2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sleepy alacak kızlar bundan alabilirsiniz şok indirimini kaçırdıysanız. Ben cepteşoktan 2 tane almıştım, stokta kalmadı diye geri iade yapmışlar Bundan alıcam artık

Ben de 9 Eylül gideceğim .

Geçmiş olsun
Ekliyorum cnm
Ya papatyam ben hic agzimi acmiyorum

Nerden baslicam bilmiyorumki bide anlatirkenyorulurum diye anlatmiyorum

Benim bebegin yatacak yatagi bile yok
normalde kizin yataginda yatacak ama suan kiz yatiyo. Tasininca ona oda alinacak bebisde onun yataginda yatacak
tasinma isi kasim sonunu bulacak
ah ah daha hangisini anlatsam

Suan bildigin harabe bi hayat yasiyorum
ne bu eve ait ne gidecegim yere neyse bosver ya devam etmeyim
Ah sende benim kaderimden
Ama senin tasinacagin zaman belli en azindan
Bende araba kullanirken zorlanmaya basladim artik

Güzel bence, fotoğraflarda çok hoş gözüküyor.Benimde nisandan kalma biseyler var buna benzer, somon rengi, pijamamda somon rengi belki onu kullanirim diye düşündüm.
Fotoğrafcilarin sayfalarına baktım ,doğum sonrası nasıl pozlar var, kim ne giymiş bu tarz taçlar güzel gorunuyor.

Ben araba kullanmıyorum bu süreçte hiç rahat olmuyor

Yaaa ☹ ne güzel olmuş halbuki... keşke böyle olmasaydı oradan sipariş verebilirdim ☹

Bugün kendimi çok yordum mal gibi ev işi misafir çamaşır ütü hepsi bir günde biraz ağrım oldu inşallah geçer ne aptalım ya
Valla bende pazar günü dolandım biraz ortalıkta iş için, anneme dedim kafam bı hos oldu, bugün aldı vurdu,yattım bütün gün.Uzun süre ayakta kalma,yorulma , yoksa erken izne ayrılmak zorunda kalırsın dedi doktor bugün.Biraz daha ciddiye alıp dikkat etmemiz lazım.

Yaaa ☹ ne güzel olmuş halbuki... keşke böyle olmasaydı oradan sipariş verebilirdim ☹
Aman aman uzak dur canım. Biraz önce bidoluetiket sayfası ile yazıştım. Dedim gönderin kolonyayı. Suçlu kargo ve ben olduk. Onlar ürünü göndermiş kargoda kolonya akmış onların sorunu değilmiş falan. Kısacası paramla rezil oldum şimdi başka bir yerden kolonya alacağım vaktim gitti takım bozuldu buraya böyle yazdım ki belki yazımı görüp vazgeçen olur, benim gibi mağdur olmasınlar diye.

Canım kendini kötü hissediyorsan zorlama çalışamaz a çevir olmazsa kendini yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…