Gözünüz aydın, çok güzel bir haber , sağlıkla kavuşunKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
Yoldayım şuan gidiyorum ama geç kaldık, bakalım neolcak?
Günaydın güzel anneler randevumdan şimdi çıktım elhamdülillah güzeldi 33+6 ama 34+4 duruyor yazıyor bu herhalde dikkate alınmayan bir oynama kilosu 2381 Gr olmuş e bu da değişiyor doğumda Gr olarak
Allah korusun, güzel düşün güzel olsun herşey.daha vakit var illaki döner , benimkide baş yukarda gezinip duruyor.Herseyde vardır bir hayir.Kolaylikla sağlıkla gelsinler, bizi mutlu etsinlerKizlar bugun 35 hafta olduk
3hafta 5gun sonra doguma giricem ama bebegin kafasi hala yukarda ve yukarisi asiri rahatsiz edecek sekilde sert
Bu durum beni uzuyo
Rahat cool gibi gorunsemde tuhaf hisler icindeyim
Dun aksam ezan okunuyodu, arkadasa gitmistik okadar kotu hissettimki belki bundan 3 4 hafta sonra dogum yapip ölmus olucam bidaha bu insanlarla bi arada olamicam diye hissettim
Keyfi yerinde demekki, maşallah .Günaydın güzel anneler randevumdan şimdi çıktım elhamdülillah güzeldi 33+6 ama 34+4 duruyor yazıyor bu herhalde dikkate alınmayan bir oynama kilosu 2381 Gr olmuş e bu da değişiyor doğumda Gr olarakayda bir geliyordum şimdi iki haftada bir gel ve tok gel nstye bağlayacağız dedi . Bebek hareketlerine dikkat et azalma olursa ara dedi su kan gelirse yine ara dedi ama şükür bir şey yok magnezyum artık içme dedi neden
Amiin canımKeyfi yerinde demekki, maşallah .
Bende güzel haberlerle çıkarım inşallah.
Allah korusun sakın öyle düşünme kendini üzme bebeğinle nice emmeli gecelerin gündüzlerin olacak güzel güzel koklayacaksinKizlar bugun 35 hafta olduk
3hafta 5gun sonra doguma giricem ama bebegin kafasi hala yukarda ve yukarisi asiri rahatsiz edecek sekilde sert
Bu durum beni uzuyo
Dun aksam ezan okunuyodu, arkadasa gitmistik okadar kotu hissettimki belki bundan 3 4 hafta sonra dogum yapip ölmus olucam bidaha bu insanlarla bi arada olamicam diye hissettim
Insallah canim ama bana kalirsa hic donmucek son 1 haftadir hep yukarda takildi asla donmediAllah korusun, güzel düşün güzel olsun herşey.daha vakit var illaki döner , benimkide baş yukarda gezinip duruyor.Herseyde vardır bir hayir.Kolaylikla sağlıkla gelsinler, bizi mutlu etsinler
Kendimi sıkıyorum 2 dogum yaptin senin boyle dusunmeye hakkin yok insanlar duysa ne der gibisineAllah korusun sakın öyle düşünme kendini üzme bebeğinle nice emmeli gecelerin gündüzlerin olacak güzel güzel koklayacaksin
Kizlar bugun 35 hafta olduk
Bu durum beni uzuyo
Gözünüz aydınnKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
Canım ters olmasını mı çok takıyorsun yoksa lohusa hüznü mü erken çöktü acabaKizlar bugun 35 hafta olduk
Bu durum beni uzuyo
Maşallah, randevunun iyi geçmesine sevindimGünaydın güzel anneler randevumdan şimdi çıktım elhamdülillah güzeldi 33+6 ama 34+4 duruyor yazıyor bu herhalde dikkate alınmayan bir oynama kilosu 2381 Gr olmuş e bu da değişiyor doğumda Gr olarakayda bir geliyordum şimdi iki haftada bir gel ve tok gel nstye bağlayacağız dedi . Bebek hareketlerine dikkat et azalma olursa ara dedi su kan gelirse yine ara dedi ama şükür bir şey yok magnezyum artık içme dedi neden
Öyle düşünme canım hayatın biraz ona göre şekilleniyor evet ama alışıyorsun onunla da vakit geçireceğin kişiler, zamanlar illaki oluyor. İçine atıp dertlenme sakınKizlar bugun 35 hafta olduk
