Söyle Sarper’e daha bi dursun kimliğinde Eskişehir yazsınBende Murat Şenol'u çok duydum ama bakalım orda bir muayene olayım daAy bir de bu kadar düşünüp düşünüp taşınmadan Tokat'ta doğuruyormuşum off o da ayrı bir şey olur
Ama Murat ile enerjimiz tutmazsa bir de Seda hanıma muayene olayım diyorum eşimde de her ne kadar sağlık personeli olsa da kadın olsun takıntısı varBuradaki doktorum erkek ama vajinal muayene yapmadı hiç eşim de doğumda burda olmayacağız diye düşünüyordu şimdi vajinal doğumda kadın olsun istiyor bakalım ne olacak
Hangi battaniye ben kaçırdım orayı
Maşallah canımKızlar şükür sancım durdu çok iyi hissediyorum
Canım çok geçmiş olsun. Birkaç gün istirahat etsen iyi olur sanki.Ben bugün tepetaklak oldum, gece sol bacagim çok uyuşuyor,yanma yapıyor.Sabah devlet Hastanesi'ne gittim.Gidene kadar bulantı mahvetti.Ultrason, kan ıdrar tahlili yapıldı.Biseyler yedim Nst ye girdim.Ufak bi kac sancı var, çok ayakta kalma ,yorulma dedi.Geri kalan herşey normal.33+2 yüz, 2182 Gr , kafa yukarda göbek deliği üstünde , ayagi rahim ağzına dayamış.Hafif baş ağrısı vardı hastaneden çıkarken.İse döndüm ,çalıştım biraz.Bilgisayara bakarken birden beynime kan sıçradı sanki, uyusur gibi oldu, gozum karardı.Arkadasta tansiyon aleti vardı , 11/7 çıktı, hastanede 9/6 diydi. Eve gönderdiler.Ogleden beri yatıyorum.
Çok güzel maşallahKızlar şükür sancım durdu çok iyi hissediyorum
Eğer ki uzak değilse ev ile hastane ihtiyac halinde getirecek biri varsa evde bırakPapatyamaviss 1HANIM benim tulum dün kargoya verilecekti Allah var bak kız sözünü tuttu ben akıllı sizden özenip yastık ekledim siparişe şimdi hepsi 15-16 eylülde bitip kargo çıkışı olacak
Bir de benim çantam da hazır sayılır terlik ve hastane çıkışı için kıyafet koyacağımama daha Biberon ve süt sağma makinesini steril etmedim acaba papatya senin dediğin gibi kendimi makine var diye şartlamak yerine hazır şekilde evde mi bekletsem ihtiyaç olursa hemen evden gelir zaten
Bir de çikolata ve magnet yaptıracağım daha ayın 15i geç mi olur kartlar şişti resmen
İçini kalın giyer yada üstüne bı penye battanıye fln atarsınSatilucky benim little gustoda aldığım uyku tulumu geldi. Müthiş yumuşak ve tatlı ama bence asla 1 tog alma benim gözüme çok ince geldi. Ben çok üşüdüğüm için de öyle hissediyor olabilirim ama çocuğu sadece bunla yatıramam bence geri vermek de istemedim çok güzel çünkü
İsimli setın canım ya hatalı yapmıslar nakış kaçıktı isim kaymıştiHangi battaniye ben kaçırdım orayı
Ya he he deseydinBana da geldi ama şey diyor randevunuz bir çalışmadan dolayı iptal edilmiştir bende dedim sen fen işleri misin meski misin ne saçmalıyon
Yok ya birinden biri yanlış ölçtü demekki oynuyor işte canım ama doktorum 100 grmdan fazla oynamaz ölçümüm dedi bana güveniyor kendineSenin yerine ben kaldım geçen hafta kilolu olan çocuk diyete mi başladı içerde spor mu yapıyor da zayıfladı diye
