2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar doğuma hazırlık eğitiminde doğum yaklaştığında sindirim sisteminde gevşeme olur, ishal ve kusma görülebilir demişlerdi.

O kadar kabızlıkla mücadele sonrası birkaç gündür hafif ishal durumu mevcut. Son güncelleme bu şekilde 😂

Ben galiba psikolojik olarak kendimi doğuma hazırlamaya başlıyorum. Hiç yakın gibi gelmiyodu birkaç gün önceye kadar ama galiba geliyor gelmekte olan..
Ya bende de kabızlık ishal yok ama afedersin günde 3 kez çıkıyorum nerdeyse bir de iki gündür aşırı bulantım var kussam rahatlarım kusamıyorum da😭

Doğum ücretleri konuşulmuş bende fiyat aldım, sezaryen 20, normal 13 bin TL. Bir de bizim doktor ayrıca alacak o ne kadar bilmiyorum Bi dahaki gittiğimde soracağım. 5 - 10 da o alsa, şimdilik normal gibi görünüyor bizim doğum 20 civarı olacak gibi görünüyor. Sezaryeni hiç düşünüp hesaba katmıyorum 🙈🥶
Ya burda hastaneler sezaryenle normal doğuma aynı alıyor. Çok saçma geliyor bana.
Kilon kaçtı canım bende büyğk beden alayım dedim ama kalıpları çok mu büyğk oğlumda m kullanmıştım ama zayıftım o zamanlar bide l beden kaç kg arasına oluyor yazıyor mu pakette
Canım şimdi siz konuşunca merak ettim birini çıkarıp denedim 🤣 Ben biraz iriyim, kalçamın en geniş kısmı 118 şimdi ölçtüm. L almıştım oldu zaten bayağı esneyen bir şey. Muhtemelen çoğunuzu M kurtarır. Üzerinde yazan beden 42-50 ve 90-130 cm yazıyor bu da kalça etrafı galiba neyin ölçüsü anlamadım 😅
Bugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük bey 🥰🥰🥰😍😍😍 artik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Ay canım maşallah ne güzel haberler 🧿🧿
atatalya atatalya da emzirmeye geçmiş çok mutlu oluyorum okudukça haberlerinizi 🌺🌺

Devlet Hastanesı vermıyormus ıstıyormus kuzum sez da cok kanama olmuyor ya ben hastanede ilk gun cırtlı ıkıncı gun depend takmıştım o gun çıktım zaten ıkı gun fln kullandım bıtırmedım bıle eltıme verdım o zaman normal pede gectım 😂 suan 80 kıloyum
Şimdi kararsız kaldım bende alıp almama konusunda

Ya burda hastaneler sezaryenle normal doğuma aynı alıyor. Çok saçma geliyor bana.

Canım şimdi siz konuşunca merak ettim birini çıkarıp denedim 🤣 Ben biraz iriyim, kalçamın en geniş kısmı 118 şimdi ölçtüm. L almıştım oldu zaten bayağı esneyen bir şey. Muhtemelen çoğunuzu M kurtarır. Üzerinde yazan beden 42-50 ve 90-130 cm yazıyor bu da kalça etrafı galiba neyin ölçüsü anlamadım 😅

Ay canım maşallah ne güzel haberler 🧿🧿
atatalya atatalya da emzirmeye geçmiş çok mutlu oluyorum okudukça haberlerinizi 🌺🌺
O zaman M olmaz bende iriyim üstelik kalça kısmımda ekstra etli butlu 🤣 xl alsam acaba diye düşünmüyor değildim ama senin anlattığına göre L kurtarır beni 🙈

Ben de kilosu normalden düşük geldiginde doktora sormuştum, çok mu yemem lazım diye, bana gülmüştü. Bizim yememizle pek ilgili degil. Genetik etkili burda daha çok. O yüzden biraz oluruna bırakıp çok stres yapmamak lazım. Stres daha kotu etkiler. Bir de kilo degil burda onemli olan, bacak boyu, kafa cevresi ve göbek cevresi asil onemli olan. Bebeğin biraz daha fazla yağ alması saglikli oldugunu veya iyi geliştiğini göstermiyor.
Merhaba size özelden mesaj attım. 🤗 belki gormemissinizdir diye buradan yazdım.

