2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sevi bebe alanlar bundan mı aldı? Alınacaksa bu mantıklı gibi geldi

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-03-15-59-30-383_trendyol.com.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 74
Ayy kolay gelsin, arada ayağa kalkıp şöyle bir dolanmayı ihmal etme

Sabah sabah eşim beni şok etti kızlar. Gece çocuk çok gergindi herhalde ya da sancılar başlıyor ufaktan dedim eşime o kalkmış bana hadi umreye gidelim diyor Rüyasında ak sakallı dedeler çağırdı herhalde.. Şimdi fotoğraf çektirmeye gidicez Allahım neler yaşıyorum ben rüyada mıyım acaba

Ayy kolay gelsin, arada ayağa kalkıp şöyle bir dolanmayı ihmal etme
Sağol canım yaaa Evet onu yapmam lazım haklısın
Oyy kolay gelsin. Ayaklarını uzatacak birşey bul gider gitmez sürekli ayakları sallayarak oturunca şişer bi de o rahatsız etmesin
Ya işte kimseyi tanımıyorum nasıl bir yerde olacak toplantı onu da bilmiyorum imkanım olsa yaparım da sanmıyorum

Ayh gerildim ben yaaa baktım olmuyor Salı günü randevum var dr a söylerim çalışamaz raporuna çevirtirim

Benim adım yazmıyor ama cinsiyeti öğrendik artık kızımız olacak ama isim belli değil

Benim göğsümde kitle var ufak birşey ama korkutuyor yinede. Göğsümü arada sağıp bakıyorum kan geliyor mu diye. Bugüne kadar çok kez sağdım hala kolostrum geliyor benden canım.

Ya bazen Eskişehir'de evler Antalya'dan daha sıcak oluyor o merkezi ısıtma, yalıtım falan derken. O sırada benim Antalya'daki devasa sürgülü camlarım sayesinde 5. Katta evin içinde rüzgar esiyor duvar ördürücem sinir oluyorum ama ekim kasım aralık çok soğuk olmaz umuduyla 0.3 togg aldım kelebek tulum. Sevi bebeninki de çok güzelmiş aslında aradığım gibi ama onu görmemiştim içine giydirdiğimi ayarlarım dedim bakalım...

Ya ben bunu gördüm hatta aparatları var bi markanın hakaa sanırım sen orda bulursun belki Türkiye'de yok, kolostrum toplamak için ama sonra ilkadımlar uygulamasında eğitimler oluyor zoomda, bi ebeye sordum o tavsiye etmedi ama neden etmediğini hiç hatırlamıyorum

Seni eğlendirmek istemiş olabilir ya da çocuğu kutsal topraklarda doğsun istedi

Miktarı bol muydu acaba benimkide yapış yapış ama kanlı falan değildi canım
Evet canım bol anlamaman imkansız benim de suan yapis yapis geliyor beyaz o normal akıntı korkma..Benim şimdi sıcak su sıçradı baya Bi ama kaynar ona korktum ya bise olmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…