Papatyacım haklısın ama üzülme inan değmez. Biz de yazalım mı instagramdanValla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa
Nakit vermeye çekinenler falan olabiliyor o zaman da en güzeli ebebek hediye kartı ☺ Etrafta soran olursa öyle desinler söyle yakınlarınaVlla bende kimseden gelcegini beklemiyorum missfirde gelsin istemiyorum. Ben kiyafet yerine bir miktar nakit vermeyi tercih ediyorum.karsimdski gonlune gore alsin diye
Ben yarın yemek istiyorum yemek yapmak istemiyorum yarınEşime söyleyeyim de alsın gelsin bari benimde canım istedi şuan, uzun zamandır yemedik
Bana da gınalar geldi artık yavaştan bırakıyorum galibabalık hapı ve demirle devam ediyorum şimdilik, multivitamini bıraktım kullanmıyorum bir süredir
Ya canım benim yaaa resmen sınav gibi oldu bu sipariş.gerçekten çok sinir bozucu. Bakalım ne cevap verecekler buna ne bahane bulacaklar. Sen çok üzülme yine de nazar diyelim ne diyelim
Papatyacım haklısın ama üzülme inan değmez. Biz de yazalım mı instagramdanyeğenimize nakış hatalı ürün göndermiş diye
Papatyacım haklısın ama üzülme inan değmez. Biz de yazalım mı instagramdanyeğenimize nakış hatalı ürün göndermiş diye
Bence bunlar iyi bir çekişme hak ediyorlar. Üslupları da bak hala sertatatalya attılar ama uzaktan bellı olmuyor ki
Valla can sıkmaya değmez belki ama satıcıyla ıkı haftadır münakaşa içindeyim ve beni cok üzdü sınırlendırdı en sonunda ne yaparsan yap gönder modunda konustum oyle soyleyeyım , yastık kenarının fırfırını krem cıcek renklerını lıla istedim diye sız de cok sey ıstıyorsunuz o yuzden gecıktı bıle dedı ben iki tane detayda belirlemeyeceksem neden kısıye ozel ürün tasarımı yapan bı sayfadan alısverıs yapıyorum
Tee iki hafta önce sipariş durumu hakkında bılgı istedim aynen şu cümleyi yazdı
Sizin Ürün nakış tamam PC ekranı paylaşılsın ama ay sonunda sıra gelir sıra gelince zaten ortalama 3 günde hazır edilir
Bende ürün görseli bekledim halıyle yanı nakış tamam dıyınce bana yazmadılar en son cevap verecekmısınız dedim bana dedıler kı sızın sıparıse sıra daha gelmedıki siz neden ısrarla dızayn ıstıyorsunuz dediler
Bak konusma sonrasında boyle gitti
Neymıs araya bır vırgul atmamışlar ben nasıl anlamamışım dıye azar yedım bıde bu konusma seklı doğru mu ben mı abartıyorum
Şaka gibi bunları ifşa etmek lazım , insanlar hevesle sipariş veriyor. Bir dünya da para veriliyor,hakkıyla yapacak. Valla magnet siparişinde adamı tükettim ben. 3 kere dizayn etti bana beğendirene kadaratatalya attılar ama uzaktan bellı olmuyor ki
Valla can sıkmaya değmez belki ama satıcıyla ıkı haftadır münakaşa içindeyim ve beni cok üzdü sınırlendırdı en sonunda ne yaparsan yap gönder modunda konustum oyle soyleyeyım , yastık kenarının fırfırını krem cıcek renklerını lıla istedim diye sız de cok sey ıstıyorsunuz o yuzden gecıktı bıle dedı ben iki tane detayda belirlemeyeceksem neden kısıye ozel ürün tasarımı yapan bı sayfadan alısverıs yapıyorum
Tee iki hafta önce sipariş durumu hakkında bılgı istedim aynen şu cümleyi yazdı
Sizin Ürün nakış tamam PC ekranı paylaşılsın ama ay sonunda sıra gelir sıra gelince zaten ortalama 3 günde hazır edilir
Bende ürün görseli bekledim halıyle yanı nakış tamam dıyınce bana yazmadılar en son cevap verecekmısınız dedim bana dedıler kı sızın sıparıse sıra daha gelmedıki siz neden ısrarla dızayn ıstıyorsunuz dediler
Bak konusma sonrasında boyle gitti
Neymıs araya bır vırgul atmamışlar ben nasıl anlamamışım dıye azar yedım bıde bu konusma seklı doğru mu ben mı abartıyorum
Çok güzel olmusss, güle güle kullanınKızlar şu bebeğin güzelliğii, tam istediğim gibi yapmış
Varsa biyer ederim zaten şikayet varda falan bakıcam hala dık dık konuşuyorsaŞaka gibi bunları ifşa etmek lazım , insanlar hevesle sipariş veriyor. Bir dünya da para veriliyor,hakkıyla yapacak. Valla magnet siparişinde adamı tükettim ben. 3 kere dizayn etti bana beğendirene kadarRengi beğenmedim, yazı fontunu beğenmedim zahmet verıyorum dedim estafurullah dedi.
