2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Söyle Sarper’e daha bi dursun kimliğinde Eskişehir yazsın Yani bende kadın dr da kendimi daha rahat hissediyorum. Acıbademdeki doktorum erkekti her gidişimde geriliyordum. Seda da daha rahatım her anlamda.

Canım çok geçmiş olsun. Birkaç gün istirahat etsen iyi olur sanki.
Kızlar şükür sancım durdu çok iyi hissediyorum
Çok güzel maşallah bundan sonra sen de istirahat bak D dra21 de ben de aynı senim gibi olduk hala doğurmadık.

Satilucky benim little gustoda aldığım uyku tulumu geldi. Müthiş yumuşak ve tatlı ama bence asla 1 tog alma benim gözüme çok ince geldi. Ben çok üşüdüğüm için de öyle hissediyor olabilirim ama çocuğu sadece bunla yatıramam bence geri vermek de istemedim çok güzel çünkü

Eğer ki uzak değilse ev ile hastane ihtiyac halinde getirecek biri varsa evde bırak
Ben de panık mod açıldı
Evim bok gibi temizlik yapılacak
Kapı boyanacak
Çantada önemli eksikler var lansınoh hasta pedi gibi
Bu arada derede oğlumun kırtasıye ve kışlık ihtiyaçlarını bitirmem gerekıyor
Çikolata henüz sipariş vermedim
Battaniyemiz tekrardan yapıldı gelecek
Harıcınde kuaföre gıtmek istiyorum
Yetişir mi perılerım artı erken gelırse naparım güncellemesi geldi

İçini kalın giyer yada üstüne bı penye battanıye fln atarsın

Bana da geldi ama şey diyor randevunuz bir çalışmadan dolayı iptal edilmiştir bende dedim sen fen işleri misin meski misin ne saçmalıyon
Ya he he deseydin
Senin yerine ben kaldım geçen hafta kilolu olan çocuk diyete mi başladı içerde spor mu yapıyor da zayıfladı diye
Yok ya birinden biri yanlış ölçtü demekki oynuyor işte canım ama doktorum 100 grmdan fazla oynamaz ölçümüm dedi bana güveniyor kendine

MaşAllah tontiş

Canım bence gayet iyi hem Aslan da büyüyor kendine strws yapma artık
Riskli haftaları da atlattın 34ü görür müyüm diyordun şimdi 36yı göreceksin inşallah
Evet çok şükür şu 34 atlattım birde 36 yı göreydim dediğin gibi Ama öyle yiyorum ki görmen lazım valla bana yazık

Çok geçmiş olsun canım ya kötü olmuş dinlen iyice

Az önce arabadan inerken öyle bir kramp girdi ki sol kasıktan vajinaya doğru, yeşilçam doğum sahneleri ahhhhlaması yaptım 1 buçuk dakika sürdü, sonra geçti. Şimdi yine geldi bıçak gibi bir ağrı. Herkes "karnın aşağı inmemiş korkma" dediği için önemsemiyorum ama gitsem mi doktora bilmiyorum

Geçmiş olsun canım

Ya he he deseydin

Yok ya birinden biri yanlış ölçtü demekki oynuyor işte canım ama doktorum 100 grmdan fazla oynamaz ölçümüm dedi bana güveniyor kendine
Valla 360 gram var arada canım ben dayanamayıp özeldeki doktora gidebilirim yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…