Çok enteresan bir şey gördüm sizinle de paylaşmak istedim canım arkadaşlarım
Gebeliğin 37.haftasından sonra yani artık doğumun tetiklenmesi erken doğum riski olmadığı zamanda göğüsten elle sıkılarak şırıngaya kolostrum toplanmasıyurtdışında sıklıkla yapılıyormuş ebelerin tavsiyesiymiş çok enteresan buldum kolostrum bir kez gelen bir şey değilmiş doğuma kadar depolanabilirmiş , gebeler son haftalarında kolostrum u bu şekilde toplayıp doğumdan sonra ister hastalık gibi durumlarda ister normal beslenmesinde bu muazzam içerikten bebeleri daha çok nasiplendiriyorlarmış
AnamÇok enteresan bir şey gördüm sizinle de paylaşmak istedim canım arkadaşlarım
Gebeliğin 37.haftasından sonra yani artık doğumun tetiklenmesi erken doğum riski olmadığı zamanda göğüsten elle sıkılarak şırıngaya kolostrum toplanmasıyurtdışında sıklıkla yapılıyormuş ebelerin tavsiyesiymiş çok enteresan buldum kolostrum bir kez gelen bir şey değilmiş doğuma kadar depolanabilirmiş , gebeler son haftalarında kolostrum u bu şekilde toplayıp doğumdan sonra ister hastalık gibi durumlarda ister normal beslenmesinde bu muazzam içerikten bebeleri daha çok nasiplendiriyorlarmış
Aynen canım tansiyon filan normal de hiç girmediği bir şey olunca etkilendi sanırım yaBenim kanardı ama hamilelikte çok arttı bir ara günde üç kere kanıyordu. Tamamen hormonlar ve kılcal damar hassasiyeti
Bak heleAşkım 4.5 sene önce aldım yaaao zamanda 200-300 tlydı ıkıncı elı ben 75 tlye aldım
Ikı bıne satam mıhadı sen tanıdıksın 1.500 de olur
Aynen bende öyle yapıyorum salı günü zaten kontrolümSuyunu takip edersin, ona göre hareket edilir, ama korkma bence. Doktorum nişan bile gelse eve yollayabilirim doğum başlayana kadar dedi
Ya dimi ben de ilk bu hesapta gördüm hikayesinde paylaşmış ciddilitoplamış vallaAnamyalnız soyle bısey var o kolosturum bıyerde bıtıyor ve süte dönüyor taze taze bebeğin emmesi daha güzel değil mi , göğüs mantıgı bu sekılde degılmı benım kolosturum doğum gerceklestıkten sonra ıkı gun geldı sonrasında normal beyaz süte dondu
Elle aynı seyı yaparken de ya normal süte donerse riskli ya ne bileyim
Benimde 2 gündür başım çok ağrıyor zonluyor şakaklarım tansiyomu normal amaAynen canım tansiyon filan normal de hiç girmediği bir şey olunca etkilendi sanırım ya
Değil kuzum Eltim de benden sonra almıştı tek yönlüydü onun aldıgıBak helebende sansım yeni aldın hepsi çift yönlü değil galiba bunların uf çok pahalı
Ya dimi ben de ilk bu hesapta gördüm hikayesinde paylaşmış ciddilitoplamış vallahatta sonra başka bir hikayesinde bebeğinin hastalığında kullandığını söylüyor https://www.instagram.com/s/aGlnaGx...d=2986082362956051758&igshid=MzRlODBiNWFlZA== doğuma kadar kolostrumun yenilenmesi çok enteresan geldi
Benim 32+1 ama ben artılara geçince direkt bir sonraki haftada söylüyorum kendimi32. Haftada kimler var kızlar sayımızı bilelim bakalım ne durumdayız
Çok iyi o zaman az birşey kalmışAynen bende öyle yapıyorum salı günü zaten kontrolüm
33. Haftaya girdik biz de32. Haftada kimler var kızlar sayımızı bilelim bakalım ne durumdayız
Gebelikten kuzu kan volum arttı yaBenimde 2 gündür başım çok ağrıyor zonluyor şakaklarım tansiyomu normal ama
Benim aldığım kundak tulum kuzum 03 ayUyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
35 den selamlar32. Haftada kimler var kızlar sayımızı bilelim bakalım ne durumdayız
Kolları açıkta kalınca emzirirken zor olabilir gibi geldi yarım saatlik emzirme tecbüremdeUyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Bak sen yaaa demek kolları durmadı paşamızınKolları açıkta kalınca emzirirken zor olabilir gibi geldi yarım saatlik emzirme tecbüremdeO kolları durmuyor memeyle araya sokup duruyor hemşire geldi yarı kundak yaptı kolları içe aldı da rahat ettim Sanırım bende kundaktan yana olucam almadım uyku tulumu
Oyy kolay gelsin. Ayaklarını uzatacak birşey bul gider gitmez sürekli ayakları sallayarak oturunca şişer bi de o rahatsız etmesinKızlar 35+1 ile 36. Haftaya girmiş bulunmaktayım. 1 hafta bile o kadar fark ediyor ki artık. Her hafta gittikçe zorlaşıyorçok yoruldum vallahi. Yarın okul öğretmenlere açılıyor. Yeni tayin olduğum okul o yüzden gidip okulu ortamını görmek istedim. dr da ders yok diye izin verdi seminer haftası için, şimdi kara kara düşünüyorum yarın nasıl geçecek sandalye başında toplantılarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?