Ayy Allahım bebeğine sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin. Doğum olursa çok kolay bir doğum olsun, evine dönersen de hamileliğine keyifle devam edersin inşallah
Magnezyum fayda etmiyor mu ben hafta sonu temizlik yaptım sonra biraz yürüyüş yaptım sol kalcam tutuldu bu kezde ama magnezyum sayesinde kalıcı olmadı çok şükür
Günaydın kızlar
Karnımda renk farklılığı var. Aşırı gergin karnım ve kızarıp monarmışçasına. Sanki karnıma tabak koyup yuvarlak çizmişsin içini de boyamışsın baya net bi çizgi şeklinde belli yani ton farklılığı. Bu gölgede çatlama yok. ebru_can_ebruPapatyamaviss
duydunuz gördünüz ay böyle bir şey
Bende yaptırıyordum 3. Seansta hamile olduğumu öğrendim kaldı.. Aslında merkez hamilelerin de yaptırdığını söyledi ama benim içime sinmediği için yaptırmadım.
Bende normalde gebelik düşününce bıraktım. Bikini bölgesi haricinde kol bacak sorun olmuyor yapıyoruz demişlerdi banada ama bende cesaret edemedim şimdi bikini bölgesi temizliği çok zor oluyor ama ya keşke daha kolay bir çözümü olsaymış
Zaman hızla geçti şimdi bebeklere kavuşma vakti en doğru zamanda sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun kızlar dün bende garip hissettim kendimi çok doğum fikri bile heyecanlandırıyor insanı sonrası veya sürece dair bilmediklerimiz geriyor. Ama galiba o an geçtikten sonra rahatlıycaz ve daha fazla kendimize güveniyor olacağız belki korkularımız azalıcak
Ay yeriiim
Bugün biraz yüzünü görebildik, ekranda görünce büyükmüş gibi geliyor. 2.5 kilosunun birazını yanaklara depolamış minik bir fındık
Ayyy evet çok az kaldı çok heyecanlı,mutlu,endişeli,korkuluyum
Inan ben daha bebeeemin yuzunu goremedim herseferinde sakliyo sanslisin buyuzden
Heycanli olman normal cnm 11gun sonra bebegin karninda degil kucaginda olacak
Günaydın kızlar
Karnımda renk farklılığı var. Aşırı gergin karnım ve kızarıp monarmışçasına. Sanki karnıma tabak koyup yuvarlak çizmişsin içini de boyamışsın baya net bi çizgi şeklinde belli yani ton farklılığı. Bu gölgede çatlama yok. ebru_can_ebruPapatyamaviss
duydunuz gördünüz ay böyle bir şey
Hem kadın hem doktor aslında daha empati yaklaşımlı ve hassas yorumlar yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Amaan neyse geçti şuan çok şükür, neyseki ikizler burcuyum bi çay koydum o unutturdu
Kızlar diyelim sütü sağdık poşetledik koyduk sonra onu ilk ay biberon ağzına uyumlu biberonlar şa mı vercez kusura bakmayın böyle soruyorum ama cahillik işte
Kızlar günaydın bende son üç gündür felan resmen ayaklarım ağrımış halde uyanıyorum sanki gece boyu çalışmışım da ayaklarım şişmiş yorgun gibiyim.
Gece 1 kez uyanıyorum onda da yarım saat kadar sonra tekrar dalıyorum ama 24 saatte toplam 6 saat ancak uyuyorum acaba uykum mu yetmiyor ama daha fazla da uyuyamıyorum.
Resmen bir kısır döngü içerisindeyim