2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eninde sonunda sen bu bebeyle baş başa kalacaksın yavrum, belki hayırlısı budur senin için daha iyi olur belki bilemeyiz
Gerçekten hayırlısı neyse o olsun canım mecbur yaşayacağız ama hangisi hayırlı bilemeyiz

Selam kızlar, ben randevudan çıktım. Ara kontrole devlete geliyorum. Buradaki ölçümlerde her şey çok normal çıktı, özeldeki ölçümlerde neredeyse 3 hafta ilerde görünüyordu kızım. Bugün 33+4 çıktı göbüş çevresi de baş çevresi de 2260 gram olmuşuz, dönmüş tamamen başı aşağıda. Doğuma hazırlanıyor artık dedi doktor. Nst'de sancı çıkmadı, suyumuz ve bebeğin hareketleri de çok iyi.

E ebbs canım vajinal ağrı ve baskıyı ısrarla sordum doktora, ilk gebelik ve bebek artık döndüğü için bu ağrılar normal dedi doktor. Artık yoluna giriyor o kemikleri genişletiyor ağrı oluyor normal olarak dedi. Bir de bende idrar enfeksiyonu vardı, tedavim sürüyor ama gecmediyse o da ağrıyı artırabilir dedi. Tekrar test vereceğim.

Bakalım haftaya kendi doktorum ne diyecek... Benden haberler bu kadar, herkese sağlıklı günleeer

Evet gerçekten çok küçükİnsan gerçekten kıyamaz ya
Ben bir kaç ay yenidoğanda çalıştım bebek bakımını biraz biliyorum ama herkes kendi çocuğun öyle olmuyor diyor
Yoksa bizde çok ağlatırdık ciğeri açılsın uyansın iyi emsin diye
Ama kendi canın olunca insan kıyamaz bir yerde
Bakalım ne olacak valla bakmak zor
Kız bakma bende 2800-2900den fazla doğuracağımı sanmıyorum

Ben yenidoğanda staj yapmıştım ozamanda dokunamıyordum bebişlere zaten çok izin verilmiyordu ama verselerde ben dokunamazdım
Bu arada kilo olarak bende öyle düşünüyorum ya

Ben yenidoğanda staj yapmıştım ozamanda dokunamıyordum bebişlere zaten çok izin verilmiyordu ama verselerde ben dokunamazdım
Battaniye ye durum yapıyorsunuz rahat rahat tutuyorsunuz

Aynen en rahatı Onda da çabuk uykuya geçiyor sıpam,biraz emiyor uyuyor. Uyansın diye açıyorum biraz bende açınca da birkaç dakika rahatlama hareketleri yapıyor derken tam görüş süresi bitiyor bizimki tekrar emmeye geçiyor Eve geçsek de bi yaylana yaylana emişsek kuzumla.

Kızlar gerçekten bu dinemlerin ağrıları çok normal vücut ağırlık merkezimiz komple değişti. Gece uykuları haram oldu cidden. Son parkur bu ay bitecek çoğumuzun serüveni sağlıcakla geçsin ve sürsün inşallah hepimiz için. Unutmayın bu günleri özleyeceğiz pazartesi tam 36 da kontrolüm olacak tahliller ameliyat hazırlığı yapılacak inş gün de alırım çünkü belli bir tarihi beklemek ayrı heyecanlı. Çok ufak hazırlıklar yapıyorum kendimi yormadan okuyorum ama soracağımız bir şey olursa bana özel etiket yapar mısınız vertigom biraz nuksetti çok okuyamıyorum

Evet ya bol emisli günler sizi bekliyor

İnşallah kuzum çok yakın da oda olacak misler gibi

Ben tutarım evirip çeviririm hiç korkmam da uyandırmak ayağını felan sıkmak canını yakarım diye çekine çekine yaparım heralde

Bende bugün kardiyoloji polk. gidip eko çektirdim mitral yetmezlik var çok sıkıntı değil ama son trimesterda doğum öncesi bakalım demişti kardiyolog çok şükür bir sorun yok normal doğuma engel değil
Doktor çekerken kolu karnıma değiyordu tekme mi atıyor o dedi evet dedim ne kadar hareketli diyor

Benim merkez de poliklinik gibi bir yer zaten o yüzden cihazı da iyiydi. İlk seansta çoğu döküldü, çok az kalmıştı ama hamilelik girince ara verdim işte ama hala iyi durumda eski haline dönme olmadı henüz. Geçen seneye kadar asla yaptırmam diyordum ancak ikna oldum, keşke daha önce yaptırsaydım diyorum

Annem de gerilmekten oldu diyor sanki hafiflemeye başladı. Bugün izleyim olmazsa giderim doktora
Kesinlikle gerilmeden olduğuna inandım az önce. Çocuğun ayağı karnımdan çıkıp gidiyordu az kalsın, eşim bile şaşırdı lastik gibi nasıl uzadı derim

Gerçekten hayırlısı neyse o olsun canım mecbur yaşayacağız ama hangisi hayırlı bilemeyiz
Öyle tabi canım Rabbim bizim için güzel bir yol hazırlamıştır eminim
Aslında bunları bilmen yaşamış olman avantaj bence yaa uyanmaz emmezse sarılığı artar diye düşünüp ona göre hareket edersin ağlamasına dayanamasanda aç kalmasından iyidir dersin. Ben kızımda ilk gece topuğunu sıkmaya çalıştım ama kızarınca korktum hemşire geldi ohoo böyle yaparsan çocuk aç kalır sonra sende evine çıkamazsın sarılığı artar dedi korkuttu vez vez ağlattı bebemi Ama çok şükür dediğini yaptım 1 gece yattık sadece herşey yolunda olunca çıkardılar

Maşallah o zaman size o ağrılar bende de var 2. Çocuk ama vajina ağrısı kemik ağrısı yaşıyorum bayadır normal demekki

Normal doğumcular da karambole beklesin bugün mü gelir yarın mı Allah Kerim

Sağol canım önemli bilgiler için kaplar var bide poşetler alıp koysam mıki elektrikli pompa kar almış başını gitmiş
Pompa almadım ben elimle sağacağım, uygun pompayı bulana kadar bir kaç ürün alamam boşuna. (Süt saklama poşeti alıcam büyük ihtimalle.) Pompa olarak aldığımı da beğenmezsem zarar göre göre kullanamam yani. Hem en az çatlak elle sağmada oluyormuş çünkü makinalar otomatik ve elimize nispeten daha kuvvetli olduğu için doğal bir sonucu. Krem vs de kullanmak istemiyorum sütümden sürücem emzirme öncesi ve sonrası o da yeter diye düşünüyorum içeriği çok zengin çünkü. Mandıra filozofundan hallice halim size ters gelebilir.

Ben fazla doğalcı bir insanım 10 yıldır en ufak ilaç kullanmadım, ot çöp aromaterapi vazgeçilmezim. Hamilelikte de takviye kullanmamak için direndim ama el mecbur bebek için diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…