Gözün aydın canım herşeyin iyi olmasına sevindim 💚 bende yarın gideceğim erken doğum riski var mı diye soracağım.. Annemlerleydik dün akşam annem bu bebek ekimi beklemez gibi karnın aşağıya inmiş dedi 😂 bana da öyle geliyor aceleci olacak diye korkmuyor da değilim hani 🙈🙈 eşim de canı ne zaman isterse o zaman gelsin hazır olunca gelirlermiş dünyaya öyle diyorlar dedi 🤣🤣
Valla minişlerin ne yapacağı hiç belli olmaz bizim kendimizi bir şekilde hazırlamamız gerekiyor. Hoş doğuma ne kadar hazır olabilirsek😂
Yarın gidince doktor ne diyecek bakalımm. Genelde sancı çıkmadığı ya da rahim ağzı uzunluğu, suyu azalmadığı sürece erken doğum riski var diyemiyolar.
Bugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük bey 🥰🥰🥰😍😍😍 artik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Canım gözün aydın çok sevindim 🥹 tez zamanda kavuşun inşallah yaa her gördüğümde sana da atatalya atatalya ya da dua ediyorum 🤲 iyi haberlerinizi duymak çok mutlu ediyor 🥰
Ya bende de kabızlık ishal yok ama afedersin günde 3 kez çıkıyorum nerdeyse bir de iki gündür aşırı bulantım var kussam rahatlarım kusamıyorum da😭
Hamileliğin son dönemlerinde bulantı geri geliyo diyolar ya doğru galiba ya ☹️

Benim hamileliğin başında bulantım oluyodu ama kusma olmamıştı hiç. Son zamanlarda da aynı bulantı olmaya başladı. ☹️ şu an bile bulanıyor mesela..

Eklentiler

• 0F3F17BC-3512-43C4-93BC-FAFB120B05EE.webp
    0F3F17BC-3512-43C4-93BC-FAFB120B05EE.webp
    20 KB · Görüntüleme: 53
Valla minişlerin ne yapacağı hiç belli olmaz bizim kendimizi bir şekilde hazırlamamız gerekiyor. Hoş doğuma ne kadar hazır olabilirsek😂
Yarın gidince doktor ne diyecek bakalımm. Genelde sancı çıkmadığı ya da rahim ağzı uzunluğu, suyu azalmadığı sürece erken doğum riski var diyemiyolar.

Canım gözün aydın çok sevindim 🥹 tez zamanda kavuşun inşallah yaa her gördüğümde sana da atatalya atatalya ya da dua ediyorum 🤲 iyi haberlerinizi duymak çok mutlu ediyor 🥰

Benim hamileliğin başında bulantım oluyodu ama kusma olmamıştı hiç. Son zamanlarda da aynı bulantı olmaya başladı. ☹️ şu an bile bulanıyor mesela..
Ya banada bı dogdu doğacak guncellemesı geldıııı

Bakalım yarın güzel haberler alırız inşallah grubun yarısı yarın kontrolde sanırsam 😂😂

Benimde öyle bir de yemek yiyince de geçmiyor devam ediyor yemekten sonra bulantının geçmesi bir kaç saati buluyor 😭
Valla diyorum ya benim gebeliğim çok şükür sorunsuz güzel geçti o yüzden 39-40ı görürüm belki diyordum ama şimdi bak sen bulantı ishal dedin görenler karnın iyice inmiş diyor bebek gerçekten baskı yapıyor bir de aktif çalıştığım için hareket de var öyle olunca belki bende 37den sonra doğururum diyorum daha öncesi doğurduğum hiç aklına gelmedi🙈
Son zamanlarda hep 37+5-38+2 de felan gelecek gibi hissediyorum da bakalım böyle hissedip 41+3te zorunlu sezeryan oluyormuşum 😁😁😁

Ya banada bı dogdu doğacak guncellemesı geldıııı
İnsan bir tuhaf hissediyor değil mi 🥹
Bakalım yarın güzel haberler alırız inşallah grubun yarısı yarın kontrolde sanırsam 😂😂
Ahahah olabilir bakalım yarın arkadaşlar doğuruyorum diyen çıkacak mı 😂
Benimde öyle bir de yemek yiyince de geçmiyor devam ediyor yemekten sonra bulantının geçmesi bir kaç saati buluyor 😭
Valla diyorum ya benim gebeliğim çok şükür sorunsuz güzel geçti o yüzden 39-40ı görürüm belki diyordum ama şimdi bak sen bulantı ishal dedin görenler karnın iyice inmiş diyor bebek gerçekten baskı yapıyor bir de aktif çalıştığım için hareket de var öyle olunca belki bende 37den sonra doğururum diyorum daha öncesi doğurduğum hiç aklına gelmedi🙈
Son zamanlarda hep 37+5-38+2 de felan gelecek gibi hissediyorum da bakalım böyle hissedip 41+3te zorunlu sezeryan oluyormuşum 😁😁😁
Ağzını hayra aç kız 😂😂
Ben galiba haziran ayından beri bu anne gruplarının hepsine bi girip okuyorum. Kendi ayında doğum yapan sayısı cidden çok az 😅 çoğu bir önceki ay doğum yapıyor. bu grubun neredeyse yarısı bu ay doğum yapacak. İstatiksel konuşuyorum 😂
Bu anlattıklarına göre sen de bu grupta olacaksın ama tabiki asla büyük konuşmuyoruz. 😂

Back
X