2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür canım maşallah hersey yolunda

Evet cnm birebir yasadim
Sicak suyla masaj yaptikca akiyo sut

Bak ölçüm nasıl da farkettiriyor o yüzden cok takılma üzülme artık tamammı

Canım kilosu gayet iyi değil mi? Benim 34+3 görünüyor sat’a göre, uygulamada olması gereken muhtemel kiloyu 2.1-2.3 arası, boyu da 44.5-45.5 cm arası gösteriyor. Yani seninki haftasına göre bakınca uygulama referansında güzel geldi bana maşallah

Çok şükür herşey yolundaymış Valla bana da geçen hafta 2662 gr demişti bugün kendi doktorum 2300 dedi anlamadım hangisi doğru hangisi yanlış ölçtü. Benimde iğne doğuma kadar devam edecekmiş kızımda 37 de bırakmıştık bunda doğurana kadar devam dedi hayırlısı bakalım

Çok şükür canım maşallah hersey yolunda
Sağol teyzoşumuz
Aynen benimde 36 gibi kesilir galiba sonrası artık kısmet ne zaman isterse beyfendi

Haftada 200 gr alıyor ya genelde benimki 100alıyor suanlık ben doğuma kadar alcağı kiloyu hesaplıyorum maksimum canım birde kız bebek için normal ama erkek daha iri olur diyorlar ya ondan

İlerlerse tıkanıyor ıste o cok zor o zaman tedavı gerekıyor
Cok sukur benimki baslangicti
2 gun surdu ama yinede agrili hemde cok agrili oluyo
Aaah ne sacma
Son dakikami soylenir bide kardesim sizene istersem hergun gelirim

Kızlar çok şükür muayenemiz güzel geçti. Suyumuz aynı havuçsuyuna 1 hafta daha devam et sonra zaten doğum yaklaşıyor bırakırız Dedi. 1 hafta daha bekle sonra pilates topu yürüyüş hurma ahududu vs Allah ne verdiyse başlayacağız. 37+larda çatı muayenesi yapacağız. Muayenedeki haline ve çatına göre karar vereceğiz dedi. Bebek konum ve kilo olarak normal doğuma uygunmuş. 2850kg. Eğer normal doğumun sende travma yaratacağını düşünüyorsan sez iyi bir şecenek dedi. Hiç zorlamadı illa normal yapalım diye. Sez dersekte 39+lara kadar bekletirim seni ilk doğumun çünkü dedi. Böyle yani minnoşum yine poz vermedi hala gülcemalini bi göremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…