2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim kizdan icin buyuk bebek dediler tamam kilosu iyi geldi ama simdi minyon tipli, tipini sevdigim
19una ne kaldi surdq 11 gun

üzme kendini olur öyle duraklamalar bak benimki dışarda ve aynı kilolarda sağlığı iyi olsun tek duan bu olsun kiloyu takma sen sakin ol o da gelisip büyüyecek annesi
Teşekkür ederiz canım benim inşallah tüm bebişler iyi olsun
Küçük bey nasıl, bugün görmeye gittin mi?

Benim kizdan icin buyuk bebek dediler tamam kilosu iyi geldi ama simdi minyon tipli, tipini sevdigim
19una ne kaldi surdq 11 gun
Ay yeriiim
Bugün biraz yüzünü görebildik, ekranda görünce büyükmüş gibi geliyor. 2.5 kilosunun birazını yanaklara depolamış minik bir fındık
Ayyy evet çok az kaldı çok heyecanlı,mutlu,endişeli,korkuluyum

Bir hafta önce bebek 2500 e yakın demişti canım yuvarlamıştık 2.500 diye. Bugün birkaç kez denedi 2520 çıkıyor bebiş kilo almamış dedi boyu uzamış sadece 47-48 cm arası çıkıyor.
NST iyi çıkıyor hiç sancı yok, bebek hareketli nabzı da iyi.
Doktorum normalde 37. Haftayı da doldurmak 38+larda almak istiyordu ama bebekte 3 günlük gerilik ilerlemiş gözüküyor farkın açılmasını istemiyor. 37. Haftayı dolduralım önce duruma göre hala kilo almazsa alırız dedi
Dediğin gibi haftamız ilerledi, sancım çıktığında 2 doz da ciğer geliştirici vurulmuştum 32. Haftada umarım etki etmiştir farklı bir sorun olmasın da dışarıda aldırmaya çalışırız artık
Genetik de olabilir daha çok annenin doğum kilosuyla paralel olabilir dedi ben 3300 gr doğmuşum ama eşim 2100 gram doğmuş tam vaktinde doğmasına rağmen ama sanırım bana çekmiyor
Benimde bu hafta öyle nefdeyse hiç kilo almamış gibi çıktı inşallah senin salı günü kilo almış olur canım
Inşallah kuzum
Canım dur bakalım hemen üzme kendini sık kontrolde oluyor böyle şeyler sen sakın kal bekle bence alacak
Inşallah canım ya bir tık moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim

Ayaklarını uzatarak dinlen, ayakta kalma. Doktor bana yürüyüş bile yapacaksan 10 dk'yı geçme yatak istirahati yap demişti. Bol bol su iç, susuzluk da kasılmayı arttırıyormuş
Evet su cok etkiliymis kasilmalarda ama bu seneki duydugum tum bebisler cok aceleci suda islemiyo en az 2.5-3 litre iciyorum gunde, sen kac haftasin yakin miyiz

Evet su cok etkiliymis kasilmalarda ama bu seneki duydugum tum bebisler cok aceleci suda islemiyo en az 2.5-3 litre iciyorum gunde, sen kac haftasin yakin miyiz
Bunu ben de düşünüyorum ya bu seneki bebişler çok aceleci ya da bu zamana kadar ilgi alanımız bu değildi bir şekilde okumak, evlenmek, çalışmakla mesgulduk biz fark etmiyorduk Ben 36+3 oldum canım gece yarısıyla birlikte

Bence bu seneki bebislerde var bisey bundan once cevremde bildigim hamilelerin masallah hepsi gayet normal ve zamanli hamilelikler gecirdi. Her duamda tum hamilelere zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip et diye dua ediyorum

Bence bu seneki bebislerde var bisey bundan once cevremde bildigim hamilelerin masallah hepsi gayet normal ve zamanli hamilelikler gecirdi. Her duamda tum hamilelere zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip et diye dua ediyorum
Amin canım inşallah herkes ailesiyle, bebisiyle çok sağlıklı ve mutlu olsun
Ben bazen çok şaşırıyorum eski zamanlarda insanlar düzenli gebelik takibinden, multivitamin, omega takviyelerinden bir haber kuru ekmekle çocuk doğuruyorlarmış resmen ya da sağlık hizmetlerine erişemeyen o kadar kadın var günümüzde afrikada özellikle... Allah herkesin yardımcısı olsun ama bizimkilerin yediği önünde yemediği ardında

Oyle gercekten dursunlar insallah hepsi durmalari gereken zamana kadar

Biri bana sakın kaşıma daha çok çatlarsın dedi ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…