cok tesekkur ederim canim
Allah korusun. Bir hoca şey demişti, kadınlar ölümden korkuyor ama doğumda ölen şehittir. Hangimiz şehit olmaya layığızKizlar bugun 35 hafta olduk
3hafta 5gun sonra doguma giricem ama bebegin kafasi hala yukarda ve yukarisi asiri rahatsiz edecek sekilde sert
Bu durum beni uzuyo
Rahat cool gibi gorunsemde tuhaf hisler icindeyim
Dun aksam ezan okunuyodu, arkadasa gitmistik okadar kotu hissettimki belki bundan 3 4 hafta sonra dogum yapip ölmus olucam bidaha bu insanlarla bi arada olamicam diye hissettim
Yaaa çok güzel bir haber buuKızlaaaarrrr, doktor aradı az önce haftasonu beslenmesine bakalım. Pazartesi durumuna göre belki taburcu olabilirsiniz dedi❤
Cimer çalışanı ile tanıştım da kadın iç açıcı konuşmadı ya, neyse buraya yazılanlar silinmiyor o yüzden bişey yazmak istemiyorum. Cimer çözüm değil savunma aracıdır dedi. Aman değişik değişik işler. Keşke herkes işinin ehli olsa, insan gibi çalışsa da bunlara gerek kalmasa..Hastanelerin hepsi n önemli korkulu rüyası cimer aklınızda olsun
Keşke benim ablam hastanede öalışıyor bana deşiği bize hangi birime şikayet gelirse gelsin çözümüyle beraber yanıt vermemiz gerekiyor belirli bir zaman diliminde demiştiCimer çalışanı ile tanıştım da kadın iç açıcı konuşmadı ya, neyse buraya yazılanlar silinmiyor o yüzden bişey yazmak istemiyorum. Cimer çözüm değil savunma aracıdır dedi. Aman değişik değişik işler. Keşke herkes işinin ehli olsa, insan gibi çalışsa da bunlara gerek kalmasa..
Bende değişik duygular içindeyim Rabbime şükür bu güzelliği nasip etti sağlıkla kucağımıza alalım inşallah öte yandan ilk leri yaşayacağım sağlık huzur versin Allah bana ve kızıma ömrünce tahtını yaparız bahtını yapamayız bütün dualarım su gibi berrak hayırlı ömürler olsun güzelliklerin hepsi bebeklerin olsun masumlarDoğum yaklaşıyor çok normal bence duygusal dalgalanmalar çoğumuz yaşıyoruz yaşayacağız sanırım
Bana da bir donma hali geldi. Aylar önce plan yapıyordum 32 haftada her şeyi bitiririm hazır olurum diyordum şu an hiçbir şeyim hazır değil ve kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum
İçimde nereden geldiğini anlamadığım bir korku var belirsizlik korkusu olduğunu sanıyorum
Hayatımın değişmesine sayılı günler kaldı bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mesela durup durup bunu düşünüyorum
Bebeğime kendime kocama birimizden birine haksızlık yapmaktan yemememekten olduramamaktan korkuyorum
Hayatın içinde her şey var iyi ihtimaller kötü ihtimaller arada sırada düşünüp yorulmamız normal ama hepsi geçici
Derin nefes alıp iyi ihtimalleri düşünmeyi seçiyorum sonra ben
Her şey çok güzel olabilir her şey yolunda gidebilir ummadığım kolaylıklar bile beni bulabilir
Böyle diyorum Allah’a sığınıyorum geçiyor bir şekilde
Yorma güzel kalbini her şey güzel olacak diyorum sana da
Kızıma penye sepet.ormustum onu kirli sepeti yapacağım çöp de korpell vardı zaten canım evdeKızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
O duygu bende de oluyor ya ölürsem diye ölmem önemli değil bebeğime ablam baksın diyorum eşime diyorum ki evlenebilirsin eşyaların hepsi ev araba senin olsun oğluma ablam baksın sen istediğin zaman gör diyorum başladın yine saçma saçma konuşma diyor hormonlar sanırım
Demekki herkes benzer düşüncelere kapılıyor gerçekten biz uzakta olucaz diye böyle hissediyorum sanıyordum. İlk kez ölümle ilgili bir his oluştu içimde ama korkuda değil yani o ihtimali düşünmek bile günlük hayatta insanın pek aklına gelmiyormuş şuan bebek iyi mi büyüdü mü sağlıklı mı kısmını geçtikçe doğum sırasında ikimizde iyi olur muyuz? Fikri gelmeye başladıBende değişik duygular içindeyim Rabbime şükür bu güzelliği nasip etti sağlıkla kucağımıza alalım inşallah öte yandan ilk leri yaşayacağım sağlık huzur versin Allah bana ve kızıma ömrünce tahtını yaparız bahtını yapamayız bütün dualarım su gibi berrak hayırlı ömürler olsun güzelliklerin hepsi bebeklerin olsun masumlar