Bu durum beni uzuyo
Tabii ki evham yapmaya hakkın var ama neden kötü olsun Allah korusun hiçbir şey olmayacak annesi evlatlarına sağ salim döneceksin kardeşleri ile birlikte . Hakkın var ama çok büyütüp kendini strese sokmaKendimi sıkıyorum 2 dogum yaptin senin boyle dusunmeye hakkin yok insanlar duysa ne der gibisine
Sanki boyle hersey yolunda dusuncesine kapilmak mecburiymis gibi
Hakkim yokmus gibi endiselenmeye
Ama icten icten baska seyler hissediyorum
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallahGünaydın güzel anneler randevumdan şimdi çıktım elhamdülillah güzeldi 33+6 ama 34+4 duruyor yazıyor bu herhalde dikkate alınmayan bir oynama kilosu 2381 Gr olmuş e bu da değişiyor doğumda Gr olarakayda bir geliyordum şimdi iki haftada bir gel ve tok gel nstye bağlayacağız dedi . Bebek hareketlerine dikkat et azalma olursa ara dedi su kan gelirse yine ara dedi ama şükür bir şey yok magnezyum artık içme dedi neden
Ben sana dedim şimdi birazcık rahatlat kendini olur mu. Diyorum ya doğum olsa bile zamanı gelmiş olacak kendini üzme artıkKızllaaarrr doğurmadan evime geldim bebek çok iyi durumda 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum ama o kadar ağırlaştım ki sırtım felaket ağrıyor normal dedi dr ben sancıdan sanmıştım sancılarım minik minik
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun herbirinizdenHerşeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallahmagnezyum kasılmaları önlüyor o yüzden içme demiştir artık yaklaşıyor zaman
Geçmiş olsun canım ya Tam mevsim değişimine denk geldi ballı süt iç sıcak sıcak inş kısa zamanda gecerKızlar günaydın bende sanırım hamilelik bitmeye yakın grip oldum
Gece burnum tıkalı gözler kızarık boğazım acımaya başlamış tıkanmış bir durumda uyandım
Boğaz ağrısı için tuzlu gargara yapacağım bir de sumak çayı yapmıştınız değil mi? O iyi geliyor mu?
Hormonlarla başımız dertteKizlar bugun 35 hafta olduk
Bu durum beni uzuyo
Geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindimKızlar günaydın
Dün evde kendimi kötü hissettim tansiyonum yükseldi 14/10 (normalde hep10/6dır) sonra gözümün önünden böyle simler dökülüyor gibi bişey oldu. Çok ilginçti. Birkaç saniye sürdü gri gri simlerdigebelik zehirlenmesinde olabiliyormuş. Hemen koştuk acile. Kan idrar nst vs bakıldı 2 saat boyunca. Çok şükür hepsi normale döndü eve geldik. Ödümüzü kopardı Duru Hanım yine. Şimdi iyiyiz çok şükür
Günaydın canım dün aklıma geldin biliyor musun bu kız yine yazmıyor bi yazayım dedim sonra koşturmaktan unutmuşum
Güzel bir kontrol olmuş sevindim Barbaros beyin de keyfi yerinde maşallah
Doktorun çalışmayı önermiyor en iyisi valla ayakta kalmak çok zor sürekli hareket halinde olmak insanı aşırı aşırı yoruyor bunu bu hafta dibine kadar yaşayıp anladım ben
O yüzden muhtemelen bu haftadan sonraki iki haftamı raporla geçireceğim öyle düşünüyorum hafta içi beşer gün rapor alacağım
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar günaydın bende sanırım hamilelik bitmeye yakın grip oldum
Gece burnum tıkalı gözler kızarık boğazım acımaya başlamış tıkanmış bir durumda uyandım
Boğaz ağrısı için tuzlu gargara yapacağım bir de sumak çayı yapmıştınız değil mi? O iyi geliyor mu?
Yaaaa ne güzel haber buKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?