2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah korusun. Bir hoca şey demişti, kadınlar ölümden korkuyor ama doğumda ölen şehittir. Hangimiz şehit olmaya layığız Ay çok utandım bunu duyunca. Bazısına garip gelebilir bu söylenen ama beni etkilemişti. Hem doğumda ölümler cidden çok çok azaldı. Allah muhafaza evde falan doğum olsa kan kaybı vs olur ama hastanede gerekli müdahale yapılır için ferah olsun. İnşirah suresi oku, bebiş de stres olmasın

Söylenen hareketleri de yaparsan inşaallah çabucak döner

Hastanelerin hepsi n önemli korkulu rüyası cimer aklınızda olsun
Cimer çalışanı ile tanıştım da kadın iç açıcı konuşmadı ya, neyse buraya yazılanlar silinmiyor o yüzden bişey yazmak istemiyorum. Cimer çözüm değil savunma aracıdır dedi. Aman değişik değişik işler. Keşke herkes işinin ehli olsa, insan gibi çalışsa da bunlara gerek kalmasa..

Keşke benim ablam hastanede öalışıyor bana deşiği bize hangi birime şikayet gelirse gelsin çözümüyle beraber yanıt vermemiz gerekiyor belirli bir zaman diliminde demişti
Keşke bunlara gerek yok ve keşke bir çözüm olsa kimi kime ediyorsak

Bende değişik duygular içindeyim Rabbime şükür bu güzelliği nasip etti sağlıkla kucağımıza alalım inşallah öte yandan ilk leri yaşayacağım sağlık huzur versin Allah bana ve kızıma ömrünce tahtını yaparız bahtını yapamayız bütün dualarım su gibi berrak hayırlı ömürler olsun güzelliklerin hepsi bebeklerin olsun masumlar

O duygu bende de oluyor ya ölürsem diye ölmem önemli değil bebeğime ablam baksın diyorum eşime diyorum ki evlenebilirsin eşyaların hepsi ev araba senin olsun oğluma ablam baksın sen istediğin zaman gör diyorum başladın yine saçma saçma konuşma diyor hormonlar sanırım

Bugün kan verdim veee 15 günlük diyetim sonuç verdi sanırım İnşallah Salı günü göstereceğim sonuçları doktora umarım güzel haberler gelir bir sorun görmez ve ikinci bir yükleme istemezler bu kadar hafta sonra ya bu şekilde dikkat ederim gebelik sonuna kadar

Demekki herkes benzer düşüncelere kapılıyor gerçekten biz uzakta olucaz diye böyle hissediyorum sanıyordum. İlk kez ölümle ilgili bir his oluştu içimde ama korkuda değil yani o ihtimali düşünmek bile günlük hayatta insanın pek aklına gelmiyormuş şuan bebek iyi mi büyüdü mü sağlıklı mı kısmını geçtikçe doğum sırasında ikimizde iyi olur muyuz? Fikri gelmeye başladı

Kızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Çöpü bilmiyorum canım Korbell çok pahalı geliyor poşeti bile biraz pahalı tommee tippee daha uygun ama ihtiyaç mı normal basmalı küçük çöp olmaz mı? Bende kararsızım. Ama kirli sepeti herkes şart diyor. Ben eşimle bile aynı sepet kullanıyorum. Bebek içinde herkes aynı küçük bir sepet olsun diyorlar hatta ufacık birşey bile yetiyor dedi bir arkadaşım

Cimer e şikayet edilmiş biri olarak söylüyorum saçma sapan bir sürü şikayet de yazılıyor. Bunların hepsinin okunup olumlu sonuçlanması, herkesin memnun edilmesi imkansız gibi bir şey.. Adamlar kapısının önüne kadar asfalt dökülmedi diye şikayet yazıyormuş.

Benim şikayet edilme sebebim yaşlı bir amca geldi yanağına dikiş atılmış, ben falan aldırmış herhalde unuttum. Bu dikişiler alınacakmış diyor. Amca daha bugün atılmış bu dikişler en fazla dün olmuştur diyorum, anlamadı. İlla aldıracak. Pansuman yapalım doktoruna bi daha sor bakalım dedim.

Doktoru büyük ihtimalle ertesi gün pansuman yaptır dedi ama amca anlamadı, illa alınacak doktor öyle dedi diyor. Yarım saat belki daha fazla dil döktüm trip attı gitti. Ertesi sabah kurum mesajlarına bakıyordum, aaa ben şok şikayet edilmişim cimere Bu arada adım sanım yok olaydan çıkardım. Pansuman bölümüne şahsen başvurdum, benimle ilgilenilmedi falan bir A4 kağıdı kadar yazı yazmış Yalnız pansuman bölümüne falan değil direkt bana geldi amca, bir de laboratuvar sorumlusuydum ben Yardımcı olmaya çalıştım daha suçlu çıkardı beni. Cevabını yazdık yolladık. Amca sanıyor ki beni işten atacaklar hemen

Bir de bu olayın ertesi gün yolda karşılaştık amcayla, bana bankamatik varmış buralarda kızım biliyor musun diye sordu, şikayet ettiğin kişiye işin mi düştü amca diyesim geldi ama bişey demedim yaşlı diye boşverdim. Gittim bi de yer gösterdim

Benım koca danama da dua et teyzesı abi kardeş güzel güzel anlaşsınlar sağlıkla büyüsünler
İnşaallah Hiç sorun yaşamadan güzel güzel geçinsinler, sana ağırlık değil daha kolaylık olsun kardeşine baksın korusun inşaallah, hiiçç kıskanmasın amiinn

Ay çok alemler ya lütfen yaşlılarımızın kusuruna bakmayın ya benim annanemde sadece bel ağrısına takıktır bin tane ilaç yazılsın kalp tansiyon hiç birini içmez eve stoklar ama her yol 3 defa bel omurilik omurga bacak diz herşeye baktırır bel ağrısı için ( asla birşey çıkmıyor) birşeyin yok diyen doktora da aşırı sinirlenir orda birşey demez ama köye gelince tüm komşulara anlatır sakın gitmeyin ilaç bile yazmıyor amaaaannnn git bacım gittt eski doktor ne iyiceydi onun verdiği ilacı bu bilemiyor ( İlaçta kesin parol falan)

Kızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Ben almadım, bana göre gereksiz ama başkasına göre mutlaka alınması gereken bişey olabilir. Ben çok sık çöp atarım, bir yerde biriktirmeye ihtiyacım olmaz herhalde. Hassas ciltler için deterjan kullanıyoruz normalde de, bebekler için de kullanılıyor o yüzden bebe kıyafetlerini de bizimkilerle yıkarım herhangi

Ayy kafaya taksak sinir hastası oluruz kesin, asla takılmıyorum geçiyorum
Babaannem de hiç sevmezdi ilaç vermeyen doktoru, bir tane gül rengi hapı vardı (dolorex) o her hastalığına iyi geliyordu hap az kaldığı zaman hemen hasta olurdu. Gül rengi hapımı getirin derdi. Ağrı kesici, kas gevşetici, tansiyon düzenleyici, mide koruyucu vs.. Hepsine iyi geliyormuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…