2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet doktor izni aldım. 32den sonra doktor kendi inisiyatifi ile izin veriyor. Thy 35 haftaya kadar kabul ediyormuş, Suudi Arabistan da 40 haftaya kadar izin veriyormuş. Bende yeni öğrendim hiç işim olmadığı için
Ne guzel ben isvicreyi planliyodum ayarlamistim falan
Doktorum izin vermedi 32 sonrasi yasak dedi
Rabbim umreni kabul etsin neguzel kutsal topraklara hamile gidiyosun bizlerede dualarinda yer var arkadasim

Şunu yazmıştım sandriyon her şey yolunda. Sadece iki hastane arasında ölçümlerde çok fark var, onu da haftaya kendi doktoruma tekrar soracağım. Umarım sen de iyisindir
Masallah canim hersey yolunda
Cok sukur iyiyim ama yogun bi gun gecirdim burayida aksattim takip edemedim seninde kontrolun vardi nasil gectigini yazdiginida goremedim... hersey yolunda olmasi Masallah

Ne guzel ben isvicreyi planliyodum ayarlamistim falan
Doktorum izin vermedi 32 sonrasi yasak dedi
Rabbim umreni kabul etsin neguzel kutsal topraklara hamile gidiyosun bizlerede dualarinda yer var arkadasim
Bebişlerle gidersiniz artık tabiki grubun annişleri duamda olacak

Serçe parmağım kadae göğüs kremine 170₺ para verdim bugün depend de aldım son eksiklikler bitti çanta hazır çok şüküe
Çok şükür bugün ben de hazırladım bebek bezi kendime depend ve göğüs kalkanı kaldı. Ama unutmuşum lohusa takımımı ütülersem bitiyor

Uğraşmak istemedim çıktım geldim ama aslında uğraşcan böyleleriyle başhekime şikayette buluncan bak bi daha yapıyolar mı

Bugünde nöbetçiydim hamdolsun gözümü kırpmadan itinayla korudum buraları kızlar. Sizlere günaydınlar hayırlı sabahlar, bana azıcık uykular inşaallah
İyi uykular
Hayırlı olsun sağlıkla gidip gelin inşallah Dualarında bizi de unutma

Kızlar günaydın
Dün evde kendimi kötü hissettim tansiyonum yükseldi 14/10 (normalde hep10/6dır) sonra gözümün önünden böyle simler dökülüyor gibi bişey oldu. Çok ilginçti. Birkaç saniye sürdü gri gri simlerdi gebelik zehirlenmesinde olabiliyormuş. Hemen koştuk acile. Kan idrar nst vs bakıldı 2 saat boyunca. Çok şükür hepsi normale döndü eve geldik. Ödümüzü kopardı Duru Hanım yine. Şimdi iyiyiz çok şükür

Ay çok geçmiş olsun yorgunluk veya sıcak mı etkiledi acaba ya

Ay çok geçmiş olsun yorgunluk veya sıcak mı etkiledi acaba ya
Biraz yoruldum evet ama sıcak değil artık buralar canım. Yorgunluk mu onu da bilemiyorum bence artık bebek de rahatsız ben de. Bundan sonra böyle acillere gideriz bi gidişimizde de doğurur geliriz diyorum 36+0 olduk be canım daha ne kaldı şurda

Çok şükür bugün ben de hazırladım bebek bezi kendime depend ve göğüs kalkanı kaldı. Ama unutmuşum lohusa takımımı ütülersem bitiyor
Bende kendimin takımını ütülemedim henüz birde battaniyem var örmüştüm yıllar önce burda hava serin bir o yüzden onu da yıkayacağım sonra çantayı hazırlayıp koymak istiyorum inşallah

Çok geçmiş olsun canım Gebelik zehirlenmesi önemli sen yine de düzenli tansiyon bak ihmal etme
Haftan da geldi riskli bir durum kalmadı 36dan sonra her an gelebilir artık bebişler

Bu minik prenses ler için her endişe neyseki iyimiş bu saatten sonra çok yorulmamak lazım geçmiş olsun canım

Günaydın canım dün aklıma geldin biliyor musun bu kız yine yazmıyor bi yazayım dedim sonra koşturmaktan unutmuşum
Güzel bir kontrol olmuş sevindim Barbaros beyin de keyfi yerinde maşallah
Doktorun çalışmayı önermiyor en iyisi valla ayakta kalmak çok zor sürekli hareket halinde olmak insanı aşırı aşırı yoruyor bunu bu hafta dibine kadar yaşayıp anladım ben
O yüzden muhtemelen bu haftadan sonraki iki haftamı raporla geçireceğim öyle düşünüyorum hafta içi beşer gün rapor alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…