Evet teyzesi ya dursun beklesin biraz annesi gibi Eskişehir yazsın kimliğindeSöyle Sarper’e daha bi dursun kimliğinde Eskişehir yazsınYani bende kadın dr da kendimi daha rahat hissediyorum. Acıbademdeki doktorum erkekti her gidişimde geriliyordum. Seda da daha rahatım her anlamda.
Siteden i bile belli zaten nasıl yumuşak olduğuSatilucky benim little gustoda aldığım uyku tulumu geldi. Müthiş yumuşak ve tatlı ama bence asla 1 tog alma benim gözüme çok ince geldi. Ben çok üşüdüğüm için de öyle hissediyor olabilirim ama çocuğu sadece bunla yatıramam bence geri vermek de istemedim çok güzel çünkü
Tekrarlarsa git Bi canım için rahat eder benceAz önce arabadan inerken öyle bir kramp girdi ki sol kasıktan vajinaya doğru, yeşilçam doğum sahneleri ahhhhlaması yaptım1 buçuk dakika sürdü, sonra geçti. Şimdi yine geldi bıçak gibi bir ağrı. Herkes "karnın aşağı inmemiş korkma" dediği için önemsemiyorum ama gitsem mi doktora bilmiyorum
Geçmiş olsunBen bugün tepetaklak oldum, gece sol bacagim çok uyuşuyor,yanma yapıyor.Sabah devlet Hastanesi'ne gittim.Gidene kadar bulantı mahvetti.Ultrason, kan ıdrar tahlili yapıldı.Biseyler yedim Nst ye girdim.Ufak bi kac sancı var, çok ayakta kalma ,yorulma dedi.Geri kalan herşey normal.33+2 yüz, 2182 Gr , kafa yukarda göbek deliği üstünde , ayagi rahim ağzına dayamış.Hafif baş ağrısı vardı hastaneden çıkarken.İse döndüm ,çalıştım biraz.Bilgisayara bakarken birden beynime kan sıçradı sanki, uyusur gibi oldu, gozum karardı.Arkadasta tansiyon aleti vardı , 11/7 çıktı, hastanede 9/6 diydi. Eve gönderdiler.Ogleden beri yatıyorum.
Varmış varmışHiçbi şey bilmiyorum anesteziyle alakalı ya bu konuyu araştırmam lazım
Sen devlette olmuştun dimi, acaba devlette normal doğumda anestezi seçeneklerimiz neEpidural bana hep özellerin pazarladığı bi şey gibi geliyor var mıymış devlette
Ay ne güzel maşallah şifa olsun
Kız ben rutin şeyleri söyledimEğer ki uzak değilse ev ile hastane ihtiyac halinde getirecek biri varsa evde bırak
Ben de panık mod açıldı
Evim bok gibi temizlik yapılacak
Kapı boyanacak
Çantada önemli eksikler var lansınoh hasta pedi gibi
Bu arada derede oğlumun kırtasıye ve kışlık ihtiyaçlarını bitirmem gerekıyor
Çikolata henüz sipariş vermedim
Battaniyemiz tekrardan yapıldı gelecek
Harıcınde kuaföre gıtmek istiyorum
Yetişir mi perılerım artı erken gelırse naparım güncellemesi geldi
Kız o kadar yemeye hareketsizliğe rağmen yine iyi kilo aldın bebek beslensin diye sağlıklı yediğinden belki deEvet çok şükür şu 34 atlattım birde 36 yı göreydim dediğin gibiAma öyle yiyorum ki görmen lazım valla bana yazık
Kilo için miValla 360 gram var arada canım ben dayanamayıp özeldeki doktora gidebilirim yarın
Valla bilmiyorum kiKız o kadar yemeye hareketsizliğe rağmen yine iyi kilo aldın bebek beslensin diye sağlıklı yediğinden belki de
Kesinlikle 1 tog çok inceSiteden i bile belli zaten nasıl yumuşak olduğuAma sanki 1 tog hep böyle ince pff bilemedim
Kız birbirimizi şişire şişire bi hal olduk susalım benceKız ben rutin şeyleri söyledim
Eşim cuma cumartesi ev tutmaya gidecek nakliye ayarlanacak daha eşyaların yarısını bile toplamadım muhtemelen 15-20 gün içinde taşınacağız ve ben hafta içi her gün çalışıyorum
Sonrasında ev temizleme yerleştirme nasıl olur bilmiyorum ayy yazarken bile içim şişti
