Kuzum evin sıcaklık derecesine göre belirleniyor çok marka var aslında ama benim aklımda little gusto var inşallah 2.0 tog üretilerŞimdi anladım aslında benimde evim 3. Kat biraz soğuk oluyor önerdiğiniz marka var mı
Kuzum kimisi ayaktan açılıyor ve yenidoğan için olanlar kolları kundaklı olanlar var bende zaten onlardan bakıyorum valla arada kaldım bilemedimBen bu kış kullanmam kuzum sahsen cunku tek fermuarlı ayak çıkarmak etmek cok zor olur zaten cok haraket etmedıklerı ıcın üstünü açmazlar sık uyuyanıyolar bıdahakı kış başlarım çiş öğrenene kadar kullanırım oğlumda da oyle yaptım
Canım yenidoğan için kundaklı uyku tulumları var alırsam onları düşünüyorum bendeUyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Ay çok geçmiş olsun Rabbım şifalar versin bir doktora gitmekte fayda varKızlar karnıma baya bi sıcak su geldi kaynar çok sıcak çok acıdı yandı bise olmuş mudur buz gezdirdim ama çok üzüldüm çok kaynar kızlara çok bağırdım ayağımın altına sandalye koymuşlar küçük ona da uzuldjm bağırdım ama canım öyle yandı ki hala gözlerimdeki yas bitmedi
Bana arkadasım sunu verdi genişlete genişlete bır yaşa kadar kullanılıyormuş ayakları cıkıyor sonra ıcınden falan ben kundak olarak kullanırım dedım üstünden battanıyesını örterim yineKuzum kimisi ayaktan açılıyor ve yenidoğan için olanlar kolları kundaklı olanlar var bende zaten onlardan bakıyorum valla arada kaldım bilemedim
Yaa bende 34+1 oldum çok aşırı sıkıntı yaşamıyorum ama artık geceleri dönmek çok zor olmaya başladıKızlar 35+1 ile 36. Haftaya girmiş bulunmaktayım. 1 hafta bile o kadar fark ediyor ki artık. Her hafta gittikçe zorlaşıyorçok yoruldum vallahi. Yarın okul öğretmenlere açılıyor. Yeni tayin olduğum okul o yüzden gidip okulu ortamını görmek istedim. dr da ders yok diye izin verdi seminer haftası için, şimdi kara kara düşünüyorum yarın nasıl geçecek sandalye başında toplantılarla
Evet kuzum o yüzden evi tuttuktan sonra alayım uyku tulumunu diyorum merkezi ısıtma ara kat ve yeni binaysa çok güzel ısınıyor çünküYa bazen Eskişehir'de evler Antalya'dan daha sıcak oluyor o merkezi ısıtma, yalıtım falan derken. O sırada benim Antalya'daki devasa sürgülü camlarım sayesinde 5. Katta evin içinde rüzgar esiyorduvar ördürücem sinir oluyorum ama ekim kasım aralık çok soğuk olmaz umuduyla 0.3 togg aldım kelebek tulum. Sevi bebeninki de çok güzelmiş aslında aradığım gibi ama onu görmemiştim içine giydirdiğimi ayarlarım dedim bakalım...
İşte aradığım model bu ama owli de 2.5 tog var ben muhtemelen 2.0 tog alırım diye bakınıyorum yoksa alacağım model aynı bu şekil ayak kısmı uzayıp kısalıyor çıt çıtları var kolları da kapalı zaten kundaklı o yüzden inşallah bu tipte 2.0 tog bulurumBana arkadasım sunu verdi genişlete genişlete bır yaşa kadar kullanılıyormuş ayakları cıkıyor sonra ıcınden falan ben kundak olarak kullanırım dedım üstünden battanıyesını örterim yine
Bende 2 tog alacağım muhtemelen ama yenidoğan için 2.0 tog bulmak çok zorDaha almadım kuzum bakıyorumama 2 tog almaya karar verdim
Bu gidişimde doktora soracağım çok sorum var ama bi dahaki gidişimde bunu sorayımYa ben bunu gördüm hatta aparatları var bi markanın hakaa sanırım sen orda bulursun belki Türkiye'de yok, kolostrum toplamak için ama sonra ilkadımlar uygulamasında eğitimler oluyor zoomda, bi ebeye sordum o tavsiye etmedi ama neden etmediğini hiç hatırlamıyorum
Bize de haber et ne dicek merak ettimBu gidişimde doktora soracağım çok sorum var ama bi dahaki gidişimde bunu sorayım
1.0 togg kurtarır seni gibiO kadar konuştuk instada karşıma çıkan videoya bakınBelki 1.0 tog bile alabilirim
Gideyim mi canım benim korktum şimdi suan rahatladı sanki bise olmuş mudurAy çok geçmiş olsun Rabbım şifalar versin bir doktora gitmekte fayda var
İnşallah bakalım evi tutalım da ondan sonra alırım artıkBize de haber et ne dicek merak ettim
1.0 togg kurtarır seni gibi
Şu 1.6 ebebegın sanırım ben onlardan alıyorum hep bana 2.2,5 fazla gelıyor acıkcası evı oyle sımsıcak olan bırı de degılım cocuk terliyor yanı 1.6 gibi alıp içini ayarlamak daha iyi cok soğuklarda daha kalın ıcını az soğuklarda ona goreO kadar konuştuk instada karşıma çıkan videoya bakınBelki 1.0 tog bile alabilirim
Yarın 33. Haftaya başlıyoruz32. Haftada kimler var kızlar sayımızı bilelim bakalım ne durumdayız
Benimki de böyle kundak uyku tulumu şeklindeBundan bizim ki
Geçmiş olsun , bişey olmaz sanırım ama yanık derecesine bağlı enfeksiyon falan olmasın ,bi doktora görün istersen.Kızlar karnıma baya bi sıcak su geldi kaynar çok sıcak çok acıdı yandı bise olmuş mudur buz gezdirdim ama çok üzüldüm çok kaynar kızlara çok bağırdım ayağımın altına sandalye koymuşlar küçük ona da uzuldjm bağırdım ama canım öyle yandı ki hala gözlerimdeki yas bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?