2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya yerim onu ben ya şöyle yumuşak yumuşak sessiz sedasız doğup sağlıklı sıhhatli gelip telaş ettirmeseler olmaz illa herkese bir ufak panik bi tatlı süpriz Instagram’da takip ettiğim bir anne vardı fitanne sanırım sayfa ismi kız diyet spor uyku düzeni bakımlar vs vs herşeye öyle dikkat etti ki müthiş gözüküyordu zaten 40. Hafta oldu bebek gelmiyor En son dün sezeryan şoku kıza hepimizin bebesi ayrı alem Benim ki mesela bu sıralar sağ böbreğim veya göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor sırtını yada poposunu derime yaslayıp olanca gücüyle itiyor eşimde onu geri içeri itiyor evde son 1 haftadır böyle saçma bir mücadele var

Kızlar günaydın bende sanırım hamilelik bitmeye yakın grip oldum
Gece burnum tıkalı gözler kızarık boğazım acımaya başlamış tıkanmış bir durumda uyandım
Boğaz ağrısı için tuzlu gargara yapacağım bir de sumak çayı yapmıştınız değil mi? O iyi geliyor mu?

Katılıyorum doğum apayrı bir olay hiç bir şeyi planlayamıyorsun
Bende takip ediyorum onu hatta sabah gördüm storysini kendi de şok olmuş vaziyetteydi ama ikisine kendimizi hazırlamamız lazım

Çok güzel haber çok sevindim

Bu bebisler neden bize boyle yapiyor ya. Dun benimkide cok hareketsizdi durtuyorum yok. Sonra basladi oynamaya ama omrumden omur aldi resmen

Canim gunaydin sumakla gargara yaptim ben iyi gelmisti. Birde balli limonlu ilik su. Gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsin

Onu bende takip ediyorum. Bu kadin kesin bir cirpida dogurur diyordum

Günaydın,geçmiş olsun canım bu haftan biraz daha Yorucu geçti ondandır belki. Daha gitmeyeceksin dimi

Son düzenleme:
Günaydınnn geçmiş olsun canım O gözünün önünden geçen şeyler bende de oluyor göz tansiyonu olabilir demişti doktor 3 5 dk ya geçiyor diye aldırış etmedim bende

Günaydın kızlar. Anne eli son durumum Yıkamaktan bitti ellerim krem falan da kurtarmıyor. Elleriniz hassas ise doğal organik sabun alın şimdiden. Ben internetten sipariş verdim firma PTT kargo ile gönderdiği için 10 günde geldi, dün teslim aldık. Siveno sıvı sabununu beğendim ben küçük boy almıştım iyi gelmişti, şimdi 5 lt geldi.

Eklentiler

• IMG_20230909_090456.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
Canim gunaydin sumakla gargara yaptim ben iyi gelmisti. Birde balli limonlu ilik su. Gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsin
Sağol canım o şekilde yapayım çok teşekkür ederim inşallah çabucak geçer

Bu sene eskisi gibi yasaklar da gelmez gibi geliyor. Gerçi sizin orda nasıl olur bilmem ama bence burda salcak millet salgın olsa bile
Eger devlet kural koyarsa mecbur uyulur adamlarin sakasi yok catir catir ceza kesiyolar
Kardesim sokakta yuruyo diye 275 euro ceza yemisti 275 bizim icin buyuk para
Devlet bise demezse millette salar

Eger devlet kural koyarsa mecbur uyulur adamlarin sakasi yok catir catir ceza kesiyolar
Kardesim sokakta yuruyo diye 275 euro ceza yemisti 275 bizim icin buyuk para
Devlet bise demezse millette salar
Aynen canım. Ben devletler artık sıkı yasak koymayacak diye düşünüyorum. Yani sanırım artık bununla yaşamaya alışacağız, ülkeler de salacak yasaklar ekonomiyi etkiliyor diye. Bakalım hayırlısı, inşallah çok patlamaz ben 5 kutu maske siparişi verdim yine de

Maşaallah güzel emzirmişsin 20 ay çok güzel bir süre Ay inşallah bende bende emse diye uğraşmam bebişkom uslu dursun, bütün bebekler uslu dursun
Bende sey diyordum aman ilk 6 ay emsin de sonra bakarız falan diye takıktım bıraz bu konuya yanı bıraksam 3 yaşına kadar emerdi kademelı azalttım ben gunde 10 kezse 8,6,4,2 diye, ıkı ay gıbı bı sure sonra kendısı bıraktı
Şuan da da diyorum aman emsinler mamalar çok pahalı hazır memede uretılıyor sıcak taze

Bende benimkinde hadi 3 ay hadi 6 ay hadi 9 ay 1 yas diye diye 22 a geldim bende kademeli biraktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…