2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
sandriyon bende hergune centık ata ata gider moduna geldım anam az kaldı 20 gun dıyorum
Tripliyim garıbım ruh halım karman çorman
Eşimin de ekimin ilk haftası İnegöl’de fuar var
Yanı babalık ıznı falan kullanıp takılayım yanında diyemez muhtemelen ara ara vakıt buldukça kaçar yanımızda olamaz çok onu taktım sımdı kafaya cunku doktor ekımın ılk haftası alacakmış

Ay çok geçmiş olsun gerçekten belirtilerin benzemiş kötü birşey çıkmamasına çok sevindim

Rapor alırsan doğum izninden gidiyor biliyorsun dimi

sandriyon ben dediğini anlıyorum 2 tane evladın var şuan belki onlar içinde endişe yapıyor olabilirsin ama böyle şeyleri düşünmemeye çalış canım kısa süreli olsada kafanı dağıt inşAllah herşey çok güzel olcak korktuğumuz gibi ilerlemeyecek

Uğraşmak istemedim çıktım geldim ama aslında uğraşcan böyleleriyle başhekime şikayette buluncan bak bi daha yapıyolar mı
Başhekim de çözüm olmuyor bazen, olayı sosyal medyaya yansıtmak lazım.. Birşeyler ancak bu şekilde çözülüyor artık.

İlk hedef ilk 6ay, ondan sonrası Allah kerim Mama hazırlaması da olay, vakit ayırmak lazım. Hazır mis gibi süt varken inşaallah gerek kalmaz

Doğum yaklaşıyor çok normal bence duygusal dalgalanmalar çoğumuz yaşıyoruz yaşayacağız sanırım
Bana da bir donma hali geldi. Aylar önce plan yapıyordum 32 haftada her şeyi bitiririm hazır olurum diyordum şu an hiçbir şeyim hazır değil ve kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum
İçimde nereden geldiğini anlamadığım bir korku var belirsizlik korkusu olduğunu sanıyorum
Hayatımın değişmesine sayılı günler kaldı bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mesela durup durup bunu düşünüyorum
Bebeğime kendime kocama birimizden birine haksızlık yapmaktan yemememekten olduramamaktan korkuyorum
Hayatın içinde her şey var iyi ihtimaller kötü ihtimaller arada sırada düşünüp yorulmamız normal ama hepsi geçici
Derin nefes alıp iyi ihtimalleri düşünmeyi seçiyorum sonra ben
Her şey çok güzel olabilir her şey yolunda gidebilir ummadığım kolaylıklar bile beni bulabilir
Böyle diyorum Allah’a sığınıyorum geçiyor bir şekilde
Yorma güzel kalbini her şey güzel olacak diyorum sana da

Eger devlet kural koyarsa mecbur uyulur adamlarin sakasi yok catir catir ceza kesiyolar
Kardesim sokakta yuruyo diye 275 euro ceza yemisti 275 bizim icin buyuk para
Devlet bise demezse millette salar
Kardeşim Malta da yaşıyor, orada da dışarı çıkanlara 1000 euro ceza kesiliyor demişti sadece çok kısa süreli market izni vardı bir ara, eline süt falan bişeyler alıp geziyormuş polisleri kandırıyormuş Türk aklı. Yeni çıktım ben süt aldım eve gidiyorum diyormuş

Valla vakit yaklaştıkça insan düşünemiyor sanki bende normal mi olur sezeryan mı hep aklımda ama bir türlü karar veremiyorum
Gidişat normal doğum gibi ama ben normal devam edeceğim gibi bilemiyorum da offf çok sıkıntılı bir durum
Teşekkürler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…