Hahah kafam o kadar durdu dün e bebek gittik küvet vs unuttum emzik biberon temizleme bide sür poşeti aldım file küvet almadım tarak alcam şu keçi kılı sanırım bugün bir Trendyol mesaisi yapayım
Ben de hastanelik oluyordumBenim de acı eşiğim düşük. Regl ağrısından çok tansiyonum düşüp bayılmışlığım var. Şu an en korktuğum da doğum esnasinda bayılmam. Bakalım nasıl olacak
Benimde regl ağrılarım zorlayıcı oluyordu.Ben de hastanelik oluyordumregl sancım meşhurdur benim
Olmaz inşallah ters bir şey canımiyi düşünelim her ne kadar korkularımız olsa da
Gözünüz aydın canım dualarımız hep sizinleKızlar teyzoşlar nasılsınız bakalımbugün minik oglusumla nekadar emdigini hesap etti hemşiresi acken tarttı birde yedikten sonra 50 cc yemiş maşallah zaten 60 alıyordu zorla 60 a cıkarmiar daha yeni 55 ti gayet güzel emmiş dedi hemşiremiz anne otelinde kal dediler ama minik kizim beni özler dedim kalamam hem sagmasam mastit olurum orada yapamam yemesi güzel olirsa oksijen sorunu yasamaz isek yakinda yaburcuyuz ama hala solunumda sorunlar oluyor arada duanizi bekliyoruz minik yavrumla benimde hala sezeryan yerim sert. Asil duzelicem bilmiyorum bugün tüm gün hastanede bekledim ogluş için minik agziyla bir emişi var amaninnn yerler onu
Maşallah canım aferin oğluşa güzel emsinKızlar teyzoşlar nasılsınız bakalımbugün minik oglusumla nekadar emdigini hesap etti hemşiresi acken tarttı birde yedikten sonra 50 cc yemiş maşallah zaten 60 alıyordu zorla 60 a cıkarmiar daha yeni 55 ti gayet güzel emmiş dedi hemşiremiz anne otelinde kal dediler ama minik kizim beni özler dedim kalamam hem sagmasam mastit olurum orada yapamam yemesi güzel olirsa oksijen sorunu yasamaz isek yakinda yaburcuyuz ama hala solunumda sorunlar oluyor arada duanizi bekliyoruz minik yavrumla benimde hala sezeryan yerim sert. Asil duzelicem bilmiyorum bugün tüm gün hastanede bekledim ogluş için minik agziyla bir emişi var amaninnn yerler onu
11/09 canımcım benimGunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi
Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Ben de perşembe ya da cumartesi gidicem, eşime bağlı.Gunaydin kizlar
11/09 -17/09 haftasi
Kız maşallah, ben bi bio oil bitirdim, o da dün bittiBende her gün bazen aksıyor ama tüm vücudumu yani göbek göğüs kalça popo bacak hepsini nemlendiriyorum.İlk zamanlar hava serindi h.cevizi yağı ve kakao yağı karıştırıp kullandım küçük bir kavanoz bitirdim bir şişe sarı bio oil bitirdim.
Bearhug sağolsun hipp çatlak kremi önerdi yağ formda ama hemen emiliyor ondan da 2 kutu bitirdim geçen hafta 3.yü aldım
Kendimi yağlı güreşçiler gibi hissediyorum ama çatlamamak için yapıyorum
Çok şükür 35 haftada hiç çatlamadım umarım da çatlamam
13 eylül çarşamba canımGunaydin kizlar
11/09 -17/09 haftasi
Bendede çikolata kisti olduğu zaman reglde hastanelik olmuşluğum var yeri tırmaladığımı bilirimBen de hastanelik oluyordumregl sancım meşhurdur benim
Olmaz inşallah ters bir şey canımiyi düşünelim her ne kadar korkularımız olsa da
Doğum sonrası yaşamayız daha inşallahBenimde regl ağrılarım zorlayıcı oluyordu.
