2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bacım bu ne ben okurken yoruldum ama yemek olayı gerçekten can sıkıcı olmuş nereye kadar öyle gidecek ki
Temizlikçi bulmana sevindim ben hala bulamadım

Papatyamaviss kizlar bu yemek servis olayi burda hic olmadi
Okul dibindede olsa 10km uzakda olsa sen goturuyosun cunku servis yok
Yemekde yok, beslenme cantasi hazirliyoruz hatta bu olay sadece okullar icin degil isyerlerindede oyle
Isyerine kendi azzıgini kendin goturuyosun

Bu konuda avrupa turkiyeyi kiskansada aynisini yapsa diye hep istemisimdir ama sanirim tam tersi oldu

Allah yardımcın olsun bu hayatta hamilelik kadar zor bir şey varsa o da 2. y da 3.ye gebe olmak sanırım annelik hep devam ediyor o yüzden 1.çocuktan sonra koşturma hiç bitmiyor sanırım
Neyse sağlık olsun iyi olsunlar da anayız yapacağız ne yapalım
Bende büyük konuşmayayım da 2.yi Sarper Deniz 2-3 yaşına girmeden gebe kalmak istiyorum 2-3 yıl sonra aynı şeyleri yazarım artık sana

Bende ondan bakayım yer de kaplamaz hem valla bunu da aşınca tamam diyorum buraya giriyorum bakıyorum unuttuklarım var
Tam olarak banada böyle oluyor bitti diyor aaa şu eksik bide benim çevremde doğum yapan gebeler ya işlerin çoğunu başkasına yaptırdı. (İkramlıkları pastahaneye vs gibi herşeyi) yada çok umursamazdı hiç birşey yapmadı arasında olan bir arkadaşım yokmuş onu anladım. Buradan faydalanmak daha iyi

Maşallah minik kuşa cilveli bir kız çocuğu olacak demek ki annesi
Her şeyin yolunda olmasına sevindim

Kesinlikle mesela reflü yatağı ve kirli sepetini aldım şimdi küvete bakcam bakalım akşam ne eksik bulcam bu sayfada

İnşallah kuzum ben adet olunca iptalim çünkü çocuğa kim bakar naparım yine öyle olursam bilmiyorum artık yatma lüksüm de olmayacak
Bende pcos olduğu için yılda 7-8 kez ancak regl oluyorum onu da zaten dibine kadar ağrı sancı kabus olarak yaşıyorumDediğin gibi bende düşünüyorum onu eskisi gibi olursa oğluşuma ne olacak diye nasılsın yeteneğim diye

Ah sen söyledin ben yoruldum canım Allah yardımcın olsun ben kışlık yazlıkları düzenledim annemle bizde de temizlik işleri devam halılar geldi sermeden önce bulaşık çamaşır makinesini çekicez ama hamilelikte yardımcı abla gelmeden olmuyor bize haftada iki gün gelen bir abla var yarım gün geliyor bir gün ütü bir gün temizlik üç güne çıkardım buzluğa atılacak yemekleri yapıyor bir gün geldiğinde de ve aşırı işime yarıyor aklında olsun yarım gün gelip çocuğun haftalık listesine destek olsa olmaz mı?

Kesinlikle mesela reflü yatağı ve kirli sepetini aldım şimdi küvete bakcam bakalım akşam ne eksik bulcam bu sayfada
Ben anladım hayatta bitmez en iyisi ya elimden geldiğince acilleri aldım şükür diyeceğiz. Bende valiz düzenleme harçlarını unutmuştum burda söylendiğinde favorilerime atmışım onu hallettim eşimede söyledim ıvır zıvır gitti bu ayda 3-4bin idare et valla diye o da olsun olsun en azından parça parça aldık yüklenmedik diyor.

Ben tam 2,5 yasindayken hamile kaldim
Dogdugunda 3 yas 3 ay olmus olacak
Dun esime 3 uygun yasmis onun asagisi zor olurdu gerci bide dogunca gorecez diyorum

Ay cok sacma bir durum oldu ya ben nasıl yetişicem bilmiyorum D dra21 geçen sefer gelen abla gelecek inşallah

Kuzum suan banada basından berı ayda bır once ıslerım ıcın gelıyor acıkcası onu da kendı annem karşılıyor , farklı şehirlerdeyiz diye bu şekilde destek oluyor sağolsun , haftalık duzenlı almam ımkansız hatta bebıs doğduktan sonra bıle eskı düzen devam eder muhtemelen
Sınıfça bır cozum düşünmeye çalışıyoruz belkı bıyerle anlaşırız dedık aylık olarak yemek getırırler , yada okul bır çözümünü bulur belkı ama şimdilik bu süreç boyle gidecek min bır ay belli siyam doğum zamanına denk gelmesi falan kotu oldu yoksa hazırlarım yine

