Kuzum bazen sezeryanibeklerken bebis bekleyemiyor sanciyla geliyorKızlar çok şükür muayenemiz güzel geçti. Suyumuz aynı havuçsuyuna 1 hafta daha devam et sonra zaten doğum yaklaşıyor bırakırız Dedi. 1 hafta daha bekle sonra pilates topu yürüyüş hurma ahududu vs Allah ne verdiyse başlayacağız. 37+larda çatı muayenesi yapacağız. Muayenedeki haline ve çatına göre karar vereceğiz dedi. Bebek konum ve kilo olarak normal doğuma uygunmuş. 2850kg. Eğer normal doğumun sende travma yaratacağını düşünüyorsan sez iyi bir şecenek dedi. Hiç zorlamadı illa normal yapalım diye. Sez dersekte 39+lara kadar bekletirim seni ilk doğumun çünkü dedi. Böyle yani minnoşum yine poz vermedi hala gülcemalini bi göremedik
Bende de 1-2 haftadır ödem oluyor ya ama çalıştığım için koşturmaktan oluyor sanırım akşam eve gelince ayaklarımı kaldırıp uzanıyorum o iyi geliyor bakKizlar ya odeme nasil care bukuyorsunuz ayaklarim sisti ayakkabilarim olmuyo
Çok sevindim canım artık baya büyüdünüz maşallah Duru kuşaKızlar çok şükür muayenemiz güzel geçti. Suyumuz aynı havuçsuyuna 1 hafta daha devam et sonra zaten doğum yaklaşıyor bırakırız Dedi. 1 hafta daha bekle sonra pilates topu yürüyüş hurma ahududu vs Allah ne verdiyse başlayacağız. 37+larda çatı muayenesi yapacağız. Muayenedeki haline ve çatına göre karar vereceğiz dedi. Bebek konum ve kilo olarak normal doğuma uygunmuş. 2850kg. Eğer normal doğumun sende travma yaratacağını düşünüyorsan sez iyi bir şecenek dedi. Hiç zorlamadı illa normal yapalım diye. Sez dersekte 39+lara kadar bekletirim seni ilk doğumun çünkü dedi. Böyle yani minnoşum yine poz vermedi hala gülcemalini bi göremedik
Uzatinca benimde geciyorBende de 1-2 haftadır ödem oluyor ya ama çalıştığım için koşturmaktan oluyor sanırım akşam eve gelince ayaklarımı kaldırıp uzanıyorum o iyi geliyor bak
Benim ayakkabılarım hala oluyor şükür ama artık sıkmaya başlayacak brlli1HANIM dediği gibi sonrasında terlik show
Canım bence gayet iyi hem Aslan da büyüyor kendine strws yapma artıkValla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordumdoktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım
Kesinlikleeeee. Açıkçası ben de 39 a gidebilceğimizi pek sanmıyorum. Duru’nun canı sıkılmaya başladı hissediyorumKuzum bazen sezeryanibeklerken bebis bekleyemiyor sanciyla geliyor
Çok şükür büyüdük büyüyoruz canımÇok sevindim canım artık baya büyüdünüz maşallah Duru kuşa
Ben çatı muayenesinden korkuyorum ya
Canım çok şükür Sağlığı iyi ya önemli olan bu. Ben 2 hafta önce devlete ara kontrole gitmiştim. Orda dedi ki nedeyse 2700 bugün özelde 2850 ölçtü. Hastaneden cihazdan çok fark ediyor gerçekten. Minnak da değil bana göre gayet iyi. Haftasına göre uyumluValla üzülsemde üzülmesemde bu yapcak birşey yok bu minnak böyle
Bende bi kez gördüm birdaha yokKızlar çok şükür muayenemiz güzel geçti. Suyumuz aynı havuçsuyuna 1 hafta daha devam et sonra zaten doğum yaklaşıyor bırakırız Dedi. 1 hafta daha bekle sonra pilates topu yürüyüş hurma ahududu vs Allah ne verdiyse başlayacağız. 37+larda çatı muayenesi yapacağız. Muayenedeki haline ve çatına göre karar vereceğiz dedi. Bebek konum ve kilo olarak normal doğuma uygunmuş. 2850kg. Eğer normal doğumun sende travma yaratacağını düşünüyorsan sez iyi bir şecenek dedi. Hiç zorlamadı illa normal yapalım diye. Sez dersekte 39+lara kadar bekletirim seni ilk doğumun çünkü dedi. Böyle yani minnoşum yine poz vermedi hala gülcemalini bi göremedik
Akşama ciğer geliştiricimin 2.dozu olacak koldan 3.serumu yedim 2 gündür 1000 ml lik turuncu haptan içiyorum nidicard diye günde 4 kere 2 defadan toplam 8 Progestan alıyorum belimin ağrısı hafifledi bu gece hastanedeyim yarın sabah duruma göre taburcu olacağım 2 dk aralıkla 91 84 sancılarım oldu progestan iyi geldi bence bebeğin başı kanalda değil ama 3 cm açıklık var 2 hafta dayansın 37 olsun yeter yine de rabbim bilireebruli06 naptiniz canim
ay göstermiyorlar bizim bebekler yaaaBende bi kez gördüm birdaha yok
Maşallah Duruma
