Erken doğum riskinden sonra her hafta çağırmaya başladılar beniDogrudur canim tabloyu yapinca daha iyi takip edebiliyorum
Tez zamanda geçecek inşAllahBen şuan yine üzgünüm hava sorunumuz var yine
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım..çalışıyordum yoğundu benim için malum sıcaklar hamilelik..iki haftadır doğum iznindeyim bu süreçte hazırlıkları yapmakla meşgulüm..çok şükür 35 haftamdayim..bebek herşey iyi haftalık kontrollerim oluyor,nst giriyorum,şimdilik kızım uslu..baş aşağıya dönmüş durumda Dr normal doğum diyor ama tüp bebek olduğu için ben sezeryan istiyorum..Dr sezeryan tarihi olarak 12 Ekim verdi..o zamana kadar kızım gelmek isterse normal doğumla deneyebiliriz gibi konuştuk bakalım hayırlısı sağlıkla doğsun tek isteğim o..isim konusunda hala net değilim..Lina,Liva,Asel bunlar arasında kararsızım..umarım doğana kadar ismini netlestirebilirim@Mayakus uyeligi iptal yaziyo neden acaba
@leilani uzun zamandir girmemisin hamilelik nasil gidiyo merak ediyoruz
@kirpii Selam nasil gidiyor hamilelik uzun zamandir aramiza gelmedi
@nirayku hamilelik nasil gidiyor? Uzun zamandir yazmadin bize
@Musbuhanur sende uzun zaman girmemisin
@kbrms Selam cnm, nasilsin bebeginin cinsiyeti ve ismi hakkinda bize bilgi verirmisin tabloya eklicem :)
Tillandsia selam cnm nasilsin uzun zamandir yazmamisin hersey yolundadir umarim. Bebeğinin cinsiyeti ve ismini bizimle paylasirmisin
elimden geldigi kadar takip etmeye calisiyorum canim :)Erken doğum riskinden sonra her hafta çağırmaya başladılar beniiyi takip ediyorsun hepimizi
iyi olmana sevindik cnmMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım..çalışıyordum yoğundu benim için malum sıcaklar hamilelik..iki haftadır doğum iznindeyim bu süreçte hazırlıkları yapmakla meşgulüm..çok şükür 35 haftamdayim..bebek herşey iyi haftalık kontrollerim oluyor,nst giriyorum,şimdilik kızım uslu..baş aşağıya dönmüş durumda Dr normal doğum diyor ama tüp bebek olduğu için ben sezeryan istiyorum..Dr sezeryan tarihi olarak 12 Ekim verdi..o zamana kadar kızım gelmek isterse normal doğumla deneyebiliriz gibi konuştuk bakalım hayırlısı sağlıkla doğsun tek isteğim o..isim konusunda hala net değilim..Lina,Liva,Asel bunlar arasında kararsızım..umarım doğana kadar ismini netlestirebilirim
Çok şükür canım olduk 9. Ay doğdu doğacak derken buna şükürMasallah bol rdvulu hafta yine
Sona yaklastik rdvular sıklaşti
Ekliyorum hepinizi kizlar hayirli haberlerle gelin insallah
cnm rdvun Belli olunca beni etiketlersin :)
rdvu gunun Belli olunca etiketlemeyi unutma canim
36 haftadan itibaren 9 oluyo demi
Amin canim
Valla özlettin kendini canım hoş geldin iyi olmanıza sevindimMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım..çalışıyordum yoğundu benim için malum sıcaklar hamilelik..iki haftadır doğum iznindeyim bu süreçte hazırlıkları yapmakla meşgulüm..çok şükür 35 haftamdayim..bebek herşey iyi haftalık kontrollerim oluyor,nst giriyorum,şimdilik kızım uslu..baş aşağıya dönmüş durumda Dr normal doğum diyor ama tüp bebek olduğu için ben sezeryan istiyorum..Dr sezeryan tarihi olarak 12 Ekim verdi..o zamana kadar kızım gelmek isterse normal doğumla deneyebiliriz gibi konuştuk bakalım hayırlısı sağlıkla doğsun tek isteğim o..isim konusunda hala net değilim..Lina,Liva,Asel bunlar arasında kararsızım..umarım doğana kadar ismini netlestirebilirim
