2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende sifonyeer aldım annem geldi beraber yaparız inşallah

atatalya yine sorabılırsın prospan var bıtkısel surup cocuklar bebekler ıcın oğlumda 50 günlüktü ilk kullandık ilaç yok içinde boğazlara iyi gelıyor yetıskınlerde kullanabılıyor ondan bıde bu partili kullanırdım ben

Seninki nasıl bir sertleşme acaba öğleden beri bebeğim sağ tarafta top oldu düzelmiyor
Karnım ortada dikleşiyor ve idrar var gibi geliyor nst de düzensiz sancı olarak çıktı. 2 kere çıktı doktor önemsemedi. Ama kontroller haftada bire indi. 29 eylülde alalım dedi

ebru_can_ebru canım nişan gelmesi nasıl bir olay bende wcden sonra parmak ucu kadar sarı sümüksü birşey geldi ama akıntı desem böyle uzuyor yumurtlama zamanı gibi
Veya bilen varmı kızlar
Askım genelde ıcınde renk aranır dedıgın gıbı sarı olsa bıle kırmızılık pembelık yada kahvelık , benım nısan sudan sonra geldı baya kırmızıydı
Randevun yakın dımı

Askım genelde ıcınde renk aranır dedıgın gıbı sarı olsa bıle kırmızılık pembelık yada kahvelık , benım nısan sudan sonra geldı baya kırmızıydı
Randevun yakın dımı
Randevum salı günü biraz kasık ağrımda var renk yoktu sarı rengiydi ama uzuyordu baya parmak aramda sümük gibi afedersiniz nişan mı bilemedim nişan sudan önce gelir mi nişansa veya doğum başlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…