- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Maşallah canımKızlar teyzoşlar nasılsınız bakalımbugün minik oglusumla nekadar emdigini hesap etti hemşiresi acken tarttı birde yedikten sonra 50 cc yemiş maşallah zaten 60 alıyordu zorla 60 a cıkarmiar daha yeni 55 ti gayet güzel emmiş dedi hemşiremiz anne otelinde kal dediler ama minik kizim beni özler dedim kalamam hem sagmasam mastit olurum orada yapamam yemesi güzel olirsa oksijen sorunu yasamaz isek yakinda yaburcuyuz ama hala solunumda sorunlar oluyor arada duanizi bekliyoruz minik yavrumla benimde hala sezeryan yerim sert. Asil duzelicem bilmiyorum bugün tüm gün hastanede bekledim ogluş için minik agziyla bir emişi var amaninnn yerler onu
Çatlak konusu benim de kafama takılıyor olursa zaten hep bu haftalardan sonra oluyormuş sen yine nemlendirici sür ihmal etme dha fazla çatlamazsın umarım
Çatlak konusunda hep göğüsler, baldır ve karında çok oluyor diyorlardı demek kalçaya da dikkat etmek lazımBir de kızlar ben uyuşukluk hissediyordum kalcamda yani açıkça söyleyeyim popomda bugün bir baktım kiii çatlak bahçesi olmuş iğrenç duruyorderi catlarken ağrı ya da uyuşma hissi olurmuş Allah'ım ya çok üzüldüm karnında da olursa bu kadar çok naparim biraz kafayı taktım çirkin geldi bana çaresi var mı estetiği bu çatlakların hoş sanki mankenlik yapcam amaan bana da kafayı takacak yeni mevzu olsun
Bende her gün bazen aksıyor ama tüm vücudumu yani göbek göğüs kalça popo bacak hepsini nemlendiriyorum.İlk zamanlar hava serindi h.cevizi yağı ve kakao yağı karıştırıp kullandım küçük bir kavanoz bitirdim bir şişe sarı bio oil bitirdim.Çatlak konusunda hep göğüsler, baldır ve karında çok oluyor diyorlardı demek kalçaya da dikkat etmek lazımBen Hindistan cevizi yağı,mustela bio sarı şişede ki yağ bide lierac krem kullandım şuana kadar hiç düzenli kullanamadım ama kaşıntı yada gerginlik hissettiğimde hemen birinden birini sürüyorum son iki-üç ay çatlak artıyor dediler diye peeling ve lif yapmayada çalışıyorum. Hiç düzenli bir rutin oturtmadığım halde şimdilik çatlak görmedim
Günaydın canım, 13 u çarşamba 34.hafta olacağızGunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi
Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Muhteşemsin çünkü ben hiç birinden bir kutu bitirecek kadar sürmedimBende her gün bazen aksıyor ama tüm vücudumu yani göbek göğüs kalça popo bacak hepsini nemlendiriyorum.İlk zamanlar hava serindi h.cevizi yağı ve kakao yağı karıştırıp kullandım küçük bir kavanoz bitirdim bir şişe sarı bio oil bitirdim.
Bearhug sağolsun hipp çatlak kremi önerdi yağ formda ama hemen emiliyor ondan da 2 kutu bitirdim geçen hafta 3.yü aldım
Kendimi yağlı güreşçiler gibi hissediyorum ama çatlamamak için yapıyorum
Çok şükür 35 haftada hiç çatlamadım umarım da çatlamam
Bal sarımsak rendesı limon karabiber zerdeçal yap hemen gunde uc dort kez ye onu kuzumBende gece gece burnum tıkalı gözler kızarık uyandım yine 2 yıldır böyle grip olmadım olmadım hamilelik sonunda oldum
Geceleri daha kötü oluyor inşallah bir an evvel geçer pazartesi muayene olacağım zaten umarım crp felan çok atmamışım da ab kullanmama gerek kalmaz
Viral bir şeyse zaten mecbur böyle atlatacağım
17.09 kuzum randevumGunaydin kizlar
11/09 -17/09 haftasi
Cok takılma dusunme bunların hıcbırını yaşamayadabilirsinBuarada uykusuz saatler bebeğin ufak eksiklerini tamamlamama yaradı çok heyecanlanıyorum günler geçtikçe sonunda şampuana karar verdim bir şişe aldım tarak aldım gümüş kapak ve göğüs kremimi aldım biberon zaten almıştım temizleme fırçası aldım çamaşır yıkatma filesi aldımböyle bir kaç parça eksikler vardı minnoş şeyler onları tamamlamaya çalışıyorum 18 Eylül ve Ekimin ilk haftası burada son doktor randevularım eşimle tek başımıza devam edicez bekleyişe son 1 ayımız sizlerle şurda konuşmak olmasa çok zor geçer zaman her boş kaldığımda birşeye takılıyorum kiralanan evde yastıkların yenisi lazım çarşaf falan götüreceğim zaten, sancı sırasında morfin veya epidural talep etmelimiyim, suyum gelse ev kira eşyalar kira araba kira nasıl olucak sancım gece gelirse komşular rahatsız olucak birşey derlerse eşim yanımda yalnız üzmemem yormam lazım onu deli gibiyim ya
