- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Evet senin mesajını da gördüm canım bu arada 1300 e çok uygun birini bulmuşsun bence iyi olmuşBende ebe destegi alacagim kadin oyle dedi destek verecekmis hastsnenin ebelerine cok guvenemedim
Bu cati muayenesi burda yok yaGecen bi doktorun çatı muayenesını anlattığı vıdeoyu ızledım kafamda doktorun nerelere dokunduğunu canlandıramıyordum hıc ıskelet uzerınden anlatıyor vay be dedımgerçekten hissettiğim yerlere dokunmuş ama benım cok acımamıştı acıdıgı sanıye de max 5 saniyedir
Ya ben bikere suyum geldi korkusuyla gittim hastwneye ebe o kadar acemi ki su mu akinti mi bilemedi saka gibiEvet senin mesajını da gördüm canım bu arada 1300 e çok uygun birini bulmuşsun bence iyi olmuş
Evet canım Acıbademle bende görüştüm daha fazla hizmet var evet ama daha gazla da ücreti var. Ben 4-5 yıldır Sedaya gidiyorum, acıbademde aşılama, tüp bebek vs yaptırdım, ikisine de çok gittim yani. Tercihim ümit olduSen Murat Şenol'u düşünüyorsun o zaman canım benim doktorum Melih Arslan. Doğumu hala konuşmadımbenim bugün 36+0 perşembe günü randevum var artık bir gün verir diye düşünüyorum. Öncesinden telefonla bilgi vermiyolar mecbur özel sağlık sigortası ile gidip görüşeceğiz
Benimki sezaryen canım sen normal gidiyorsun biraz uzak bir ihtimal ama neden olmasın
Valla ben emzirme,yatırma, kaldırma ne bulursam soracağımacıbademde odada bebek banyosu, günlük temizlik gibi eğitimler de var ve eve çıktığında da takip varmış
Benim ki deBenimki cok sik hickiriyor yaa cocugum kiyamam
Bende kuzum yaBenim ki deYa o çok garip hissettiriyor bana uzun sürüyor bazen üzülüyorum da yaaa kıyamam
Valla bakalım cıkolatayı sıparıs vercem korkuyorumÇok haklısın ya en güzel hali ile hatırlayalım inşallah ağrılar sancılar her türlü unutulacak.
Ya ben de artık yıldım yaa. Bu insanlar neden düzgün iş yapmıyorlar yaaaa
ben deli divane gibi gidip geliyorum her seferindebenim ki Seda canım iyi ben yıllardır gittiğim için değiştirmiyorum artık. Mükemmel mi bilmiyorum ama bana yetiyor . Net konuşuyor nazik dili Ama dileği de beğeniyorlar. Bilgin olsun. Muratı bilmiyorum
Gerçekten yaaa bir de normal doğum isteyenler için ebe çok çok önemliYa ben bikere suyum geldi korkusuyla gittim hastwneye ebe o kadar acemi ki su mu akinti mi bilemedi saka gibi
Acıbademin Eskişehir ve farklı şehirler fiyatını duyunca şaşırdım baya Eskişehir iyiymiş dedimEvet canım Acıbademle bende görüştüm daha fazla hizmet var evet ama daha gazla da ücreti var. Ben 4-5 yıldır Sedaya gidiyorum, acıbademde aşılama, tüp bebek vs yaptırdım, ikisine de çok gittim yani. Tercihim ümit olduyenidoğan yoğunbakımı en iyisi ümit çünkü bu arada ben de 35+3üm çok yakınız
Bende ilk kez duydum canim yaKızlar yine döktürmüşsünüz oku oku zor yetiştim
Randevusu olan, güzel haber alan herkese maşallah
@Aytanesii @atatalya Kızlar bebişleriniz topluyor kendini çok sevindim en yakın zamanda evinizde olacaksınız inşallah
1HANIM Canım ümitte mi olacak doğumun karar verdin mi? Nstde bana da bilgilendirme yaptı hemşire sanırım ümittesin
sandriyon emekleme pozisyonunun çocuğu çevireceğini hiç düşünmemiştim hatta bunu günlük hayatta duysam hurafeye bak derdim
Aynen benimkide cok hickiriyoBenimki cok sik hickiriyor yaa cocugum kiyamam
Bence artık korkmamalısın alıştın çünkü.Valla bakalım cıkolatayı sıparıs vercem korkuyorum
Yani cidden şaka bi yana şurda kaç günümüz kaldı kiGerçekten yaaa bir de normal doğum isteyenler için ebe çok çok önemli
Acıbademin Eskişehir ve farklı şehirler fiyatını duyunca şaşırdım baya Eskişehir iyiymiş dedim
Evet çok yakınız yakında doğururuz biz bir de ayy
Ben de yeni bir endişe başladı... bebek sezaryen gününü beklemezse endişesiBence artık korkmamalısın alıştın çünkü.
