2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Haklisin ama canim el oompam olmasa ben bitmistim hastane pompasi göğsüm yine parlatiyordu daha once parlatmiştı bak şimdi sagiyorum kizimdada sagdim emzirdim sonra sagdigimi icirdim bazen yeteri kadar ememiyorlar bebiş gelsede kullanicam kecbur bebk ociyor 60 cc benim tek göğsümden cikiyor 150 cc sagmasam mastit olurum yine sagmakta yorucu ama bakalım azaliyor yoksa

Ekstrem durumları hariç tutuyorum canım seninki ayrı bir olay. Benim sütüm ne kadar olacak, belki bende yetişemeyeceğim bilemiyorum şimdilik teoriler üzerinden gidiyoruz herşey umduğumuz gibi olsa keşke..

O elimin altında olsun diye küçük Bi kutu aldım kuzum ben kızımda hiç Pişik olayı yaşamadım sadece diş çıkarma zamanı oldu o da her bebekte oluyormuş aile hekimi 3 tane krem verdi hepsinden nohut kadar karıştırıp sürmemi söyledi 2 bez değişiminde sürdüm bir daha Pişik görmedim cildi güzeldi çok şükür inşallah oğlumda aynı olur

Papatyamaviss kuşum sen miydin kilitli poşetlere koyan bebişin malzemelerini nasıl bişi nerden aldın ben kaçırmışım orayı kocişime kolaylık olsun diye bende öyle bişey yapayım diyorum
Aşkım aldığım ürünlerden kalanları çöpe atmadım sakladım extra dısardan almadım

Aşkım yaptığım alışverişlerden gelen paketleri sakladım ben kan olur bla bla dan zıyade elımde ne varsa cıtcıtlı fermuarlı kılıtlı poset onları kullandım yanı

Sudo ve bepanthen ben önerdim
Bepanthen günlük kullanırım cunku dedıgın gibi sudo kalın tabakalı bı krem her alt açmada uygun olmuyor ama daha fazla kızarıklık görürsem sudo sürerim misal
Benim oğlum süt alerjisiydi ve bağırsak tepkiliydi nerdeyse hep pişik ve ağırdı o yüzden sudo cok kullandım genelde her alt açmada
Oxzisinc pomad da cok ıyı oda tedavı amaçlı tabı

İçine e vitamini koyarsanız 6 ay kadar gider aslında ömrünü uzatıyor
Ay evde kimya laboratuvarı kurucam bu gidişle İnşallah o kadar sütümüz olur da sıra buna gelir
Aşkım yaptığım alışverişlerden gelen paketleri sakladım ben kan olur bla bla dan zıyade elımde ne varsa cıtcıtlı fermuarlı kılıtlı poset onları kullandım yanı
Anladım ya ben de kilitli poşet diyince aklım o koroplastlara gitti

Kan olması önemli değil de eşim o stresle neyi kime vereceğini şaşırmasın tek olacak yanımda kolaylık olsun istiyorum
Aşkım ebeye verilecekleri kesinlikle tek bişeye koy seffaf olsun gorsun üstüne yaz olmadı , bez zıbın takım battanıye corap
Haricinde kalan bebek takımların ayrı bı poset hurcta olsun
Bezler ıslak mendıl bakım seylerı ayrı
Ebeye vereceğini bilsin kalanı sen yonlendırırsın zaten

Öncelikle cesaretin için tebrikler
Sonrasında Rabbim bizlerede hayır olan bir zamanda nasip etsin inşallah
Bol bol arınmış bol dualar ile sağlıcakla dönün , kendi adıma çok teşekkür ederim dualarında yer vereceğin için

Haklısın öyle yapayım Aynen kafası karışırsa sinirlenir o bana da soramayınca hele tepesi atar kolaylık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…