Maşallah sana vallahiÇatlak konusunda hep göğüsler, baldır ve karında çok oluyor diyorlardı demek kalçaya da dikkat etmek lazımBen Hindistan cevizi yağı,mustela bio sarı şişede ki yağ bide lierac krem kullandım şuana kadar hiç düzenli kullanamadım ama kaşıntı yada gerginlik hissettiğimde hemen birinden birini sürüyorum son iki-üç ay çatlak artıyor dediler diye peeling ve lif yapmayada çalışıyorum. Hiç düzenli bir rutin oturtmadığım halde şimdilik çatlak görmedim
Ay çok mantıklı çok teşekkür ederim hemen bi ılık duş almayı tavsiye ediyorlar o an alabilirsem sonrada depend takar giyinirim doğru,Cok takılma dusunme bunların hıcbırını yaşamayadabilirsinsuyun gelırse depend gıt hemen hastahaneye oyle gıt benım suyum geldı depend gıysın taksıyle hastaneye gıttım hıcbıyerde su olmadı
Amin canımKesinlikle öyle özellikle ilk çocukta çok şey harcanıyor yinede sağlıklı gelsinlerde
Benimde olacak ama salıdan sonra alcam randevuyu kuzum yazarımGunaydin kizlar
11/09 -17/09 haftasi
Canım benim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsınBende gece gece burnum tıkalı gözler kızarık uyandım yine 2 yıldır böyle grip olmadım olmadım hamilelik sonunda oldum
Geceleri daha kötü oluyor inşallah bir an evvel geçer pazartesi muayene olacağım zaten umarım crp felan çok atmamışım da ab kullanmama gerek kalmaz
Viral bir şeyse zaten mecbur böyle atlatacağım
Günaydınnn canım 12 eylül randevumGunaydin kizlar
11/09 -17/09 haftasi
Ay benimde kalçamda o kadar çok çatlak oluştu kii inanılmaz derecedeBir de kızlar ben uyuşukluk hissediyordum kalcamda yani açıkça söyleyeyim popomda bugün bir baktım kiii çatlak bahçesi olmuş iğrenç duruyorderi catlarken ağrı ya da uyuşma hissi olurmuş Allah'ım ya çok üzüldüm karnında da olursa bu kadar çok naparim biraz kafayı taktım çirkin geldi bana çaresi var mı estetiği bu çatlakların hoş sanki mankenlik yapcam amaan bana da kafayı takacak yeni mevzu olsun
Evet kuzum planım tek çocuk ama Allah ne der bilemem tabii ben son ay hiç çocuk istemiyorum demiştim vazgeçmiştim çocuk işinden korunmaya başlıyorduk hatta hamile kalmışım o ay meğerBende oyuncak ıcın kullanıyorum suan
Aşkım zaten çok cocuk dusunmuyorsun bildiğim kadarıyla belki tek hatta , eğer öyleyse bide git ol sezeryan derim kendini bu kadar korkutma germe . Evet sezeryan da bir amelıyat sonucta ama cok abartılıyor bazen ya
Bunu şey gibi düşün bir ürün var altında olumlu yorum da var olumsuz da , herkesın kendi acı eşiği ve yaşadığına göre yorum yapılıyor
Geçen hafta buna benzer bir şey yaşadım canım cuma randevum vardı doktor herhangi bir şey demedi bir durum yok yani sadece bazen kendini Aşağı toplar bebek bazen yukarı çıkar Aşağı yukarı gider gelir Aşağı vurmuşsa kendini kafanın baskısını hissedersin bu sefer farklı hissetmişsindir çünkü kafası giderek büyüyor ağırlaşıyor bundan sonra böyle şeyler daha sık olur dediKızlar bebeğin ayakları göğsümün altındaydı 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda şimdi tarif edemeyeceğim bir şey oldu hafif sancı ve aşağıya baskı sonra ayaklari kaburgamdan göğüs altimdan indi bu erken gelir mi demek korkuyorum daha yeni 35 e girdik
Memnun olmana sevindim kuzum ben de en çok onu kullanıyorumBende her gün bazen aksıyor ama tüm vücudumu yani göbek göğüs kalça popo bacak hepsini nemlendiriyorum.İlk zamanlar hava serindi h.cevizi yağı ve kakao yağı karıştırıp kullandım küçük bir kavanoz bitirdim bir şişe sarı bio oil bitirdim.