Bizimkilerin arası 4 yaş 9 ay civarı olacak nasipse arayı açtık demeyımde ben kendimi anca hazır hissettim
Ben sana hatırlatırım sen merak etme

Ay cok sacma bir durum oldu ya ben nasıl yetişicem bilmiyorum D dra21 geçen sefer gelen abla gelecek inşallah
Ben cok zorluk cekiyodum calisirken sabah oturdugum evden arka yone gidip cocugu okula birakiyodum kostur kostur tekrar evin onunden gecip ise gidiyodum
Yillarca boyle oldu
Simdi 3. Dogunca 4 5 aylikken ise baslamayi planliyorum isten korkmuyorum ama cocuklari oraya birak surdan al daha yorucu
Once 2 numarayi okula sonrada bebegi krese birakacam sonrada ise gidicem dusun
Yemek konusuna deginmicem bile

Ben tam 2,5 yasindayken hamile kaldim
Dogdugunda 3 yas 3 ay olmus olacak
Dun esime 3 uygun yasmis onun asagisi zor olurdu gerci bide dogunca gorecez diyorum
Kardeş dünyanın en güzel şeyi hele yaşlar yakınsa harika bence ama biz ikinci çocuğa cesaret edebilir miyiz bilmiyorum ( hiç umudum yok) eşimle yalnızlığı- sakinliği - düzeni okadar seviyoruz ki ilkine bile çok zor karar verdik. Şimdide çocuk için zor olucak diye düşünüyoruz. Hayırlısı ama o enerjiye özveriye sahip olsam kesinlikle iki çocuk ve üstü çok isterdim

Kız çok zor ay düşündüm ve darlandım senin için Asıl senın Allah yardımcın olsun bacıııım

Eger 2.cocugu dusunursen ya ardindan cok vakit gecirmeden yapacaksin yada hic...
Belcikalilar yapmiyolar yapmiyolar 30lari gecince bi yapiyolar ardindan 1 2 yil sonra bi tane daha bi tane daha derken pes pese yapiyolar cok iyi oluyo
Hepsinle ayni seyi yapabiliyosun park yasinda olunca hepsi ayni, sinem1 yasinda hepsi ayni tatil desen oyle
Benim buyuk kiz mesela park yasi degil kucukde sinema yasi degil

Bende önceden tanı konan bı fıtık yoktu, minnosla birlikte haberdar oldum
Bı kere hamile olacaksın diye hiçbir ağrıdan mahrum bırakmamış seni bebişin.Hepsini tattirmis.Allah dayanilmayacak ağrı sızı vermesin ,çaresiz dert vermesin.

Bak ben şöyle yapıyordum öğretmenlik yaptığım dönemde haftalık listeyi anneler üzerinden dağıtıyordum. Ev hanımı olan yada evde bebeği hastası olmayan daha yemek türü getiriyordu çocuklara dağıtıyordu. Menemen-pişi-mercimek çorba- kısır- tavuk pilav vs diğer anneler lahmacun- poğaça-börek- Tatlı tuzlu kurabiye- tamamen dışarıdan da temin edebileceği şeyler getiriyordu çocuklar aşırı mutlu oluyordu. Bir gün ev yemeği bir gün dışarı yemeği gibi kabul edilir mi yada sizde sistem nasıl bilmiyorum ama bu belki çözüm olur. Hatta ikinci dönem anneler dedi ki abilerine özeniyor çocuklar ayda bir simit peynirle/ kantin tostu ekleseniz dediler onlar eklendi çünkü tek öğün yiyorlardı. İlave olarak her çocuğun annesi sadece içecek ve meyve koyuyordu.

Kız çok zor ay düşündüm ve darlandım senin için Asıl senın Allah yardımcın olsun bacıııım
Ya Allahtan uzun sureli calismayi planlamiyorum
Ise girip 3 5 ay calisip evde biraz çocuklarla kalip yine 3 5 ay calisirim diye planliyorum
Cunku 3 cocuk 1 koca koskoca ev

Al bitane daha patlatim burda oyle eve yardima gelen ablalardan yok
Sirket gelirse gelir oda saati 13 euro. 13 euro = 10 ekmek parasi kimse kolay kolay almiyo eve o ablalardan
Anca yaslaninca elden ayaktan dusunce haftalik aliniyo

Evet buna katılıyorum bende kardeşimle aramda 1,5 yaş var ve erkek olmasına rağmen ölümüne kanka olarak büyüdük tabi aynı zamanda kanlı bıçaklı düşmandık olan anneme oldu ama ben aşırı mutluyum süper ötesi bir duygu herşeyi her zaman konuşuruz birlikte heryere gideriz vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…