2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu cati muayenesi burda yok ya
Neden yapiyolarki insanlari korkutuyolar

Evet canım Acıbademle bende görüştüm daha fazla hizmet var evet ama daha gazla da ücreti var. Ben 4-5 yıldır Sedaya gidiyorum, acıbademde aşılama, tüp bebek vs yaptırdım, ikisine de çok gittim yani. Tercihim ümit oldu yenidoğan yoğunbakımı en iyisi ümit çünkü bu arada ben de 35+3üm çok yakınız

Valla bakalım cıkolatayı sıparıs vercem korkuyorum

Ya ben bikere suyum geldi korkusuyla gittim hastwneye ebe o kadar acemi ki su mu akinti mi bilemedi saka gibi
Gerçekten yaaa bir de normal doğum isteyenler için ebe çok çok önemli

Acıbademin Eskişehir ve farklı şehirler fiyatını duyunca şaşırdım baya Eskişehir iyiymiş dedim
Evet çok yakınız yakında doğururuz biz bir de ayy

Bende ilk kez duydum canim ya
Benimki cok sik hickiriyor yaa cocugum kiyamam
Aynen benimkide cok hickiriyo rahatsiz oluyorum ben

Valla bakalım cıkolatayı sıparıs vercem korkuyorum
Bence artık korkmamalısın alıştın çünkü.
Yani cidden şaka bi yana şurda kaç günümüz kaldı ki eli kulağında bebelerin her an gelebilirler

İnsan dediğin kadar kolay gevşerim yoksa çok zor

Evet ben Murat Şenol'u düşünüyorum canım çok duydum onu önce onunla görüşeyim dedim bakalım inşallah yıldızımız barışır hemen
Ben bugün 34+3üm aramızda var baya ama zaten doktora da 37+3gibi gitmiş olacağım bakalım
Bizim özel sağlık sigortamız yok bakalım ne kadar ücret çıkaracaklar

Bende Murat Şenol'u çok duydum ama bakalım orda bir muayene olayım da Ay bir de bu kadar düşünüp düşünüp taşınmadan Tokat'ta doğuruyormuşum off o da ayrı bir şey olur
Ama Murat ile enerjimiz tutmazsa bir de Seda hanıma muayene olayım diyorum eşimde de her ne kadar sağlık personeli olsa da kadın olsun takıntısı var Buradaki doktorum erkek ama vajinal muayene yapmadı hiç eşim de doğumda burda olmayacağız diye düşünüyordu şimdi vajinal doğumda kadın olsun istiyor bakalım ne olacak

Ayy bende yapayım o zaman bende 34+5 im. Benim çok ağrılarım oluyo gel gitlerim biraz ben panik oluyo gibiyim korkuyorum erken gelecek diye

Ben bugün tepetaklak oldum, gece sol bacagim çok uyuşuyor,yanma yapıyor.Sabah devlet Hastanesi'ne gittim.Gidene kadar bulantı mahvetti.Ultrason, kan ıdrar tahlili yapıldı.Biseyler yedim Nst ye girdim.Ufak bi kac sancı var, çok ayakta kalma ,yorulma dedi.Geri kalan herşey normal.33+2 yüz, 2182 Gr , kafa yukarda göbek deliği üstünde , ayagi rahim ağzına dayamış.Hafif baş ağrısı vardı hastaneden çıkarken.İse döndüm ,çalıştım biraz.Bilgisayara bakarken birden beynime kan sıçradı sanki, uyusur gibi oldu, gozum karardı.Arkadasta tansiyon aleti vardı , 11/7 çıktı, hastanede 9/6 diydi. Eve gönderdiler.Ogleden beri yatıyorum.

Papatyamaviss 1HANIM benim tulum dün kargoya verilecekti Allah var bak kız sözünü tuttu ben akıllı sizden özenip yastık ekledim siparişe şimdi hepsi 15-16 eylülde bitip kargo çıkışı olacak
Bir de benim çantam da hazır sayılır terlik ve hastane çıkışı için kıyafet koyacağım ama daha Biberon ve süt sağma makinesini steril etmedim acaba papatya senin dediğin gibi kendimi makine var diye şartlamak yerine hazır şekilde evde mi bekletsem ihtiyaç olursa hemen evden gelir zaten
Bir de çikolata ve magnet yaptıracağım daha ayın 15i geç mi olur kartlar şişti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…