2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah razı olsun canım teşekür ederiz

Doktor bir sorun görmedi ya o yüzden içim rahat, ayrıca thy 35 haftalığa kadar uçuşa kabul ediyormuş. Ek bilgi olsun Suudi Arabistan 40 haftaya kadar kabul ediyormuş buna şaşırdım.
Bir de otel yürüme mesafesinde çok yakın, kendimi de yormadan hemde güneşin az olduğu tenha zamanlarda yaparım ibadetimi inşaallah.

Aminn, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin

Ay ben heyecandan doğurmadan bi gideyim de yine yazarım inşallah buraya

Kaç günlük gidiyorsunuz kuzum

haklısın manuel pompalar daha uygun sanırım ondan bahsettin poşet bende alcam hatta e bebekte indirimdeydi bitmediyse bilgin olsun birde emzik alacağım susturucu tutarsa tabi hanfendi

Aynen bencede sudocrem bir arkadaşım içeriği çok masum değil demişti ben set aldım mustela onun işe yaramıyor deseler de bir tane daha alırsam bepntol pişik kremi düşünüyorum

Ay ne güzel bir paylaşım bize bolca dualarınıza talibiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah

haklısın manuel pompalar daha uygun sanırım ondan bahsettin poşet bende alcam hatta e bebekte indirimdeydi bitmediyse bilgin olsun birde emzik alacağım susturucu tutarsa tabi hanfendi
Yok direkt elle sağmaktan bahsettim elimle sağmayı planlıyorum şimdilik bakalım ne yapıcam bebiş gelince. Süt poşeti bende almadım daha oraya bakayım olmadı bende. Emzik vermeyi de hiç istemiyorum ama inşallah doğar doğmaz hemen emziğe başlamam

Benim oğluşuma da erken doğum ile ilgili sıkıntı yaşamasın kısa zamanda toparlasın diye dua eder misin teyzesi ☺ Sağlıklı uzun ömürleri olsun bebişlerimizin

Benim oğluşuma da erken doğum ile ilgili sıkıntı yaşamasın kısa zamanda toparlasın diye dua eder misin teyzesi ☺ Sağlıklı ömrü olsun bebişlerimizin
Ayy etmez miyiimm dua listesi yapıcam inşaallah şu acele işlerimi bi halledeyim de minnoşlarımızı da ekliycem tek tek, Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin, kocaman sıcacık gülücükleriyle dolsun evlerimiz

Sütümüze bağlı o biraz canım ya. Benim mesela elle memeyi boşaltmam imkansız sütüm az makine olmasa sağamam. Çok olursa elle sağmak da yeter bence de. Emzik bende naparım bilmiyorum da geçen emzirirken bi memeden öbürüne geçeyim dedim onda bile ortalığı inletti Emzik işi de bebişimize kalmış öyle olursa mecbur kalabilirim ☺

Şunu yapmam bu yapmam diyorum ama tabiki bebeğim ağlamaktan yırtınırken de meme vermemezlik yapamam, inşaallah herşey umduğumuz gibi gider diyelim Pompada da emzikte de elimden geleni yapıp son kararı duruma göre vericem artık ama bizde kimse yalancı meme almıyor, mesela kardeşime 3 gün zor vermişlerdi çocuk iğreniyordu resmen diliyle itiyordu zorlayınca kusuyordu emzik verince

Cnm Allah kabul etsin sendemi gidiyosun
Ben hatim yapiyorum 28. Cuzdeyim az kaldi insallah

Kızlar mustela 500 ml şampuan kırmızı beyaz sağlık sitesinden 139 tlye aldım. Kendi sitesinde 164,90 trendyolda en ucuz 196 tl. Elime geçen ürün orijinal ürün bu arada sorgulamasını da yaptım, almak isteyen olursa alabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20230908_203158_trendyol.com.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20230908_203500_com.android.chrome.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…