Rennie duo aşkım benim elimde onunla geziyorumGebelikte kullanılabilir mide şurupları var. Doktora danışıp, kullan.
Başta fayda etmiyor gibi geliyor ama düzenli kullanınca fayda ediyor mide yanmasına. Bir de soğuk süt anlık geçiriyor gibi geliyor.
Ay çok heyecanlı sağlıkla inşallah hangisi olursaKızlar bugün akşam randevum var ya doğuracağım ya evime döneceğim çok heyecanlı
Demek senin üretim küçük beye göreymişKızlar minik oglan bir emdi 15 demisti doktor da sanki kaçırıyorlar bitirdi doydu birde hıçkırmaya basladi amaninn yandm ben oburixaksam 9 da bir daha buluşucaz minik beyle
Evet gerçekten çok küçükİnsan gerçekten kıyamaz ya
Ben bir kaç ay yenidoğanda çalıştım bebek bakımını biraz biliyorum ama herkes kendi çocuğun öyle olmuyor diyor
Yoksa bizde çok ağlatırdık ciğeri açılsın uyansın iyi emsin diye
Ama kendi canın olunca insan kıyamaz bir yerde
Bakalım ne olacak valla bakmak zor
Kız bakma bende 2800-2900den fazla doğuracağımı sanmıyorum
Ay ben de hiç yenidoğan tutmadım, bakalım napıcazBattaniye ye durum yapıyorsunuz rahat rahat tutuyorsunuz
Ya bende şimşek gibi bi ağrı var gelip geçiyor ecnebiler lightning crotch diyo yıldırım kasıklarMaşallah o zaman sizeo ağrılar bende de var 2. Çocuk ama vajina ağrısı kemik ağrısı yaşıyorum bayadır normal demekki
Ay en iyisini yapıyorsun, ben de aynı kafadayım ama aksiyona geçmek için fazla tembelimPompa almadım ben elimle sağacağım, uygun pompayı bulana kadar bir kaç ürün alamam boşuna. (Süt saklama poşeti alıcam büyük ihtimalle.) Pompa olarak aldığımı da beğenmezsem zarar göre göre kullanamam yani. Hem en az çatlak elle sağmada oluyormuş çünkü makinalar otomatik ve elimize nispeten daha kuvvetli olduğu için doğal bir sonucu. Krem vs de kullanmak istemiyorum sütümden sürücem emzirme öncesi ve sonrası o da yeter diye düşünüyorum içeriği çok zengin çünkü. Mandıra filozofundan hallice halim size ters gelebilir.
Ben fazla doğalcı bir insanım 10 yıldır en ufak ilaç kullanmadım, ot çöp aromaterapi vazgeçilmezim. Hamilelikte de takviye kullanmamak için direndim ama el mecbur bebek için diyorum.
Kilitli buzdolabı poşeti diye anladım ben, evde bi yerde olcaktı ama küçük boy sığar mı bilemedim. Bu arada hastane çantası listelerine instagramdan mı bakıyoruz, güveniyor muyuzPapatyamaviss kuşum sen miydin kilitli poşetlere koyan bebişin malzemelerini nasıl bişi nerden aldın ben kaçırmışım orayı kocişime kolaylık olsun diye bende öyle bişey yapayım diyorum
Bu ağrı birden oluyor bazen 2 3 saat sürüyor bazen 1 2 gün sürüyor kendiliğinden azalıp geçiyor ama ağrı olduğunda yürürken bile zorlanıyorum ağlama derecesine geliyorum nerdeyse bende haftalardır var yaşayıp gidiyoruz beraber doğurunca geçer inşallahAy çok heyecanlı sağlıkla inşallah hangisi olursa
Demek senin üretim küçük beye göreymiş
Ay ben de hiç yenidoğan tutmadım, bakalım napıcaz
Ya bende şimşek gibi bi ağrı var gelip geçiyor ecnebiler lightning crotch diyo yıldırım kasıklarbu mu sizin hissettiğinizde devamlı bi ağrı mı?
