- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Ben halıları yıkamaya verdim, koltukları yarın yıkamaya gelecekler. Haftasonu yeğenlerim gelecek onlarla da temizlik yapsamm mük olurBenim aklımda hala temizlik var ne zaman yapılsın
Ben son günlerde nereye gırsem ıyısınız dımı gecın oturun dıyolar konuşurken bıle o moda giriyorum dırek
Zaten oturuyoken falan geliyor, birkaç dkya kendiliğinden düzeliyor. Dün akşam dışardaydım mesela 3-4 kez tekrarladı. Bu akşam 2 kere oldu. Özellikle akşamları oluyor. Doktora soracağım bakalım.
Ay evet insanı aşırı bunaltıyor
Bende haftaya dıyorum amaValla çarşamba eşimin izin günü biz yavaştan başlıycaz gibi bakalım
Koltukları annemler geldiğinde makinasını getirdi eşimle babam yıkadılar temiz tutmaya çalışıyorumBen halıları yıkamaya verdim, koltukları yarın yıkamaya gelecekler. Haftasonu yeğenlerim gelecek onlarla da temizlik yapsamm mük olur
Aman kuzum seninki çok fena dikkat et kendineBen son günlerde nereye gırsem ıyısınız dımı gecın oturun dıyolar konuşurken bıle o moda giriyorum dırek
Ay ne güzelKoltukları annemler geldiğinde makinasını getirdi eşimle babam yıkadılar temiz tutmaya çalışıyorum
Yemek sonrası oluyorsa normal diyorlar, kan akımı mideye yoğunlaştığı için tansiyon düşmesi ve nabız yükselmesi gibi etkiler görülebiliyormuş gebelikte. Ama gün içinde bir kaç kez oluyorsa doktora sormakta yarar var tabiZaten oturuyoken falan geliyor, birkaç dkya kendiliğinden düzeliyor. Dün akşam dışardaydım mesela 3-4 kez tekrarladı. Bu akşam 2 kere oldu. Özellikle akşamları oluyor. Doktora soracağım bakalım.
Benim de son zamanlarda çok sıklaştı özellikle geceleri uyumaya çalışırken bi anda oluyor sanki kalbim ağzımdaymıs gibi baya gümbür gümbürTsha daha geçen gün bakıldı gayet normaldi. Genelde akşamları oluyor eve bir tansiyon aleti almam lazım sanırımtansiyonum da hep normaldi. Ay ne zaman ne olacağı belli olmuyor ne sinir bişi
Aa evet akşam yemekleri sonrasında oluyor. Aydınlandım resmen teşekkür ederimYemek sonrası oluyorsa normal diyorlar, kan akımı mideye yoğunlaştığı için tansiyon düşmesi ve nabız yükselmesi gibi etkiler görülebiliyormuş gebelikte. Ama gün içinde bir kaç kez oluyorsa doktora sormakta yarar var tabi
Benımkı ertesı gun kuruydu ama suan havalar serinledi ufaktan oranın durumuna bağlıAman kuzum seninki çok fena dikkat et kendine
Ay ne güzelben ilk kez yıkatıcam kaç günde kuruyo bunlar
Bende de 4 yaşında bir kız çocuğu var ama erkek çocuğuna bedel olmaya başladı bu aralarBende haftaya dıyorum amaevde bir oğlum da olunca pislenir mi diye düşünüyorum
Bende hiç yok böyle şeylerhatta sağda solda okuyunca kesin bunların kıçı başı kıtırdıyor suyun içinde neyi duyacaklar falan diyordum siz demeseniz, doktorun yorumu olmasa inanmam
İki kere akşam yemeği sonrası baygınlık geçirdim ondan sonra eşim yemeklerime el attı, artık az az yiyeceksin diyorAa evet akşam yemekleri sonrasında oluyor. Aydınlandım resmen teşekkür ederim
