- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
Aslinda cok fazla diyette yapmiyorum yaniHadi hayırlı olsun canım diyet işe yaradı heralde
İnşallah senin gidişat yine normal doğum
Istahim yokki zaten
Eger donerse normal dogum gorunuyo evet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda cok fazla diyette yapmiyorum yaniHadi hayırlı olsun canım diyet işe yaradı heralde
İnşallah senin gidişat yine normal doğum
Çaresi yok canım artık beklenen bir durum. Terlik ShowKizlar ya odeme nasil care bukuyorsunuz ayaklarim sisti ayakkabilarim olmuyo
Canım hap iyi geliyor benimde sancılarımı o kesmişti inşAllah göreceksinKızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Saol canım da ne bileyim kendi doktorum birde gittiğim. diğer doktorun makinesi daha iyiydi biliyorum da bu zamana kadar eski makine ile baktı gayet iyiydi herşey amaaan ne bileyim özele de gideceğim zaten 12 eylül gibi o kesin bişey söyler zaarBanada gecen hafta oyle demıslerdı bu hafta fazlasını demıcekler gıbı hıssedıyorum cok takılma kuzum maşallah![]()
Bez spor ayakkabı almıştım ben genişliyor rahat oluyor. Ödemi yoketmeyince mecbur ayakkabıya çözüm ürettimKizlar ya odeme nasil care bukuyorsunuz ayaklarim sisti ayakkabilarim olmuyo
Bugun yagmur yagdi ondan ayakkabi giyeyim dedim 1 tanesi oldu oglene ayaklar sisince ayakkabilar mahfetti esim terlik alip gelmisÇaresi yok canım artık beklenen bir durum. Terlik Show![]()
Kiloya o kadar takılma canım benim oğluş da doğduğu gün ultrason 1870 idi 2 kg doğdu ölçüm farkı oluyorİlk nst ye girdik bugün gayet güzel çıktı. 34+3 olmuşuz geçen hafta 2660 gramdı bu hafta 2300 dedi sordum belki o ölçüm yanlıştır belki bu kesin diyemeyiz dedi kilosuna. Kafama takıldı 20 gün sonra gel dedi![]()
Hadi maşAllahKizlar ben doktordan ciktim
Hersey iyi yolunda
Kafa yukarda
Kimildamaya basladigini hissedince 4 ayak pozisyonuna gec, emekleme yani yolunu bulsun dedi
Kilosu hakkinda bilgi vermedi cunku stres yapmami istemiyomus
Hersey yolunda stres yapip korkulacak bi durum yok icin rahat olsun boyle devam et dedi
2 hafta sonra rdvum tekrar var
Kuzum esimi bulursam neden yapmasin kiBez spor ayakkabı almıştım ben genişliyor rahat oluyor. Ödemi yoketmeyince mecbur ayakkabıya çözüm ürettimEşin akşamları masaj yapsın bi de o rahatlatıyordu
Hay Allah senin son dönemlerin yaza gelmesi eş konusunda da zor oldu ☺Kuzum esimi bulursam neden yapmasin kihaftaya bodruma gidiyor is icin 3 gun annemlere tasinicam
Sinirini yesinlerBugün güzel emdiik. Yorulma yok üstüne bi de süt bitmiş gibiydi aldığı memede öbür memeye geçeyim dedim kıyamet kopardı memeyi ağzından alıncaSen bilirsin dedim bende
Minik asabim benim
![]()
Senin artisliğini sevsinler küçük beyBugün güzel emdiik. Yorulma yok üstüne bi de süt bitmiş gibiydi aldığı memede öbür memeye geçeyim dedim kıyamet kopardı memeyi ağzından alıncaSen bilirsin dedim bende
Minik asabim benim
![]()
Malesef kuzum ya. Simdi gitmesi daha iyi diyorum en azindan Aras beyin dogmasina daha varHay Allah senin son dönemlerin yaza gelmesi eş konusunda da zor oldu ☺
Hayırlısı canım yaa Bi bakalım özele giderim haftaya orda ne diyecekler. Birde doktor 20 gün sonra gel dedi çok uzak geldi bana yaa.Kiloya o kadar takılma canım benim oğluş da doğduğu gün ultrason 1870 idi 2 kg doğdu ölçüm farkı oluyor
Kizlar ben doktordan ciktim
Hersey iyi yolunda
Kafa yukarda
Kimildamaya basladigini hissedince 4 ayak pozisyonuna gec, emekleme yani yolunu bulsun dedi
Kilosu hakkinda bilgi vermedi cunku stres yapmami istemiyomus
Hersey yolunda stres yapip korkulacak bi durum yok icin rahat olsun boyle devam et dedi
2 hafta sonra rdvum tekrar var