2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bunu ben de çok duydum ondan korkuyordum, sağolun kızlar 🙏😂

Ya ben sadece böbrek taşım alınırken genel oldum onda da hemen uyanmıştım, çabuk kendime gelir miyim yine acaba referans alsak mı 😂
Onlarda çok az veriliyor diye biliyorum canım. Özelde olacaksan genelde özel hastaneler de narkozu basmıyor,gerek görürse dozu sonradan arttırıyorlar diye biliyorum. Ama devlet genelde sonradan uğraşmak istemiyor biraz daha fazla verebiliyor.

Ben de çıktım kozlar hastane kaydımızı da yaptık çok şükür ay o kadar rahatladım ki kendim doktorumla görüşünce , her şey çok iyi maşallah dedi rahim ağzı uzunluğu 24 tü şimdi 32 çıktı çok şükür , biz en başından beri 6 gün geriden geliyoruz geç dölllenme zannediyorum sat a göre 34+1 ultrasona göre 33+2 kilosu 2100 , vajinal doğum olarak gidiyor şuan Allahım rahatladım çok şükür
hadi gözün aydın canım iyi geçmesine sevindim 🤲🧿

Kizlar ben doktordan ciktim
Hersey iyi yolunda
Kafa yukarda🫠
Kimildamaya basladigini hissedince 4 ayak pozisyonuna gec, emekleme yani yolunu bulsun dedi
Kilosu hakkinda bilgi vermedi cunku stres yapmami istemiyomus😀
Hersey yolunda stres yapip korkulacak bi durum yok icin rahat olsun boyle devam et dedi
2 hafta sonra rdvum tekrar var
Maşallah canım. Aşağı dönsün diye mi 4 ayak pozisyonuna geç dedi anlamadım🙈 eğer öyleyse bende yapayım. Şuan kaç haftalıksın

Benim gittiğim hastanede belden uyuşturma sezaryen için sadece spinal yapılıyor. Aslında çevremde de hep öyle gördüm. Epidurali genellikle normal doğumda uygulandığını görüyorum.
Hem sezaryen hem epidural çok nadir duyuyorum.

Sonrasında ağrı kesici elbette verilir. Her türlü ameliyat sonrasında ağrı kesici veriyorlar zaten 😇
Beni epifural yaptilar acil gittigim icin mi bilmiyorum

Bugün güzel emdiik. Yorulma yok üstüne bi de süt bitmiş gibiydi aldığı memede öbür memeye geçeyim dedim kıyamet kopardı memeyi ağzından alınca 😁 Sen bilirsin dedim bende 🙈 Minik asabim benim 🥰
Bir de düzgün emdiğimiz için görüş saatimiz 2ye çıktı 😍 Emzirme için 15-16 arası yine giriyoruz 🥰

🧿🧿 Bana 20 gün dedi niye öyle dedi ki 🤷🏻‍♀️
Canim normalde benim rdvum bugun degildi
Kendi doktorumla rdvum taaaa 10 agustosdaydi
25inde baska bi doktora gittim fikir almak icin , sisko denildi ya
bugunude ben araya sıkistirdim
normal rdvum 2 hafta sonra
yani doktorun verdigi rdvuyla kalmadim araya 2 rdvu skstirdim ben 😀
Bekleme 20 gün sen 2 hafta sonra git niye geldin demez ya🙈
ben bugun araya skstirdim rdvuyu niye geldin dedi ama sey anlaminda bi skntimi oldu agri sizi falan sikayetinmi var anlaminda
bende no sadece icim rahat etsin diye geldim dedim😀

Maşallah canım. Aşağı dönsün diye mi 4 ayak pozisyonuna geç dedi anlamadım🙈 eğer öyleyse bende yapayım. Şuan kaç haftalıksın
Evet cnm hareket ettiginde emekler gibi yaparsan o yonunu buluyomus 😬
Suan 34+3
Bu haftalarda panik yapmaya gerek yok doner o daha dedi
Iste 36 37de bas asagida olmasi bekleniliyomus oyle dedi

