2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben son günlerde nereye gırsem ıyısınız dımı gecın oturun dıyolar konuşurken bıle o moda giriyorum dırek

Zaten oturuyoken falan geliyor, birkaç dkya kendiliğinden düzeliyor. Dün akşam dışardaydım mesela 3-4 kez tekrarladı. Bu akşam 2 kere oldu. Özellikle akşamları oluyor. Doktora soracağım bakalım.
Yemek sonrası oluyorsa normal diyorlar, kan akımı mideye yoğunlaştığı için tansiyon düşmesi ve nabız yükselmesi gibi etkiler görülebiliyormuş gebelikte. Ama gün içinde bir kaç kez oluyorsa doktora sormakta yarar var tabi

Tsha daha geçen gün bakıldı gayet normaldi. Genelde akşamları oluyor eve bir tansiyon aleti almam lazım sanırım tansiyonum da hep normaldi. Ay ne zaman ne olacağı belli olmuyor ne sinir bişi
Benim de son zamanlarda çok sıklaştı özellikle geceleri uyumaya çalışırken bi anda oluyor sanki kalbim ağzımdaymıs gibi baya gümbür gümbür

Aa evet akşam yemekleri sonrasında oluyor. Aydınlandım resmen teşekkür ederim

Aa evet akşam yemekleri sonrasında oluyor. Aydınlandım resmen teşekkür ederim
İki kere akşam yemeği sonrası baygınlık geçirdim ondan sonra eşim yemeklerime el attı, artık az az yiyeceksin diyor Çok da yemem aslında ama biraz fazla yesem direkt tansiyon düşüyor nabız uçuyor

Bende de 4 yaşında bir kız çocuğu var ama erkek çocuğuna bedel olmaya başladı bu aralar ne kadar temiz kalabilirse artık
Ya ben çok zorlanıyorum şu son üç haftadır duygusal olarak çökmüş durumdayım , dönemsel birşey mi yoksa kardeşi gelecek diye mi bilmiyorum.Kendimizi çok çaresiz hissediyoruz sakin kalıyoruz olmuyor kızıyoruz olmuyor nerde nasıl bu noktaya geldık anlamadık çözüm bulamıyoruz benim ki 4 yaş 8 aylık şuan , sinir öfke krizleri inatlarla birlikte çok fazla hani anlatılmaz yaşanır. Konuşmaya çalışıyorum neden böyle öfkelisin sebebi ne biz seni seviyoruz anlamaya çalışıyoruz vs konuşmuyor da anlatmıyorda bişey neyse neyse susayım

Benımkı ertesı gun kuruydu ama suan havalar serinledi ufaktan oranın durumuna bağlı
Bizim salon sabah akşam güneş alıyor hep sıcaktan şikayet ediyoruz bu konuda işe yarayabilir
İki kere akşam yemeği sonrası baygınlık geçirdim ondan sonra eşim yemeklerime el attı, artık az az yiyeceksin diyor Çok da yemem aslında ama biraz fazla yesem direkt tansiyon düşüyor nabız uçuyor
Bu son ay neymiş yaa gönül rahatlığıyla yemek bile yiyemez olduk

Bende de oluyor ara ara sonra geçiyor. Uzun süre ayakta kalınca bebeğin ağırlığı ile de olabiliyor bu ağrılar. Bir de regl döngüsü zamanlarımda ağrı hissediyorum kısa süreli.
Benim erken dogum riskim oldugu icin hep yatis halindeyim insallah bebek asagi asagi baski yapmiyodur zaten cok baski hissediyorum

Canım benim de oyle çıktı gecen hafta 2680 bu hafta 2550 çıktı zaman az bıkere onemlı olan haftaya bakalım bende merak edıyorum

Teşekkürler kızlar alıntılayamadığım varsa kusura bakmasın sayfalar birikmiş hızlı hızlı okumaya çalıştım
Doktor minyon bir bebiş olacak dedi minyon aşkım sağlıklı olsun da 37. Haftayı da dolduruyoruz yavaş yavaş. En yakın ihtimalle her an en geç ihtimalle ayın 19'u gibi doğum olabilir.
Bir şeyler biraz daha netlik kazandı umarım her şey yolunda gider

Benim erken dogum riskim oldugu icin hep yatis halindeyim insallah bebek asagi asagi baski yapmiyodur zaten cok baski hissediyorum
Korkma canım 31+2 de benim de öyle bir riskim olmuştu yata yata bu günlere geldim inşallah sen de ilerlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…