Ben de çok doktor gezdim kesin kist var bende diye ama ne kist ne bir şeyBendede çikolata kisti olduğu zaman reglde hastanelik olmuşluğum var yeri tırmaladığımı bilirim
Annem çatlamış bende genetiktir ne olur ne olmaz yağlanıp duruyorumMuhteşemsin çünkü ben hiç birinden bir kutu bitirecek kadar sürmedimhahaha ama bu umursamazlığıma rağmen görebildiğim bir noktada çatlak tespit etmedim şükür. Doğum sonrası göğüslerimden çok şüpheliyim belki orda olur çünkü aşırı büyüdüler enine boyuna tombikliğine her yerine 2,5 beden gibi falan şişti
Sağol kuzum midem bulanıyor biraz geçsin yapayımBal sarımsak rendesı limon karabiber zerdeçal yap hemen gunde uc dort kez ye onu kuzum
Doğal antibiyotik şifa olsun inşallah geçmiş olsun
17.09 kuzum randevum
İnşallah atlatırım bir an evvelCanım benim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsın
Valla çok dua ediyorum sana lierac hiç almadım bu yetti banaMemnun olmana sevindim kuzum ben de en çok onu kullanıyorumbenimki de yine bitti hatta yenisini alacağım doğum sonrası da kullanmaya devam onu hatta
Dediğin gibi en konforlusu o. Lierac da hızlı emiliyor ama hipp gibi nemlenmiş hissi uzun sürmüyor hemen yine kuruyor gibi geliyor bana hem nemi uzun süren hem de sürünce yağ içinde kalmışsın hissi vermeyen o tek benim için
Senin haftan büyük zaten canım bence 2 haftaya alır seni sezeryanaHenüz sezaryen günü planlamadık.
Sanırım bundan sonraki muayenede bir şey konuşuruz.
Benim kasılmalar bir aydır böyle. Ağrı şeklinde değil ama sertleşiyor, geriliyor vs. Vs. Ntsde sancı diye çıkıyor ama doktor normal diyor.
Açıklık kontrolü hiç yapmıyor doktorum , vajinal doğum istemediğim için. Ancak o bölgenin kemiklerinde de bir ağrı hissediyorum. Açılmam olabilir
Bu ay içinde kesin olur doğumum benim.
Bilmiyorum artık doğum sonrası mı zor, böyle mi zor
Sanırım senin soğuk algınlığı oldu. Ve tam gebeliğin son zamanlarına denk gelmesi kötü olmuş. Umarım en kısa sürede toparlanırsın. Tam da Eylül Ekim ayları grip ve soğuk algınlığının çoğaldığı zamanlar. Doğum zamanına denk gelir diye insan tereddüt ediyor. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Annemde çatlak olduğu için korkuma pehlivan gibi yaşlanıyorum vallaKız maşallah, ben bi bio oil bitirdim, o da dün bittishea yağı falan vardı onlara devam edeyim, henüz gözüme çatlak ilişmedi inşallah böyle devam eder
GünaydınGunaydin kizlar
11/09 -17/09 haftasi
Benim de regl dönemim aşırı ağrılı geçerdi hatta çektiğim sancıyı anlatınca normal doğum yapanlar doğum sancısı da buna benzer demişti1Doğum sonrası yaşamayız daha inşallahdoğurunca geçiyor diyorlardı bazıları şehir efsanesi olmamasını umuyorum
Ne güzel haberler geliyor günümüz güzelleşiyorMaşallah canım aferin oğluşa güzel emsinBenimki göğsümden çok bişey ememiyordur ama biberonu alıyor emiyormuş.Anne oteli ne güzelmiş burda hiç duymadım öyle birşey. Biz belki yarın taburcu olacağız Allah'ın izniyle. İnşallah kısa zamanda sizden de gelir taburcu haberi Benimkinin emerken çok gazı oluyor 2 çekiyo 3 kıvrılıyor oğluşum kıyamam. Ay dün ben altını değişeyim dedim hemşireye olur dediler. Değişirken bi güzel işedi Yatak falan battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?