Benim yine iyi aslında gece 1 kez tuvalete gidiyorum gündüz de çok gitmiyorum wc ile ilgili sorunum yok anlayacağın sadece çalışmak artık çok yoruyor onu bu hafta dibine kadar hissettim yaniDemiştim demek istemem amademiştim
Ben bugunde kotuyum zar zor bıraktım geldım oğlumu okula yemek yiyemıyorum yanıyorum mıdemı bulandırıyor daha çok soğuk soğuk terliyorum resmen gecelerı zaten 3 min wc kalkıyorum
Şuan bekliyorum canim emzirmek icin sonra dis tedavisi icin gidicem biraz süt ayarladmTeşekkür ederiz canım benim inşallah tüm bebişler iyi olsun
Küçük bey nasıl, bugün görmeye gittin mi?
Bu hafta oryantasyon vardı zaten hep okul bahçelerinde gectı zamanım bugun döndüm eve eşime dicem inşallah şirket arabası müsait olursa dedim al getır cocugu kendımde degılım yoksa mecbur cıkıcam yıneOyh dimi okullar açılıyor bi de. Allah yardımcın olsun canım inşallah biraz rahatlar miden falan birşey yiyememende enerjini alıyordur iyice o da kötü
Şuan bekliyorum canim sonra dis tedavisi icin gidicem biraz süt ayarladmTeşekkür ederiz canım benim inşallah tüm bebişler iyi olsun
Küçük bey nasıl, bugün görmeye gittin mi?
İttiriyor, içimden diyorum o an, çek ayağını ordan :)Benimkide oyle canim ya
Boyle yururken bir anda idrarim geliyo gibi hissediyorum ayaklariyla ittiriyo yaramaz heralde
Hadi gözün aydın, onlar düşünsün şimdi.Kizlar bugun haftaya ayrilacagimi soyledim. Kus gibi hafifledim
Çok güzel olmuş :)Kızlar hastanede dağıtmak için ben böyle birşey yaptırdım anahtarlık zaten en yakınlarıma vereceğim kullanmak isterlerse kullanırlar
Babalar için demiyorlarmıydı dokuz doğuruyorlar, biz doğumdan çıkana kadar. Onlar hiç bişey yapmadan dokuz doğuruyorsa bizim çektiklerimizle kaç doğuruyoruzVe bence 1 kere doğurmuyoruz 9 doğuruyoruz
Sen anlatırken ben yoruldum Allah kolaylık versin canım rutin ev işlerine sabrım yok birde sen okula gidip geliyorsunTam dinlenme zamanım en aktif olacağım zamana gelmesi peki , pzrtesı de okula gıdıcem mecbur servisler akşam velilerle bırakmayla başlıyormuş öğlen goturcem akşama arabasız gıtmem lazım yürümem lazım gözümde büyüyor o kalabalık servıs ıcınde kusmazsam iyi diyorum
Salı arkadaşlarım gelecek sarma saracağız
Perşembe muhtemelen temizlik olacak
Cuma hastane
İnşAllah canımEvet artık burda gececi anneler gündüzlü anneler olarak hep bir şekilde yazmaya devam ederiz
Minik adamAynen bende geçen bi bakim dedim aynısıyani bi gözler açık diye onun farkı var
Eninde sonunda sen bu bebeyle baş başa kalacaksın yavrum, belki hayırlısı budur senin için daha iyi olur belki bilemeyizİyi olur bence evde birinin destek olmasıbakalım biz ne yapacağız annem pek gelemez kv şimdi bizde ama evi yapılıyor bitince onu yerleştirmeye felan gidecek.
Doğum için bekliyor anlayacağın torunu görüp giderim diyor bilmiyorum valla ne olur
Sağol canımİttiriyor, içimden diyorum o an, çek ayağını ordan :)
Hadi gözün aydın, onlar düşünsün şimdi.
