2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum kimisi ayaktan açılıyor ve yenidoğan için olanlar kolları kundaklı olanlar var bende zaten onlardan bakıyorum valla arada kaldım bilemedim

Uyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Canım yenidoğan için kundaklı uyku tulumları var alırsam onları düşünüyorum bende

Ay çok geçmiş olsun Rabbım şifalar versin bir doktora gitmekte fayda var

Kuzum kimisi ayaktan açılıyor ve yenidoğan için olanlar kolları kundaklı olanlar var bende zaten onlardan bakıyorum valla arada kaldım bilemedim
Bana arkadasım sunu verdi genişlete genişlete bır yaşa kadar kullanılıyormuş ayakları cıkıyor sonra ıcınden falan ben kundak olarak kullanırım dedım üstünden battanıyesını örterim yine

Eklentiler

• D531170E-7B4E-4738-A569-80248E979DBB.webp
    31 KB · Görüntüleme: 64
Bundan bizim ki

Eklentiler

• Screenshot_20230903_153607_Dolap.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230903_153646_Dolap.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 64
Yaa bende 34+1 oldum çok aşırı sıkıntı yaşamıyorum ama artık geceleri dönmek çok zor olmaya başladı
Sende yarın git bakalım ama ayaklarının altına bir tabure koymaya çalış sallandırma fazla ara ara koridorda yürü canım ödem olmasın salı günü dediğin gibi çalışamaza çevirirsin olmadı

Evet kuzum o yüzden evi tuttuktan sonra alayım uyku tulumunu diyorum merkezi ısıtma ara kat ve yeni binaysa çok güzel ısınıyor çünkü

Bana arkadasım sunu verdi genişlete genişlete bır yaşa kadar kullanılıyormuş ayakları cıkıyor sonra ıcınden falan ben kundak olarak kullanırım dedım üstünden battanıyesını örterim yine
İşte aradığım model bu ama owli de 2.5 tog var ben muhtemelen 2.0 tog alırım diye bakınıyorum yoksa alacağım model aynı bu şekil ayak kısmı uzayıp kısalıyor çıt çıtları var kolları da kapalı zaten kundaklı o yüzden inşallah bu tipte 2.0 tog bulurum

Bu gidişimde doktora soracağım çok sorum var ama bi dahaki gidişimde bunu sorayım

O kadar konuştuk instada karşıma çıkan videoya bakın Belki 1.0 tog bile alabilirim
Şu 1.6 ebebegın sanırım ben onlardan alıyorum hep bana 2.2,5 fazla gelıyor acıkcası evı oyle sımsıcak olan bırı de degılım cocuk terliyor yanı 1.6 gibi alıp içini ayarlamak daha iyi cok soğuklarda daha kalın ıcını az soğuklarda ona gore

Geçmiş olsun , bişey olmaz sanırım ama yanık derecesine bağlı enfeksiyon falan olmasın ,bi doktora görün istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…