- 26 Eylül 2023
- 154
- 202
- 18
- 37
Evet canım bekliyoruz 40 in çıkıyor duş alıp duasıyla abdest alıyorduk yani ben hep öyle yaptimKızlar bilgisi olan yazsınlohusalıkta kanama bıttıkten sonra gusül alınsa bile ilişki için 40 ı beklıyor muyduk ay oğlumda da sormuştum bunu ama hıc hatırlamıyorum ya sankı bır aylık falanken olmuştu
Hahahahha bende öyle oldum valla daha da kimseyi cesaretlendirmem ağzımın payını aldimBen 4 yaşında kasık fıtığından ameliyat olmuşum. Annem korkmayım diye ilaç vercekler vs demiş ameliyattan çıkmışım anneme giit sen giiit diye ağlıyormuşumO aklıma geldi
aynen öyle bu konuda cahiller maalesef ki eşimin ailesi okumuş etmiş kişiler bir de heCanim yanlis anlama sakin da bu anlattiklarin = cahillik
Istedigi kadar duskun olsunlar sevsinler
Hastalik bulasabilir riski var yani bunuda dusunsunler bi zahmet
Ay darısı başımaSuan nstdeyim
Allahim hicmi sanci olmaz yasen artik 38+5 oldun yavrum azicik gayret goster
Suan 7 sancim
Bu beni çok üzer ya saçma sapan ter başladı iki gündür her yerim sırılsıklam bir de mesanemin dolduğunu hissedemeyip boşaltamıyorumBenım bıtmedı hala
Zorla uyandırıp bol bol emzirmekSelam kizlar giremiyorum cok sik , 2 ekimde dogum yapmistim sezeryan yerlerim hala agriyorbugun doktor kontrollerimiz vardi bebekte sarilik cikti 9 degeri.cumartesi yine vercez.benim kontrol guzel gecti agrilar 3 gun sonra hafiflicek dedi .
Siz de sarilik olmusmuydu.nasil dusuruyoruz varmi bi yontemi.
O zaman ağrın geçer bence kuzumŞuan hala gelıyor bıtmedı benımde zaten ama bır ayı asınca bıter gıbı
Ter basmasi da 40 gün sürer canım organların eski yerini duzeninu alması daBu beni çok üzer ya saçma sapan ter başladı iki gündür her yerim sırılsıklam bir de mesanemin dolduğunu hissedemeyip boşaltamıyorumHamilelik iyi gidiyordu benim ya lohusalık olmadı
Eğer beslenir kilo alımı çok düşmezse sanmam kuzum sen en doğrusunu yapıyorsun sağ kaşıkla.da için sadece anne sütü alıyorsaZorla uyandırıp bol bol emzirmeksürekli suratına ıslak peçete falan değdiriyorum uyansın diye, geçen eşim diyor ki çok mu kötü davranıyoruz çocuğa ama geçen bir arkadaş da yazmıştı, acırsanız acınacak duruma düşersiniz diye. Çok yüksek değil sarılığı sanki iyi beslenirse düzelir gibi. Bizim grupta fototerapi alan bebek oldu mu? Bizimkinin de öyle bir ihtimali var ama hiç bırakmak istemiyorum
Daha çok yeni canım doğumun ağrıların normal düzenli parol al . Sarılık da çok aşırı yüksek.degil güzelce besleSelam kizlar giremiyorum cok sik , 2 ekimde dogum yapmistim sezeryan yerlerim hala agriyorbugun doktor kontrollerimiz vardi bebekte sarilik cikti 9 degeri.cumartesi yine vercez.benim kontrol guzel gecti agrilar 3 gun sonra hafiflicek dedi .
Bizim 14 çıktı kuvezde , çıktıktan ıkı gun sonra 12 ydı sık besle dedı fototerapı almıştı kuvezde ama , bidaha gitmedik ölçtürmedikSelam kizlar giremiyorum cok sik , 2 ekimde dogum yapmistim sezeryan yerlerim hala agriyorbugun doktor kontrollerimiz vardi bebekte sarilik cikti 9 degeri.cumartesi yine vercez.benim kontrol guzel gecti agrilar 3 gun sonra hafiflicek dedi .
Ter basmasi da 40 gün sürer canım organların eski yerini duzeninu alması da
Valla kaşık, şırınga, biberon ne varsa dayıyoruz sütü yavruma iyi besleniyor gibi inşallah olmaz öyle bir şey, çok sağolEğer beslenir kilo alımı çok düşmezse sanmam kuzum sen en doğrusunu yapıyorsun sağ kaşıkla.da için sadece anne sütü alıyorsa
Benimki aldı canım ama kuvezdeydı zatenZorla uyandırıp bol bol emzirmeksürekli suratına ıslak peçete falan değdiriyorum uyansın diye, geçen eşim diyor ki çok mu kötü davranıyoruz çocuğa ama geçen bir arkadaş da yazmıştı, acırsanız acınacak duruma düşersiniz diye. Çok yüksek değil sarılığı sanki iyi beslenirse düzelir gibi. Bizim grupta fototerapi alan bebek oldu mu? Bizimkinin de öyle bir ihtimali var ama hiç bırakmak istemiyorum
Amin canım teşekür ederimmMaşallah canım gözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün Mutlu emişmeler bol sütler
Saat 12 13 gibi demişlerdi kaydı oluşturduk hemen aldılar neye uğradığımı şaşırdımAa maşallah erken mi aldılar? İnşallah ikiniz de iyi olacaksınız
Aminn canımmMaşallah Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün
Aminn kuzucummMaşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aminn kuzucumMasallah pasayaAllah anali babali buyutsun
Saol kuzumm aminnMaşallah sağlıkla büyütün canım
Aminn kuzum teşekür ederizMaşallah canimmmm Gülerek sağlıcakla büyüsün Barlas kuzusu
Aminn petitoomAh canim cok guzel masallah
Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Bizide unutmadigin icin ayrica tesekkur ederiz Allah razi olsun
Neyse biz 40 ı bekleyelım anca zaten toparlanırO zaman ağrın geçer bence kuzum
Ben saha yazmamıştım ama alıntıyı üzerime alınırım uğraşma bıdahaAmin canım teşekür ederimm
Saat 12 13 gibi demişlerdi kaydı oluşturduk hemen aldılar neye uğradığımı şaşırdımAmin canımm
Aminn canımm
Aminn kuzucumm
Aminn kuzucum
Saol kuzumm aminn
Aminn kuzum teşekür ederiz
Aminn petitoomhepinize ettim doğurmuş olanlara da bekleyenlere de çocuk aşkıyla yanıp tutuşanlara da
Alıntılamayı düzgün yapmışımdır umarım teyzeler hepinize çoookk teşekür ederizz Allah razı olsun
Benim dünkü nst'de yine 50-60lardaydı sancılar ve ciddi hissediyordum bu kez kasılmayı. Doktor baktı, "Gayet iyi" dedi geçti. Sonra bana nasıl hissediyorsun diye sordu, "Ben artık anlamıyorum siz gayet iyi diyorsunuz ama benim çok kasılmam var bazen nefes aldırmıyor. Bu sancı değil mi yani?" diye sordum. Sancııı dediSuan nstdeyim
Allahim hicmi sanci olmaz yasen artik 38+5 oldun yavrum azicik gayret goster
Suan 7 sancim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?