Benim kizdan icin buyuk bebek dediler tamam kilosu iyi geldi ama simdi minyon tipli, tipini sevdigimTeşekkürler kızlar alıntılayamadığım varsa kusura bakmasın sayfalar birikmiş hızlı hızlı okumaya çalıştım
Doktor minyon bir bebiş olacak dedi minyon aşkım sağlıklı olsun da 37. Haftayı da dolduruyoruz yavaş yavaş. En yakın ihtimalle her an en geç ihtimalle ayın 19'u gibi doğum olabilir.
Bir şeyler biraz daha netlik kazandı umarım her şey yolunda gider
Teşekkür ederiz canım benim inşallah tüm bebişler iyi olsunüzme kendini olur öyle duraklamalar bak benimki dışarda ve aynı kilolarda sağlığı iyi olsun tek duan bu olsun kiloyu takma sen sakin ol o da gelisip büyüyecek annesi
İnsallahKorkma canım 31+2 de benim de öyle bir riskim olmuştu yata yata bu günlere geldim inşallah sen de ilerlersin
Son düzlükteyiz hadi bi gayrette bunu da bitiricez inşallahBu son ay neymiş yaa gönül rahatlığıyla yemek bile yiyemez olduk
Ay yeriiimBenim kizdan icin buyuk bebek dediler tamam kilosu iyi geldi ama simdi minyon tipli, tipini sevdigim
19una ne kaldi surdq 11 gun
İnşaallah yapmıyordur merak etme, uzun süreli ayakta kalmadıkça bişey olmazBenim erken dogum riskim oldugu icin hep yatis halindeyiminsallah bebek asagi asagi baski yapmiyodur zaten cok baski hissediyorum
İnsallahİnşaallah yapmıyordur merak etme, uzun süreli ayakta kalmadıkça bişey olmaz
Kaç hafta kaç günlüksün canım? Inşallah 37 yi görün daha da korkmayınİnsallah30.haftadan beride sancilanip duruyorum serum takviyeleri aliyorum insallah gunune kadar bekler
33+4 tuk bugun insallah goruruz o gunleri rahatliklaKaç hafta kaç günlüksün canım? Inşallah 37 yi görün daha da korkmayın
Bir hafta önce bebek 2500 e yakın demişti canım yuvarlamıştık 2.500 diye. Bugün birkaç kez denedi 2520 çıkıyor bebiş kilo almamış dedi boyu uzamış sadece 47-48 cm arası çıkıyor.Aaa canım şaşırdım doğrusu.
" Bir haftada hiç kilo almamış" derken, bir hafta önce bebek bu kiloda mıydı? Sanki değildi, azdı diye hatırlıyorum. Almış diye düşünmüştüm.
Bir de bana çok düşük gelmedi kilosu.
Eğer bebek kilo almazsa, gelişimi duraksadığı için alacak sanırım ama kilo alırsa haftasonunu bekleyebiliriz demiş ya. Haftasonu 37+4 falan oluyorsun. Normalde 38+larda alıyorlar diye biliyorum. Sana istinaden mi böyle dedi ? Doktorun yoksa herkese mi o civarda alıyor?
Bu arada NTS nasıl çıkıyor? Değerler kaçta?
İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Doğum haftaya olursa da hiç ama hiç korkma. Artık normal bizim haftamız. 37+larda normal sancısı, amniyon sıvısı vs gelip doğum yapan çok insan var.
Inşallah kuzumBenimde bu hafta öyle nefdeyse hiç kilo almamış gibi çıktı inşallah senin salı günü kilo almış olur canım
Inşallah canım ya bir tık moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyimCanım dur bakalım hemen üzme kendini sık kontrolde oluyor böyle şeyler sen sakın kal bekle bence alacak
Ayaklarını uzatarak dinlen, ayakta kalma. Doktor bana yürüyüş bile yapacaksan 10 dk'yı geçme yatak istirahati yap demişti. Bol bol su iç, susuzluk da kasılmayı arttırıyormuş33+4 tuk bugun insallah goruruz o gunleri rahatlikla
Evet su cok etkiliymis kasilmalarda ama bu seneki duydugum tum bebisler cok aceleci suda islemiyoAyaklarını uzatarak dinlen, ayakta kalma. Doktor bana yürüyüş bile yapacaksan 10 dk'yı geçme yatak istirahati yap demişti. Bol bol su iç, susuzluk da kasılmayı arttırıyormuş
Bunu ben de düşünüyorumEvet su cok etkiliymis kasilmalarda ama bu seneki duydugum tum bebisler cok aceleci suda islemiyoen az 2.5-3 litre iciyorum gunde, sen kac haftasin yakin miyiz
Bence bu seneki bebislerde var biseyBunu ben de düşünüyorumya bu seneki bebişler çok aceleci ya da bu zamana kadar ilgi alanımız bu değildi bir şekilde okumak, evlenmek, çalışmakla mesgulduk biz fark etmiyorduk Ben 36+3 oldum canım gece yarısıyla birlikte
Amin canım inşallah herkes ailesiyle, bebisiyle çok sağlıklı ve mutlu olsunBence bu seneki bebislerde var biseybundan once cevremde bildigim hamilelerin masallah hepsi gayet normal ve zamanli hamilelikler gecirdi. Her duamda tum hamilelere zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip et diye dua ediyorum
Oyle gercektenAmin canım inşallah herkes ailesiyle, bebisiyle çok sağlıklı ve mutlu olsun
Ben bazen çok şaşırıyorum eski zamanlarda insanlar düzenli gebelik takibinden, multivitamin, omega takviyelerinden bir haber kuru ekmekle çocuk doğuruyorlarmış resmenya da sağlık hizmetlerine erişemeyen o kadar kadın var günümüzde afrikada özellikle... Allah herkesin yardımcısı olsun ama bizimkilerin yediği önünde yemediği ardında
Benim lazere rağmen coşan tüylerim... maşallah maşallahBen Lazerliyim. Çok şükür bu derdim yok
Biri bana sakın kaşıma daha çok çatlarsın dedi ne kadar doğru bilmiyorumB
Bugün uçağa binebilir raporu almak için devlet hastanesine gittik. (Özelden de alınıyormuş ama umre şirketi devletten olsun demiş onlara uyduk..) Doktor karnımdaki kaşıntı izlerini gördü başladı senaryo yazmaya karaciğerden de olabilir, safradan da olabilir, neredeyse cilt kanseri bile yaptı kadın beni kaşınıyor dedim çatlıycak herhalde. Az önce gördüm göbek deliğinin tam üstü minnacık çatlamış geçenlerde de sol bacağım minik minik çatlamıştı onlar aynı duruyor şükür inşaallah bunlarla kalırım.
Çıkmayacak yerde dahi çıkan tüylerBenim lazere rağmen coşan tüylerim... maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?