Sümüksü yapıda olması bir an kuşkuya düşürdü benideBenim bildiğim de kırmızı kahverengi oluyor kan pıhtısı gibi daha çok
Bende kırmizi lekelenme tarzı geldi cok fazla kan yoktu acilmam varmis acil dogumaRandevum salı günü biraz kasık ağrımda var renk yoktu sarı rengiydi ama uzuyordu baya parmak aramda sümük gibi afedersiniz nişan mı bilemedim nişan sudan önce gelir mi nişansa veya doğum başlar mı
Yaa direk kanın sümüksü hali yani ben happymomsta okumuştum sarı gibi gelenler olduğumu söylüyorlardı acaba dedim benimde mi öyleNişan dedikleri kan canım
Açılmada direk kanama oluyormuş ama bu sümüksü birşeyBende kırmizi lekelenme tarzı geldi cok fazla kan yoktu acilmam varmis acil doguma
Benim geldi kan olarak çok fazla olmasada lekelenme tarzinda geldi birkac defaYaa direk kanın sümüksü hali yani ben happymomsta okumuştum sarı gibi gelenler olduğumu söylüyorlardı acaba dedim benimde mi öyle
Endişe etme enfeksiyon da var sende ondan olabilir agrn falan mı var niye bukadar arastırma yaptin ki internetteki yazilara bakma sen her hamilelik kendine özeldir gelir gelmez belli olmaz rahat ol bak sizden erken dogum beklerken ben doğurdumAçılmada direk kanama oluyormuş ama bu sümüksü birşey
Ben çok yiyemiyorum kabızlık var su an hava da sıcak yedikçe şişiyorum terler akıyorBenim karnım çiğ köfte ile asla doymuyor maalesef çerez niyetine yiyorum
şuan durum stabilKılzaaar. Herkese merhaba 2 gündür yatılı misafirim vardı okuyamadım mesajları 24 sayfa olmuş som 2 günde doğuran oldu mu jdjeke
İnşallah değildir ama bence öyle değilSümüksü yapıda olması bir an kuşkuya düşürdü benide
Bakayım bende, teşekkür ederimTeşekkür ederim beğenmene sevindim
Ben seçkin ithalattan sipariş vermiştim 6 lı şekilde 10 adet, kutusunu da oradan aldım, etiket bastırdım ayrı bir yerden, trendyoldan da kurdele aldım. Toplam 60 tane yaptım yeter sanırım
Lavaşa da sarsam marulla da yesem cips gibi geliyor banaBen çok yiyemiyorum kabızlık var su an hava da sıcak yedikçe şişiyorum terler akıyor
Allah dan ceza kesmiyorsun.Emegine sağlıkEvet ya trafik polisi gibiyim yakaladimi sorguya cekiyorum
Yok canim ceza kesmiyorumAllah dan ceza kesmiyorsun.Emegine sağlık
Bizim isim tam belli degil burak selim diyir esim baska bos alan varmı bizlik 22 sinde dogdu 32+4 teYok canim ceza kesmiyorum
Rahat olalim yeteri kadar stresli oluyoruz gebelikden dolayi
Sadece bolsugu olan isimleri etiketliyorum cvp gelmeyincz asagi bolume aliyorum. Cvp gelirse yukariya geciririm tekrar
Canim dogum yapmis olanlari cok sık bogaz etmiyorum yukarda birakiyorumBizim isim tam belli degil burak selim diyir esim baska bos alan varmı bizlik 22 sinde dogdu 32+4 te
Bende kabızlık yok kuzum ya bayadır
Bir ara iki gün olmuştu o ara oldu bu meret sonra kabızlığı düzelttim ama geçmedi geçmiyor giderek şişiyor sanırım sıcak havadan ya da bebek büyüdükçe bağırsakları itmeye başladı anlamadım artık dün ağrı yapmaya başladı uzanırken yatarken bile rahat değilim
Sorma canım ya ölüp ölüp diriliyorum yani tuvaletin önünden geçmeye hareket etmeye korkuyorum yatsam olmuyor otursam olmuyor ne biçim şeymişben de kabız değilim iki gün falan oldu bi o ara oldu ne olduysa daha da gitmiyor yapıştı yakama resmen
Oturma banyosunu annem de söyledi ama cesaret edemiyorum onlara yine en mantıklısı krem falan sürmek gibi geliyor bana da doktorum ne diyecek bakalım sağ ol kuzum inşallah geçici bir şeydir
Gerçekten bu neymiş hamile kaldım kalalı derdim bitmedi ya habire bir şey çıkıyor
Benim 100 üzeri çıktığı bile oluyor ama düzensiz olduğu için umursamıyorlar.Bu nst sancı çıkınca sizin doktorlar bir şey yaptı mı ?
Benimki giçbir şey yapmadı olur bögle yalancı kasılma diyoruz dedi. Ama bunu gittikçe daha çok gissedeceksin dedi
Yumurtlama.akintisi tarzinda migeldi kuzumSümüksü yapıda olması bir an kuşkuya düşürdü benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?