- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Aslında bizimkiler öyle çok kilolu da değiller ama bizim ağrılarımız bitmiyorBende öyle sabahları uyanıyorum aynı dediğin gibi
Amin inşallah, teşekkür ederimGülerek git gel canım Allah kabul etsin
Tabiki sizlere özel dualar edicem inşaallah
Ne guzelEvet doktor izni aldım. 32den sonra doktor kendi inisiyatifi ile izin veriyor. Thy 35 haftaya kadar kabul ediyormuş, Suudi Arabistan da 40 haftaya kadar izin veriyormuş. Bende yeni öğrendim hiç işim olmadığı için
Masallah canim hersey yolundaŞunu yazmıştımsandriyon her şey yolunda. Sadece iki hastane arasında ölçümlerde çok fark var, onu da haftaya kendi doktoruma tekrar soracağım. Umarım sen de iyisindir
Ya gerçekten bu bıcırıklar bize neden böyle yapıyorAslında bizimkiler öyle çok kilolu da değiller ama bizim ağrılarımız bitmiyor
Bebişlerle gidersiniz artıkNe guzelben isvicreyi planliyodum ayarlamistim falan
Doktorum izin vermedi 32 sonrasi yasak dedi
Rabbim umreni kabul etsin neguzel kutsal topraklara hamile gidiyosunbizlerede dualarinda yer var arkadasim
Çok şükür bugün ben de hazırladım bebek bezi kendime depend ve göğüs kalkanı kaldı. Ama unutmuşum lohusa takımımı ütülersem bitiyorSerçe parmağım kadae göğüs kremine 170₺ para verdim bugündepend de aldım son eksiklikler bitti çanta hazır çok şüküe
Uğraşmak istemedim çıktım geldim ama aslında uğraşcan böyleleriyle başhekime şikayette buluncan bak bi daha yapıyolar mıO ne demek yaa. Allahın verdiği can hakkında bir de iddiaya girseydi bari tutar mı tutmaz mı diye.. Pozitif çıksa da ilk başlarda gebeliklerin hepsi belirsizlikler içerir, haftası büyüdükçe netleşir birşeyler. Onu da biz mi öğreticez kaç sene okumuş doktora.
Ben olsam kesin derdim herhalde
İyi uykularBugünde nöbetçiydim hamdolsun gözümü kırpmadan itinayla korudum buraları kızlar. Sizlere günaydınlar hayırlı sabahlar, bana azıcık uykular inşaallah
Ay çok geçmiş olsun yorgunluk veya sıcak mı etkiledi acaba yaKızlar günaydın
Dün evde kendimi kötü hissettim tansiyonum yükseldi 14/10 (normalde hep10/6dır) sonra gözümün önünden böyle simler dökülüyor gibi bişey oldu. Çok ilginçti. Birkaç saniye sürdü gri gri simlerdigebelik zehirlenmesinde olabiliyormuş. Hemen koştuk acile. Kan idrar nst vs bakıldı 2 saat boyunca. Çok şükür hepsi normale döndü eve geldik. Ödümüzü kopardı Duru Hanım yine. Şimdi iyiyiz çok şükür
Biraz yoruldum evet ama sıcak değil artık buralar canım. Yorgunluk mu onu da bilemiyorumAy çok geçmiş olsun yorgunluk veya sıcak mı etkiledi acaba ya
Bende kendimin takımını ütülemedim henüz birde battaniyem var örmüştüm yıllar önce burda hava serin bir o yüzden onu da yıkayacağım sonra çantayı hazırlayıp koymak istiyorum inşallahÇok şükür bugün ben de hazırladım bebek bezi kendime depend ve göğüs kalkanı kaldı. Ama unutmuşum lohusa takımımı ütülersem bitiyor
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Dün evde kendimi kötü hissettim tansiyonum yükseldi 14/10 (normalde hep10/6dır) sonra gözümün önünden böyle simler dökülüyor gibi bişey oldu. Çok ilginçti. Birkaç saniye sürdü gri gri simlerdigebelik zehirlenmesinde olabiliyormuş. Hemen koştuk acile. Kan idrar nst vs bakıldı 2 saat boyunca. Çok şükür hepsi normale döndü eve geldik. Ödümüzü kopardı Duru Hanım yine. Şimdi iyiyiz çok şükür
Bu minik prenses ler için her endişe neyseki iyimiş bu saatten sonra çok yorulmamak lazım geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Günaydın canım dün aklıma geldin biliyor musun bu kız yine yazmıyor bi yazayım dedim sonra koşturmaktan unutmuşumKızlar selam biz temizliğe başladık ben bir şey yapmıyorum ama yapanlara şöyle böyle yapım diyorum ve ev kalabalık oluyor bakamıyorum iki gündür yine
Bu ara bir aralık bulup doktora gittik kontrole son dakika yer buldum yoksa yarına kalacaktı
Vajinadaki ani ağrıları acıları ayakta duramama durumunu falan sordum hepsi normal dedi bebeğin başı aşağıda olduğu içinmiş kafası da biraz büyük benim çociin ben de zayıf olunca daha çok hissedersin ara ara bastırır kafasını dedi
Bir de tabii leğen kemikleri açılmaya başlıyormuş artık onlar da yapar o hissi dinlen bol bol ayakta kalmamaya çalış ayakta durma süren uzadıkça daha çok rahatsız olursun. Ben mesela öğretmen gebelerime kendileri istese bile 32 dem sonra çalışamaz almalarını tavsiye ediyorum çok ayakta oluyorlar çünkü pek istediğimiz bir şey değil artık gebeliğin son döneminde dedi
Nasıl doğum yapmak istediğimi sordu, normal istiyordum ama geçenki alttan muayenede canım çok acıdı şu an bilemiyorum dedim
Normal dersen 40 a kadar bekleriz sezaryen istiyorum dersen duruma göre 38 ortası 39 başı gibi en geç alırım yine konuşuruz bu konuyu bir ay sonra ve bir ay daha sabret şu ağrılara sızılara bir aydan sonra istediğin zaman istediğin şekilde doğurabilirsin dedi
Gece fenomeni dedikleri bir şey varmış gece ağrıları yani başladı mı dedi o ne ki dedim
Bebeği gece emzirmemiz için uyanık olmaya bizi hazırlamak adına geceleri daha çok ağrı yaparmış bu dönemde beden bel ağrısı olur bacak ağrısı olur kasık ağrısı olur seni uykundan edecek her türlü ağrı olur bunlar emzirme hazırlığıdır aslında gece seni uyanık tutmaya alıştırmak için başlamadıysa yakında başlayabilir bilgin olsun dedi, ilginç bir bilgi olduğu için sizinle paylaşmak istedim gece uyuyamayan varsa ağrıdan sebebi bu olabilirmiş
Böyle işte şimdilik sorun yok iki hafta sonra bir dahaki kontrol umarım arada yine bir krizlere girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?