- 12 Şubat 2023
- 2.225
- 3.750
- 63
- 30
Allah razı olsun canım teşekür ederizKızlar bu arada haftaya çarşamba umreye gidiyoruz inşaallahhatim, salavat, kelime-i tevhid falan okunmuşlarınız varsa duamıza katabiliriz tabiki ayrıyeten bütün hamişlere kolay doğumlar için, bebişlerimizin sağlığı için bol bol dua edicem
Doktor bir sorun görmedi ya o yüzden içim rahat, ayrıca thy 35 haftalığa kadar uçuşa kabul ediyormuş. Ek bilgi olsun Suudi Arabistan 40 haftaya kadar kabul ediyormuş buna şaşırdım.Öncelikle cesaretin için tebrikler
Sonrasında Rabbim bizlerede hayır olan bir zamanda nasip etsin inşallah
Bol bol arınmış bol dualar ile sağlıcakla dönün , kendi adıma çok teşekkür ederim dualarında yer vereceğin için
Kaç günlük gidiyorsunuz kuzumDoktor bir sorun görmedi ya o yüzden içim rahat, ayrıca thy 35 haftalığa kadar uçuşa kabul ediyormuş. Ek bilgi olsun Suudi Arabistan 40 haftaya kadar kabul ediyormuş buna şaşırdım.
Bir de otel yürüme mesafesinde çok yakın, kendimi de yormadan hemde güneşin az olduğu tenha zamanlarda yaparım ibadetimi inşaallah.
Aminn, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin
Ay ben heyecandan doğurmadan bi gideyim de yine yazarım inşallah buraya
15 günlük gidicezKaç günlük gidiyorsunuz kuzum
Kuzum nerden yaptirdin ?Kızlar hastanede dağıtmak için ben böyle birşey yaptırdım anahtarlık zaten en yakınlarıma vereceğim kullanmak isterlerse kullanırlar
Pompa almadım ben elimle sağacağım, uygun pompayı bulana kadar bir kaç ürün alamam boşuna. (Süt saklama poşeti alıcam büyük ihtimalle.) Pompa olarak aldığımı da beğenmezsem zarar göre göre kullanamam yani. Hem en az çatlak elle sağmada oluyormuş çünkü makinalar otomatik ve elimize nispeten daha kuvvetli olduğu için doğal bir sonucu. Krem vs de kullanmak istemiyorum sütümden sürücem emzirme öncesi ve sonrası o da yeter diye düşünüyorum içeriği çok zengin çünkü. Mandıra filozofundan hallice halim size ters gelebilir.
Ben fazla doğalcı bir insanım 10 yıldır en ufak ilaç kullanmadım, ot çöp aromaterapi vazgeçilmezim. Hamilelikte de takviye kullanmamak için direndim ama el mecbur bebek için diyorum.
Aynen bencede sudocrem bir arkadaşım içeriği çok masum değil demişti ben set aldım mustela onun işe yaramıyor deseler de bir tane daha alırsam bepntol pişik kremi düşünüyorumSudo cok kalın tabaka krem pişik olduğunda redavi amaçlı belki . Ama her alt açmadan kullanıma uygun değil çünkü çiş kalıntısı kalıyor hem enfeksiyon hemde kız bebeklerde vajinal kapanma yapıyor. Senin için direk yazmadım kuzum ama adı geçince yazayım dedim.
Ay ne güzel bir paylaşım bize bolca dualarınıza talibiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahKızlar bu arada haftaya çarşamba umreye gidiyoruz inşaallahhatim, salavat, kelime-i tevhid falan okunmuşlarınız varsa duamıza katabiliriz tabiki ayrıyeten bütün hamişlere kolay doğumlar için, bebişlerimizin sağlığı için bol bol dua edicem
Yok direkt elle sağmaktan bahsettimhaklısın manuel pompalar daha uygun sanırım ondan bahsettin poşet bende alcam hatta e bebekte indirimdeydi bitmediyse bilgin olsun birde emzik alacağım susturucu tutarsa tabi hanfendi
Amiinn inşaallahAy ne güzel bir paylaşım bize bolca dualarınıza talibiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
Artık etki etmiyor bence çok sinir eden bir ağrı
Benim oğluşuma da erken doğum ile ilgili sıkıntı yaşamasın kısa zamanda toparlasın diye dua eder misin teyzesi ☺ Sağlıklı uzun ömürleri olsun bebişlerimizinKızlar bu arada haftaya çarşamba umreye gidiyoruz inşaallahhatim, salavat, kelime-i tevhid falan okunmuşlarınız varsa duamıza katabiliriz tabiki ayrıyeten bütün hamişlere kolay doğumlar için, bebişlerimizin sağlığı için bol bol dua edicem
Ayy etmez miyiimmBenim oğluşuma da erken doğum ile ilgili sıkıntı yaşamasın kısa zamanda toparlasın diye dua eder misin teyzesi ☺ Sağlıklı ömrü olsun bebişlerimizin
Sütümüze bağlı o biraz canım ya. Benim mesela elle memeyi boşaltmam imkansız sütüm az makine olmasa sağamam. Çok olursa elle sağmak da yeter bence de. Emzik bende naparım bilmiyorum da geçen emzirirken bi memeden öbürüne geçeyim dedim onda bile ortalığı inlettiYok direkt elle sağmaktan bahsettimelimle sağmayı planlıyorum şimdilik bakalım ne yapıcam bebiş gelince. Süt poşeti bende almadım daha oraya bakayım olmadı bende. Emzik vermeyi de hiç istemiyorum ama inşallah doğar doğmaz hemen emziğe başlamam
Şunu yapmam bu yapmam diyorum ama tabiki bebeğim ağlamaktan yırtınırken de meme vermemezlik yapamam, inşaallah herşey umduğumuz gibi gider diyelimSütümüze bağlı o biraz canım ya. Benim mesela elle memeyi boşaltmam imkansız sütüm az makine olmasa sağamam. Çok olursa elle sağmak da yeter bence de. Emzik bende naparım bilmiyorum da geçen emzirirken bi memeden öbürüne geçeyim dedim onda bile ortalığı inlettiEmzik işi de bebişimize kalmış öyle olursa mecbur kalabilirim ☺
Cnm Allah kabul etsin sendemi gidiyosunKızlar bu arada haftaya çarşamba umreye gidiyoruz inşaallahhatim, salavat, kelime-i tevhid falan okunmuşlarınız varsa duamıza katabiliriz tabiki ayrıyeten bütün hamişlere kolay doğumlar için, bebişlerimizin sağlığı için bol bol dua edicem
Amin inşallah, eveet bende gidiyorumCnm Allah kabul etsin sendemi gidiyosun
Ben hatim yapiyorum 28. Cuzdeyim az kaldi insallah
Canım internetten digitalmagnet sayfasından bu benim o sayfadan ikinci alışverişim daha önce de nikah magnetlerimi de oradan yaptırmıştımKuzum nerden yaptirdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?