Ben de ara kontrole devlete gitmiştim 3 kilo dedi doktor, tek umudum makinanın yanılıyor olması, haftaya doktoruma görüneyimbelki 40ı beklemez diye beni avutmaya çalışıyor bi de canım çok tatlı bi doktor o da Bu gidişle üç aylık bebek doğuracağım için yine yenidoğan tutmamış olucam galiba
Papatyacım paylaşmıştı, ilk sayfada da var diye biliyorumAy en iyisini yapıyorsun, ben de aynı kafadayım ama aksiyona geçmek için fazla tembelimPişik kremidir losyondur ne düşünüyorsun
Kilitli buzdolabı poşeti diye anladım ben, evde bi yerde olcaktı ama küçük boy sığar mı bilemedim. Bu arada hastane çantası listelerine instagramdan mı bakıyoruz, güveniyor muyuz
Bende pek aksiyon insanı sayılmam ama bu konularda biraz aktif olabilecek gücü bulabiliyorum kendimdeAy en iyisini yapıyorsun, ben de aynı kafadayım ama aksiyona geçmek için fazla tembelimPişik kremidir losyondur ne düşünüyorsun
Pişik kremi olarak ben sudocrem aldım bephanten plus aldım şimdilik. Öyle miydi acaba koroplast mı kız acabaAy en iyisini yapıyorsun, ben de aynı kafadayım ama aksiyona geçmek için fazla tembelimPişik kremidir losyondur ne düşünüyorsun
Kilitli buzdolabı poşeti diye anladım ben, evde bi yerde olcaktı ama küçük boy sığar mı bilemedim. Bu arada hastane çantası listelerine instagramdan mı bakıyoruz, güveniyor muyuz
İnşallahBu ağrı birden oluyor bazen 2 3 saat sürüyor bazen 1 2 gün sürüyor kendiliğinden azalıp geçiyor ama ağrı olduğunda yürürken bile zorlanıyorum ağlama derecesine geliyorum nerdeyse bende haftalardır var yaşayıp gidiyoruz beraber doğurunca geçer inşallah
Ay hatırladım ekran görüntüsü aldım diye hatırlıyorum ama bulamadımPapatyacım paylaşmıştı, ilk sayfada da var diye biliyorum
Ya kendi sütünü shea butterla karıştıranı da gördüm de öyle son kullanma tarihi yakın olurBende pek aksiyon insanı sayılmam ama bu konularda biraz aktif olabilecek gücü bulabiliyorum kendimde
Yeditepe üniversitesi eczacılık fakültesi hocalarından bir de eczacı Onur Pehlivan dan aromaterapi eğitimleri aldım, o yüzden pişik kremidir, basit ilaçtır bunları kendim yaparım diye düşünüyorum. Shea butter, zeytinyağı, lavanta yağını karıştırıcam bundan güzel pişik kremi oluyor
Ben hep öyle düşündüm. Kan falan olcak diye miydi ay uydurmuş olabilirimPişik kremi olarak ben sudocrem aldım bephanten plus aldım şimdilik. Öyle miydi acaba koroplast mı kız acaba
Benim baya bıçak saplıyorlar öyle berbat bir ağrı, yürümemi engelliyor. Ama doktor normal dediği için katlancam artık napayımMaşallah o zaman sizeo ağrılar bende de var 2. Çocuk ama vajina ağrısı kemik ağrısı yaşıyorum bayadır normal demekki
Yoğun bakımda bunu önerdiler canım. Hassas oldukları için bu iyiymişAy en iyisini yapıyorsun, ben de aynı kafadayım ama aksiyona geçmek için fazla tembelimPişik kremidir losyondur ne düşünüyorsun
Bakayım buna da canım sağolYoğun bakımda bunu önerdiler canım. Hassas oldukları için bu iyiymiş
@1hanım senin şu tabletin tam adı gorselı falan varmı
Aynı şeyden bahsediyoruz canım evet yürümemi engelliyor yatakta sağa sola dönmekte zorlanıyorum ama katlanıyoruz mecburBenim baya bıçak saplıyorlar öyle berbat bir ağrı, yürümemi engelliyor. Ama doktor normal dediği için katlancam artık napayım
Sezeryanda öyle olmusu benim kızım da kendi istedi geldi bilemiyoruz yine de sende tam 40 0 i bekle kuzumNormal doğumcular da karambole beklesinbugün mü gelir yarın mı Allah Kerim
İçine e vitamini koyarsanız 6 ay kadar gider aslında ömrünü uzatıyorYa kendi sütünü shea butterla karıştıranı da gördüm de öyle son kullanma tarihi yakın olur
Sudo cok kalın tabaka krem pişik olduğunda redavi amaçlı belki . Ama her alt açmadan kullanıma uygun değil çünkü çiş kalıntısı kalıyor hem enfeksiyon hemde kız bebeklerde vajinal kapanma yapıyor. Senin için direk yazmadım kuzum ama adı geçince yazayım dedim.Pişik kremi olarak ben sudocrem aldım bephanten plus aldım şimdilik. Öyle miydi acaba koroplast mı kız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?