2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar bugun 35 hafta olduk
3hafta 5gun sonra doguma giricem ama bebegin kafasi hala yukarda ve yukarisi asiri rahatsiz edecek sekilde sert
Bu durum beni uzuyo
Rahat cool gibi gorunsemde tuhaf hisler icindeyim

Dun aksam ezan okunuyodu, arkadasa gitmistik okadar kotu hissettimki belki bundan 3 4 hafta sonra dogum yapip ölmus olucam bidaha bu insanlarla bi arada olamicam diye hissettim

Gunaydin kizlar
Bugunun rdvulari

S sadeetelvee
35rose

Guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah
Günaydın güzel anneler randevumdan şimdi çıktım elhamdülillah güzeldi 33+6 ama 34+4 duruyor yazıyor bu herhalde dikkate alınmayan bir oynama kilosu 2381 Gr olmuş e bu da değişiyor doğumda Gr olarak ayda bir geliyordum şimdi iki haftada bir gel ve tok gel nstye bağlayacağız dedi . Bebek hareketlerine dikkat et azalma olursa ara dedi su kan gelirse yine ara dedi ama şükür bir şey yok magnezyum artık içme dedi neden

Allah korusun, güzel düşün güzel olsun herşey.daha vakit var illaki döner , benimkide baş yukarda gezinip duruyor.Herseyde vardır bir hayir.Kolaylikla sağlıkla gelsinler, bizi mutlu etsinler

Keyfi yerinde demekki, maşallah .
Bende güzel haberlerle çıkarım inşallah.

Allah korusun sakın öyle düşünme kendini üzme bebeğinle nice emmeli gecelerin gündüzlerin olacak güzel güzel koklayacaksin

Allah korusun, güzel düşün güzel olsun herşey.daha vakit var illaki döner , benimkide baş yukarda gezinip duruyor.Herseyde vardır bir hayir.Kolaylikla sağlıkla gelsinler, bizi mutlu etsinler
Insallah canim ama bana kalirsa hic donmucek son 1 haftadir hep yukarda takildi asla donmedi

Allah korusun sakın öyle düşünme kendini üzme bebeğinle nice emmeli gecelerin gündüzlerin olacak güzel güzel koklayacaksin
Kendimi sıkıyorum 2 dogum yaptin senin boyle dusunmeye hakkin yok insanlar duysa ne der gibisine
Sanki boyle hersey yolunda dusuncesine kapilmak mecburiymis gibi
Hakkim yokmus gibi endiselenmeye
Ama icten icten baska seyler hissediyorum

Canımm bence hiç üzülme.
Daha önce tecrübe etmediğin bir durum sezaryen, endişen normal. Belki çok kolay ve güzel geçecek. "Vay beee, diğerlerini nasıl doğurmuşum" diyeceksin belki.
Bir de bebeğin hala dönme ihtimali var. Dönmezse de senin için hayırlısı böyle olacak ben inanıyorum.

Ben 37.hafta içindeyim yani 36+lardayım. İnan iki gündür artık yürümek bile zorlaştı. Karnıma ağrılar giriyor, yürürken bir şeyler saplanıyor, alt bölgemde ağrılar ve baskılar var. Bebeğim aşağı doğru kaydığı için sanırım , hareket ve kasılmalar en baştan beri çok ve rahatsız edici.
"Bir doğursan da rahatlasan" diyorlar yakınlarım.

Kızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi
Gözünüz aydınn
Canım ters olmasını mı çok takıyorsun yoksa lohusa hüznü mü erken çöktü acaba Allah korusun inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız ters bebekleri çevirmek için egzersizler var bi baksana youtubedan.
Maşallah, randevunun iyi geçmesine sevindim Magnezyum galiba kasılmaları gizleyebiliyor, biri öyle yazmıştı diye hatırladım. Belki ondan içme demiştir.

Öyle düşünme canım hayatın biraz ona göre şekilleniyor evet ama alışıyorsun onunla da vakit geçireceğin kişiler, zamanlar illaki oluyor. İçine atıp dertlenme sakın

Kendimi sıkıyorum 2 dogum yaptin senin boyle dusunmeye hakkin yok insanlar duysa ne der gibisine
Sanki boyle hersey yolunda dusuncesine kapilmak mecburiymis gibi
Hakkim yokmus gibi endiselenmeye
Ama icten icten baska seyler hissediyorum
Tabii ki evham yapmaya hakkın var ama neden kötü olsun Allah korusun hiçbir şey olmayacak annesi evlatlarına sağ salim döneceksin kardeşleri ile birlikte . Hakkın var ama çok büyütüp kendini strese sokma

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallah magnezyum kasılmaları önlüyor o yüzden içme demiştir artık yaklaşıyor zaman

Ben sana dedim şimdi birazcık rahatlat kendini olur mu. Diyorum ya doğum olsa bile zamanı gelmiş olacak kendini üzme artık

Geçmiş olsun canım ya Tam mevsim değişimine denk geldi ballı süt iç sıcak sıcak inş kısa zamanda gecer

Hormonlarla başımız dertte bana da oluyor öyle hisler hele kızım daha duygusallastiriyir beni bu yaşadığımız duygular da korkular da çok normal

Geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim

Valla Leyla gibiyim kafa olarak kuzum sanki dağıldım tamamen evde birileri bir şeyler yapıyor bebişin son eksikleri tamamlanıyor hep bir şeyler var etrafımda ama ben donup kaldım sanki kendimi dışarıdan izliyorum garip bir ruh hali içindeyim elime telefonu almayı saate bakmayı falan unutuyorum
Ama tüm bu hazırlıklar sanki başka biri için ben doğurmayacağım sanki içimdeki bebek değil öyle ağrı yapan bişi ve hep onunla kalacağım gibi
Doktor dün nasıl doğum yapmayı planlıyorsun karar ver bir ay içinde normal doğumdan yana olsam da yapacak olan sensin sen ne istersen o dedi başımdan Aşağı kaynar sular döküldü sanki hiç beklemiyordum öyle bir şey şu an neye karar vereceğimi de bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyim
Kocaman bir belirsizlik var önümde bakalım ne olacak
Evet en güzeli al raporunu kullan hakkını canım artık kendimizi yormamamız lazım dün azıcık dolandım diye belim kopuyor şimdi Allah çalışan hamilelerin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun kuzum
Kızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi
Yaaaa ne güzel haber bu maşallah Kuzey beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…