2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Söyle Sarper’e daha bi dursun kimliğinde Eskişehir yazsın Yani bende kadın dr da kendimi daha rahat hissediyorum. Acıbademdeki doktorum erkekti her gidişimde geriliyordum. Seda da daha rahatım her anlamda.
Evet teyzesi ya dursun beklesin biraz annesi gibi Eskişehir yazsın kimliğinde
Bilmiyorum bende ikisi arasındayım bakalım Seda hanıma da alabilirim ama dediğin gibi dilek hanımı da duydum

Siteden i bile belli zaten nasıl yumuşak olduğu Ama sanki 1 tog hep böyle ince pff bilemedim

Tekrarlarsa git Bi canım için rahat eder bence

Geçmiş olsun

Varmış varmış

Kız ben rutin şeyleri söyledim
Eşim cuma cumartesi ev tutmaya gidecek nakliye ayarlanacak daha eşyaların yarısını bile toplamadım muhtemelen 15-20 gün içinde taşınacağız ve ben hafta içi her gün çalışıyorum
Sonrasında ev temizleme yerleştirme nasıl olur bilmiyorum ayy yazarken bile içim şişti

Evet çok şükür şu 34 atlattım birde 36 yı göreydim dediğin gibi Ama öyle yiyorum ki görmen lazım valla bana yazık
Kız o kadar yemeye hareketsizliğe rağmen yine iyi kilo aldın bebek beslensin diye sağlıklı yediğinden belki de

Kız birbirimizi şişire şişire bi hal olduk susalım bence

Şuana kadar geçmiştir umarım ama sancı eğer düzenliyse bir muayene nst iyi olur, geçmiş olsun

Amaaaan bundan sonra ne zaman gelirlerse başımızın üstüne canım ya. Çantam hazırsa korkma sal gitsin

Çünkü çok mantıklı
Dur kız hemen öyle deme 37 yi de bir doldursaydık canım çikolata inanılmaz şık duruyor nerede yaptırmıştın, markası ne ve ne kadar? Ay ne çok soru sordum birden
18 bin küsürdü kuzum tam ben de bilmiyorum bizim tss de işin içine girdiği için karışık burayı aydınlatacağım inşallah perşembe günü
Geçmiş olsun canım şancı çıktıysa ayakta çok kalma gerçekten hep ayaklarını uzat dinlen

Arabadan inerken bana da oluyor bazen ister istemez tek bir tarafa ağırlık veriyoruz. Artık tek ayakla çıkılmıyor arabadan. Her iki ayağımızı da dışarı atıp yavaşça kalkmamız lazım. Birden kanepeden,yataktan kalkarsam da bende bıçak gibi ağrı oluyor ☹ dinlenmene rağmen geçmezse bir nst çektir bence geçmiş olsun canım

D dra21
Canım bence senin bebeğin kilosu normal. Sen kadarken, benimde kilosu o kadardı ve doktorum hep normal dedi.
Bir de öyle 3-5 güne takılmamak gerek. Ultrason ölçümleri de net değil sonuçta
Eylül grubunda doğum yapan kişilerde okuyorum, doğum öncesi çekilen ultrasonla kilo farkı olan bebeler az değil.

Bu arada senin biraz riskli gidiyordu gebeliğin. Bugünlere bile ne kadar güzel geldi, maşallah İnşallah herkesin sağ salim doğsun

Kızlar bende bugün iş yerinde çok yoruldum eve geldim dinlendim yemek yedim uzandım ağrım yoktu ama nerdeyse 1 saattir feci bel ağrım var sanki regl sancısı çekiyorum ve karnım da sert ama bebeğim de hareketli akşamdan beri anlamadım uzanıyorum ama ağrı geçmedi hiç bir şey yapmadım saat 16dan beri ona rağmen ağrı var bekliyorum geçsin diye inşallah geçer bakalıö

Canım çikolatam güzel oldu ama maalesef çok aksilik yaşadım o yüzden önermiyorum. Papatyamaviss in battaniyesine döndü iş yani. Ne vaktinde geldi ne de tam geldi. Normalde çikolataların yanında kolonya da sipariş vermiştim ama hala yok instagramda bidoluetiket kesinlikle önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…