- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.841
- 53
Evwt fiyatı uygun ben ecologic aldım bionatural almak istiyorum bakalımSleepy alacak kızlar bundan alabilirsiniz şok indirimini kaçırdıysanız. Ben cepteşoktan 2 tane almıştım, stokta kalmadı diye geri iade yapmışlarBundan alıcam artık
Eki Görüntüle 3296823
İkinci çok güzel ne kadar mış canımSelam kızlar sonunda ikitane taç beğendim bunlar tarzında birşey yaptırmak istiyorum. Nasıl sizce? Çikolata ve hediyelik Mevlüt zamanına kadar olmayacak ama fotoğraf için bu tarz birşey götürsem yanımda diye düşünüyorum çekeriz bir iki poz bebişle Eki Görüntüle 3296829 Eki Görüntüle 3296830
Ekliyorum cnmBen de 9 Eylül gideceğim .
Geçmiş olsun
Ya papatyam ben hic agzimi acmiyorumEğer ki uzak değilse ev ile hastane ihtiyac halinde getirecek biri varsa evde bırak
Ben de panık mod açıldı
Evim bok gibi temizlik yapılacak
Kapı boyanacak
Çantada önemli eksikler var lansınoh hasta pedi gibi
Bu arada derede oğlumun kırtasıye ve kışlık ihtiyaçlarını bitirmem gerekıyor
Çikolata henüz sipariş vermedim
Battaniyemiz tekrardan yapıldı gelecek
Harıcınde kuaföre gıtmek istiyorum
Yetişir mi perılerım artı erken gelırse naparım güncellemesi geldi
Ah sende benim kaderimdenKız ben rutin şeyleri söyledim
Eşim cuma cumartesi ev tutmaya gidecek nakliye ayarlanacak daha eşyaların yarısını bile toplamadım muhtemelen 15-20 gün içinde taşınacağız ve ben hafta içi her gün çalışıyorum
Sonrasında ev temizleme yerleştirme nasıl olur bilmiyorum ayy yazarken bile içim şişti
Bende araba kullanirken zorlanmaya basladim artikArabadan inerken bana da oluyor bazen ister istemez tek bir tarafa ağırlık veriyoruz. Artık tek ayakla çıkılmıyor arabadan. Her iki ayağımızı da dışarı atıp yavaşça kalkmamız lazım. Birden kanepeden,yataktan kalkarsam da bende bıçak gibi ağrı oluyor ☹ dinlenmene rağmen geçmezse bir nst çektir bence geçmiş olsun canım
Onları da favorilere ekledim indirime girerse atarım, bir de bionatural alayım bari bendeEvwt fiyatı uygun ben ecologic aldım bionatural almak istiyorum bakalım
Oyum beyaz aSelam kızlar sonunda ikitane taç beğendim bunlar tarzında birşey yaptırmak istiyorum. Nasıl sizce? Çikolata ve hediyelik Mevlüt zamanına kadar olmayacak ama fotoğraf için bu tarz birşey götürsem yanımda diye düşünüyorum çekeriz bir iki poz bebişle Eki Görüntüle 3296829 Eki Görüntüle 3296830
Zaten öyle olacak canımÇok şükür canım evdede bir süre kullansan ilaçları iyi olur sanki
Güzel bence, fotoğraflarda çok hoş gözüküyor.Benimde nisandan kalma biseyler var buna benzer, somon rengi, pijamamda somon rengi belki onu kullanirim diye düşündüm.Selam kızlar sonunda ikitane taç beğendim bunlar tarzında birşey yaptırmak istiyorum. Nasıl sizce? Çikolata ve hediyelik Mevlüt zamanına kadar olmayacak ama fotoğraf için bu tarz birşey götürsem yanımda diye düşünüyorum çekeriz bir iki poz bebişle Eki Görüntüle 3296829 Eki Görüntüle 3296830
Ben araba kullanmıyorum bu süreçte hiç rahat olmuyorEkliyorum cnm
Ya papatyam ben hic agzimi acmiyorum
Nerden baslicam bilmiyorumki bide anlatirkenyorulurum diye anlatmiyorum
Benim bebegin yatacak yatagi bile yok
normalde kizin yataginda yatacak ama suan kiz yatiyo. Tasininca ona oda alinacak bebisde onun yataginda yatacak
tasinma isi kasim sonunu bulacak
ah ah daha hangisini anlatsam
Suan bildigin harabe bi hayat yasiyorum
ne bu eve ait ne gidecegim yereneyse bosver ya devam etmeyim
Ah sende benim kaderimden
Ama senin tasinacagin zaman belli en azindan
Bende araba kullanirken zorlanmaya basladim artik
Yaaa ☹ ne güzel olmuş halbuki... keşke böyle olmasaydı oradan sipariş verebilirdim ☹Canım çikolatam güzel oldu ama maalesef çok aksilik yaşadım o yüzden önermiyorum. @Papatyamaviss in battaniyesine döndü iş yani. Ne vaktinde geldi ne de tam geldi. Normalde çikolataların yanında kolonya da sipariş vermiştim ama hala yokinstagramda bidoluetiket kesinlikle önermiyorum.
Valla bende pazar günü dolandım biraz ortalıkta iş için, anneme dedim kafam bı hos oldu, bugün aldı vurdu,yattım bütün gün.Uzun süre ayakta kalma,yorulma , yoksa erken izne ayrılmak zorunda kalırsın dedi doktor bugün.Biraz daha ciddiye alıp dikkat etmemiz lazım.Bugün kendimi çok yordum mal gibi ev işi misafir çamaşır ütü hepsi bir günde biraz ağrım oldu inşallah geçer ne aptalım ya
Aman aman uzak dur canım. Biraz önce bidoluetiket sayfası ile yazıştım. Dedim gönderin kolonyayı. Suçlu kargo ve ben olduk. Onlar ürünü göndermiş kargoda kolonya akmış onların sorunu değilmiş falan. Kısacası paramla rezil oldumYaaa ☹ ne güzel olmuş halbuki... keşke böyle olmasaydı oradan sipariş verebilirdim ☹
Yani tam olarak kilo için demeyelim ay doluyor zaten kontrol zamanı 8 i ben biraz daha erteleyeyim diye düşündüm (12 13 eylül gibi) sonra da içime sinmeyecek gibi olunca gitmek istiyorum bana karer olmaz sabaha vazgeçebilirim bu düşüncedenKilo için mi
Canım kendini kötü hissediyorsan zorlama çalışamaz a çevir olmazsa kendini yıpratmaKızlar bugün tam 34 oldum seminerler basladi ben çok yoruluyorum geldim baya midem bulandı herkes kokuyor sankiÇalışabilir aldım ama gücüm de yok bide çok miz kızım surekli ağlıyorum sürekli okuda herkese bozuluyorum
Ay ikisi de çok güzel ama beyazın asaleti diyorum ve susuyorumSelam kızlar sonunda ikitane taç beğendim bunlar tarzında birşey yaptırmak istiyorum. Nasıl sizce? Çikolata ve hediyelik Mevlüt zamanına kadar olmayacak ama fotoğraf için bu tarz birşey götürsem yanımda diye düşünüyorum çekeriz bir iki poz bebişle Eki Görüntüle 3296829 Eki Görüntüle 3296830
bende 1 ekim olsun istiyorum tam 38 oluyoruzBnde 2 ekım 3 ekım olmasını ıstemıyorum bırı kız kardesmın dıgerı kuzenımın doğum gunu
O derecye kadar kullanirimBen araba kullanmıyorum bu süreçte hiç rahat olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?