Şuana kadar geçmiştir umarım ama sancı eğer düzenliyse bir muayene nst iyi olur, geçmiş olsunAz önce arabadan inerken öyle bir kramp girdi ki sol kasıktan vajinaya doğru, yeşilçam doğum sahneleri ahhhhlaması yaptım1 buçuk dakika sürdü, sonra geçti. Şimdi yine geldi bıçak gibi bir ağrı. Herkes "karnın aşağı inmemiş korkma" dediği için önemsemiyorum ama gitsem mi doktora bilmiyorum
Dur kız hemen öyle deme 37 yi de bir doldursaydıkAmaaaan bundan sonra ne zaman gelirlerse başımızın üstüne canım ya. Çantam hazırsa korkma sal gitsin
Çünkü çok mantıklı
18 bin küsürdü kuzum tam ben de bilmiyorum bizim tss de işin içine girdiği için karışık burayı aydınlatacağım inşallah perşembe günüEvet ben Murat Şenol'u düşünüyorum canım çok duydum onu önce onunla görüşeyim dedim bakalım inşallah yıldızımız barışır hemen
Ben bugün 34+3üm aramızda var baya ama zaten doktora da 37+3gibi gitmiş olacağım bakalım
Bizim özel sağlık sigortamız yok bakalım ne kadar ücret çıkaracaklar
Geçmiş olsun canım şancı çıktıysa ayakta çok kalma gerçekten hep ayaklarını uzat dinlenBen bugün tepetaklak oldum, gece sol bacagim çok uyuşuyor,yanma yapıyor.Sabah devlet Hastanesi'ne gittim.Gidene kadar bulantı mahvetti.Ultrason, kan ıdrar tahlili yapıldı.Biseyler yedim Nst ye girdim.Ufak bi kac sancı var, çok ayakta kalma ,yorulma dedi.Geri kalan herşey normal.33+2 yüz, 2182 Gr , kafa yukarda göbek deliği üstünde , ayagi rahim ağzına dayamış.Hafif baş ağrısı vardı hastaneden çıkarken.İse döndüm ,çalıştım biraz.Bilgisayara bakarken birden beynime kan sıçradı sanki, uyusur gibi oldu, gozum karardı.Arkadasta tansiyon aleti vardı , 11/7 çıktı, hastanede 9/6 diydi. Eve gönderdiler.Ogleden beri yatıyorum.
Arabadan inerken bana da oluyor bazen ister istemez tek bir tarafa ağırlık veriyoruz. Artık tek ayakla çıkılmıyor arabadan. Her iki ayağımızı da dışarı atıp yavaşça kalkmamız lazım. Birden kanepeden,yataktan kalkarsam da bende bıçak gibi ağrı oluyor ☹ dinlenmene rağmen geçmezse bir nst çektir bence geçmiş olsun canımAz önce arabadan inerken öyle bir kramp girdi ki sol kasıktan vajinaya doğru, yeşilçam doğum sahneleri ahhhhlaması yaptım1 buçuk dakika sürdü, sonra geçti. Şimdi yine geldi bıçak gibi bir ağrı. Herkes "karnın aşağı inmemiş korkma" dediği için önemsemiyorum ama gitsem mi doktora bilmiyorum
Ahahahqhqj bencedeKız birbirimizi şişire şişire bi hal olduk susalım bence
Perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum18 bin küsürdü kuzum tam ben de bilmiyorum bizim tss de işin içine girdiği için karışık burayı aydınlatacağım inşallah perşembe günü
Kuzum niye takılıyorsun bu kiloya bu kadar sağlıklı olsun da doğunca da alacak zatenValla bilmiyorum kigerçekten fazla yiyorum ama işte 38 te 3 ü görsek bari ya
Canım çikolatam güzel oldu ama maalesef çok aksilik yaşadım o yüzden önermiyorum.Dur kız hemen öyle deme 37 yi de bir doldursaydıkcanım çikolata inanılmaz şık duruyor nerede yaptırmıştın, markası ne ve ne kadar? Ay ne çok soru sordum birden
18 bin küsürdü kuzum tam ben de bilmiyorum bizim tss de işin içine girdiği için karışık burayı aydınlatacağım inşallah perşembe günü
Geçmiş olsun canım şancı çıktıysa ayakta çok kalma gerçekten hep ayaklarını uzat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?