Çok güzel olmuş :)
Babalar için demiyorlarmıydı dokuz doğuruyorlar, biz doğumdan çıkana kadar. Onlar hiç bişey yapmadan dokuz doğuruyorsa bizim çektiklerimizle kaç doğuruyoruz
Midem sürekli yanıyor gece uyku yok hiç sürekli tuvalete gidiyorum sırtım felaket ağrıyor oturup ağlıcam sanki ama aklıma sürekli evlat sahibi olmak isteyip olamayanlar geliyor susuyor sabrediyorum
Kesinlikle yorgunluk çok etkiliyor kuşum vücut artık beni dinlendir diye bağırıyor resmenEvet aynen öyle çok şükür diyelim yine deDediğin gibi benim de uykularım rahat gece sadece 1 kez tuvalet için uyanıyorum onda da yarım saat içinde tekrar dalıyorum 6-7 saat uyumuş oluyorum
Bence benim yine bu kadar olmaz da kendim kaşındım çalışır aldım çektiğim ağrı sancı hepsi yorgunluktan bence
Canım yazmışsın bir sonraki mesajlarda, eşin en azından çocuğu götürebilse sana büyük katkısı olur. Çok yoğun geçiyor günlerin Allah yardımcın olsun. Bulduğun her fırsatta otur dinlen mutlaka.Tam dinlenme zamanım en aktif olacağım zamana gelmesi peki , pzrtesı de okula gıdıcem mecbur servisler akşam velilerle bırakmayla başlıyormuş öğlen goturcem akşama arabasız gıtmem lazım yürümem lazım gözümde büyüyor o kalabalık servıs ıcınde kusmazsam iyi diyorum
Salı arkadaşlarım gelecek sarma saracağız
Perşembe muhtemelen temizlik olacak
Cuma hastane
Süt bana çok iyi geliyor yaGebelikte kullanılabilir mide şurupları var. Doktora danışıp, kullan.
Başta fayda etmiyor gibi geliyor ama düzenli kullanınca fayda ediyor mide yanmasına. Bir de soğuk süt anlık geçiriyor gibi geliyor.
Her zaman fırsatı olmuyor kuzum masa başı çalışmıyor çünkü fabrika mağaza arası gidip geliyor fln pzrtesiyide atlatırsak standart servis moduna döneriz inşallahKesinlikle yorgunluk çok etkiliyor kuşum vücut artık beni dinlendir diye bağırıyor resmen
Canım yazmışsın bir sonraki mesajlarda, eşin en azından çocuğu götürebilse sana büyük katkısı olur. Çok yoğun geçiyor günlerin Allah yardımcın olsun. Bulduğun her fırsatta otur dinlen mutlaka.
Önce emzireceksin süt olmasa bile sonra vereceksin vermen gerekiyorsa yeni dogana uygun biberonla vereceksin evetKızlar diyelim sütü sağdık poşetledik koyduk sonra onu ilk ay biberon ağzına uyumlu biberonlar şa mı vercez kusura bakmayın böyle soruyorum ama cahillik işte
Benimki çok küçük ya bi de canımİyi olur bence evde birinin destek olmasıbakalım biz ne yapacağız annem pek gelemez kv şimdi bizde ama evi yapılıyor bitince onu yerleştirmeye felan gidecek.
Doğum için bekliyor anlayacağın torunu görüp giderim diyor bilmiyorum valla ne olur
Ya maşallah yaaaa resmen birer birer kavuşmalar başlıyor çok duygusalim yaKızlar bugün akşam randevum var ya doğuracağım ya evime döneceğim çok heyecanlı
Aynı şehirde olsak benimkine de süt annelik yapardın yaÖnce emzireceksin süt olmasa bile sonra vereceksin vermen gerekiyorsa yeni dogana uygun biberonla vereceksin evet
Yapardm süt kardeşler olurdu kemal sunal filmini unutamam çok komik esimle kuzenide süt kardesiAynı şehirde olsak benimkine de süt annelik yapardın ya
Benim de aynısı oluyor sanırım hazırlık süreci inşallah bir şey yoktur yarın randevum var sorarım inşallah bebeği görünce unutuyorum :') inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini alırım da sorarımKızlar ne çok sayfa birikmiş dünden bugüne okuyamadım vallahi :) Benim bu aralar vajina bölgemde bir kasılma ve baskı var ağrı gibi de, ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum bu ne diye, doktoruma henüz söylemedim. Böyle olan var mı ya da nedir bu bilen? Umarım herkes iyidir bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?