Ay ama öyle olacak biraz da beğendirecekler yani yoksa gider hoşgeldin bebek yazılı şeyleri alıverirdik. İsme özel kişiye özel adı üstünde. Ya öyle şeyler yazdılar ki her istediğine bi bahane buldular.Şaka gibi bunları ifşa etmek lazım , insanlar hevesle sipariş veriyor. Bir dünya da para veriliyor,hakkıyla yapacak. Valla magnet siparişinde adamı tükettim ben. 3 kere dizayn etti bana beğendirene kadarRengi beğenmedim, yazı fontunu beğenmedim zahmet verıyorum dedim estafurullah dedi.
Gidip bütün anne gruplarına yazsak mı burdaAy ama öyle olacak biraz da beğendirecekler yani yoksa gider hoşgeldin bebek yazılı şeyleri alıverirdik. İsme özel kişiye özel adı üstünde. Ya öyle şeyler yazdılar ki her istediğine bi bahane buldular.Papatyamaviss şansına cidden kötü denk geldi. Bence de ifşa etmeliyiz. minikonsept sayfasından ürün almayın buradan başlayalım
bizimkide 2.350 olmuş2445 gram olmuştu bugün canım. Evet inşallah kavuşmalar yakın
Benim karnım çiğ köfte ile asla doymuyor maalesef çerez niyetine yiyorumBen yarın yemek istiyorum yemek yapmak istemiyorum yarın
İsim konusunda bizde aynı durumdayiz.Oyuzden ne zıbın takımı, ne kapı süsü, ne çikolata yaptirabildim.Valla çok güzel olmuş, güle güle kullansın miniş. Ben de yaptırmadım ama içimde kalcak gibiİsme karar versek yaptırıcam ama yumurta dayanınca koyucaz isim galiba
Yok yok öyle yaparsak reklamlarını da yapmış oluruz. Reklamın kötüsü olmaz derler. Düşüncelerimizi kendi topiğimizde marka ismini yazarak yazsak yeterli bence
Bugün birisi daha dedi Konya'daymış onlar da 2 gün görüyormuş. Bizimki özel hastane diye mi hergün bilemedim. Bi de çok önem veriyorlar anne bebek bağı için her gün gelmemizi istiyorlar. Fanusta oğlum 2 gün falan kaldı ondan sonra küvez içi oksijene geçtiler. Hala tamamen rahatlamadık ama benimkinin doğumda ciğerleri sıkıntılıydı senin fanus sonrası birkaç gün de küvez içi verirler sonra rahatlar bencebizimkide 2.350 olmuşhavayıda kesmişler deneme yapiyorlar fanus koymuşlar kafasına bakalım pazartesi doktoru ne diyecek bugün tanıdık vasıtasıyla görebildim yoksa gôstermiyorlar kavuşalım artik bir defa kucaga alinca iş değişiyor ayrılamıyorsun
Kuzum kizcenin esyalari daha az yere sigar ona gore organize etmeye calisKoca danamın çoğunasıl cıkıcam işin içinden bilmiyorum cok bunaldım su son üç gündür genel olarak
Bence de kuzum yaNakit vermeye çekinenler falan olabiliyor o zaman da en güzeli ebebek hediye kartı ☺ Etrafta soran olursa öyle desinler söyle yakınlarınaBiz geçen arkadaşa gittik bebiş için para topladık 1000TL hediye kartı aldık verdik ne ihtiyacı varsa alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?