- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Yarın 11 de saat 10.30 kuzucummmmGunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi
Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Bende ondan bakayım yer de kaplamaz hem valla bunu da aşınca tamam diyorum buraya giriyorum bakıyorum unuttuklarım varAy ben tüm ihtiyaçları önceden bitirdim.
İyi ki diyorum son zamanlara bırakmamışım.
Küvet kova vs Trendyol'dan söylemiştim ben (katlanabilir olanlardan). Denedim , içine su falan koydum, memnun kaldım. Fiyatı da dışarıya göre daha uygundu.
Amin inşallahHellooooo 9. Aykorku heyecan mutluluk bol ağrı bol duygusallık modu Rabbım sağlıcakla kavuşup büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Ayy bende böyleyiö diyorum bazen bütün kötü genleri bende toplamışsınız diyeDoğum sonrası yaşamayız daha inşallahdoğurunca geçiyor diyorlardı bazıları şehir efsanesi olmamasını umuyorum
Ben de çok doktor gezdim kesin kist var bende diye ama ne kist ne bir şey
Genetiğim anneme çekmiş ya o da çok ağrılı oluyormuş hamileliğim bile annemin erkek çocuk hamileliğine benziyorzaten öyle bir yaratmış ki mevlam kimde ne kötü varsa onu toplamışım haha
Babamın dişleri hassastır anneminki sağlam hassas diş bende sağlam diş kardeşimde mesela
Genler ah genler ne vardı azıcık bana da yarasaydınız
Güzel bir doğum yaşamış Allah herkese böyle doğum nasip etsin
Kolaylıkla inşallah amin be gülümGüzel bir doğum yaşamış Allah herkese böyle doğum nasip etsin
Günaydın canım, 13 u çarşamba 34.hafta olacağızkendi doktoruma gideceğim 1 ay sonrasında baya heyecanliyim
Bal sarımsak rendesı limon karabiber zerdeçal yap hemen gunde uc dort kez ye onu kuzum
Doğal antibiyotik şifa olsun inşallah geçmiş olsun
17.09 kuzum randevum
cnm rdvun Belli olunca beni etiketlersin :)Benimde olacak ama salıdan sonra alcam randevuyu kuzum yazarım
Canım benim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsın
Günaydınnn canım 12 eylül randevum
Benim de var, Perşembe günü
Bu biraz da kişiden kişiye cildin yapısına göre değişiyor. Bazısı hiç nemlendirmese bile çatlamıyor, bazısı da nemlendirse bile çatlıyor. Bende de henüz çatlak yok ama sadece göbeğimi o da günde bir kere olarak yaptım. Başka bir yerimi yağlamadım açıkçası. Biraz üşengeçlik benimkisi
11/09 canımcım benim
rdvu gunun Belli olunca etiketlemeyi unutma canimBen de perşembe ya da cumartesi gidicem, eşime bağlı.
Kız maşallah, ben bi bio oil bitirdim, o da dün bittishea yağı falan vardı onlara devam edeyim, henüz gözüme çatlak ilişmedi inşallah böyle devam eder
Günaydın
11.09 randevum canım
36 haftadan itibaren 9 oluyo demiHellooooo 9. Aykorku heyecan mutluluk bol ağrı bol duygusallık modu Rabbım sağlıcakla kavuşup büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için Allah kolaylık versin hepimize son ay ve doğum esnasındaEvet kuzum planım tek çocuk ama Allah ne der bilemem tabii ben son ay hiç çocuk istemiyorum demiştim vazgeçmiştim çocuk işinden korunmaya başlıyorduk hatta hamile kalmışım o ay meğer
O kadar ay ben uğraştım olmadı istemiyorum artık dediğim zaman mevlam nasip etti
İkinci de ben istemezken olursa bir şey diyemem
Sezaryen ol geç takılma diyor benim de aklım yaşama şu stresi korkuyu ama bu işin doğalı da bu değil yani hiçbir gereklilik yokken sırf korkum yüzünden sezaryen istemek de geriyor beniben acı eşiği çok düşük biriyim onu net anladım bebeği taşımakta bile çok erken zorlanmaya başladım sezaryen acısı da doğum acısı çok korkutuyor beni
Hakkımda hayırlısı artık düşündükçe çıkamıyorum işin içinden bir ay sonra neye karar vermiş olurum bakalım
Geçen hafta buna benzer bir şey yaşadım canım cuma randevum vardı doktor herhangi bir şey demedi bir durum yok yani sadece bazen kendini Aşağı toplar bebek bazen yukarı çıkar Aşağı yukarı gider gelir Aşağı vurmuşsa kendini kafanın baskısını hissedersin bu sefer farklı hissetmişsindir çünkü kafası giderek büyüyor ağırlaşıyor bundan sonra böyle şeyler daha sık olur dedi
Kafasının aşağıda olması beni inanılmaz zorluyor
İki adım bile atmak istemiyorum hemen baskı oluyor aşağıya bazen bıçakla kesiyorlar sanki öyle bişey
Memnun olmana sevindim kuzum ben de en çok onu kullanıyorumbenimki de yine bitti hatta yenisini alacağım doğum sonrası da kullanmaya devam onu hatta
Dediğin gibi en konforlusu o. Lierac da hızlı emiliyor ama hipp gibi nemlenmiş hissi uzun sürmüyor hemen yine kuruyor gibi geliyor bana hem nemi uzun süren hem de sürünce yağ içinde kalmışsın hissi vermeyen o tek benim için
Ben şuan yine üzgünüm hava sorunumuz var yineMaşallah canım aferin oğluşa güzel emsinBenimki göğsümden çok bişey ememiyordur ama biberonu alıyor emiyormuş.Anne oteli ne güzelmiş burda hiç duymadım öyle birşey. Biz belki yarın taburcu olacağız Allah'ın izniyle. İnşallah kısa zamanda sizden de gelir taburcu haberi Benimkinin emerken çok gazı oluyor 2 çekiyo 3 kıvrılıyor oğluşum kıyamam. Ay dün ben altını değişeyim dedim hemşireye olur dediler. Değişirken bi güzel işedi Yatak falan battı
Ben 30 dan beri öyleyim canım
Sen naptın yoğundun bu haftaKolaylıkla inşallah amin be gülüm
Allah atlatmayı nasip eylesin bitanem inşallah tez zamanda tüm sorunları biter bebeğinin annesiBen şuan yine üzgünüm hava sorunumuz var yine
Dogrudur canim tabloyu yapinca daha iyi takip edebiliyorumBen 30 dan beri öyleyim canım
Düzelecek canım düzelecek. Zaman istiyor biraz sabredeceğiz sonu güzel olsun yeter kiBen şuan yine üzgünüm hava sorunumuz var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?