2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hahah kafam o kadar durdu dün e bebek gittik küvet vs unuttum emzik biberon temizleme bide sür poşeti aldım file küvet almadım tarak alcam şu keçi kılı sanırım bugün bir Trendyol mesaisi yapayım

Ay ben tüm ihtiyaçları önceden bitirdim.
İyi ki diyorum son zamanlara bırakmamışım.

Küvet kova vs Trendyol'dan söylemiştim ben (katlanabilir olanlardan). Denedim , içine su falan koydum, memnun kaldım. Fiyatı da dışarıya göre daha uygundu.

Benim de acı eşiğim düşük. Regl ağrısından çok tansiyonum düşüp bayılmışlığım var. Şu an en korktuğum da doğum esnasinda bayılmam. Bakalım nasıl olacak
Ben de hastanelik oluyordum regl sancım meşhurdur benim
Olmaz inşallah ters bir şey canım iyi düşünelim her ne kadar korkularımız olsa da

Gözünüz aydın canım dualarımız hep sizinle

Maşallah canım aferin oğluşa güzel emsin Benimki göğsümden çok bişey ememiyordur ama biberonu alıyor emiyormuş.Anne oteli ne güzelmiş burda hiç duymadım öyle birşey. Biz belki yarın taburcu olacağız Allah'ın izniyle. İnşallah kısa zamanda sizden de gelir taburcu haberi Benimkinin emerken çok gazı oluyor 2 çekiyo 3 kıvrılıyor oğluşum kıyamam. Ay dün ben altını değişeyim dedim hemşireye olur dediler. Değişirken bi güzel işedi Yatak falan battı

Gunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi

Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Ben de perşembe ya da cumartesi gidicem, eşime bağlı.
Kız maşallah, ben bi bio oil bitirdim, o da dün bitti shea yağı falan vardı onlara devam edeyim, henüz gözüme çatlak ilişmedi inşallah böyle devam eder

Gunaydin kizlar

11/09 -17/09 haftasi
13 eylül çarşamba canım

Benimde regl ağrılarım zorlayıcı oluyordu.
Doğum sonrası yaşamayız daha inşallah doğurunca geçiyor diyorlardı bazıları şehir efsanesi olmamasını umuyorum
Bendede çikolata kisti olduğu zaman reglde hastanelik olmuşluğum var yeri tırmaladığımı bilirim
Ben de çok doktor gezdim kesin kist var bende diye ama ne kist ne bir şey
Genetiğim anneme çekmiş ya o da çok ağrılı oluyormuş hamileliğim bile annemin erkek çocuk hamileliğine benziyor zaten öyle bir yaratmış ki mevlam kimde ne kötü varsa onu toplamışım haha
Babamın dişleri hassastır anneminki sağlam hassas diş bende sağlam diş kardeşimde mesela
Genler ah genler ne vardı azıcık bana da yarasaydınız

Annem çatlamış bende genetiktir ne olur ne olmaz yağlanıp duruyorum
Benim de memingtolar aşırı büyüdü hatta ilk onlar büyüdü 16.haftada 85 b sütyen aldım resmen iki benden büyüdü

Valla çok dua ediyorum sana lierac hiç almadım bu yetti banaHastanede bazen arkadaşlar koluma değiyor aaa ne kadar yumuşak diyorlar
Dediğin gibi yağ ama formu çabuk emiliyor akşama kadar yetiyor ben genelde günde bir kez sabah kullanıyorum

Senin haftan büyük zaten canım bence 2 haftaya alır seni sezeryana
Bebeğin kafası aşağıdadır iyice yerleşiyor artık oraya yavaş yavaş dediğin gibi açılman bile olabilir yakın zamanlarda

Şimdi oldum bir daha olmam umarımDoğumdan sonra olmak daha kötü bebeğimle sürekli maskeli kalmak emzirme sorunu felan o yüzden şimdi olup atlatayım bir daha olmam inşallah

Gunaydin kizlar

11/09 -17/09 haftasi
Günaydın
11.09 randevum canım

Doğum sonrası yaşamayız daha inşallah doğurunca geçiyor diyorlardı bazıları şehir efsanesi olmamasını umuyorum
Benim de regl dönemim aşırı ağrılı geçerdi hatta çektiğim sancıyı anlatınca normal doğum yapanlar doğum sancısı da buna benzer demişti1
Eğer onun gibii bir doğum sancısı çekeceksem tamam daha fazlasına nasıl dayanırım bilmiyorum
Ben genelde ağrıdan kusardım ağrım geçmezdi bulantı yapardı sonra kusardım ağrıdan bayılmışlığım var hatta3-4 çeşit ağrı kesiciyi dönüşümlü içip rahatlıyordum.
Hatta geçen gün dedim regl olmamak ne güzel hamileyken kafam rahat
Dediğin gibi inşallah geçiyordur

Ne güzel haberler geliyor günümüz güzelleşiyor maşallah Kuzey Ata bey anneyi uğraştırmış, eve çıkınca sık sık emzireceğin için artar sütün yeterli gelmeye başlar Allah ın izniyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…