2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet öyle diyorlar ama bacağım hiç kaşınmamıştı bile, orası ne ara çatladı anlamadım. Kaşınan yerlerde de ilginç bir şekilde hiç çatlak yok
Bende zaten lise döneminde aniden alıp verdiğim kilodan dolayı çatlak vardı bacaklarımda şimdi daha çoğalmış sanırım. Karnımı bilmiyorum ben çok anlamıyorum var mı yok mu

Canim zaten bebeklerin %5 i sadece vaktinde doguyornus

Ben çok ümitli değilim her delikte 2 kök çıkmış o derece
Lazerin de kötü yanı garantisi yok işte, hamilelikte hormon değişimi sıfırlıyor o kadar gittiğin seansları bebiş büyüsün de bi daha gidersin artık. Bende devam edicem kaldığım yerden

Bende zaten lise döneminde aniden alıp verdiğim kilodan dolayı çatlak vardı bacaklarımda şimdi daha çoğalmış sanırım. Karnımı bilmiyorum ben çok anlamıyorum var mı yok mu
Yeni çatlaklar kırmızımsı morumsu olur, eskiler gümüş ya da krem beyaz renkli oluyor genelde

Kızlar ben de uyumak istiyorum ama doğru pozisyonu bulana kadar çişim geliyor sonra tuvalete kalkıyorum ve yeniden doğru pozisyonu bulmaya çalışıyorum yaklaşık 5896060504 tane yastıkla
Ben bir düzen keşfettim hiç bozmadan aynen devam ediyorum, yastığın biri bile kaysa yatak batıyor sanki

Benim erken dogum riskim oldugu icin hep yatis halindeyim insallah bebek asagi asagi baski yapmiyodur zaten cok baski hissediyorum
Bu gece nöbetteyim belimden kalça kemiklerine bir baskı hissediyorum üstelik daha 33+5 Allah korusun yavrularımızı sağlıkla doğup büyüsünler

Bu gece nöbetteyim belimden kalça kemiklerine bir baskı hissediyorum üstelik daha 33+5 Allah korusun yavrularımızı sağlıkla doğup büyüsünler
Bir nöbetçi de ben Allaha şükür rahatsızlıktan değil de akşam üzeri biraz uyuduğum için uyumadım bu sefer.

Bebişin ağırlığındandır diye düşünelim. Şiddeti artıp düzenli olmadıkça her ağrı sancıyla kendimizi panikletmeyelim

Canımsın iyi ki varsın. Cumartesi kontrol var umarım şişko bı oğlan olmuştur görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…