Aynen şu 5 hafta nasıl geçti bilmiyorum çok şükür geçtielimden geldigi kadar takip etmeye calisiyorum canim :)
hadi 35. haftaya geldin
suan dogsa bile buyuk anlamda erken dogum denilmez
yinede gununu beklesin tabiki
iyi olmana sevindik cnm
hersey yolunda masallah
isim konusunda artik yavas yavas kararlastirsan iyi olur :) tek sknti bu olsun
Korkulacak donemi atlattik sayilirÇok şükür canım olduk 9. Ay doğdu doğacak derken buna şükür
15 eylul canim benimGunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi
Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Şafii ismi ile şifa versin Rabbim herşey yoluna girecek herşey düzelecek inşallah kuzum bol bol dua et bizde sizin için dua ediyoruzBen şuan yine üzgünüm hava sorunumuz var yine
Sırada daha yoğun bir hafta varSen naptın yoğundun bu hafta
Çok şükürÇok şükür canım olduk 9. Ay doğdu doğacak derken buna şükür
Senden miiiÇok şükürKız ne dicem sana dünden beri iki kez koyu renklı akıntının ıcınde bısıler geldı nısan bu kadar az olmaz ama işkillendim
Evet cok cok mınık ama gormeyedebılırdimSenden miii
Kontrolden sonra alışveriş işlerine gittik biraz, yoruldum, hala atamadım yorgunlugu dinleniyorum.35rose canim sen yazmamissin senin kontrol nasildi ?
Bacım bu neSırada daha yoğun bir hafta var
Pazartesi servis başlangıcı öğlen ben bırakacam yıne aksam da yürüyerek gitmem gerekecek okula serviscılerle bırlıkte o yoğun bebe kalabalığında sallanıcam
Salı arkadaslarım gelecek sarma saracağız (bu arada hıc hos olmayan bırsey oldu devlet bu sene okul ucretsız idi şimdi de yemek vermeyeceklerını bildirdiler al paranı ver yemegını yanı kım dedı ucretsız yap dıye her gün bişey hazırlayıp göndermemiz gerekecek ve bu durum canımı cok sıkıyor neyse)
Çarşamba muhtemelen kuaföre gıtmeyı planlıyorum boş ise benım tek bos günüm o şuan
Perşembe temizlikçi abla gelecek
Cuma ise doktor günü sabahtan maraton başlayacak
(Haricinde oğlumun kışlık yazlık dolabı duzenlenecek)
Daha ne diyim
MaşAllah minik kızaKontrolden sonra alışveriş işlerine gittik biraz, yoruldum, hala atamadım yorgunlugu dinleniyorum.
Genel olarak iyi geçti.Sali günü 2180 Gr gelmişti kilosu devlette, dün özelde 2079 Gr geldi.Haftasina göre normal dedi.(33+6) Nst temiz çıktı.
Belim ağrıyor bacagima vuruyor,
Bulantı oluyor,
Sol bacagim uyuşuyor,
Geçen hafta baş donmesi ,göz kararması oldu .... falan anlatıyorum.
Adam gayet sakin bir şekilde normal ,normal, beklenen ağrılar,olması gerekenler diye cevap veriyor.
Kendi kendime diyorum ben mi abartiyorum acabaAdam çok sakin ve normal karşılıyor çünkü
Minnoş kızım elleri ile suratını kapatmış yüzünü gostermiyordu.Biraz dürttü doktor, elini çekiyor hemen aynı pozisyona donuyor.İstikrarli bı şekilde elini ceksede hemen aynı pozisyonu alıyor dedi.Ugrasirken çekti elini, güldü bı ara , gözlerini açtı(uyuyordu) dil cikardi.Cok güzeldi.Video da çektim ,resimde verdi o anları.İsin olmayacak akşama kadar oturup izleyeceksin diyor doktor.Kendisine de aldı resim gülerken olandan.
Sonuç olarak,
Bacağındaki uyuşma ,yanma hissi için büyük ihtimalle bel fıtığın var dedi.Uyusma ve yanmayı fıtık yaparmış.Sinirlere baskı oldukça uyusurmus.Suan bişey yapılamaz, doğumdan sonra beyin sinir bolumune görün dedi.
