2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım bekliyoruz 40 in çıkıyor duş alıp duasıyla abdest alıyorduk yani ben hep öyle yaptim

Canim yanlis anlama sakin da bu anlattiklarin = cahillik
Istedigi kadar duskun olsunlar sevsinler
Hastalik bulasabilir riski var yani bunuda dusunsunler bi zahmet
aynen öyle bu konuda cahiller maalesef ki eşimin ailesi okumuş etmiş kişiler bir de he
Böyle kendi jenarasyonları gibi ilkokul ortaokul mezunu falan değiller ailede herkes meslek sahibi yüksekokul mezunu
Eğitimle de aşılmıyor bazı şeyler sanırım

Suan nstdeyim
Allahim hicmi sanci olmaz ya sen artik 38+5 oldun yavrum azicik gayret goster
Suan 7 sancim
Ay darısı başıma
38+5 e kadar inşallah benim de hiç sancım çıkmaz
Bak oğlum Davut arkadaşını örnek al tamam mı

Selam kizlar giremiyorum cok sik , 2 ekimde dogum yapmistim sezeryan yerlerim hala agriyor bugun doktor kontrollerimiz vardi bebekte sarilik cikti 9 degeri.cumartesi yine vercez.benim kontrol guzel gecti agrilar 3 gun sonra hafiflicek dedi .
Siz de sarilik olmusmuydu.nasil dusuruyoruz varmi bi yontemi.

Zorla uyandırıp bol bol emzirmek sürekli suratına ıslak peçete falan değdiriyorum uyansın diye, geçen eşim diyor ki çok mu kötü davranıyoruz çocuğa ama geçen bir arkadaş da yazmıştı, acırsanız acınacak duruma düşersiniz diye. Çok yüksek değil sarılığı sanki iyi beslenirse düzelir gibi. Bizim grupta fototerapi alan bebek oldu mu? Bizimkinin de öyle bir ihtimali var ama hiç bırakmak istemiyorum

Eğer beslenir kilo alımı çok düşmezse sanmam kuzum sen en doğrusunu yapıyorsun sağ kaşıkla.da için sadece anne sütü alıyorsa

Daha çok yeni canım doğumun ağrıların normal düzenli parol al . Sarılık da çok aşırı yüksek.degil güzelce besle

Bizim 14 çıktı kuvezde , çıktıktan ıkı gun sonra 12 ydı sık besle dedı fototerapı almıştı kuvezde ama , bidaha gitmedik ölçtürmedik

Ter basmasi da 40 gün sürer canım organların eski yerini duzeninu alması da
Ne 40 günmüş arkadaş ya
Eğer beslenir kilo alımı çok düşmezse sanmam kuzum sen en doğrusunu yapıyorsun sağ kaşıkla.da için sadece anne sütü alıyorsa
Valla kaşık, şırınga, biberon ne varsa dayıyoruz sütü yavruma iyi besleniyor gibi inşallah olmaz öyle bir şey, çok sağol

Benimki aldı canım ama kuvezdeydı zaten

Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Mutlu emişmeler bol sütler
Amin canım teşekür ederimm
Aa maşallah erken mi aldılar? İnşallah ikiniz de iyi olacaksınız
Saat 12 13 gibi demişlerdi kaydı oluşturduk hemen aldılar neye uğradığımı şaşırdım Amin canımm
Maşallah Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün
Aminn canımm
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aminn kuzucumm
Masallah pasaya Allah anali babali buyutsun
Aminn kuzucum
Maşallah sağlıkla büyütün canım
Saol kuzumm aminn
Maşallah canimmmm Gülerek sağlıcakla büyüsün Barlas kuzusu
Aminn kuzum teşekür ederiz
Ah canim cok guzel masallah
Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Bizide unutmadigin icin ayrica tesekkur ederiz Allah razi olsun
Aminn petitoom hepinize ettim doğurmuş olanlara da bekleyenlere de çocuk aşkıyla yanıp tutuşanlara da

Alıntılamayı düzgün yapmışımdır umarım teyzeler hepinize çoookk teşekür ederizz Allah razı olsun

Ben saha yazmamıştım ama alıntıyı üzerime alınırım uğraşma bıdaha çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun bebişine maşallah paşaya

Papatyamaviss kuzum ben bu çoraplı altlardan aldım fiyatına göre kumaşı da çok güzel
Hbnin june markasına ait benim aldıklarım ordan baya bir şeyler de aldım bakabilirsin.
Şunun gibi canım beden bulursan direk al sudan ucuz ve iş görür ben 4 takım felan aldım

Eklentiler

• Screenshot_20231005_135840_Hepsiburada.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 57
Suan nstdeyim
Allahim hicmi sanci olmaz ya sen artik 38+5 oldun yavrum azicik gayret goster
Suan 7 sancim
Benim dünkü nst'de yine 50-60lardaydı sancılar ve ciddi hissediyordum bu kez kasılmayı. Doktor baktı, "Gayet iyi" dedi geçti. Sonra bana nasıl hissediyorsun diye sordu, "Ben artık anlamıyorum siz gayet iyi diyorsunuz ama benim çok kasılmam var bazen nefes aldırmıyor. Bu sancı değil mi yani?" diye sordum. Sancııı dedi ama doğum başlatan bir sancı değil dedi. Bebek doğmak üzere bu kadar sancilar olacak dedi kapattı konuyu hahahah

Şu an karnım yine önce dalgalanıyor sonra kasılıp kalıyor, bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…