- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Çok şükür canım maşallah hersey yolundaValla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordumdoktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım
Evet cnm birebir yasadimCanım kızlar nstden çıktım şimdi. Doktora gözükeceğim biraz sonra. Nst hemşiresi bugün bana emzirme ile bilgiler verdi. Aslında bildiğimi şeylerdi. Mastit konusuna çok değindi. Mastit olmamak için sütün boşaltılması gerekiyor onu da en iyi duşta sıcak su masajından sonra elle boşaltmakmış
Bak ölçüm nasıl da farkettiriyor o yüzden cok takılma üzülme artık tamammıValla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordumdoktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım
İlerlerse tıkanıyor ıste o cok zor o zaman tedavı gerekıyorEvet cnm birebir yasadim
Sicak suyla masaj yaptikca akiyo sut
Canım kilosu gayet iyi değil mi? Benim 34+3 görünüyor sat’a göre, uygulamada olması gereken muhtemel kiloyu 2.1-2.3 arası, boyu da 44.5-45.5 cm arası gösteriyor. Yani seninki haftasına göre bakınca uygulama referansında güzel geldi bana maşallahValla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordumdoktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım
Aynen arsızlık edip giderim ben dayanamam o kadar süreBekleme 20 gün sen 2 hafta sonra git niye geldin demez ya
Çok şükür herşey yolundaymışValla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordumdoktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım
Çok şükür doktor diyor bu kdar riskli gidip 40 ı görmedeSuperr hersey yolunda demek ki
Sağol teyzoşumuzÇok şükür canım maşallah hersey yolunda
Aynen benimde 36 gibi kesilir galiba sonrası artık kısmet ne zaman isterse beyfendiÇok şükür herşey yolundaymışValla bana da geçen hafta 2662 gr demişti bugün kendi doktorum 2300 dedi anlamadım hangisi doğru hangisi yanlış ölçtü. Benimde iğne doğuma kadar devam edecekmiş kızımda 37 de bırakmıştık bunda doğurana kadar devam dedi hayırlısı bakalım
Haftada 200 gr alıyor ya genelde benimki 100alıyor suanlık ben doğuma kadar alcağı kiloyu hesaplıyorum maksimum canım birde kız bebek için normal ama erkek daha iri olur diyorlar ya ondanCanım kilosu gayet iyi değil mi? Benim 34+3 görünüyor sat’a göre, uygulamada olması gereken muhtemel kiloyu 2.1-2.3 arası, boyu da 44.5-45.5 cm arası gösteriyor. Yani seninki haftasına göre bakınca uygulama referansında güzel geldi bana maşallah
Bu mesaj banada geldi bir kere çok snir bozucu yaAy benım devlet Hastanesı randevumu iptal etmiş neymiş 1 hafta önce aynı polıkılınkkte randevu olmuşum başkası yararlansınmıs mesaj boyle aynenoyuzden sandriyon yarın gıderım ben muhtemelen
Valla üzülsemde üzülmesemde bu yapcak birşey yok bu minnak böyleBak ölçüm nasıl da farkettiriyor o yüzden cok takılma üzülme artık tamammı
Ay benim de öyle ya kargocu gidecek diye ödüm kopuyorEsim zile basiyor mesela ben gidene kadar kapiya baska biri gelse evde yok sanar valla
Çıktınmııı muayenedennnAy benim de öyle ya kargocu gidecek diye ödüm kopuyor
Cok sukur benimki baslangictiİlerlerse tıkanıyor ıste o cok zor o zaman tedavı gerekıyor
Aaah ne sacmaAy benım devlet Hastanesı randevumu iptal etmiş neymiş 1 hafta önce aynı polıkılınkkte randevu olmuşum başkası yararlansınmıs mesaj boyle aynenoyuzden sandriyon yarın gıderım ben muhtemelen
Bana da geldi ama şey diyor randevunuz bir çalışmadan dolayı iptal edilmiştir bende dedim sen fen işleri misin meski misin ne saçmalıyonBu mesaj banada geldi bir kere çok snir bozucu ya
Senin yerine ben kaldım geçen hafta kilolu olan çocuk diyete mi başladı içerde spor mu yapıyor da zayıfladı diyeValla üzülsemde üzülmesemde bu yapcak birşey yok bu minnak böyle
eveeeetÇıktınmııı muayenedennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?