2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım ne güzel haberler bunlar dahada iyi olacaksınız inşallah bu bekleyişlerin hepsinin sonu güzel olacak Allah emeğimizi sabrımızı karşılıksız bırakmaz senin şu güzel hislerin öyle kıymetli ki

Çatlak konusu benim de kafama takılıyor olursa zaten hep bu haftalardan sonra oluyormuş sen yine nemlendirici sür ihmal etme dha fazla çatlamazsın umarım
Çatlak konusunda hep göğüsler, baldır ve karında çok oluyor diyorlardı demek kalçaya da dikkat etmek lazım Ben Hindistan cevizi yağı,mustela bio sarı şişede ki yağ bide lierac krem kullandım şuana kadar hiç düzenli kullanamadım ama kaşıntı yada gerginlik hissettiğimde hemen birinden birini sürüyorum son iki-üç ay çatlak artıyor dediler diye peeling ve lif yapmayada çalışıyorum. Hiç düzenli bir rutin oturtmadığım halde şimdilik çatlak görmedim

Bende her gün bazen aksıyor ama tüm vücudumu yani göbek göğüs kalça popo bacak hepsini nemlendiriyorum.İlk zamanlar hava serindi h.cevizi yağı ve kakao yağı karıştırıp kullandım küçük bir kavanoz bitirdim bir şişe sarı bio oil bitirdim.
Bearhug sağolsun hipp çatlak kremi önerdi yağ formda ama hemen emiliyor ondan da 2 kutu bitirdim geçen hafta 3.yü aldım
Kendimi yağlı güreşçiler gibi hissediyorum ama çatlamamak için yapıyorum
Çok şükür 35 haftada hiç çatlamadım umarım da çatlamam

Gunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi

Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Günaydın canım, 13 u çarşamba 34.hafta olacağız kendi doktoruma gideceğim 1 ay sonrasında baya heyecanliyim

Buarada uykusuz saatler bebeğin ufak eksiklerini tamamlamama yaradı çok heyecanlanıyorum günler geçtikçe sonunda şampuana karar verdim bir şişe aldım tarak aldım gümüş kapak ve göğüs kremimi aldım biberon zaten almıştım temizleme fırçası aldım çamaşır yıkatma filesi aldım böyle bir kaç parça eksikler vardı minnoş şeyler onları tamamlamaya çalışıyorum 18 Eylül ve Ekimin ilk haftası burada son doktor randevularım eşimle tek başımıza devam edicez bekleyişe son 1 ayımız sizlerle şurda konuşmak olmasa çok zor geçer zaman her boş kaldığımda birşeye takılıyorum kiralanan evde yastıkların yenisi lazım çarşaf falan götüreceğim zaten, sancı sırasında morfin veya epidural talep etmelimiyim, suyum gelse ev kira eşyalar kira araba kira nasıl olucak sancım gece gelirse komşular rahatsız olucak birşey derlerse eşim yanımda yalnız üzmemem yormam lazım onu deli gibiyim ya

Muhteşemsin çünkü ben hiç birinden bir kutu bitirecek kadar sürmedim hahaha ama bu umursamazlığıma rağmen görebildiğim bir noktada çatlak tespit etmedim şükür. Doğum sonrası göğüslerimden çok şüpheliyim belki orda olur çünkü aşırı büyüdüler enine boyuna tombikliğine her yerine 2,5 beden gibi falan şişti

Bal sarımsak rendesı limon karabiber zerdeçal yap hemen gunde uc dort kez ye onu kuzum
Doğal antibiyotik şifa olsun inşallah geçmiş olsun
Gunaydin kizlar

11/09 -17/09 haftasi
17.09 kuzum randevum

Cok takılma dusunme bunların hıcbırını yaşamayadabilirsin suyun gelırse depend gıt hemen hastahaneye oyle gıt benım suyum geldı depend gıysın taksıyle hastaneye gıttım hıcbıyerde su olmadı

Maşallah sana vallahi

Cok takılma dusunme bunların hıcbırını yaşamayadabilirsin suyun gelırse depend gıt hemen hastahaneye oyle gıt benım suyum geldı depend gıysın taksıyle hastaneye gıttım hıcbıyerde su olmadı
Ay çok mantıklı çok teşekkür ederim hemen bi ılık duş almayı tavsiye ediyorlar o an alabilirsem sonrada depend takar giyinirim doğru, tamam süperrreflü yatağını da vakumlu poşette çok rahat taşıyoruz onu da denedim bebiş için öyle çözdüm

