Ben bez kovası aldım canım korbellKızlar bebek için kirli sepeti ve bez kovası aldınız mı gerekli mi bilemedim
Biliyorum canım da çok halsiz hissediyorum bir de bu hafta çok yoruldum idare de insaf etmiyor 2 mesaici çalışsak neyse ama tek çalışıyorum gerçekten yetişmek koşturmak aşırı yorduRapor alırsan doğum izninden gidiyor biliyorsun dimi
Çok sekerrBen bez kovası aldım canım korbell
Kirliler için de hm de şöyle bir sepet aldım
Eki Görüntüle 3298568
Aynen öyle kendini o kadar yıpratma kuzum yeni şehirde yeni işinde daha rahat olursun belki değmez kendini zorlamayaBiliyorum canım da çok halsiz hissediyorum bir de bu hafta çok yoruldum idare de insaf etmiyor 2 mesaici çalışsak neyse ama tek çalışıyorum gerçekten yetişmek koşturmak aşırı yordu
O yüzden kalan 2 hafta da aktarmasın ne yapayım
İnşallah bakalım canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsınAynen öyle kendini o kadar yıpratma kuzum yeni şehirde yeni işinde daha rahat olursun belki değmez kendini zorlamaya
Ben bundan almıştım,Çöpü bilmiyorum canım Korbell çok pahalı geliyor poşeti bile biraz pahalı tommee tippee daha uygun ama ihtiyaç mı normal basmalı küçük çöp olmaz mı? Bende kararsızım. Ama kirli sepeti herkes şart diyor. Ben eşimle bile aynı sepet kullanıyorum. Bebek içinde herkes aynı küçük bir sepet olsun diyorlar hatta ufacık birşey bile yetiyor dedi bir arkadaşım
Ozaman iyi canım al gitsin yorma okadar kendini haklısın gerçektenBiliyorum canım da çok halsiz hissediyorum bir de bu hafta çok yoruldum idare de insaf etmiyor 2 mesaici çalışsak neyse ama tek çalışıyorum gerçekten yetişmek koşturmak aşırı yordu
Güzelmiş fiyat nedir acabaBen bez kovası aldım canım korbell
Kirliler için de hm de şöyle bir sepet aldım
Eki Görüntüle 3298568
Öyle canımOzaman iyi canım al gitsin yorma okadar kendini haklısın gerçekten
Böyle bez olandan da aldım ama bazen elde cıtıleyıp beyaz bodyleri mesela içine atıyorsun falan ya nemleniyordu küf yaptı sonradan plastık aldımGüzelmiş fiyat nedir acaba
Bebişlerim ben olsam 39 artılara kadar beklerım hani en azından denedim derim an içerisinde sez donerse de üzülmem , en azından bebiş geleceği günü kendi karar vermiş olurValla vakit yaklaştıkça insan düşünemiyor sanki bende normal mi olur sezeryan mı hep aklımda ama bir türlü karar veremiyorum
Gidişat normal doğum gibi ama ben normal devam edeceğim gibi bilemiyorum da offf çok sıkıntılı bir durum
Teşekkürler kuzum
Sezeryan olacakmi oda belli degilkiCanımm bence hiç üzülme.
Daha önce tecrübe etmediğin bir durum sezaryen, endişen normal. Belki çok kolay ve güzel geçecek. "Vay beee, diğerlerini nasıl doğurmuşum" diyeceksin belki.
Bir de bebeğin hala dönme ihtimali var. Dönmezse de senin için hayırlısı böyle olacak ben inanıyorum.
Ben 37.hafta içindeyim yani 36+lardayım. İnan iki gündür artık yürümek bile zorlaştı. Karnıma ağrılar giriyor, yürürken bir şeyler saplanıyor, alt bölgemde ağrılar ve baskılar var. Bebeğim aşağı doğru kaydığı için sanırım , hareket ve kasılmalar en baştan beri çok ve rahatsız edici.
"Bir doğursan da rahatlasan" diyorlar yakınlarım.