Bearhug sağolsun hipp çatlak kremi önerdi yağ formda ama hemen emiliyor ondan da 2 kutu bitirdim geçen hafta 3.yü aldım
Kendimi yağlı güreşçiler gibi hissediyorum ama çatlamamak için yapıyorum
Çok şükür 35 haftada hiç çatlamadım umarım da çatlamam
Benim de var, Perşembe günüGunaydin kizlar
11/09 -17/09 haftasi
Bu biraz da kişiden kişiye cildin yapısına göre değişiyor. Bazısı hiç nemlendirmese bile çatlamıyor, bazısı da nemlendirse bile çatlıyor. Bende de henüz çatlak yok ama sadece göbeğimi o da günde bir kere olarak yaptım. Başka bir yerimi yağlamadım açıkçası. Biraz üşengeçlik benimkisiMuhteşemsin çünkü ben hiç birinden bir kutu bitirecek kadar sürmedimhahaha ama bu umursamazlığıma rağmen görebildiğim bir noktada çatlak tespit etmedim şükür. Doğum sonrası göğüslerimden çok şüpheliyim belki orda olur çünkü aşırı büyüdüler enine boyuna tombikliğine her yerine 2,5 beden gibi falan şişti
Ah senin bu kasılmalarSezeryan günün ne zamandı o zamana kadar bir aksiyon yaşama da
Eşimin kuzeni de senin gibi hep kasılması ağrısı oluyordu yine o kasılmalardan sanıp hastaneye gitmiş açıklık fazlaymış 1 saat içinde doğurmuş
Benim de acı eşiğim düşük. Regl ağrısından çok tansiyonum düşüp bayılmışlığım var. Şu an en korktuğum da doğum esnasinda bayılmam. Bakalım nasıl olacakEvet kuzum planım tek çocuk ama Allah ne der bilemem tabii ben son ay hiç çocuk istemiyorum demiştim vazgeçmiştim çocuk işinden korunmaya başlıyorduk hatta hamile kalmışım o ay meğer
O kadar ay ben uğraştım olmadı istemiyorum artık dediğim zaman mevlam nasip etti
İkinci de ben istemezken olursa bir şey diyemem
Sezaryen ol geç takılma diyor benim de aklım yaşama şu stresi korkuyu ama bu işin doğalı da bu değil yani hiçbir gereklilik yokken sırf korkum yüzünden sezaryen istemek de geriyor beniben acı eşiği çok düşük biriyim onu net anladım bebeği taşımakta bile çok erken zorlanmaya başladım sezaryen acısı da doğum acısı çok korkutuyor beni
Hakkımda hayırlısı artık düşündükçe çıkamıyorum işin içinden bir ay sonra neye karar vermiş olurum bakalım
Geçen hafta buna benzer bir şey yaşadım canım cuma randevum vardı doktor herhangi bir şey demedi bir durum yok yani sadece bazen kendini Aşağı toplar bebek bazen yukarı çıkar Aşağı yukarı gider gelir Aşağı vurmuşsa kendini kafanın baskısını hissedersin bu sefer farklı hissetmişsindir çünkü kafası giderek büyüyor ağırlaşıyor bundan sonra böyle şeyler daha sık olur dedi
Kafasının aşağıda olması beni inanılmaz zorluyor
İki adım bile atmak istemiyorum hemen baskı oluyor aşağıya bazen bıçakla kesiyorlar sanki öyle bişey
Memnun olmana sevindim kuzum ben de en çok onu kullanıyorumbenimki de yine bitti hatta yenisini alacağım doğum sonrası da kullanmaya devam onu hatta
Dediğin gibi en konforlusu o. Lierac da hızlı emiliyor ama hipp gibi nemlenmiş hissi uzun sürmüyor hemen yine kuruyor gibi geliyor bana hem nemi uzun süren hem de sürünce yağ içinde kalmışsın hissi vermeyen o tek benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?