2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Rapor alırsan doğum izninden gidiyor biliyorsun dimi
Biliyorum canım da çok halsiz hissediyorum bir de bu hafta çok yoruldum idare de insaf etmiyor 2 mesaici çalışsak neyse ama tek çalışıyorum gerçekten yetişmek koşturmak aşırı yordu
O yüzden kalan 2 hafta da aktarmasın ne yapayım

Aynen öyle kendini o kadar yıpratma kuzum yeni şehirde yeni işinde daha rahat olursun belki değmez kendini zorlamaya

Ben bundan almıştım,

Eklentiler

• Screenshot_20230909-141605.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 43
Ozaman iyi canım al gitsin yorma okadar kendini haklısın gerçekten

sezen0782 ben çöp kovası aldım ilkinde gerek olmaz dıye dusundum ama zorlandım bu sebeple
Ayrı bir küçük plastık bişey almıştım abisinde banyoya onu kullanacağım yıne

Güzelmiş fiyat nedir acaba
Böyle bez olandan da aldım ama bazen elde cıtıleyıp beyaz bodyleri mesela içine atıyorsun falan ya nemleniyordu küf yaptı sonradan plastık aldım Bearhug dikkat et o konuya kuzum benımkının her kakasında bulaşırdı mutlaka onu cıtılemezsen yada bısıler sıkıp bekletmezsen cıkmıyor mesela

Bebişlerim ben olsam 39 artılara kadar beklerım hani en azından denedim derim an içerisinde sez donerse de üzülmem , en azından bebiş geleceği günü kendi karar vermiş olur Bearhug

Sezeryan olacakmi oda belli degilki
Belirsizlik daha cok dusunduruyo insani ya
Ya ben her hamilelik sonu boyle dusuncelere kapiliyorum eminki tekde degilim
Ters bebek cevirme egzersizleride korkutuyo beni yanlis bi hareketle cocuga yada anneye zarar verilebilir oyuzden ebe teklif ettiginde kabul etmicem
Öyle düşünme canım hayatın biraz ona göre şekilleniyor evet ama alışıyorsun onunla da vakit geçireceğin kişiler, zamanlar illaki oluyor. İçine atıp dertlenme sakın
Sakin kalmaya calisiyorum ama iste nebilim bazen efkarlaniyorum
ben biraz seyimdir boyle korkularimi endiselerimi kolay kolay dile getirmem hep guclu gorunmeye calismisim oda yapismis ustume

Tabii ki evham yapmaya hakkın var ama neden kötü olsun Allah korusun hiçbir şey olmayacak annesi evlatlarına sağ salim döneceksin kardeşleri ile birlikte . Hakkın var ama çok büyütüp kendini strese sokma
insallah hersey guzel olacak
Hormonlarla başımız dertte bana da oluyor öyle hisler hele kızım daha duygusallastiriyir beni bu yaşadığımız duygular da korkular da çok normal
iyice bunaldik yaw
benimkide ekimin 5i dedi

aynen
ev aldik tasinicaz iste nebilim heycanini yasayamiyorum
hersey dugumlendi kursagimda sanki
Valize bebek kiyafetlerini koydum ama kendime ait hicbise koymadim dusun
Nedense icimden hic donmucek diye bi his geliyo

Kizlar destekleriniz icin tesekkur ederim hepinize
Sanirim sonlara dogru boyle bi psikolojige kapilmak her hamilenin yasadigi bisey
Tabikide hersey Allaha emanet kotu dusunmemek gerek biraz metanetli olmaliyim
Aslinda asla kimseye dile getirmediklerimi yazdim buraya
Hic kimse endiselendigimi falan anlamaz cok cool gorunurum ama burada sizinle paylasmak istedim anliyorumki hepimiz birazda olsa endiseliyiz buda gayet normal bise
Insallah hepimiz saglikla kolay dogum yasariz biraz silkelenmem gerek benim

İznin varsa ondan kullan kuzum olabiliyormus o

Kuru kıyafetleri için kuzum bu bende ayrıca bizim çamaşırlar için bambu sepet var ona bile azıcık nemli havlu atsam dediğin gibi koku ya da küf oluyor normal sepete de asla nemli bir şey bile atmıyorum o yüzden
Bir de kirli sepeti diye aldım bunu ama baya büyük belki ileride oyuncakları çoğalınca oyuncak sepeti yaparım

Bende odasindanncikan bir balkonum var orayi kapatip oyun alani yapmayi planliyorum. Oyuncaklar icinde ikeadaki dolaplar cok kullanisli oluyor
Ben odasına hem şifonyer hem dolap aldım canım öyle olunca oyuncak dolabına yerim kalmadı kitaplık yapacağım ona bile çok yer yok ben de seviyorum İkea nın oyuncak dolaplarını
Şimdilik dolabı baya boş oralara falan koyacağım da ileride ne yaparız bakalım taşınma ihtimali var zaten oyuncaklarla bilinçli oynama oyuncak isteme yaşına geldiğinde belki bu evde hatta Türkiye de bile olmayabiliriz o yüzden oyuncak düzenleme kısmına çok bakmadım

Bebişlerim ben olsam 39 artılara kadar beklerım hani en azından denedim derim an içerisinde sez donerse de üzülmem , en azından bebiş geleceği günü kendi karar vermiş olur Bearhug
Doğru diyorsun kuzum ama ben sezaryen seçersem normal doğumun acısından korkuma seçeceğim hiç aklımda yoktu gerçekten en baştan beri hep normal diyordum ama o alttan muayene beni çok korkuttu ayrıca saatlerce sancı çekip sezaryene dönme olasılığı da canımı sıkıyor.
Ama sezaryenden de çok korkuyorum sonrasında toparlanma sürecinden hemen ayağa kalkamamaktan bebekle ilgilenememekten
Şu an iki doğum şekli de bana korkutucu geliyor ne yapacağım bilmiyorum ya
Sezaryenin gözümde şu an tek iyi yanı belirsizliği silecek olması günümü bileceğim her an acaba doğuruyor muyum stresi yaşayarak geçmeyecek diyorum bir de sancı çekmeyeceğim doğum acısı çekmeyeceğim ama onun da acısı sonra diyorlar me bileyim kadık olmak da ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…