2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kütahya soğuk olur doğru diyorsun. Karasal iklim orası iyice. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
Dün Papatyamaviss soruyordu , senin keçe peri bebeğin yapıldı mı? Dün cevap vermişsen ben göremedim

Şimdi anladım aslında benimde evim 3. Kat biraz soğuk oluyor önerdiğiniz marka var mı

Yapıldı canım hatta seninkine bayıldım yazmıştım diye hatırlıyorum
Valla kim ne derse desin kız bebek eşyaları bir başka güzel

Ben bu kış kullanmam kuzum sahsen cunku tek fermuarlı ayak çıkarmak etmek cok zor olur zaten cok haraket etmedıklerı ıcın üstünü açmazlar sık uyuyanıyolar bıdahakı kış başlarım çiş öğrenene kadar kullanırım oğlumda da oyle yaptım

Papatyamaviss canım sen ergobaby kanguruyu nasıl o kadar uyguna yakaladın hem de çift yönlü ben de bakıyorum en az 3 milyar
Aşkım 4.5 sene önce aldım yaaa o zamanda 200-300 tlydı ıkıncı elı ben 75 tlye aldım
Ikı bıne satam mı hadı sen tanıdıksın 1.500 de olur

Uyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Ben ebebegın kılerı uygun buluyorum Ne cok ınce ne cok kalın ilk sene kullanmam muhtemelen arkadaşın verdıgı tulum var owlı onuda kundak nıyetıne kullanırım

Uyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Sevi bebenin kundaginj sipariş ettim ben bugün canım geldiği zaman paylaşırım. Gri filli olan 0 3 ay kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…