E süper o zaman zamanı geldıgınde kendını bellı eder mınnos zaten
Gecen bi doktorun çatı muayenesını anlattığı vıdeoyu ızledım kafamda doktorun nerelere dokunduğunu canlandıramıyordum hıc ıskelet uzerınden anlatıyor vay be dedımÇok sevindim canım artık baya büyüdünüz maşallah Duru kuşa
Ben çatı muayenesinden korkuyorum ya
Kız bızımde geçen seneki velilerden biri ile konusuyorum ay dedim geçen sene sende bu zamanlar boyle hamıleydın yasına gırcek dedı nerdeyse cocugu okula bırakmış muayeneye gıtmıs sancısı cıkmıs 36 haftalık hop almıslar hemenay göstermiyorlar bizim bebekler yaaaaynen öyle canım son ana kadar muhteşem bir belirsizlikle yoluma devam edeceğim. Bütün ipler Duru’nun elinde
Ay canım çok şükür bak doktorlar son ana kadar direniyorlar. Emin ellerdesin. İçin rahat olsun gerisini Rabbim bilir. Tecrübeme göre Korku ve panik anı sancıyı arttıran bir şey sakin kalmaya çalış.(elinden geldiği kadar) Allah yardım etsin inşallahAkşama ciğer geliştiricimin 2.dozu olacak koldan 3.serumu yedim 2 gündür 1000 ml lik turuncu haptan içiyorum nidicard diye günde 4 kere 2 defadan toplam 8 Progestan alıyorum belimin ağrısı hafifledi bu gece hastanedeyim yarın sabah duruma göre taburcu olacağım 2 dk aralıkla 91 84 sancılarım oldu progestan iyi geldi bence bebeğin başı kanalda değil ama 3 cm açıklık var 2 hafta dayansın 37 olsun yeter yine de rabbim bilir
Kız ben doğum çantamla gittim bugün nolur nolmaz diyeKız bızımde geçen seneki velilerden biri ile konusuyorum ay dedim geçen sene sende bu zamanlar boyle hamıleydın yasına gırcek dedı nerdeyse cocugu okula bırakmış muayeneye gıtmıs sancısı cıkmıs 36 haftalık hop almıslar hemenkız dedım deme oyle 36 dıyınce cok yakııııın
Şanscın durduysa korkma canım bence beklerAkşama ciğer geliştiricimin 2.dozu olacak koldan 3.serumu yedim 2 gündür 1000 ml lik turuncu haptan içiyorum nidicard diye günde 4 kere 2 defadan toplam 8 Progestan alıyorum belimin ağrısı hafifledi bu gece hastanedeyim yarın sabah duruma göre taburcu olacağım 2 dk aralıkla 91 84 sancılarım oldu progestan iyi geldi bence bebeğin başı kanalda değil ama 3 cm açıklık var 2 hafta dayansın 37 olsun yeter yine de rabbim bilir
Çatı ile rahim filminin karşılaştırınca mı ohooo dedi. Yoksa doğumla rahim filmi miKesinlikleeeee. Açıkçası ben de 39 a gidebilceğimizi pek sanmıyorum. Duru’nun canı sıkılmaya başladı hissediyorum
Çok şükür büyüdük büyüyoruz canımçatıdan da korkuyorum doğumdan da korkuyorum. Ben bi 3 yıl önce rahim filmi çektirdim yine aynı bu doktoruma. Yürek yemişim o zamanlar anestezisiz girdim. Tabi mahvolduuuummmm. Çok kötü travmatik bir andı. Doktoruma onu hatırlattım. O acıyla kıyaslayabilmek için ohooooo rahim filmi ne ki dedi yav kadın olmak ne zor iş be ya
Çok şükür kuzum 36 da guzel bı hafta yıne ama bekleyebildiği kadar beklesın iğnelerinde olmuşAkşama ciğer geliştiricimin 2.dozu olacak koldan 3.serumu yedim 2 gündür 1000 ml lik turuncu haptan içiyorum nidicard diye günde 4 kere 2 defadan toplam 8 Progestan alıyorum belimin ağrısı hafifledi bu gece hastanedeyim yarın sabah duruma göre taburcu olacağım 2 dk aralıkla 91 84 sancılarım oldu progestan iyi geldi bence bebeğin başı kanalda değil ama 3 cm açıklık var 2 hafta dayansın 37 olsun yeter yine de rabbim bilir
Bakayım benım yarın ne cıkacakkk göreceğizzzKız ben doğum çantamla gittim bugün nolur nolmaz diyedüzensiz de olsa sancılar çıkıyor hala ya dedim belki ben anlamıyorumdur
Buna cevap vermeyeceğimÇatı ile rahim filminin karşılaştırınca mı ohooo dedi. Yoksa doğumla rahim filmi mi
Şu an vereceğin cevaba göre hayatımın kararını vereceğim shshs
Bu arada benim kız da hiç göstermiyor kendini, doğunca göreceğiz sanırım
Offf çok iyiBakayım benım yarın ne cıkacakkk göreceğizzzbende bır ıkı eksık daha var cantada onlar tamamlansın arabaya koydurtayım çantamı kızlara dıyorum bugun bak ahanda bu okul bahcesınde bı yerlerde suyum gelırse sız götürün benı hastaneye dedim evinizde biyerde suyum gelırse halı yıkama ucretı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?