2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çokta farketmemişim çıktığını haa
Kız al ye bişey olmazzzz 15 sene diyorsun
Valla tam eşimi arıyordum gelirken bana cips al diye adam şok olacaktı ama son anda erzak dolabında sağlıklı baklagil cipsi buldum bir deneyeyim kesmezse aldırırım dedim ama neyseki şimdilik kesti
Bir sonraki krize kadar esen kalmayı diliyorum

Kızlar çıtçıtlı bodyleri yenidoğan mı aldınız 1-3 ay mı?
1-3 ay olarak alacağım ama nasıl yapsam karar veremedim. 5 tane yenidoğan 5 tane 1-3 ay yeterli mi?

1-3 ay olarak alacağım ama nasıl yapsam karar veremedim. 5 tane yenidoğan 5 tane 1-3 ay yeterli mi?
Canim bizim burda beden beden gidiyo
50 beden yeni dogan, ben hic almadim
56 beden bi sonraki beden 7tane aldim
62 beden 7 tane aldim
68e Allah buyuk onuda sonra alirim

Allahım ya bu çocuklar neden böyle yapıyor

Ya dinleniriz uyur geçer yoruluruz başlar gel gitli olur artık
Bakalım 15 inde gitcem bidahakine daha net olur ölçümleri
Başa gelen çekilir napalım
Aynen bence de. Aynı doktora gideceksin bir dahakine dimi?
Sayısının ne kadar yeterli olacağını bilmiyorum hiç ama çıtçıtlılar 1-3 ay olarak aldım ben. Yenidoğanı çok kısa süre giyiyolarmış diye. Birkaç hastane çıkışı var zaten benim arkadaşlarımın falan aldığı ordaki yenidoğanlar yeter diye düşünüyorum

Kızlar bu arada hamile çekimi yaptırdım. Duygular şelale
Göbük güncellememe bakın
Ayy yeriiim
Hamile çekimi yaptırmadım nasipse yenidoğan çekimi istiyorum inşallah sağlıkla doktor yarın sezaryen tarihi verirse fotoğrafçıyla randevulaşmayı düşünüyorum bakalım

Ek olarak mide yanmasi ağız yarası huzursuz bacak da var

Canim bizim burda beden beden gidiyo
50 beden yeni dogan, ben hic almadim
56 beden bi sonraki beden 7tane aldim
62 beden 7 tane aldim
68e Allah buyuk onuda sonra alirim
canım selam şuabt annesiyim ama sizi de takip ediyorum beden değil de cm olabilir boya göre ölçü yapmış olabilirler

Bende yeni doğan çok almadım 0-1ay ve 0-3 ay vardı farklı markalarda onları aldım ama yenidoğan tercih etmedim açıkçası kayınvalidem 2 tane hastahane çıkış almış güzel şeyler onlarla foto çekerim onlarla birlikte ancak 5 tane vardır

Valla bsn arada yiyorum napayim. Alkol sigara icenleri dusundukce benim cipsim daha masum
Ben arada az yedim ya cips nolcak. Sigara içenlere çok sinir oluyorum , çok büyük zarar çocuğa yazık insan evladına nasıl yapar onu anlamıyorum. Alkol de dr bana kırmızı şarap arada bi 2 kadeh serbest dedi ama içmedim valla alkolik değiliz ya içmem dedim. Ama onun dışında cipsmiş,fastfood muş arada yedim onlardan birşey olmaz ya hemen

Ayy yeriiim
Hamile çekimi yaptırmadım nasipse yenidoğan çekimi istiyorum inşallah sağlıkla doktor yarın sezaryen tarihi verirse fotoğrafçıyla randevulaşmayı düşünüyorum bakalım
İlerde fikrim değişir mi bilmiyorum ama ben galiba ikinciyi düşünmüyorum o yüzden anı kalsın istedim
Nasipse yeni doğan çekimi de yaptıracağım şu stüdyoda yapılanlardan.

Sen hastanede mi yaptıracaksın kuzum yoksa stüdyoda mı?

Ek olarak mide yanmasi ağız yarası huzursuz bacak da var
Mide yanması geçen haftaya kadar bende de vardı ama bebiş aşağı indikçe azaldı. Şimdi bulanıyor ara ara.
Huzursuz bacak gelmesin yaa o kötü
Her gün bir güncelleme geliyo gerçi
Ay çok güzelsin ya kuzum benim çok maşallah cooookkkk
Çok teşekkür ederim kuşum sen de göbüşün de çok tatlısııınn yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…