- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Ya yerim onu ben yaBiraz yoruldum evet ama sıcak değil artık buralar canım. Yorgunluk mu onu da bilemiyorumbence artık bebek de rahatsız ben de. Bundan sonra böyle acillere gideriz bi gidişimizde de doğurur geliriz diyorum 36+0 olduk be canım daha ne kaldı şurda
Katılıyorum doğum apayrı bir olay hiç bir şeyi planlayamıyorsunYa yerim onu ben yaşöyle yumuşak yumuşak sessiz sedasız doğup sağlıklı sıhhatli gelip telaş ettirmeseler olmaz illa herkese bir ufak panik bi tatlı süpriz Instagram’da takip ettiğim bir anne vardı fitanne sanırım sayfa ismi kız diyet spor uyku düzeni bakımlar vs vs herşeye öyle dikkat etti ki müthiş gözüküyordu zaten 40. Hafta oldu bebek gelmiyor En son dün sezeryan şoku kıza hepimizin bebesi ayrı alem Benim ki mesela bu sıralar sağ böbreğim veya göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor sırtını yada poposunu derime yaslayıp olanca gücüyle itiyor eşimde onu geri içeri itiyor evde son 1 haftadır böyle saçma bir mücadele var
Gunaydin canimmBugünde nöbetçiydim hamdolsun gözümü kırpmadan itinayla korudum buraları kızlar. Sizlere günaydınlar hayırlı sabahlar, bana azıcık uykular inşaallah
Hadi sukur canimKızllaaarrr doğurmadan evime geldim bebek çok iyi durumda 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum ama o kadar ağırlaştım ki sırtım felaket ağrıyor normal dedi dr ben sancıdan sanmıştım sancılarım minik minik
Çok güzel haber çok sevindimKızllaaarrr doğurmadan evime geldim bebek çok iyi durumda 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum ama o kadar ağırlaştım ki sırtım felaket ağrıyor normal dedi dr ben sancıdan sanmıştım sancılarım minik minik
Bu bebisler neden bize boyle yapiyor ya. Dun benimkide cok hareketsizdi durtuyorum yok. Sonra basladi oynamaya ama omrumden omur aldi resmenKızlar günaydın
Dün evde kendimi kötü hissettim tansiyonum yükseldi 14/10 (normalde hep10/6dır) sonra gözümün önünden böyle simler dökülüyor gibi bişey oldu. Çok ilginçti. Birkaç saniye sürdü gri gri simlerdigebelik zehirlenmesinde olabiliyormuş. Hemen koştuk acile. Kan idrar nst vs bakıldı 2 saat boyunca. Çok şükür hepsi normale döndü eve geldik. Ödümüzü kopardı Duru Hanım yine. Şimdi iyiyiz çok şükür
Bu sene eskisi gibi yasaklar da gelmez gibi geliyor. Gerçi sizin orda nasıl olur bilmem ama bence burda salcak millet salgın olsa bileBenim 2 numarada korona zamaninda dogmustu buda oyle olursa naparim acaba
Canim gunaydin sumakla gargara yaptim ben iyi gelmisti. Birde balli limonlu ilik su. Gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsinKızlar günaydın bende sanırım hamilelik bitmeye yakın grip oldum
Gece burnum tıkalı gözler kızarık boğazım acımaya başlamış tıkanmış bir durumda uyandım
Boğaz ağrısı için tuzlu gargara yapacağım bir de sumak çayı yapmıştınız değil mi? O iyi geliyor mu?
Onu bende takip ediyorum. Bu kadin kesin bir cirpida dogurur diyordumYa yerim onu ben yaşöyle yumuşak yumuşak sessiz sedasız doğup sağlıklı sıhhatli gelip telaş ettirmeseler olmaz illa herkese bir ufak panik bi tatlı süpriz Instagram’da takip ettiğim bir anne vardı fitanne sanırım sayfa ismi kız diyet spor uyku düzeni bakımlar vs vs herşeye öyle dikkat etti ki müthiş gözüküyordu zaten 40. Hafta oldu bebek gelmiyor En son dün sezeryan şoku kıza hepimizin bebesi ayrı alem Benim ki mesela bu sıralar sağ böbreğim veya göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor sırtını yada poposunu derime yaslayıp olanca gücüyle itiyor eşimde onu geri içeri itiyor evde son 1 haftadır böyle saçma bir mücadele var
Günaydın,geçmiş olsun canım bu haftan biraz daha Yorucu geçti ondandır belki. Daha gitmeyeceksin dimiKızlar günaydın
Dün evde kendimi kötü hissettim tansiyonum yükseldi 14/10 (normalde hep10/6dır) sonra gözümün önünden böyle simler dökülüyor gibi bişey oldu. Çok ilginçti. Birkaç saniye sürdü gri gri simlerdigebelik zehirlenmesinde olabiliyormuş. Hemen koştuk acile. Kan idrar nst vs bakıldı 2 saat boyunca. Çok şükür hepsi normale döndü eve geldik. Ödümüzü kopardı Duru Hanım yine. Şimdi iyiyiz çok şükür
Günaydınnn geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Vurmadi canım cocuk doğarsa Bi sknti yok dedi ondan mı acaba müdahale etmek istemiyorum dediBenim ilk canım ama şaşırdığım şey sana neden ciğer geliştirici vurmadınlar sancın var mı ya da açılman
Sağol canım o şekilde yapayım çok teşekkür ederim inşallah çabucak geçerCanim gunaydin sumakla gargara yaptim ben iyi gelmisti. Birde balli limonlu ilik su. Gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsin
Eger devlet kural koyarsa mecbur uyulur adamlarin sakasi yok catir catir ceza kesiyolarBu sene eskisi gibi yasaklar da gelmez gibi geliyor. Gerçi sizin orda nasıl olur bilmem ama bence burda salcak millet salgın olsa bile
Aynen canım. Ben devletler artık sıkı yasak koymayacak diye düşünüyorum. Yani sanırım artık bununla yaşamaya alışacağız, ülkeler de salacak yasaklar ekonomiyi etkiliyor diye. Bakalım hayırlısı, inşallah çok patlamaz ben 5 kutu maske siparişi verdim yine deEger devlet kural koyarsa mecbur uyulur adamlarin sakasi yok catir catir ceza kesiyolar
Kardesim sokakta yuruyo diye 275 euro ceza yemisti275 bizim icin buyuk para
Devlet bise demezse millette salar
Bende sey diyordum aman ilk 6 ay emsin de sonra bakarız falan diye takıktım bıraz bu konuya yanıMaşaallah güzel emzirmişsin 20 ay çok güzel bir süreAy inşallah bende bende emse diye uğraşmam bebişkom uslu dursun, bütün bebekler uslu dursun
Bende benimkinde hadi 3 ay hadi 6 ay hadi 9 ay 1 yas diye diye 22 a geldimBende sey diyordum aman ilk 6 ay emsin de sonra bakarız falan diye takıktım bıraz bu konuya yanıbıraksam 3 yaşına kadar emerdi kademelı azalttım ben gunde 10 kezse 8,6,4,2 diye, ıkı ay gıbı bı sure sonra kendısı bıraktı
Şuan da da diyorum aman emsinler mamalar çok pahalıhazır memede uretılıyor sıcak taze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?