2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam biz temizliğe başladık ben bir şey yapmıyorum ama yapanlara şöyle böyle yapım diyorum ve ev kalabalık oluyor bakamıyorum iki gündür yine
Bu ara bir aralık bulup doktora gittik kontrole son dakika yer buldum yoksa yarına kalacaktı
Vajinadaki ani ağrıları acıları ayakta duramama durumunu falan sordum hepsi normal dedi bebeğin başı aşağıda olduğu içinmiş kafası da biraz büyük benim çociin ben de zayıf olunca daha çok hissedersin ara ara bastırır kafasını dedi
Bir de tabii leğen kemikleri açılmaya başlıyormuş artık onlar da yapar o hissi dinlen bol bol ayakta kalmamaya çalış ayakta durma süren uzadıkça daha çok rahatsız olursun. Ben mesela öğretmen gebelerime kendileri istese bile 32 dem sonra çalışamaz almalarını tavsiye ediyorum çok ayakta oluyorlar çünkü pek istediğimiz bir şey değil artık gebeliğin son döneminde dedi
Nasıl doğum yapmak istediğimi sordu, normal istiyordum ama geçenki alttan muayenede canım çok acıdı şu an bilemiyorum dedim
Normal dersen 40 a kadar bekleriz sezaryen istiyorum dersen duruma göre 38 ortası 39 başı gibi en geç alırım yine konuşuruz bu konuyu bir ay sonra ve bir ay daha sabret şu ağrılara sızılara bir aydan sonra istediğin zaman istediğin şekilde doğurabilirsin dedi
Gece fenomeni dedikleri bir şey varmış gece ağrıları yani başladı mı dedi o ne ki dedim
Bebeği gece emzirmemiz için uyanık olmaya bizi hazırlamak adına geceleri daha çok ağrı yaparmış bu dönemde beden bel ağrısı olur bacak ağrısı olur kasık ağrısı olur seni uykundan edecek her türlü ağrı olur bunlar emzirme hazırlığıdır aslında gece seni uyanık tutmaya alıştırmak için başlamadıysa yakında başlayabilir bilgin olsun dedi, ilginç bir bilgi olduğu için sizinle paylaşmak istedim gece uyuyamayan varsa ağrıdan sebebi bu olabilirmiş
Böyle işte şimdilik sorun yok iki hafta sonra bir dahaki kontrol umarım arada yine bir krizlere girmem

Ne mutlu sana bize de nasip olur inşallah

Ay bir de söylemeden yapamıycam mis gibi kokacak kızım, Alman papatyası varmış içinde. Kokusuna bayıldım. İçeriği vegan ve temiz. Yenidoğan yoğun bakımdan çıkanlarda bile kullanılır yazıyor kendim üretip satıyorum sanki ay başka hangi marka var ki bebek şampuanı için? Siz neler aldınız?

Nasil gidiyosun cnm doktorun izin verdimi 32 haftadan sonra yurtdisina cikis yasak bizim burda
Evet doktor izni aldım. 32den sonra doktor kendi inisiyatifi ile izin veriyor. Thy 35 haftaya kadar kabul ediyormuş, Suudi Arabistan da 40 haftaya kadar izin veriyormuş. Bende yeni öğrendim hiç işim olmadığı için

Şunu yazmıştım sandriyon her şey yolunda. Sadece iki hastane arasında ölçümlerde çok fark var, onu da haftaya kendi doktoruma tekrar soracağım. Umarım sen de iyisindir

Ben bunu aldım canım, yoğun bakımda önerdiler

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-17-10-24-737_trendyol.com.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 50
Ben ilk bahsettiğinde hiç gideceğinize ihtimal bile vermemiştim eşin şaka yapıyor heralde demiştim Hayırlarla gidip gelin inşallah, Allah kabul etsin Dualarında aklına gelmemiz bile yeter
Ya çok marka var ben boğuldum içlerinde, weleda, incia, ecowell, burts bees, heaven on earth, iva natura benim bildiğim temiz içerikli olanlar Rossmann'ın babydream urunleri de iyi diyorlar.

Son düzenleme:
Naturalive var birde gimdeste kaydıda var ürünleride güzel

Ben ilk bahsettiğinde hiç gideceğinize ihtimal bile vermemiştim eşin şaka yapıyor heralde demiştim Hayırlarla gidip gelin inşallah, Allah kabul etsin Dualarında aklına gelmemiz bile yeter
Eşim ağzından bir kere çıkanı yapar o yönden sağlamdır, ama bende ilk etapta şok oldum Âmîn inşaallah Vefasız insanları hiç sevmem. O yüzden ufak bir selam verip aldığım insan dahi gönlüme girdiyse gönül bağı kurduysam onu her daim aklımda kalbimde tutarım, yani duamda olacağınıza emin olabilirsiniz

Ecowell aldım ben hayatım

Valla emzik tutarsa vercem damaklı alcam ultra air sanırım

Naturalive var birde gimdeste kaydıda var ürünleride güzel
Ay ona da bakalım ama daha fazla marka karıştırmak istemiyorum kafam bulandı.
Ne kadar çok marka var ayy hepsinde de anlamadığım ama zararlı değil denilen maddeler var. Aklım karıştıkça zeytinyağlı sabunla yıkayasım geldi çocuğumu
Ben başta iyidir diye sebamed aldım ama onun yenidoğan şampuanı başkaymış falan, içeriği de çok masum değilmiş, valla sıkıldım bir şeyler araştırıp almaktan artık . Senin attığını alayım bari yenidoğan olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…