Canım sen belki kurtarırsın da ben zor Kütahya İstanbul'dan çok daha soğuk oluyor
Ama daha evi tutmadık belki alttan merkezi ısıtma felan olursa o zaman çok sıcak oluyor evler belki bende little gusto alırım
Kütahya soğuk olur doğru diyorsun. Karasal iklim orası iyice. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
Dün Papatyamaviss
soruyordu , senin keçe peri bebeğin yapıldı mı? Dün cevap vermişsen ben göremedim
Canım uyku tulumlarının oda sıcaklığına göre kalınlık değerini gösteren bir parametre gibi düşün çok soğuk evlerde 3 üzeri soğuk evlerde 2-2.5 normalse 1 tog gibi kullanılıyor odanın sıcaklığına göre üretilmiş tulumlar zaten uyku tulumu satan markalarda tog değeri gösteren çizelgeler var
Kütahya soğuk olur doğru diyorsun. Karasal iklim orası iyice. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
Dün Papatyamaviss
soruyordu , senin keçe peri bebeğin yapıldı mı? Dün cevap vermişsen ben göremedim
Kızlar bende aslında uyku tulumu bakıyorum ama yenidoğandan nasıl kullanacağız o konudan emin değilim gece sık sık emzirme ve alt değişimi olacak bu şekilde uyku tulumu ile de uyuyan çocuk bile uyanır.
Bu konuda bir fikriniz var mı?
Ben bu kış kullanmam kuzum sahsen cunku tek fermuarlı ayak çıkarmak etmek cok zor olur zaten cok haraket etmedıklerı ıcın üstünü açmazlar sık uyuyanıyolar bıdahakı kış başlarım çiş öğrenene kadar kullanırım oğlumda da oyle yaptım
O bende de olmuştu bi ara. Relaksin hormonu varmış yine doğumu kolaylaştırma ile ilgili bişeydi. O arttığı için ayak altlarında ağrı oluyormuş diye okumuştum
Uyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Uyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Ben ebebegın kılerı uygun buluyorum Ne cok ınce ne cok kalın ilk sene kullanmam muhtemelen arkadaşın verdıgı tulum var owlı onuda kundak nıyetıne kullanırım