- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Ya bende o moddayım. Merdiven çok çıktım dikkat etmem lazım çok eğilmemem lazım modundayım sanki çok kolay birşey zınk diye doğurucamYa maşallah sen bildiğin için sakin kalıyorsunben ufak şeyde doğuruyorum sanıyorum eşim bayılacak bir gün çat diye korkudan
o kadar ağrım olsa kesin acil kapısında bitmiştim tecrübesizlik zor rüzgar kapıyı çarpsa doğuruyor muyum diyorum bazen
Panik atak manyağı oldum yeminle nasıl geçecek böyle kalan zaman bilmem
Sanırım öyle yapmak lazım canım 2 fazla gibi soğuktan değil sıcaktan hasta olur çocuk derler hepŞu 1.6 ebebegın sanırım ben onlardan alıyorum hep bana 2.2,5 fazla gelıyor acıkcası evı oyle sımsıcak olan bırı de degılım cocuk terliyor yanı 1.6 gibi alıp içini ayarlamak daha iyi cok soğuklarda daha kalın ıcını az soğuklarda ona gore
Tamam canım bende 1-1.5 tog bakıyorum şimdi indirim görürsem söylerimŞimdilik olmasa da olur ama İndirim falan yakalarsan haber ver canımbu arada bizim buralar soğuk ama 2-2,5 tog fazla bence. İçine bişey giydirmeden de bence daha zor olur ev soğuk altını açacaksın bebek üşür bi ısı dengesizliği olur. Tog 1 ayarlarında tutup içine bişey giydirip ev ısısını ayarlamak daha mantıklı
Yaaa çok zorluyor artık yemek yaparken bile 5 dk da bir kasılıyorum. Gece dönmek de zor hep sol yatmak da olmuyor. Allah hepimize yardım etsin
Papatyamaviss canım geçmiş olsun nasıl oldun ?
Zaten şu an bu kundak tarzı tulumlar çok yaygın canım owli zuppers little gusto ergopunch gibi pek çok marka var inditexte de son bir kaç yıldır geliyor sanırımCanım annişler selaaamtulum konusunda fikir vermeye geldim. Avrupa ülkeleri ve ingiliterede çevremde ki insanlarda çok gördüğüm bu ürünü aldım ben bayramdan önceydi sanırım İngiltere’den o sırada Türkiye’de bulamamıştım bu tarz ama şuan zara ve hm benzerini satıyor. Hem alt değiştirme hem emzirme hem uyutma hemde arabadan indirdiğiniz anlarda taşımak için çok önerdiler. Biz uçakta kullanacağımız için ben aslında istedim. Battaniyeden güvenli, tam tulumlardan daha rahat diye düşünebilirsiniz Bir inceleyin markalarda bakalım Zara da ki örneğini de buldum koydum fotoğraf bence bu yıl bir çok marka getirecek bundan zaten
Benim 1 haftadır sümüksü akıntım var ama yanma kaşıntı yok diye önemsemedimSümüksü yapıda olması bir an kuşkuya düşürdü benide
Gustoya falan bakmadım bildiğim markalar değil onlarda bakayım teşekkür ederim henüz ikinciyi almadım ama owliyi biliyorum çok inceledim arkadaşlarımda da gördüm kolları açık kalan modellerde kumaşı çok ince ve zayıf yani bu modellerle alakası bile yok belki değiştirmişlerdir yeni tasarımlarda ama onun dışında en önemlisi eski tasarımlarda alt kısım çıtçıtsız sadece ortada fermuar vardı. yandan fermuar veya önden fermuar olması zaten gerekiyor ama mutlaka alttan ayak hışmından bir çıtçıt olmalı bence alt değiştirmek için süper bir kolaylık yada bir süre sonra bebekler ayaklar serbest takılmak istiyor yatakta hop aç çıtçıtları takılsınZaten şu an bu kundak tarzı tulumlar çok yaygın canım owli zuppers little gusto ergopunch gibi pek çok marka var inditexte de son bir kaç yıldır geliyor sanırım
Geçmiş olsin canım nasılsın yoruldun sanırımKızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorumdışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Dışarı çıkmak yaramıyor sana, doğuma kadar çıkmaKızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorumdışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Kütahya soğuk olur haklısınKuzum evin sıcaklık derecesine göre belirleniyor çok marka var aslında ama benim aklımda little gusto var inşallah 2.0 tog üretiler
Tam bir saattir bende öyleyim misafir var uzanamadımKızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorumdışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Yalanci kasilma falanmi acaba
Şimdilik olmasa da olur ama İndirim falan yakalarsan haber ver canımbu arada bizim buralar soğuk ama 2-2,5 tog fazla bence. İçine bişey giydirmeden de bence daha zor olur ev soğuk altını açacaksın bebek üşür bi ısı dengesizliği olur. Tog 1 ayarlarında tutup içine bişey giydirip ev ısısını ayarlamak daha mantıklı
Yaaa çok zorluyor artık yemek yaparken bile 5 dk da bir kasılıyorum. Gece dönmek de zor hep sol yatmak da olmuyor. Allah hepimize yardım etsin
Papatyamaviss canım geçmiş olsun nasıl oldun ?
