2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugün akşam randevum var ya doğuracağım ya evime döneceğim çok heyecanlı
Ayy Allahım bebeğine sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin. Doğum olursa çok kolay bir doğum olsun, evine dönersen de hamileliğine keyifle devam edersin inşallah

Günaydın kızlar
Karnımda renk farklılığı var. Aşırı gergin karnım ve kızarıp monarmışçasına. Sanki karnıma tabak koyup yuvarlak çizmişsin içini de boyamışsın baya net bi çizgi şeklinde belli yani ton farklılığı. Bu gölgede çatlama yok. ebru_can_ebru Papatyamaviss duydunuz gördünüz ay böyle bir şey

Bende yaptırıyordum 3. Seansta hamile olduğumu öğrendim kaldı.. Aslında merkez hamilelerin de yaptırdığını söyledi ama benim içime sinmediği için yaptırmadım.
Bende normalde gebelik düşününce bıraktım. Bikini bölgesi haricinde kol bacak sorun olmuyor yapıyoruz demişlerdi banada ama bende cesaret edemedim şimdi bikini bölgesi temizliği çok zor oluyor ama ya keşke daha kolay bir çözümü olsaymış

Kızlar bugün akşam randevum var ya doğuracağım ya evime döneceğim çok heyecanlı
Bu ayrıma salı günü ben de geleceğim bakalım hayırlısı ne ise o olsun kuzum
Zaman hızla geçti şimdi bebeklere kavuşma vakti en doğru zamanda sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun kızlar dün bende garip hissettim kendimi çok doğum fikri bile heyecanlandırıyor insanı sonrası veya sürece dair bilmediklerimiz geriyor. Ama galiba o an geçtikten sonra rahatlıycaz ve daha fazla kendimize güveniyor olacağız belki korkularımız azalıcak

Inan ben daha bebeeemin yuzunu goremedim herseferinde sakliyo sanslisin buyuzden
Heycanli olman normal cnm 11gun sonra bebegin karninda degil kucaginda olacak

Sanki bir ara bende de olmuştu karnım morarmış gibiydi ama öyle yuvarlak bir çizgi içinde değildi sonradan geçti

Hem kadın hem doktor aslında daha empati yaklaşımlı ve hassas yorumlar yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Amaan neyse geçti şuan çok şükür, neyseki ikizler burcuyum bi çay koydum o unutturdu
Kadın kadına bunu daha çok yapıyo malesef. Unuttuysan problem yok

Bence normal kuzum ya max kaşar yesen bile 3500-3700 olur bu saatten sonra ki maşallah çok iyi olur öyle olursa da sez olacaksan hiç takma ye gitsin
Sağol canım. Döner umuduyla beklemedeyim dönmezse bütün sağlar bizimdir sezeryandan devam ayy anası gibi 4500 doğmasında çıkaramam onu ordan

Kızlar günaydın bende son üç gündür felan resmen ayaklarım ağrımış halde uyanıyorum sanki gece boyu çalışmışım da ayaklarım şişmiş yorgun gibiyim.
Gece 1 kez uyanıyorum onda da yarım saat kadar sonra tekrar dalıyorum ama 24 saatte toplam 6 saat ancak uyuyorum acaba uykum mu yetmiyor ama daha fazla da uyuyamıyorum.
Resmen bir kısır döngü içerisindeyim

Günaydın kızlar sabahın köründe bacak ve ayak ağrısından uyandım uyuyamıyorum Allah sabır versin gerçekten çok sinir eden bir ağrı
Bende sabah uyanıyorum ayağa kalkınca ayaklarım sanki gece boyu çalışmışım gibi öyle ağrıyor resmen basarken zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…