2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa doğumla rahim filmi için mi öyle dedi yoksa çatı muayenesi ile rahim filmi için mi öyle dedi
Ben şey diyorum doğum evet zor ama sonunda yavruma kavuşacağım 9-10ay büyüttün artık kavuşma vakti çektiğim acıya değecek diyerek kendimi telkin edip sakinleştirmeye çalışıyorum
Ama çatı muayenesi öyle değil ki yaptılar tamam canım yandı ama sonuca dolaylı yoldan gidiyorsun yani çatı normalse normal doğumu illaki bekleyip sancıyı çekeceğim etti mi sana iki kez stres iki kez acı, çatı darsa da hem o acıyı çekeceğim hemde sezeryan stresi yaşayacağım offf gerçekten zor ya

Evet canım ümitte yaaaa kız keşke denk gelsek ya beeee pzt 15.30 da yine hastanedeyim

Şaşkoloz gibi dona kalıyorsun

Ay çok ilgi geçti bu konu benim korkumda o çünkü ablam aynı bu senaryoyu yaşadı çok zordu gerçekten ben şahidim yani. Belki de o yüzden çok korkuyorum doğumdan travma oldu bende.

Evet canım ümitte yaaaa kız keşke denk gelsek ya beeee pzt 15.30 da yine hastanedeyim
Benim de ümitte olacak bir aksilik çıkmazsa inşallah ayy keşke ya ben perşembe 13.30 da nstdeyim
Doğumda odaya da gelip uygulamalı emzirme eğitimi vereceklermiş

Korkumdan hiç video izlemedim biliyor musun
Bak kaç kez normal doğuma girdim yendioğanların aşısı ölçüsü vs aldım plasenta çıkardım hatta bir kez 4.doğumu bile yaptırdım yani o doğurdu aslında Neyse sezeryan doğum izledim felan yani beni hep çatı muayenesi daha çok geriyor.
Normal doğumda sancı varken tuşe yapılınca zaten sancı var o kadar acıtmaz ya da hissedilmez diye düşünüyorum ama o çatı of korkulu rüyam resmen
İnşallah seninki gibi acımaz benimki de ya

Bizim çıkışımız beslenmeye kalmış artık ☺ Çok şükür ciğerlerimiz toparladı Düzenli emmeye, biberon almaya başladığında taburcu olacağız Allah'ın izniyle

Ay çok ilgi geçti bu konu benim korkumda o çünkü ablam aynı bu senaryoyu yaşadı çok zordu gerçekten ben şahidim yani. Belki de o yüzden çok korkuyorum doğumdan travma oldu bende.
Kendinize travma olacak birşey tercih etmeyin nacızane tavsiyem kızlar ben cok normal doğum yanlısı bı ınsansım hanı gıt sez ol falan demem kımseye ama travmada başka bır olay doğumunuzun şeklinden ziyade o günü güzel hatırlamanız bence en önemlisi
Ben Ertuğrul’un doğduğu gün diyince herşeyi hala yaşıyorum baştan sona , o gün için tek mutlu anım yanağıma sağlıkla koydukları an

Çatı vajinal sezaryen hiç bir şekilde hiç video falan izlemedim. Hiç bir fikrim yok çatıda ne yaşayacağım yav biri benim yerime doğurabilir mi noluuuurrrr

1HANIM Ayy doğum ücretini sordunuz mu? Bak onu unuttum ben size sormayı
Bende haftaya Murat beyi arayıp konuşmak istiyorum bakalım durumu anlatacağım inşallah kabul eder
Yoksa sizin dr Seda hanımdı değil mi onunla görüşeceğim bakalım

Benim de ümitte olacak bir aksilik çıkmazsa inşallah ayy keşke ya ben perşembe 13.30 da nstdeyim
Bakarsın doğumumuz denk gelir yanyana odalarda kalırız Evet ya emzirmeyi öğretene kadar bırakmam o hemşireleri bizim günler de yakın seninle

Bizim çıkışımız beslenmeye kalmış artık ☺ Çok şükür ciğerlerimiz toparladı Düzenli emmeye, biberon almaya başladığında taburcu olacağız Allah'ın izniyle
Inşallah kuzum Kuzey Bey günde iki kere emzirmeye geçmiş gördüm diğer memeye alırken sinirlenişini bile hayal ettim çok komik oluyor o agresif halleri

Yok be balım o kadar abartılcak bişey değil bence ıkı dk toplasan sürmüyor muayene zaten ben vihuhuhu dedim bi noluyo onu bıle gülerek dedım hanı şaşkınlıktan yani doktor hoşuna mı gıttı fln dıye espırı yaptı bıde korkma hiç düşünme sadece gevşemeye bak daha kolayca bakar

Benimki cok sik hickiriyor yaa cocugum kiyamam

Sen Murat Şenol'u düşünüyorsun o zaman canım benim doktorum Melih Arslan. Doğumu hala konuşmadım benim bugün 36+0 perşembe günü randevum var artık bir gün verir diye düşünüyorum. Öncesinden telefonla bilgi vermiyolar mecbur özel sağlık sigortası ile gidip görüşeceğiz

Bakarsın doğumumuz denk gelir yanyana odalarda kalırız Evet ya emzirmeyi öğretene kadar bırakmam o hemşireleri bizim günler de yakın seninle
Benimki sezaryen canım sen normal gidiyorsun biraz uzak bir ihtimal ama neden olmasın
Valla ben emzirme,yatırma, kaldırma ne bulursam soracağım acıbademde odada bebek banyosu, günlük temizlik gibi eğitimler de var ve eve çıktığında da takip varmış

Bende ebe destegi alacagim kadin oyle dedi destek verecekmis hastsnenin ebelerine cok guvenemedim

Çok haklısın ya en güzel hali ile hatırlayalım inşallah ağrılar sancılar her türlü unutulacak.
Kız gülsem mi ağlasam mı nedir bu bizim başımıza gelenler ahahahha çok güzel olmuş ama
Ya ben de artık yıldım yaa. Bu insanlar neden düzgün iş yapmıyorlar yaaaa
ben deli divane gibi gidip geliyorum her seferinde benim ki Seda canım iyi ben yıllardır gittiğim için değiştirmiyorum artık. Mükemmel mi bilmiyorum ama bana yetiyor . Net konuşuyor nazik dili Ama dileği de beğeniyorlar. Bilgin olsun. Muratı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…