Yani cidden şaka bi yana şurda kaç günümüz kaldı kieli kulağında bebelerin her an gelebilirler
Yaa aynı şeyi ben de istiyorumÇatı vajinal sezaryen hiç bir şekilde hiç video falan izlemedim. Hiç bir fikrim yok çatıda ne yaşayacağımyav biri benim yerime doğurabilir mi noluuuurrrr
Amaaaan bundan sonra ne zaman gelirlerse başımızın üstüne canım ya. Çantam hazırsa korkma sal gitsinBen de yeni bir endişe başladı... bebek sezaryen gününü beklemezse endişesi
Çünkü çok mantıklıYaa aynı şeyi ben de istiyorum
İnsan dediğin kadar kolay gevşerim yoksa çok zorYok be balım o kadar abartılcak bişey değil bence ıkı dk toplasan sürmüyor muayene zatenben vihuhuhu dedim bi noluyo onu bıle gülerek dedım hanı şaşkınlıktan yani doktor hoşuna mı gıttı fln dıye espırı yaptı bıde korkma hiç düşünme sadece gevşemeye bak daha kolayca bakar
Evet ben Murat Şenol'u düşünüyorum canım çok duydum onu önce onunla görüşeyim dedim bakalım inşallah yıldızımız barışır hemenSen Murat Şenol'u düşünüyorsun o zaman canım benim doktorum Melih Arslan. Doğumu hala konuşmadımbenim bugün 36+0 perşembe günü randevum var artık bir gün verir diye düşünüyorum. Öncesinden telefonla bilgi vermiyolar mecbur özel sağlık sigortası ile gidip görüşeceğiz
Bende Murat Şenol'u çok duydum ama bakalım orda bir muayene olayım daben deli divane gibi gidip geliyorum her seferindebenim ki Seda canım iyi ben yıllardır gittiğim için değiştirmiyorum artık. Mükemmel mi bilmiyorum ama bana yetiyor . Net konuşuyor nazik dili Ama dileği de beğeniyorlar. Bilgin olsun. Muratı bilmiyorum
Ayy bende yapayım o zaman bende 34+5 im. Benim çok ağrılarım oluyo gel gitlerim biraz ben panik oluyo gibiyimCanim normalde benim rdvum bugun degildi
Kendi doktorumla rdvum taaaa 10 agustosdaydi
25inde baska bi doktora gittim fikir almak icin , sisko denildi ya
bugunude ben araya sıkistirdim
normal rdvum 2 hafta sonra
yani doktorun verdigi rdvuyla kalmadim araya 2 rdvu skstirdim ben
ben bugun araya skstirdim rdvuyu niye geldin dedi ama sey anlaminda bi skntimi oldu agri sizi falan sikayetinmi var anlaminda
bende no sadece icim rahat etsin diye geldim dedim
Evet cnm hareket ettiginde emekler gibi yaparsan o yonunu buluyomus
Suan 34+3
Bu haftalarda panik yapmaya gerek yok doner o daha dedi
Iste 36 37de bas asagida olmasi bekleniliyomus oyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?