Ya ben çok zorlanıyorum şu son üç haftadır duygusal olarak çökmüş durumdayım , dönemsel birşey mi yoksa kardeşi gelecek diye mi bilmiyorum.Kendimizi çok çaresiz hissediyoruz sakin kalıyoruz olmuyor kızıyoruz olmuyor nerde nasıl bu noktaya geldık anlamadık çözüm bulamıyoruz benim ki 4 yaş 8 aylık şuan , sinir öfke krizleri inatlarla birlikte çok fazla hani anlatılmaz yaşanır. Konuşmaya çalışıyorum neden böyle öfkelisin sebebi ne biz seni seviyoruz anlamaya çalışıyoruz vs konuşmuyor da anlatmıyorda bişey neyse neyse susayımBende de 4 yaşında bir kız çocuğu var ama erkek çocuğuna bedel olmaya başladı bu aralarne kadar temiz kalabilirse artık
Magnezyum fayda etmiyor mu ben hafta sonu temizlik yaptım sonra biraz yürüyüş yaptım sol kalcam tutuldu bu kezde ama magnezyum sayesinde kalıcı olmadı çok şükürBenimde sol bacağıma vuruyor gerçekten çok sinir eden bir ağrı
Bizim salon sabah akşam güneş alıyor hep sıcaktan şikayet ediyoruzBenımkı ertesı gun kuruydu ama suan havalar serinledi ufaktan oranın durumuna bağlı
Bu son ay neymiş yaa gönül rahatlığıyla yemek bile yiyemez oldukİki kere akşam yemeği sonrası baygınlık geçirdim ondan sonra eşim yemeklerime el attı, artık az az yiyeceksin diyorÇok da yemem aslında ama biraz fazla yesem direkt tansiyon düşüyor nabız uçuyor
Yarın alayımÇok güzel yarıyo ben orda olsam her gün yerim heralde
Çok tedirginim kuzum inşallah sütüm yeterli gelir miniğim doya doya içerSağma makinesi herkese lazım olacak diye birşey yok canım ya herkesın dınamıgı farklı olacak bu süreçte
Benim erken dogum riskim oldugu icin hep yatis halindeyimBende de oluyor ara ara sonra geçiyor. Uzun süre ayakta kalınca bebeğin ağırlığı ile de olabiliyor bu ağrılar. Bir de regl döngüsü zamanlarımda ağrı hissediyorum kısa süreli.
Canım benim de oyle çıktı gecen hafta 2680 bu hafta 2550 çıktı zaman az bıkere onemlı olan haftaya bakalım bende merak edıyorum
Canım hiç üzülme bence de alır almazsa da ciğerleri gelişmiş olur inşallah bence ciğer gelişimi kiloya bağlı değil zaten haftaya bağlı gelişiyor ciğerler
İyi yanından bak bir şeyler az çok netleşti senin için
Fiyat bilgisi için de çok teşekkür ederim çok iyi oldu valla
Kuzu o hamilelik çizgisi çoğu hamilede oluyor. Bende de göbek deliği altından başlayıp neredeyse vajinaya kadar var. Geçiyor diye biliyorum doğum sonrası
Bizim bebelere noldu anlamadım çoğumuzunki pek kilo almadı bu hafta. Benimki de 1 haftada 80 gr falan aldı. Belki de sık gittiğimiz için az geliyodur. Geri kalan her şeyin iyi geçmesine sevindim. Ay doğum hakkında konuşulıyor çok heyecanlı
Teşekkürler kızlar alıntılayamadığım varsa kusura bakmasın sayfalar birikmiş hızlı hızlı okumaya çalıştımAlır inşallah canım bozma moraliniPapatyamaviss de aynı oldu bende. Hatta benim bebiş kilo almayı bırak 360 gr zayıflamış görünüyor o nasıl oldu anlamadım ama neyse haftaya kontrole gidince görecez inşallah. Ebruş un dediği gibidir yakın ölçüm yapıldı ya ondan öyle görünüyordur
Korkma canım 31+2 de benim de öyle bir riskim olmuştu yata yata bu günlere geldim inşallah sen de ilerlersinBenim erken dogum riskim oldugu icin hep yatis halindeyiminsallah bebek asagi asagi baski yapmiyodur zaten cok baski hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?