MaşAllah tontişKızlar çok şükür muayenemiz güzel geçti. Suyumuz aynı havuçsuyuna 1 hafta daha devam et sonra zaten doğum yaklaşıyor bırakırız Dedi. 1 hafta daha bekle sonra pilates topu yürüyüş hurma ahududu vs Allah ne verdiyse başlayacağız. 37+larda çatı muayenesi yapacağız. Muayenedeki haline ve çatına göre karar vereceğiz dedi. Bebek konum ve kilo olarak normal doğuma uygunmuş. 2850kg. Eğer normal doğumun sende travma yaratacağını düşünüyorsan sez iyi bir şecenek dedi. Hiç zorlamadı illa normal yapalım diye. Sez dersekte 39+lara kadar bekletirim seni ilk doğumun çünkü dedi. Böyle yani minnoşum yine poz vermedi hala gülcemalini bi göremedik
Papatyacım welsoft dedikleri bir battaniye var. Onlar bebek için uygun mu sence?İçini kalın giyer yada üstüne bı penye battanıye fln atarsın
Evet çok şükür şu 34 atlattım birde 36 yı göreydim dediğin gibiCanım bence gayet iyi hem Aslan da büyüyor kendine strws yapma artık
Riskli haftaları da atlattın 34ü görür müyüm diyordun şimdi 36yı göreceksin inşallah
Ayyyyyy çok şıkkkYa bırak sen suyu falan bak bak benim kargom gelmiş ben hastanedeyken çok hoşuma gitti fakat bil bakalım ne eksikgeçen sefer kolonya akmıştı ya bu kez de kolonyayı koymamışlar ay bayılazaaaaam Eki Görüntüle 3296750 Eki Görüntüle 3296751
Çok geçmiş olsun canım ya kötü olmuşBen bugün tepetaklak oldum, gece sol bacagim çok uyuşuyor,yanma yapıyor.Sabah devlet Hastanesi'ne gittim.Gidene kadar bulantı mahvetti.Ultrason, kan ıdrar tahlili yapıldı.Biseyler yedim Nst ye girdim.Ufak bi kac sancı var, çok ayakta kalma ,yorulma dedi.Geri kalan herşey normal.33+2 yüz, 2182 Gr , kafa yukarda göbek deliği üstünde , ayagi rahim ağzına dayamış.Hafif baş ağrısı vardı hastaneden çıkarken.İse döndüm ,çalıştım biraz.Bilgisayara bakarken birden beynime kan sıçradı sanki, uyusur gibi oldu, gozum karardı.Arkadasta tansiyon aleti vardı , 11/7 çıktı, hastanede 9/6 diydi. Eve gönderdiler.Ogleden beri yatıyorum.
Çok şükür canım evdede bir süre kullansan ilaçları iyi olur sankiKızlar şükür sancım durdu çok iyi hissediyorum
Geçmiş olsun canımBen bugün tepetaklak oldum, gece sol bacagim çok uyuşuyor,yanma yapıyor.Sabah devlet Hastanesi'ne gittim.Gidene kadar bulantı mahvetti.Ultrason, kan ıdrar tahlili yapıldı.Biseyler yedim Nst ye girdim.Ufak bi kac sancı var, çok ayakta kalma ,yorulma dedi.Geri kalan herşey normal.33+2 yüz, 2182 Gr , kafa yukarda göbek deliği üstünde , ayagi rahim ağzına dayamış.Hafif baş ağrısı vardı hastaneden çıkarken.İse döndüm ,çalıştım biraz.Bilgisayara bakarken birden beynime kan sıçradı sanki, uyusur gibi oldu, gozum karardı.Arkadasta tansiyon aleti vardı , 11/7 çıktı, hastanede 9/6 diydi. Eve gönderdiler.Ogleden beri yatıyorum.
Valla 360 gram var arada canım ben dayanamayıp özeldeki doktora gidebilirim yarınYa he he deseydin
Yok ya birinden biri yanlış ölçtü demekki oynuyor işte canım ama doktorum 100 grmdan fazla oynamaz ölçümüm dedi bana güveniyor kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?