2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol teyzoş

Zor olsada üstesinden geleceğiz annelik içgüdüsüyle inşAllah eşinin çok işi olmaz sana daha çok destek olur
Evde olursa tabi olur kuzum ama adamı evde göreceğimi sanmıyorum Gündüz okul gece iş nasıl gidecek bakalım bende bilmiyorum
Bu arada anahtarlık çok güzel olmuş

,
Galiba bana da böyle bir şey demişlerdi ama yine de cesaret edemedim. Hem hormonlarımız değişiyor etkili de olmaz diye düşündüm açıkçası.
Zor tabi, kuaförler sağolsun yoksa ne yapardı bu annneler

Son seansımı 5 sene önce attırdım.
Yüzde 95 oranında bitmişti, kalan yüzde 5 ise tüy şeklindeydi.
Bu 5 yıl içinde hiç müdahale bile etmedim. Şimdi temiz oranı %85 -90 civarıdır.
Geri kalan ise o kadar ince renksiz ve cılız ki. Kol tüyünden daha renksiz ve zayıf.
Kendime yaptığım en büyük iyilik.
Kesinlikle her kadın yaptırmalı diyorum.

Ben hastanede yaptırdım. Öncesinde güzellik salonuna da gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım. Cihaz çok önemli, kurum çok önemli. Giderseniz mutlaka hastaneye gidin.

Bir süre sonra bayılıcaz öyle uyuycaz bu gidişle..
belini karnının altını falan mutlaka destekle ben o sayede biraz daha rahat uyuyorum
Benim ayak ve bacak ağrım çok yoruyor beni kaç yastıkla yatıyorum eşim masaj yapıyor ama yok pat diye 5 buçukta uyandırdı beni sızısı

Evde olursa tabi olur kuzum ama adamı evde göreceğimi sanmıyorum Gündüz okul gece iş nasıl gidecek bakalım bende bilmiyorum
Bu arada anahtarlık çok güzel olmuş
Biraz yorucu olcak ikiniz içinde oda ev okul babalık derken yorulacak sende evde bebişle yorulcaksın ama güzel yorgunluk bunlar
Sağol canım

Benimde göğsüm titriyor başlangıç bu şekilde sonra elimden ayağımdan can kesiliyor sonrası malum
Oyy Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnsanı korkutuyor da. Ay noluyo noluyo moduna giriyoruz hemen
Yani bu kadar rahat geçmesi zaten normal değildi bi yerde bulacaktı ağrılar sızılar şanslı olan taraftasın kuşum. Ya şimdiye kadar benzer şeyler yaşıyor olsaydın

Ben de senle aynı durumdayım son birkaç haftadır sıkıntı yaşıyorum yoksa rahattı. Hala nispeten rahat da uyuyorum. Ama bu da bitecek biliyorum

Katılıyorum. Ben de bir klinikte yaptırmıştım ilk önce doktor muayene ediyordu daha sonra işlem oluyordu kol ve üst bacak cihaz görmez dediler bana orası dışında ben de yaptırdım iyi ki de yaptırmışım diyorum o kadar kolaylık ki hatta doğumdan sonra bir gidip hatırlatma yaptırmak istiyorum onu çok az birkaç yerde var onun için

Ben bi süre annemle bakıcam, cesaret edemiyorum tek başıma. Bi de bende emzirirken uyursam korkusu var. Çok merak ediyorum nasıl bir süreç bekliyor bizi. Sizlere ara ara durum bildirimi yaparım ☺ İnşallah sağlıkla büyütürüz

Bu arada ultrason fotoğrafının gerçekten aynısı ya bu kadar benziyor mu yani ben böyle beklemiyodum

Demiştim demek istemem ama demiştim
Ben bugunde kotuyum zar zor bıraktım geldım oğlumu okula yemek yiyemıyorum yanıyorum mıdemı bulandırıyor daha çok soğuk soğuk terliyorum resmen gecelerı zaten 3 min wc kalkıyorum

Biraz yorucu olcak ikiniz içinde oda ev okul babalık derken yorulacak sende evde bebişle yorulcaksın ama güzel yorgunluk bunlar
Sağol canım
Evet artık burda gececi anneler gündüzlü anneler olarak hep bir şekilde yazmaya devam ederiz

Senin de birden oldu rahatsızlıklar, artık dinlenme zamanın gelmiş

Evet aynen öyle çok şükür diyelim yine de Dediğin gibi benim de uykularım rahat gece sadece 1 kez tuvalet için uyanıyorum onda da yarım saat içinde tekrar dalıyorum 6-7 saat uyumuş oluyorum
Bence benim yine bu kadar olmaz da kendim kaşındım çalışır aldım çektiğim ağrı sancı hepsi yorgunluktan bence

Midem sürekli yanıyor gece uyku yok hiç sürekli tuvalete gidiyorum sırtım felaket ağrıyor oturup ağlıcam sanki ama aklıma sürekli evlat sahibi olmak isteyip olamayanlar geliyor susuyor sabrediyorum

Senin de birden oldu rahatsızlıklar, artık dinlenme zamanın gelmiş
Tam dinlenme zamanım en aktif olacağım zamana gelmesi peki , pzrtesı de okula gıdıcem mecbur servisler akşam velilerle bırakmayla başlıyormuş öğlen goturcem akşama arabasız gıtmem lazım yürümem lazım gözümde büyüyor o kalabalık servıs ıcınde kusmazsam iyi diyorum
Salı arkadaşlarım gelecek sarma saracağız
Perşembe muhtemelen temizlik olacak
Cuma hastane

İyi olur bence evde birinin destek olması bakalım biz ne yapacağız annem pek gelemez kv şimdi bizde ama evi yapılıyor bitince onu yerleştirmeye felan gidecek.
Doğum için bekliyor anlayacağın torunu görüp giderim diyor bilmiyorum valla ne olur

Oyh dimi okullar açılıyor bi de. Allah yardımcın olsun canım inşallah biraz rahatlar miden falan birşey yiyememende enerjini alıyordur iyice o da kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…