Onlarda çok az veriliyor diye biliyorum canım. Özelde olacaksan genelde özel hastaneler de narkozu basmıyor,gerek görürse dozu sonradan arttırıyorlar diye biliyorum. Ama devlet genelde sonradan uğraşmak istemiyor biraz daha fazla verebiliyor.
Hiçbi şey bilmiyorum anesteziyle alakalı ya bu konuyu araştırmam lazım 🤣
Beni epifural yaptilar acil gittigim icin mi bilmiyorum
Sen devlette olmuştun dimi, acaba devlette normal doğumda anestezi seçeneklerimiz ne 😅 Epidural bana hep özellerin pazarladığı bi şey gibi geliyor var mıymış devlette 🤣
Bir de düzgün emdiğimiz için görüş saatimiz 2ye çıktı 😍 Emzirme için 15-16 arası yine giriyoruz 🥰
Ay ne güzel maşallah şifa olsun 🧿🧿

Hiçbi şey bilmiyorum anesteziyle alakalı ya bu konuyu araştırmam lazım 🤣

Sen devlette olmuştun dimi, acaba devlette normal doğumda anestezi seçeneklerimiz ne 😅 Epidural bana hep özellerin pazarladığı bi şey gibi geliyor var mıymış devlette 🤣

Ay ne güzel maşallah şifa olsun 🧿🧿
Bence çok araştırma o esnada hersey değişiyor doktorun en doğru kararı verecektir canım ❤️

Ay evet, her şeyi kontrol edemeyeceğimizi hatırlattın 🙏🙏🌺 Ben de her şeyi bileyim istiyorum 🤣
Ben herseyi bilmenin pek faydasını girmedim kuzum Yani çok detaya girmek her konuda insanı strese sokuyor bazı şeyler akışında kalsin doktor karar versin uzman olanlar onlar sen spinal istersin olmaz genel olur daha çok strese girersin. Araştırdık a ikisinin de komplikasyonları da goreceksin ne gerek var 😅

Bugun yagmur yagdi ondan ayakkabi giyeyim dedim 1 tanesi oldu oglene ayaklar sisince ayakkabilar mahfetti esim terlik alip gelmis 😂😂
Ben de dün ayakkabı giyme gafletinde bulunup rezil olunca bugün giydim terlikleri 🤣🤣 okul koridorlarında terlikle gezen bir penguen görürseniz o benim işte 🤣🤣

Evet kizlar rdvularin en yogun oldugu gundeyiz
Hepinizden hayirli guzel haberler bekliyorum

Gunun rdvulari 🔊🔊🔊🔊

D dra21
@Kolostrofobi
sandriyon sandriyon
S srsrnr
1HANIM 1HANIM

Varmi baska rdvusu olan?
Canım kızlar nstden çıktım şimdi. Doktora gözükeceğim biraz sonra. Nst hemşiresi bugün bana emzirme ile bilgiler verdi. Aslında bildiğimi şeylerdi. Mastit konusuna çok değindi. Mastit olmamak için sütün boşaltılması gerekiyor onu da en iyi duşta sıcak su masajından sonra elle boşaltmakmış 🤞

Ben herseyi bilmenin pek faydasını girmedim kuzum Yani çok detaya girmek her konuda insanı strese sokuyor bazı şeyler akışında kalsin doktor karar versin uzman olanlar onlar sen spinal istersin olmaz genel olur daha çok strese girersin. Araştırdık a ikisinin de komplikasyonları da goreceksin ne gerek var 😅
Cehalet mutluluk gerçekten bazen 🤣

D dra21 canim senin nasildi ?
Valla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordum😂😂 doktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım🤲🥰🧿

Valla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordum😂😂 doktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım🤲🥰🧿
Superr hersey yolunda demek ki 🥰🥰

Back
X