Ya ben her hamilelik sonu boyle dusuncelere kapiliyorum eminki tekde degilimCanım ters olmasını mı çok takıyorsun yoksa lohusa hüznü mü erken çöktü acabaAllah korusun inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız ters bebekleri çevirmek için egzersizler var bi baksana youtubedan
Sakin kalmaya calisiyorum ama iste nebilim bazen efkarlaniyorumÖyle düşünme canım hayatın biraz ona göre şekilleniyor evet ama alışıyorsun onunla da vakit geçireceğin kişiler, zamanlar illaki oluyor. İçine atıp dertlenme sakın
insallah hersey guzel olacakTabii ki evham yapmaya hakkın var ama neden kötü olsun Allah korusun hiçbir şey olmayacak annesi evlatlarına sağ salim döneceksin kardeşleri ile birlikte . Hakkın var ama çok büyütüp kendini strese sokma
iyice bunaldik yawHormonlarla başımız derttebana da oluyor öyle hisler hele kızım daha duygusallastiriyir beni bu yaşadığımız duygular da korkular da çok normal
benimkide ekimin 5i dedisandriyon bende hergune centık ata ata gider moduna geldım anam az kaldı 20 gun dıyorum
Tripliyim garıbım ruh halım karman çorman
Eşimin de ekimin ilk haftası İnegöl’de fuar var
Yanı babalık ıznı falan kullanıp takılayım yanında diyemez muhtemelen ara ara vakıt buldukça kaçar yanımızda olamaz çok onu taktım sımdı kafaya cunku doktor ekımın ılk haftası alacakmış
aynensandriyon ben dediğini anlıyorum 2 tane evladın var şuan belki onlar içinde endişe yapıyor olabilirsin ama böyle şeyleri düşünmemeye çalış canım kısa süreli olsada kafanı dağıt inşAllah herşey çok güzel olcak korktuğumuz gibi ilerlemeyecek
Valize bebek kiyafetlerini koydum ama kendime ait hicbise koymadim dusunDoğum yaklaşıyor çok normal bence duygusal dalgalanmalar çoğumuz yaşıyoruz yaşayacağız sanırım
Bana da bir donma hali geldi. Aylar önce plan yapıyordum 32 haftada her şeyi bitiririm hazır olurum diyordum şu an hiçbir şeyim hazır değil ve kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum
İçimde nereden geldiğini anlamadığım bir korku var belirsizlik korkusu olduğunu sanıyorum
Hayatımın değişmesine sayılı günler kaldı bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mesela durup durup bunu düşünüyorum
Bebeğime kendime kocama birimizden birine haksızlık yapmaktan yemememekten olduramamaktan korkuyorum
Hayatın içinde her şey var iyi ihtimaller kötü ihtimaller arada sırada düşünüp yorulmamız normal ama hepsi geçici
Derin nefes alıp iyi ihtimalleri düşünmeyi seçiyorum sonra ben
Her şey çok güzel olabilir her şey yolunda gidebilir ummadığım kolaylıklar bile beni bulabilir
Böyle diyorum Allah’a sığınıyorum geçiyor bir şekilde
Yorma güzel kalbini her şey güzel olacak diyorum sana da
Nedense icimden hic donmucek diye bi his geliyoAllah korusun. Bir hoca şey demişti, kadınlar ölümden korkuyor ama doğumda ölen şehittir. Hangimiz şehit olmaya layığızAy çok utandım bunu duyunca. Bazısına garip gelebilir bu söylenen ama beni etkilemişti. Hem doğumda ölümler cidden çok çok azaldı. Allah muhafaza evde falan doğum olsa kan kaybı vs olur ama hastanede gerekli müdahale yapılır için ferah olsun. İnşirah suresi oku, bebiş de stres olmasın
Söylenen hareketleri de yaparsan inşaallah çabucak döner
İznin varsa ondan kullan kuzum olabiliyormus oBiliyorum canım da çok halsiz hissediyorum bir de bu hafta çok yoruldum idare de insaf etmiyor 2 mesaici çalışsak neyse ama tek çalışıyorum gerçekten yetişmek koşturmak aşırı yordu
380 e almıştım ben canım ama baya büyük bir şey bu kirli sepeti olmazsa oyuncak konur her türlü kullanılır odasındaGüzelmiş fiyat nedir acaba
Bende odasindanncikan bir balkonum var orayi kapatip oyun alani yapmayi planliyorum. Oyuncaklar icinde ikeadaki dolaplar cok kullanisli oluyor380 e almıştım ben canım ama baya büyük bir şey bu kirli sepeti olmazsa oyuncak konur her türlü kullanılır odasında
Kuru kıyafetleri için kuzum bu bende ayrıca bizim çamaşırlar için bambu sepet var ona bile azıcık nemli havlu atsam dediğin gibi koku ya da küf oluyor normal sepete de asla nemli bir şey bile atmıyorum o yüzdenBöyle bez olandan da aldım ama bazen elde cıtıleyıp beyaz bodyleri mesela içine atıyorsun falan ya nemleniyordu küf yaptı sonradan plastık aldımBearhug dikkat et o konuya kuzum benımkının her kakasında bulaşırdı mutlaka onu cıtılemezsen yada bısıler sıkıp bekletmezsen cıkmıyor mesela
Ben odasına hem şifonyer hem dolap aldım canım öyle olunca oyuncak dolabına yerim kalmadı kitaplık yapacağım ona bile çok yer yokBende odasindanncikan bir balkonum var orayi kapatip oyun alani yapmayi planliyorum. Oyuncaklar icinde ikeadaki dolaplar cok kullanisli oluyor
Doğru diyorsun kuzum ama ben sezaryen seçersem normal doğumun acısından korkuma seçeceğimBebişlerim ben olsam 39 artılara kadar beklerım hani en azından denedim derim an içerisinde sez donerse de üzülmem , en azından bebiş geleceği günü kendi karar vermiş olurBearhug
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?