Geçmiş olsin canım nasılsın yoruldun sanırım
Duzensız olarak var hala gecmedı yarın kalktığımda geçmiş olur muhtemelen diye düşünüyorum, bır ıkı saatcık gezdım alttarafı ama ısteDışarı çıkmak yaramıyor sana, doğuma kadar çıkma
Geçmiş olsun
Demek her zaman sorun olmuyorBenim 1 haftadır sümüksü akıntım var ama yanma kaşıntı yok diye önemsemedim
Artık vucut baya baya hazırlığa baslıyor kuzum boyle gececekTam bir saattir bende öyleyim misafir var uzanamadım
Magnezyum al dinlen kuzu düzensiz ise. Ay birinci sınıf değil dimi ilk senesi mi zor olur Allah kolaylık versinDuzensız olarak var hala gecmedı yarın kalktığımda geçmiş olur muhtemelen diye düşünüyorum, bır ıkı saatcık gezdım alttarafı ama ıste
Kız asıl maratonum yarın başlıyor , okullar açılıyor oryantasyon donemı servısler 11 eylülden sonra başlar ilk bi hafta getır götür in çık bahçelerde bekle
Yok yok daha birinci sınıfa ıkı sene daha var bu sene anaokul seneye anasınıfı sonra ilkokul inşallahMagnezyum al dinlen kuzu düzensiz ise. Ay birinci sınıf değil dimi ilk senesi mi zor olur Allah kolaylık versin
Dururlar canım allahin izniyle . Hadi hayırlısı olsin inşallah okulunuzYok yok daha birinci sınıfa ıkı sene daha var bu sene anaokul seneye anasınıfı sonra ilkokul inşallah
Ufaktan rahatlıyor gıbıyım ya no panıcdaha var az daha dursunlar
Ah bu annelerin ne işi ne telaşı bitmez arkadaş yaDuzensız olarak var hala gecmedı yarın kalktığımda geçmiş olur muhtemelen diye düşünüyorum, bır ıkı saatcık gezdım alttarafı ama ıste
Kız asıl maratonum yarın başlıyor , okullar açılıyor oryantasyon donemı servısler 11 eylülden sonra başlar ilk bi hafta getır götür in çık bahçelerde bekle
Bende yarin 34 olucam32. Haftada kimler var kızlar sayımızı bilelim bakalım ne durumdayız
Canım geçmiş olsun dikkat et dediğin gibi vücut kendini hazırlıyor artık doğuma vakit yaklaştıkça bak hazır ol diyorKızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorumdışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Bizimki sag tarafa surekli bir popis dayama derdinde elleriylede sol tarafimi desiyor. Uyu diye yalvariyorum resmenGeçmiş olsun kuzum dinlen bol bol
bugün benimki de bir yerlere toplanıp duruyor ovalayıp yolluyorum çözülüyor hemen sonra tekrar geri geliyor aynı yere artık toplanmalar eskisi gibi de değil bir yere kendini sıkıştırdı mı nefesimi kesiyor kaburgamı sıkıştırıyor kafası da alttan çıkacak sanki hiç durmadı bugün of anam dokunmayın çok fenayam modu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?