2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım..çalışıyordum yoğundu benim için malum sıcaklar hamilelik..iki haftadır doğum iznindeyim bu süreçte hazırlıkları yapmakla meşgulüm..çok şükür 35 haftamdayim..bebek herşey iyi haftalık kontrollerim oluyor,nst giriyorum,şimdilik kızım uslu..baş aşağıya dönmüş durumda Dr normal doğum diyor ama tüp bebek olduğu için ben sezeryan istiyorum..Dr sezeryan tarihi olarak 12 Ekim verdi..o zamana kadar kızım gelmek isterse normal doğumla deneyebiliriz gibi konuştuk bakalım hayırlısı sağlıkla doğsun tek isteğim o..isim konusunda hala net değilim..Lina,Liva,Asel bunlar arasında kararsızım..umarım doğana kadar ismini netlestirebilirim

Erken doğum riskinden sonra her hafta çağırmaya başladılar beni iyi takip ediyorsun hepimizi
elimden geldigi kadar takip etmeye calisiyorum canim :)
hadi 35. haftaya geldin
suan dogsa bile buyuk anlamda erken dogum denilmez
yinede gununu beklesin tabiki
iyi olmana sevindik cnm
hersey yolunda masallah
isim konusunda artik yavas yavas kararlastirsan iyi olur :) tek sknti bu olsun

Çok şükür canım olduk 9. Ay doğdu doğacak derken buna şükür

Valla özlettin kendini canım hoş geldin iyi olmanıza sevindim

Aynen şu 5 hafta nasıl geçti bilmiyorum çok şükür geçti

Sen naptın yoğundun bu hafta
Sırada daha yoğun bir hafta var
Pazartesi servis başlangıcı öğlen ben bırakacam yıne aksam da yürüyerek gitmem gerekecek okula serviscılerle bırlıkte o yoğun bebe kalabalığında sallanıcam
Salı arkadaslarım gelecek sarma saracağız (bu arada hıc hos olmayan bırsey oldu devlet bu sene okul ucretsız idi şimdi de yemek vermeyeceklerını bildirdiler al paranı ver yemegını yanı kım dedı ucretsız yap dıye her gün bişey hazırlayıp göndermemiz gerekecek ve bu durum canımı cok sıkıyor neyse)
Çarşamba muhtemelen kuaföre gıtmeyı planlıyorum boş ise benım tek bos günüm o şuan
Perşembe temizlikçi abla gelecek
Cuma ise doktor günü sabahtan maraton başlayacak
(Haricinde oğlumun kışlık yazlık dolabı duzenlenecek)
Daha ne diyim

35rose canim sen yazmamissin senin kontrol nasildi ?
Kontrolden sonra alışveriş işlerine gittik biraz, yoruldum, hala atamadım yorgunlugu dinleniyorum.
Genel olarak iyi geçti.Sali günü 2180 Gr gelmişti kilosu devlette, dün özelde 2079 Gr geldi.Haftasina göre normal dedi.(33+6) Nst temiz çıktı.
Belim ağrıyor bacagima vuruyor,
Bulantı oluyor,
Sol bacagim uyuşuyor,
Geçen hafta baş donmesi ,göz kararması oldu .... falan anlatıyorum.
Adam gayet sakin bir şekilde normal ,normal, beklenen ağrılar,olması gerekenler diye cevap veriyor.
Kendi kendime diyorum ben mi abartiyorum acaba Adam çok sakin ve normal karşılıyor çünkü
Minnoş kızım elleri ile suratını kapatmış yüzünü gostermiyordu.Biraz dürttü doktor, elini çekiyor hemen aynı pozisyona donuyor.İstikrarli bı şekilde elini ceksede hemen aynı pozisyonu alıyor dedi.Ugrasirken çekti elini, güldü bı ara , gözlerini açtı(uyuyordu) dil cikardi.Cok güzeldi.Video da çektim ,resimde verdi o anları.İsin olmayacak akşama kadar oturup izleyeceksin diyor doktor.Kendisine de aldı resim gülerken olandan.
Sonuç olarak,
Bacağındaki uyuşma ,yanma hissi için büyük ihtimalle bel fıtığın var dedi.Uyusma ve yanmayı fıtık yaparmış.Sinirlere baskı oldukça uyusurmus.Suan bişey yapılamaz, doğumdan sonra beyin sinir bolumune görün dedi.
Bir sonraki kontrole 37. Haftada çağırdı.Arada bişey olursa ararsın yada gelirsin dedi.
37. Haftada gittimde çatı muayenesi yapacağını söyledi.
Bizde durumlar böyle.

Son düzenleme:
Bacım bu ne ben okurken yoruldum ama yemek olayı gerçekten can sıkıcı olmuş nereye kadar öyle gidecek ki
Temizlikçi bulmana sevindim ben hala bulamadım

MaşAllah minik kıza benim doktorumda 37 de çatı muayenesi dedi

1HANIM bu kadını her izlediğim de bizim Duru’muz aklıma geliyordu doğmuş
Kadın ismi açıklayınca benimde aklıma direk 1HANIM geldi
Bu videoyu da izledim dedim allahım bizlere de sancıyı evde çekip 1 saatte hastanede doğurmayı nasip et

İnşallah kuzum ben adet olunca iptalim çünkü çocuğa kim bakar naparım yine öyle olursam bilmiyorum artık yatma lüksüm de olmayacak
Evet bahsettiğin şeyleri harfi harfine ben de yaşıyorum aynısı bacak ağrısı şeklinde başladı haftam ilerledikçe yanmaya döndü artık ayakta hiç duramıyorum ve bende bel fıtığı var canım tarif ettiğin ağrıyı o yapıyor işte fıtığıma baskı yapıyor artık bebeğin ağırlığı
bir de ben de vajinada ağrı batma da var çatı ağrısı gibi bir şey dedi doktor ama bu o mu oluyor bilmiyorum gerçekten her geçen dakika zorlaşıyor bu iş final çizgisini nasıl göreceğim bundan sonra zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Hepi topu bir kere hamile olacaktım o da eziyet oldu doğuma gidene kadar fink fink gezenlere çok özeniyorum

Annemde bana bu seti erkenden aldı. A101’den çevremdeki herkes katlanırdan memnun sonrasında çamaşır veya oyuncak sepeti yapan bile varmış çok yer kaplamaması güzel bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…