- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Emzirmek çok güzel bişey ya ama 20 li aylarda zorlamaya başlıyor artık anayıBende benimkinde hadi 3 ay hadi 6 ay hadi 9 ay 1 yas diye diye 22 a geldimbende kademeli biraktirdim
Ay çok geçmiş olsun gerçekten belirtilerin benzemiş kötü birşey çıkmamasına çok sevindimKızlar günaydın
Dün evde kendimi kötü hissettim tansiyonum yükseldi 14/10 (normalde hep10/6dır) sonra gözümün önünden böyle simler dökülüyor gibi bişey oldu. Çok ilginçti. Birkaç saniye sürdü gri gri simlerdigebelik zehirlenmesinde olabiliyormuş. Hemen koştuk acile. Kan idrar nst vs bakıldı 2 saat boyunca. Çok şükür hepsi normale döndü eve geldik. Ödümüzü kopardı Duru Hanım yine. Şimdi iyiyiz çok şükür
Rapor alırsan doğum izninden gidiyor biliyorsun dimiGünaydın canım dün aklıma geldin biliyor musun bu kız yine yazmıyor bi yazayım dedim sonra koşturmaktan unutmuşum
Güzel bir kontrol olmuş sevindim Barbaros beyin de keyfi yerinde maşallah
Doktorun çalışmayı önermiyor en iyisi valla ayakta kalmak çok zor sürekli hareket halinde olmak insanı aşırı aşırı yoruyor bunu bu hafta dibine kadar yaşayıp anladım ben
O yüzden muhtemelen bu haftadan sonraki iki haftamı raporla geçireceğim öyle düşünüyorum hafta içi beşer gün rapor alacağım
Ayyy çok mutlu oldummmKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
Başhekim de çözüm olmuyor bazen, olayı sosyal medyaya yansıtmak lazım.. Birşeyler ancak bu şekilde çözülüyor artık.Uğraşmak istemedim çıktım geldim ama aslında uğraşcan böyleleriyle başhekime şikayette buluncan bak bi daha yapıyolar mı
Nasıl güzel bir haber hadi bakalım anne oğlan başlayın sevişmeye çok sevindim çokKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
İlk hedef ilk 6ay, ondan sonrası Allah kerimBende sey diyordum aman ilk 6 ay emsin de sonra bakarız falan diye takıktım bıraz bu konuya yanıbıraksam 3 yaşına kadar emerdi kademelı azalttım ben gunde 10 kezse 8,6,4,2 diye, ıkı ay gıbı bı sure sonra kendısı bıraktı
Şuan da da diyorum aman emsinler mamalar çok pahalıhazır memede uretılıyor sıcak taze
Hastanelerin hepsi n önemli korkulu rüyası cimer aklınızda olsunBaşhekim de çözüm olmuyor bazen, olayı sosyal medyaya yansıtmak lazım.. Birşeyler ancak bu şekilde çözülüyor artık.
Teşekkür ederimİyi uykular
Hayırlı olsun sağlıkla gidip gelin inşallahDualarında bizi de unutma
Doğum yaklaşıyor çok normal bence duygusal dalgalanmalar çoğumuz yaşıyoruz yaşayacağız sanırımKizlar bugun 35 hafta olduk
3hafta 5gun sonra doguma giricem ama bebegin kafasi hala yukarda ve yukarisi asiri rahatsiz edecek sekilde sert
Bu durum beni uzuyo
Rahat cool gibi gorunsemde tuhaf hisler icindeyim
Dun aksam ezan okunuyodu, arkadasa gitmistik okadar kotu hissettimki belki bundan 3 4 hafta sonra dogum yapip ölmus olucam bidaha bu insanlarla bi arada olamicam diye hissettim
Aynen canım muhtemelen yorgunluktan bağışıklığı zayıfladı hastaneden de aldım heralde inşallah çabucak geçerGeçmiş olsun canım ya Tam mevsim değişimine denk geldi ballı süt iç sıcak sıcak inş kısa zamanda gecer
Kardeşim Malta da yaşıyor, orada da dışarı çıkanlara 1000 euro ceza kesiliyor demiştiEger devlet kural koyarsa mecbur uyulur adamlarin sakasi yok catir catir ceza kesiyolar
Kardesim sokakta yuruyo diye 275 euro ceza yemisti275 bizim icin buyuk para
Devlet bise demezse millette salar
Benım koca danama da dua et teyzesı abi kardeş güzel güzel anlaşsınlar sağlıkla büyüsünlerTeşekkür ederim
Amin inşallah, grubun bütün annişlerini yazıp da gidicem zaten merak etmeyin kimseyi atlamıycam
Valla vakit yaklaştıkça insan düşünemiyor sanki bende normal mi olur sezeryan mı hep aklımda ama bir türlü karar veremiyorumValla Leyla gibiyim kafa olarak kuzumsanki dağıldım tamamen evde birileri bir şeyler yapıyor bebişin son eksikleri tamamlanıyor hep bir şeyler var etrafımda ama ben donup kaldım sanki kendimi dışarıdan izliyorum garip bir ruh hali içindeyim elime telefonu almayı saate bakmayı falan unutuyorum
Ama tüm bu hazırlıklar sanki başka biri için ben doğurmayacağım sanki içimdeki bebek değil öyle ağrı yapan bişi ve hep onunla kalacağım gibi
Doktor dün nasıl doğum yapmayı planlıyorsun karar ver bir ay içinde normal doğumdan yana olsam da yapacak olan sensin sen ne istersen o dedi başımdan Aşağı kaynar sular döküldü sankihiç beklemiyordum öyle bir şey şu an neye karar vereceğimi de bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyim
Kocaman bir belirsizlik var önümdebakalım ne olacak
Evet en güzeli al raporunu kullan hakkını canım artık kendimizi yormamamız lazım dün azıcık dolandım diye belim kopuyor şimdi Allah çalışan hamilelerin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun kuzum
CansınTeşekkür ederim
Amin inşallah, grubun bütün annişlerini yazıp da gidicem zaten merak etmeyin kimseyi atlamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?