2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bende o moddayım. Merdiven çok çıktım dikkat etmem lazım çok eğilmemem lazım modundayım sanki çok kolay birşey zınk diye doğurucam tecrübesizlikten işte benimki fikrim yok yani nasıl başlıycak nasıl hissedicem herkesin deneyimide bir değişik farklı farklı

Sanırım öyle yapmak lazım canım 2 fazla gibi soğuktan değil sıcaktan hasta olur çocuk derler hep
2 Tog altı 1 tog üstü baksam iyi olur

Tamam canım bende 1-1.5 tog bakıyorum şimdi indirim görürsem söylerim

Zaten şu an bu kundak tarzı tulumlar çok yaygın canım owli zuppers little gusto ergopunch gibi pek çok marka var inditexte de son bir kaç yıldır geliyor sanırım

Zaten şu an bu kundak tarzı tulumlar çok yaygın canım owli zuppers little gusto ergopunch gibi pek çok marka var inditexte de son bir kaç yıldır geliyor sanırım
Gustoya falan bakmadım bildiğim markalar değil onlarda bakayım teşekkür ederim henüz ikinciyi almadım ama owliyi biliyorum çok inceledim arkadaşlarımda da gördüm kolları açık kalan modellerde kumaşı çok ince ve zayıf yani bu modellerle alakası bile yok belki değiştirmişlerdir yeni tasarımlarda ama onun dışında en önemlisi eski tasarımlarda alt kısım çıtçıtsız sadece ortada fermuar vardı. yandan fermuar veya önden fermuar olması zaten gerekiyor ama mutlaka alttan ayak hışmından bir çıtçıt olmalı bence alt değiştirmek için süper bir kolaylık yada bir süre sonra bebekler ayaklar serbest takılmak istiyor yatakta hop aç çıtçıtları takılsın

Yalanci kasilma falanmi acaba

Geçmiş olsin canım nasılsın yoruldun sanırım

Dışarı çıkmak yaramıyor sana, doğuma kadar çıkma
Geçmiş olsun
Duzensız olarak var hala gecmedı yarın kalktığımda geçmiş olur muhtemelen diye düşünüyorum, bır ıkı saatcık gezdım alttarafı ama ıste
Kız asıl maratonum yarın başlıyor , okullar açılıyor oryantasyon donemı servısler 11 eylülden sonra başlar ilk bi hafta getır götür in çık bahçelerde bekle

Magnezyum al dinlen kuzu düzensiz ise. Ay birinci sınıf değil dimi ilk senesi mi zor olur Allah kolaylık versin

Magnezyum al dinlen kuzu düzensiz ise. Ay birinci sınıf değil dimi ilk senesi mi zor olur Allah kolaylık versin
Yok yok daha birinci sınıfa ıkı sene daha var bu sene anaokul seneye anasınıfı sonra ilkokul inşallah
Ufaktan rahatlıyor gıbıyım ya no panıc daha var az daha dursunlar

Ah bu annelerin ne işi ne telaşı bitmez arkadaş ya

Kızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorum dışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Canım geçmiş olsun dikkat et dediğin gibi vücut kendini hazırlıyor artık doğuma vakit yaklaştıkça bak hazır ol diyor Sen zaten tecrübeli ve bilgilisin nerde nasıl dinlenmem durman gerektiğini biliyorsun Ertuşun okulu var seni yoracak ama hareketlerini felan ağırdan al evden 10 dakikada çıkacağına 20 dakikada çık dikkatli ol

Bizimki sag tarafa surekli bir popis dayama derdinde elleriylede sol tarafimi desiyor. Uyu diye yalvariyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…