2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum bazen sezeryanibeklerken bebis bekleyemiyor sanciyla geliyor

Kizlar ya odeme nasil care bukuyorsunuz ayaklarim sisti ayakkabilarim olmuyo
Bende de 1-2 haftadır ödem oluyor ya ama çalıştığım için koşturmaktan oluyor sanırım akşam eve gelince ayaklarımı kaldırıp uzanıyorum o iyi geliyor bak
Benim ayakkabılarım hala oluyor şükür ama artık sıkmaya başlayacak brlli 1HANIM dediği gibi sonrasında terlik show

Çok sevindim canım artık baya büyüdünüz maşallah Duru kuşa
Ben çatı muayenesinden korkuyorum ya

Uzatinca benimde geciyor

Canım bence gayet iyi hem Aslan da büyüyor kendine strws yapma artık
Riskli haftaları da atlattın 34ü görür müyüm diyordun şimdi 36yı göreceksin inşallah

Kuzum bazen sezeryanibeklerken bebis bekleyemiyor sanciyla geliyor
Kesinlikleeeee. Açıkçası ben de 39 a gidebilceğimizi pek sanmıyorum. Duru’nun canı sıkılmaya başladı hissediyorum
Çok şükür büyüdük büyüyoruz canım çatıdan da korkuyorum doğumdan da korkuyorum. Ben bi 3 yıl önce rahim filmi çektirdim yine aynı bu doktoruma. Yürek yemişim o zamanlar anestezisiz girdim. Tabi mahvolduuuummmm. Çok kötü travmatik bir andı. Doktoruma onu hatırlattım. O acıyla kıyaslayabilmek için ohooooo rahim filmi ne ki dedi yav kadın olmak ne zor iş be ya

Valla üzülsemde üzülmesemde bu yapcak birşey yok bu minnak böyle
Canım çok şükür Sağlığı iyi ya önemli olan bu. Ben 2 hafta önce devlete ara kontrole gitmiştim. Orda dedi ki nedeyse 2700 bugün özelde 2850 ölçtü. Hastaneden cihazdan çok fark ediyor gerçekten. Minnak da değil bana göre gayet iyi. Haftasına göre uyumlu

Bende bi kez gördüm birdaha yok
Maşallah Duruma
E süper o zaman zamanı geldıgınde kendını bellı eder mınnos zaten

Akşama ciğer geliştiricimin 2.dozu olacak koldan 3.serumu yedim 2 gündür 1000 ml lik turuncu haptan içiyorum nidicard diye günde 4 kere 2 defadan toplam 8 Progestan alıyorum belimin ağrısı hafifledi bu gece hastanedeyim yarın sabah duruma göre taburcu olacağım 2 dk aralıkla 91 84 sancılarım oldu progestan iyi geldi bence bebeğin başı kanalda değil ama 3 cm açıklık var 2 hafta dayansın 37 olsun yeter yine de rabbim bilir

Gecen bi doktorun çatı muayenesını anlattığı vıdeoyu ızledım kafamda doktorun nerelere dokunduğunu canlandıramıyordum hıc ıskelet uzerınden anlatıyor vay be dedım gerçekten hissettiğim yerlere dokunmuş ama benım cok acımamıştı acıdıgı sanıye de max 5 saniyedir

ay göstermiyorlar bizim bebekler yaaa aynen öyle canım son ana kadar muhteşem bir belirsizlikle yoluma devam edeceğim. Bütün ipler Duru’nun elinde
Kız bızımde geçen seneki velilerden biri ile konusuyorum ay dedim geçen sene sende bu zamanlar boyle hamıleydın yasına gırcek dedı nerdeyse cocugu okula bırakmış muayeneye gıtmıs sancısı cıkmıs 36 haftalık hop almıslar hemen kız dedım deme oyle 36 dıyınce cok yakııııın

Ay canım çok şükür bak doktorlar son ana kadar direniyorlar. Emin ellerdesin. İçin rahat olsun gerisini Rabbim bilir. Tecrübeme göre Korku ve panik anı sancıyı arttıran bir şey sakin kalmaya çalış.(elinden geldiği kadar) Allah yardım etsin inşallah

Kız ben doğum çantamla gittim bugün nolur nolmaz diye düzensiz de olsa sancılar çıkıyor hala ya dedim belki ben anlamıyorumdur

Şanscın durduysa korkma canım bence bekler

Çatı ile rahim filminin karşılaştırınca mı ohooo dedi. Yoksa doğumla rahim filmi mi
Şu an vereceğin cevaba göre hayatımın kararını vereceğim shshs
Bu arada benim kız da hiç göstermiyor kendini, doğunca göreceğiz sanırım

Çok şükür kuzum 36 da guzel bı hafta yıne ama bekleyebildiği kadar beklesın iğnelerinde olmuş

Kız ben doğum çantamla gittim bugün nolur nolmaz diye düzensiz de olsa sancılar çıkıyor hala ya dedim belki ben anlamıyorumdur
Bakayım benım yarın ne cıkacakkk göreceğizzz bende bır ıkı eksık daha var cantada onlar tamamlansın arabaya koydurtayım çantamı kızlara dıyorum bugun bak ahanda bu okul bahcesınde bı yerlerde suyum gelırse sız götürün benı hastaneye dedim evinizde biyerde suyum gelırse halı yıkama ucretı benden

Kızlar yine döktürmüşsünüz oku oku zor yetiştim
Randevusu olan, güzel haber alan herkese maşallah
Aytanesii atatalya Kızlar bebişleriniz topluyor kendini çok sevindim en yakın zamanda evinizde olacaksınız inşallah
1HANIM Canım ümitte mi olacak doğumun karar verdin mi? Nstde bana da bilgilendirme yaptı hemşire sanırım ümittesin
sandriyon emekleme pozisyonunun çocuğu çevireceğini hiç düşünmemiştim hatta bunu günlük hayatta duysam hurafeye bak derdim

Buna cevap vermeyeceğim sen bana bakma cancağzım benim dr 4 yıldır hastasıyım artık bana yorum yapabiyor Bizim kızlar tam prensesler yaaaa nazlı çıktılar.
Offf çok iyi Ay bende artık ya şurda suyum gelirse naparım diye hep bi A ve B planı ile geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…