Gunaydin kizlar

11/09 -17/09 haftasi
Benimde olacak ama salıdan sonra alcam randevuyu kuzum yazarım

Canım benim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsın
Gunaydin kizlar

11/09 -17/09 haftasi
Günaydınnn canım 12 eylül randevum

Ay benimde kalçamda o kadar çok çatlak oluştu kii inanılmaz derecede

Evet kuzum planım tek çocuk ama Allah ne der bilemem tabii ben son ay hiç çocuk istemiyorum demiştim vazgeçmiştim çocuk işinden korunmaya başlıyorduk hatta hamile kalmışım o ay meğer
O kadar ay ben uğraştım olmadı istemiyorum artık dediğim zaman mevlam nasip etti
İkinci de ben istemezken olursa bir şey diyemem
Sezaryen ol geç takılma diyor benim de aklım yaşama şu stresi korkuyu ama bu işin doğalı da bu değil yani hiçbir gereklilik yokken sırf korkum yüzünden sezaryen istemek de geriyor beni ben acı eşiği çok düşük biriyim onu net anladım bebeği taşımakta bile çok erken zorlanmaya başladım sezaryen acısı da doğum acısı çok korkutuyor beni
Hakkımda hayırlısı artık düşündükçe çıkamıyorum işin içinden bir ay sonra neye karar vermiş olurum bakalım

Geçen hafta buna benzer bir şey yaşadım canım cuma randevum vardı doktor herhangi bir şey demedi bir durum yok yani sadece bazen kendini Aşağı toplar bebek bazen yukarı çıkar Aşağı yukarı gider gelir Aşağı vurmuşsa kendini kafanın baskısını hissedersin bu sefer farklı hissetmişsindir çünkü kafası giderek büyüyor ağırlaşıyor bundan sonra böyle şeyler daha sık olur dedi
Kafasının aşağıda olması beni inanılmaz zorluyor
İki adım bile atmak istemiyorum hemen baskı oluyor aşağıya bazen bıçakla kesiyorlar sanki öyle bişey
Memnun olmana sevindim kuzum ben de en çok onu kullanıyorum benimki de yine bitti hatta yenisini alacağım doğum sonrası da kullanmaya devam onu hatta
Dediğin gibi en konforlusu o. Lierac da hızlı emiliyor ama hipp gibi nemlenmiş hissi uzun sürmüyor hemen yine kuruyor gibi geliyor bana hem nemi uzun süren hem de sürünce yağ içinde kalmışsın hissi vermeyen o tek benim için

Gunaydin kizlar

11/09 -17/09 haftasi
Benim de var, Perşembe günü

Bu biraz da kişiden kişiye cildin yapısına göre değişiyor. Bazısı hiç nemlendirmese bile çatlamıyor, bazısı da nemlendirse bile çatlıyor. Bende de henüz çatlak yok ama sadece göbeğimi o da günde bir kere olarak yaptım. Başka bir yerimi yağlamadım açıkçası. Biraz üşengeçlik benimkisi

Henüz sezaryen günü planlamadık.
Sanırım bundan sonraki muayenede bir şey konuşuruz.
Benim kasılmalar bir aydır böyle. Ağrı şeklinde değil ama sertleşiyor, geriliyor vs. Vs. Ntsde sancı diye çıkıyor ama doktor normal diyor.
Açıklık kontrolü hiç yapmıyor doktorum , vajinal doğum istemediğim için. Ancak o bölgenin kemiklerinde de bir ağrı hissediyorum. Açılmam olabilir
Bu ay içinde kesin olur doğumum benim.
Bilmiyorum artık doğum sonrası mı zor, böyle mi zor

Sanırım senin soğuk algınlığı oldu. Ve tam gebeliğin son zamanlarına denk gelmesi kötü olmuş. Umarım en kısa sürede toparlanırsın. Tam da Eylül Ekim ayları grip ve soğuk algınlığının çoğaldığı zamanlar. Doğum zamanına denk gelir diye insan tereddüt ediyor. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Benim de acı eşiğim düşük. Regl ağrısından çok tansiyonum düşüp bayılmışlığım var. Şu an en korktuğum da doğum esnasinda bayılmam. Bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…