Çöpü bilmiyorum canım Korbell çok pahalı geliyor poşeti bile biraz pahalı tommee tippee daha uygun ama ihtiyaç mı normal basmalı küçük çöp olmaz mı? Bende kararsızım. Ama kirli sepeti herkes şart diyor. Ben eşimle bile aynı sepet kullanıyorum. Bebek içinde herkes aynı küçük bir sepet olsun diyorlar hatta ufacık birşey bile yetiyor dedi bir arkadaşımKızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Cimer e şikayet edilmiş biri olarak söylüyorumKeşke benim ablam hastanede öalışıyor bana deşiği bize hangi birime şikayet gelirse gelsin çözümüyle beraber yanıt vermemiz gerekiyor belirli bir zaman diliminde demişti
Keşke bunlara gerek yok ve keşke bir çözüm olsa kimi kime ediyorsak
Böyle mubarek bir yerde dualardan nasiplenecegimiz için çok sanslıyız, Allah razı olsun.Teşekkür ederim
Amin inşallah, grubun bütün annişlerini yazıp da gidicem zaten merak etmeyin kimseyi atlamıycam
İnşaallahBenım koca danama da dua et teyzesı abi kardeş güzel güzel anlaşsınlar sağlıkla büyüsünler
AminnBöyle mubarek bir yerde dualardan nasiplenecegimiz için çok sanslıyız, Allah razı olsun.
Ay çok alemler ya lütfen yaşlılarımızın kusuruna bakmayın yaCimer e şikayet edilmiş biri olarak söylüyorumsaçma sapan bir sürü şikayet de yazılıyor. Bunların hepsinin okunup olumlu sonuçlanması, herkesin memnun edilmesi imkansız gibi bir şey.. Adamlar kapısının önüne kadar asfalt dökülmedi diye şikayet yazıyormuş.
Benim şikayet edilme sebebim yaşlı bir amca geldi yanağına dikiş atılmış, ben falan aldırmış herhalde unuttum. Bu dikişiler alınacakmış diyor. Amca daha bugün atılmış bu dikişler en fazla dün olmuştur diyorum, anlamadı. İlla aldıracak. Pansuman yapalım doktoruna bi daha sor bakalım dedim.
Doktoru büyük ihtimalle ertesi gün pansuman yaptır dedi ama amca anlamadı, illa alınacak doktor öyle dedi diyor. Yarım saat belki daha fazla dil döktüm trip attı gitti. Ertesi sabah kurum mesajlarına bakıyordum, aaa ben şok şikayet edilmişim cimereBu arada adım sanım yok olaydan çıkardım. Pansuman bölümüne şahsen başvurdum, benimle ilgilenilmedi falan bir A4 kağıdı kadar yazı yazmış Yalnız pansuman bölümüne falan değil direkt bana geldi amca, bir de laboratuvar sorumlusuydum ben Yardımcı olmaya çalıştım daha suçlu çıkardı beni. Cevabını yazdık yolladık. Amca sanıyor ki beni işten atacaklar hemen
Bir de bu olayın ertesi gün yolda karşılaştık amcayla, bana bankamatik varmış buralarda kızım biliyor musun diye sordu, şikayet ettiğin kişiye işin mi düştü amca diyesim geldi ama bişey demedim yaşlı diye boşverdim. Gittim bi de yer gösterdim
Ben almadım, bana göre gereksiz ama başkasına göre mutlaka alınması gereken bişey olabilir. Ben çok sık çöp atarım, bir yerde biriktirmeye ihtiyacım olmaz herhalde. Hassas ciltler için deterjan kullanıyoruz normalde de, bebekler için de kullanılıyor o yüzden bebe kıyafetlerini de bizimkilerle yıkarım herhangiKızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Hamileliğimin başında e bebekte şubat indirimlerş vardı korbelli yanlış hatırlamıyosam 200-220₺ civarı bişeye almıştım ama kirli sepeti almadım şuan geldi aklımaKızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Ayy kafaya taksak sinir hastası oluruz kesin, asla takılmıyorum geçiyorumAy çok alemler ya lütfen yaşlılarımızın kusuruna bakmayın yabenim annanemde sadece bel ağrısına takıktır bin tane ilaç yazılsın kalp tansiyon hiç birini içmez eve stoklar ama her yol 3 defa bel omurilik omurga bacak diz herşeye baktırır bel ağrısı için ( asla birşey çıkmıyor) birşeyin yok diyen doktora da aşırı sinirlenir orda birşey demez ama köye gelince tüm komşulara anlatır sakın gitmeyin ilaç bile yazmıyor amaaaannnn git bacım gittt eski doktor ne iyiceydi onun verdiği ilacı bu bilemiyor ( İlaçta kesin parol falan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?