2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim yine iyi aslında gece 1 kez tuvalete gidiyorum gündüz de çok gitmiyorum wc ile ilgili sorunum yok anlayacağın sadece çalışmak artık çok yoruyor onu bu hafta dibine kadar hissettim yani
Haftaya da çalışıp ayrılacağım kesin
Senin mide sorunları kötü kuzum oğlanla da ilgilenmek zorundasın o da yoruyor Allah yardımcın olsun

Oyh dimi okullar açılıyor bi de. Allah yardımcın olsun canım inşallah biraz rahatlar miden falan birşey yiyememende enerjini alıyordur iyice o da kötü
Bu hafta oryantasyon vardı zaten hep okul bahçelerinde gectı zamanım bugun döndüm eve eşime dicem inşallah şirket arabası müsait olursa dedim al getır cocugu kendımde degılım yoksa mecbur cıkıcam yıne

Benimkide oyle canim ya
Boyle yururken bir anda idrarim geliyo gibi hissediyorum ayaklariyla ittiriyo yaramaz heralde
İttiriyor, içimden diyorum o an, çek ayağını ordan :)
Kizlar bugun haftaya ayrilacagimi soyledim. Kus gibi hafifledim
Hadi gözün aydın, onlar düşünsün şimdi.
Kızlar hastanede dağıtmak için ben böyle birşey yaptırdım anahtarlık zaten en yakınlarıma vereceğim kullanmak isterlerse kullanırlar
Çok güzel olmuş :)
Ve bence 1 kere doğurmuyoruz 9 doğuruyoruz
Babalar için demiyorlarmıydı dokuz doğuruyorlar, biz doğumdan çıkana kadar. Onlar hiç bişey yapmadan dokuz doğuruyorsa bizim çektiklerimizle kaç doğuruyoruz

Sen anlatırken ben yoruldum Allah kolaylık versin canım rutin ev işlerine sabrım yok birde sen okula gidip geliyorsun

Son düzenleme:
Eninde sonunda sen bu bebeyle baş başa kalacaksın yavrum, belki hayırlısı budur senin için daha iyi olur belki bilemeyiz

Sağol canım benim sıpada yukarı doğru yapıyor aynı hareketi bir anda yapınca tepki veriyorum bazen sonra görüyorum minnacık bir şişlik diyorum ayağı kesin gözlerim yaşarıyor hemen

Midem sürekli yanıyor gece uyku yok hiç sürekli tuvalete gidiyorum sırtım felaket ağrıyor oturup ağlıcam sanki ama aklıma sürekli evlat sahibi olmak isteyip olamayanlar geliyor susuyor sabrediyorum

Gebelikte kullanılabilir mide şurupları var. Doktora danışıp, kullan.
Başta fayda etmiyor gibi geliyor ama düzenli kullanınca fayda ediyor mide yanmasına. Bir de soğuk süt anlık geçiriyor gibi geliyor.

Kesinlikle yorgunluk çok etkiliyor kuşum vücut artık beni dinlendir diye bağırıyor resmen
Canım yazmışsın bir sonraki mesajlarda, eşin en azından çocuğu götürebilse sana büyük katkısı olur. Çok yoğun geçiyor günlerin Allah yardımcın olsun. Bulduğun her fırsatta otur dinlen mutlaka.

Gebelikte kullanılabilir mide şurupları var. Doktora danışıp, kullan.
Başta fayda etmiyor gibi geliyor ama düzenli kullanınca fayda ediyor mide yanmasına. Bir de soğuk süt anlık geçiriyor gibi geliyor.
Süt bana çok iyi geliyor ya
Benim çook önceden reflüm vardı. Sağlık ocağındaki doktorumuz soğuk sütü yudum yudum iç iyi gelicek demişti ve geliyodu da. Hamilelikte ne zaman midem yansa dolaptan süt çıkarıp yudum yudum içtim birden dikmeden. Hiç ilaca ihtiyacım olmadı.

Her zaman fırsatı olmuyor kuzum masa başı çalışmıyor çünkü fabrika mağaza arası gidip geliyor fln pzrtesiyide atlatırsak standart servis moduna döneriz inşallah

Kızlar diyelim sütü sağdık poşetledik koyduk sonra onu ilk ay biberon ağzına uyumlu biberonlar şa mı vercez kusura bakmayın böyle soruyorum ama cahillik işte
Önce emzireceksin süt olmasa bile sonra vereceksin vermen gerekiyorsa yeni dogana uygun biberonla vereceksin evet

Benimki çok küçük ya bi de canım Senin bebiş az daha tombik olursa bakması bi tık daha rahat olur. Bana ilk emzirme için verdiklerinde nasıl hareket edeceğimi bilemedim Şimdi fena değilim ama göğüs değiştiriyorum çeviriyorum falan Burda hemşireleri görsen haldır huldur çeviriyorlar çocukları Gaz çıkarıyım diye yatırdım omzuma dün ben kibar kibar tıpışlıyorum hemşire geldi öyle olmaz dedi avuç içini bombeli gibi tutup popodan sırta doğru sert vuracaksın dedi onu yaptı 5 snde gazı çıktı Ama çocuğu sarsıyoruz bildiğin Bir de emzirirken uyursa ayağını sıkıp canını acıtıyor uyandırıyor ben denedim kaç defa uyanmıyor yeterince sıkamıyorum kıyılmıyor ki

Benim de aynısı oluyor sanırım hazırlık süreci inşallah bir şey yoktur yarın randevum var sorarım inşallah bebeği görünce unutuyorum :') inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini alırım da sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…