2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugün akşam randevum var ya doğuracağım ya evime döneceğim çok heyecanlı
Ay çok heyecanlı sağlıkla inşallah hangisi olursa
Kızlar minik oglan bir emdi 15 demisti doktor da sanki kaçırıyorlar bitirdi doydu birde hıçkırmaya basladi amaninn yandm ben oburix aksam 9 da bir daha buluşucaz minik beyle
Demek senin üretim küçük beye göreymiş

Battaniye ye durum yapıyorsunuz rahat rahat tutuyorsunuz
Ay ben de hiç yenidoğan tutmadım, bakalım napıcaz
Maşallah o zaman size o ağrılar bende de var 2. Çocuk ama vajina ağrısı kemik ağrısı yaşıyorum bayadır normal demekki
Ya bende şimşek gibi bi ağrı var gelip geçiyor ecnebiler lightning crotch diyo yıldırım kasıklar bu mu sizin hissettiğinizde devamlı bi ağrı mı?

Ben de ara kontrole devlete gitmiştim 3 kilo dedi doktor, tek umudum makinanın yanılıyor olması, haftaya doktoruma görüneyim belki 40ı beklemez diye beni avutmaya çalışıyor bi de canım çok tatlı bi doktor o da Bu gidişle üç aylık bebek doğuracağım için yine yenidoğan tutmamış olucam galiba

Ay en iyisini yapıyorsun, ben de aynı kafadayım ama aksiyona geçmek için fazla tembelim Pişik kremidir losyondur ne düşünüyorsun
Papatyamaviss kuşum sen miydin kilitli poşetlere koyan bebişin malzemelerini nasıl bişi nerden aldın ben kaçırmışım orayı kocişime kolaylık olsun diye bende öyle bişey yapayım diyorum
Kilitli buzdolabı poşeti diye anladım ben, evde bi yerde olcaktı ama küçük boy sığar mı bilemedim. Bu arada hastane çantası listelerine instagramdan mı bakıyoruz, güveniyor muyuz

Bu ağrı birden oluyor bazen 2 3 saat sürüyor bazen 1 2 gün sürüyor kendiliğinden azalıp geçiyor ama ağrı olduğunda yürürken bile zorlanıyorum ağlama derecesine geliyorum nerdeyse bende haftalardır var yaşayıp gidiyoruz beraber doğurunca geçer inşallah

Papatyacım paylaşmıştı, ilk sayfada da var diye biliyorum

Ay en iyisini yapıyorsun, ben de aynı kafadayım ama aksiyona geçmek için fazla tembelim Pişik kremidir losyondur ne düşünüyorsun
Bende pek aksiyon insanı sayılmam ama bu konularda biraz aktif olabilecek gücü bulabiliyorum kendimde
Yeditepe üniversitesi eczacılık fakültesi hocalarından bir de eczacı Onur Pehlivan dan aromaterapi eğitimleri aldım, o yüzden pişik kremidir, basit ilaçtır bunları kendim yaparım diye düşünüyorum. Shea butter, zeytinyağı, lavanta yağını karıştırıcam bundan güzel pişik kremi oluyor

Pişik kremi olarak ben sudocrem aldım bephanten plus aldım şimdilik. Öyle miydi acaba koroplast mı kız acaba

İnşallah Ben de anlık gelip geçen bi ağrı var, inşallah kurtulucaz yakında ağrılardan
Papatyacım paylaşmıştı, ilk sayfada da var diye biliyorum
Ay hatırladım ekran görüntüsü aldım diye hatırlıyorum ama bulamadım İlk sayfadaki genel alınacaklar sanırım. Bu akşam hazırlicam ben de çantayı inşallah En sona mı kaldım naptım

Ya kendi sütünü shea butterla karıştıranı da gördüm de öyle son kullanma tarihi yakın olur
Pişik kremi olarak ben sudocrem aldım bephanten plus aldım şimdilik. Öyle miydi acaba koroplast mı kız acaba
Ben hep öyle düşündüm. Kan falan olcak diye miydi ay uydurmuş olabilirim kendi cevaplasın Papatyamaviss

Yoğun bakımda bunu önerdiler canım. Hassas oldukları için bu iyiymiş

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-17-09-23-820_trendyol.com.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2023-09-08-17-10-24-737_trendyol.com.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar merhabalar. Ekim sonu kasım başı gibi doğurucam inşallah kasımdan buraya geldim tecrübe sahibi olmak için. Bikaç gündür kasık ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor normal kontrolüm 14üne. Şuan 31.haftadayız normal mi ?

Sudo cok kalın tabaka krem pişik olduğunda redavi amaçlı belki . Ama her alt açmadan kullanıma uygun değil çünkü çiş kalıntısı kalıyor hem enfeksiyon hemde kız bebeklerde vajinal kapanma yapıyor. Senin için direk yazmadım kuzum ama adı geçince yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…