Bir sonraki kontrole 37. Haftada çağırdı.Arada bişey olursa ararsın yada gelirsin dedi.
37. Haftada gittimde çatı muayenesi yapacağını söyledi.
Bizde durumlar böyle.
Kadın ismi açıklayınca benimde aklıma direk
İnşallah kuzum ben adet olunca iptalim çünkü çocuğa kim bakar naparım yine öyle olursam bilmiyorum artık yatma lüksüm de olmayacakBenim de regl dönemim aşırı ağrılı geçerdi hatta çektiğim sancıyı anlatınca normal doğum yapanlar doğum sancısı da buna benzer demişti1
Eğer onun gibii bir doğum sancısı çekeceksem tamam daha fazlasına nasıl dayanırım bilmiyorum
Ben genelde ağrıdan kusardım ağrım geçmezdi bulantı yapardı sonra kusardım ağrıdan bayılmışlığım var hatta3-4 çeşit ağrı kesiciyi dönüşümlü içip rahatlıyordum.
Hatta geçen gün dedim regl olmamak ne güzel hamileyken kafam rahat
Dediğin gibi inşallah geçiyordur
Evet bahsettiğin şeyleri harfi harfine ben de yaşıyorum aynısı bacak ağrısı şeklinde başladı haftam ilerledikçe yanmaya döndü artık ayakta hiç duramıyorum ve bende bel fıtığı var canım tarif ettiğin ağrıyı o yapıyor işte fıtığıma baskı yapıyor artık bebeğin ağırlığıKontrolden sonra alışveriş işlerine gittik biraz, yoruldum, hala atamadım yorgunlugu dinleniyorum.
Genel olarak iyi geçti.Sali günü 2180 Gr gelmişti kilosu devlette, dün özelde 2079 Gr geldi.Haftasina göre normal dedi.(33+6) Nst temiz çıktı.
Belim ağrıyor bacagima vuruyor,
Bulantı oluyor,
Sol bacagim uyuşuyor,
Geçen hafta baş donmesi ,göz kararması oldu .... falan anlatıyorum.
Adam gayet sakin bir şekilde normal ,normal, beklenen ağrılar,olması gerekenler diye cevap veriyor.
Kendi kendime diyorum ben mi abartiyorum acabaAdam çok sakin ve normal karşılıyor çünkü
Minnoş kızım elleri ile suratını kapatmış yüzünü gostermiyordu.Biraz dürttü doktor, elini çekiyor hemen aynı pozisyona donuyor.İstikrarli bı şekilde elini ceksede hemen aynı pozisyonu alıyor dedi.Ugrasirken çekti elini, güldü bı ara , gözlerini açtı(uyuyordu) dil cikardi.Cok güzeldi.Video da çektim ,resimde verdi o anları.İsin olmayacak akşama kadar oturup izleyeceksin diyor doktor.Kendisine de aldı resim gülerken olandan.
Sonuç olarak,
Bacağındaki uyuşma ,yanma hissi için büyük ihtimalle bel fıtığın var dedi.Uyusma ve yanmayı fıtık yaparmış.Sinirlere baskı oldukça uyusurmus.Suan bişey yapılamaz, doğumdan sonra beyin sinir bolumune görün dedi.
Bir sonraki kontrole 37. Haftada çağırdı.Arada bişey olursa ararsın yada gelirsin dedi.
37. Haftada gittimde çatı muayenesi yapacağını söyledi.
Bizde durumlar böyle.
Annemde bana bu seti erkenden aldı. A101’den çevremdeki herkes katlanırdan memnun sonrasında çamaşır veya oyuncak sepeti yapan bile varmış çok yer kaplamaması güzel bencedeAy ben tüm ihtiyaçları önceden bitirdim.
İyi ki diyorum son zamanlara bırakmamışım.
Küvet kova vs Trendyol'dan söylemiştim ben (katlanabilir olanlardan). Denedim , içine su falan koydum, memnun kaldım. Fiyatı da dışarıya göre daha uygundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?