2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok enteresan bir şey gördüm sizinle de paylaşmak istedim canım arkadaşlarım
Gebeliğin 37.haftasından sonra yani artık doğumun tetiklenmesi erken doğum riski olmadığı zamanda göğüsten elle sıkılarak şırıngaya kolostrum toplanması yurtdışında sıklıkla yapılıyormuş ebelerin tavsiyesiymiş çok enteresan buldum kolostrum bir kez gelen bir şey değilmiş doğuma kadar depolanabilirmiş , gebeler son haftalarında kolostrum u bu şekilde toplayıp doğumdan sonra ister hastalık gibi durumlarda ister normal beslenmesinde bu muazzam içerikten bebeleri daha çok nasiplendiriyorlarmış

Anam yalnız soyle bısey var o kolosturum bıyerde bıtıyor ve süte dönüyor taze taze bebeğin emmesi daha güzel değil mi , göğüs mantıgı bu sekılde degılmı benım kolosturum doğum gerceklestıkten sonra ıkı gun geldı sonrasında normal beyaz süte dondu
Elle aynı seyı yaparken de ya normal süte donerse riskli ya ne bileyim

Ya dimi ben de ilk bu hesapta gördüm hikayesinde paylaşmış ciddilitoplamış valla hatta sonra başka bir hikayesinde bebeğinin hastalığında kullandığını söylüyor https://www.instagram.com/s/aGlnaGx...d=2986082362956051758&igshid=MzRlODBiNWFlZA== doğuma kadar kolostrumun yenilenmesi çok enteresan geldi

Eklentiler

• IMG_0032.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0033.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0034.webp
    38 KB · Görüntüleme: 54
Uyku tulumu almadım bende henüz kundak düşünüyorum bi süre. İlerleyen süreçte sizlerinde düşüncelerinize göre alırım belki herkesten yorum bekliyorum kullandıkça
Kolları açıkta kalınca emzirirken zor olabilir gibi geldi yarım saatlik emzirme tecbüremde O kolları durmuyor memeyle araya sokup duruyor hemşire geldi yarı kundak yaptı kolları içe aldı da rahat ettim Sanırım bende kundaktan yana olucam almadım uyku tulumu

Kızlar 35+1 ile 36. Haftaya girmiş bulunmaktayım. 1 hafta bile o kadar fark ediyor ki artık. Her hafta gittikçe zorlaşıyor çok yoruldum vallahi. Yarın okul öğretmenlere açılıyor. Yeni tayin olduğum okul o yüzden gidip okulu ortamını görmek istedim. dr da ders yok diye izin verdi seminer haftası için, şimdi kara kara düşünüyorum yarın nasıl geçecek sandalye başında toplantılarla

Bak sen yaaa demek kolları durmadı paşamızın yerin onu ben ben de papatya gibi bi süre kundak şov sonrasına bakarız artık konuşuruz yine buralarda duruma göre alırız diye düşünüyorum canım

Oyy kolay gelsin. Ayaklarını uzatacak birşey bul gider gitmez sürekli ayakları sallayarak oturunca şişer bi de o rahatsız etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…