36 da başla iki haftaya nemlensin iyice yoksa kuru kuru oluyor çocuk çekerken canın yanabilir dedi doktorum bana canım ben hala başlamadım gerçi üşeniyorum unutuyorum sürekliGünaydın kızlar, benim gosusler baya büyüdü ve koyulasti, sadece 1 meme ucumda siyah kabuklanma gibi birsey var azıcık dokundum kabuk soyuldu gibi oldu.. böyle bir sorun yaşayan oldu mu? 37.haftadayim meme ucu kremi sürmeye mi başlasam acaba?
Senin bebiş aşağıya inmiş miydiAy keşke bende de olsa bende dün 5 hurma yedim geçen hafta da beşer tane yemiştim ama yok bacım benim oğlanda tık yok
Hemen başlayalım canım, bende şimdi bir süt uzmanına sordum normal dedi 35 itibari ile nemlendirmeye krem sürmeye başlamayi tavsiye ediyoruz dediler.. ben bugün başlayayım..36 da başla iki haftaya nemlensin iyice yoksa kuru kuru oluyor çocuk çekerken canın yanabilir dedi doktorum bana canım ben hala başlamadım gerçi üşeniyorum unutuyorum sürekli
Ben de öyle yaptım ya bebek için falan listelerdeki kadar kıyafet almadım hastane baya şey veriyor zaten bez bile veriyor onu bile çok az aldım ama olmadıay ben de aynnı durumdayım kabinle büyük var orta yok bizde anne çantamı da doldurdum ama sığmadı tam pc sırt çantamı da kullanıcamhalbuki gördüğüm listelerden hep azalta azalta koydum her şeyi
Kuzum valla çok bir şey almadım hastane çok şey veriyor zaten listelerin yarısını falan ancak almışımdır bizim bavul mu çok küçük anlamadım kiNeler aldın ki o kadarBen hiç çanta hazırlayamadığımdan napardım hiç bilmiyorum Pijamalardan kırışsın ya zaten yatarken kırışacak ütülesen de
Bunu da denedim aşkım yok olmadıNe koydun da sıgamadın bak sana taktık vereyım herseyı çıkart dık ayağa , ve o sekılde diz sığar kesın
Benimki kabin boy ya sanırım ondan sığamadım kuzum çok da teferruat almadım vallaBenim orta boy valize sığdı herşeyboşlukta kaldı sen çok teferruatlı doldurdun galiba canım
Sezaryen mi? Parol plus+ uyku canım benim ama yine de birkaç gün sürüyorMüthiş derece de boynum ve omzum ağrıyor nescafe içiyorum nasıl geçer bi fikri olan?
Evet başlamamız lazım kuzum kalkıp süreyim bariHemen başlayalım canım, bende şimdi bir süt uzmanına sordum normal dedi 35 itibari ile nemlendirmeye krem sürmeye başlamayi tavsiye ediyoruz dediler.. ben bugün başlayayım..
Valla biraz oynadım top top koptu çok korktum gercekten
Benimki de öyle yapıyorKızlar bebeğim emerken arada bir damağını şaklatıyor. Bir kaç kez de tıkandı böyle genzine kaçıyor gibi yaptı. Korkuyorum o tıkanma anlarında
Sabah beni alelacele sezaryene alınca Allah ın nolur anneme bişey olmasın diye ağlamış beni sedyeye getirdiler elimden tuttu bak kardeşimi bana getirdiler ne güzel gülüyor değil mi anne deyip durdu
Canım dualarım sizinleHepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Suphe %90, bukadar emin olmasa doktor boyle soylemezdi. Adam tecrubelerime dayanarak teshisim bu %90 kanser dedi. biyopsi sadece isi resmilestirecek dedi. buyuzden annenizi yavastan hazirlayin bu duruma, herseye hazirlikli olmali dedi.
Suan tek dilegim insallah cok ilerlememistir, eger ilerlemediyse ameliyatla alip temizleriz kontrol altinda tutariz dedi
ama ilerlemisse tedavi sureci daha uzun olur dedi
Aslinda cok tuhaf ama beni korkutan hastalik degil, kanser artik cok yaygin bise oldu. Tedaviler gelisti teknoloji gelisti beni en cok dusunduren yonu annemin bu hastalik karsisinda pes etmesi
Annemin karakteri pes etmeye, demoralize olmaya cok musait. Herseyde cok cabuk dramatize edebbilen biri. Zaten psikolojik destek aliyodu ve antideprasan kullaniyo onlara ragmen...
Guclu bi karakteri olsa zaten o bunun ustesinden gelir deyip icimi rahatlaticam ama degil, bide yanliz yasiyo durup durup kuracak eskilere gidecek dusuncelere dalacak ...
Doktor ilk beni aradi soyledi cunku hastaneden cikarken numarami birakmistim, uyaninca tlfn ederseniz gelip aliriz demistim.
suan 1hafta sonra biyopsi sonuclari cikacak orada ogrenicez ne kadar ilerlemis. 16sindada diger organlarina sicramismi diye genis capli bakilacak. 18indede doktor nasil bi yol izleyecek onu aciklicak.
beynimden vuruldum, uzzuuuuuun yillardir bukadar cok aglamadim. Elimde degil, aslinda icime atipda hic etkilenmemis gibi yaparsam firtina kopacakti. oyuzden bugun guvendigim yakinlarimizla paylasip aglastik.
Simdi bi dus aldim daha iyiyim. aglamak konusmak iyi geldi.
Insallah korkulacak evreye gelmemistir, ameliyatla alinacak biseydir.
Hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin
Sabah akşam ağrı kesici yapıyorlar ama henüz doktorum bilgi vermedi ilaç konusunda canım belki bugün bişeyler söylerSezaryen mi? Parol plus+ uyku canım benim ama yine de birkaç gün sürüyor
Eder inşallah demek ki emzirirken çatlıyor kanıyor yazanlar erken nemlendirimedi diye düşünüyorum artık.. hemen krem vaktiEvet başlamamız lazım kuzum kalkıp süreyim bari
Bende de oluyor o ucunda top top kuru kuru sarı bir şeyler var oynarsam kopuyor içim bir tuhaf oluyor etrafı da hafif kurumuş nemsiz baya belli lansinoh almıştım ben bakalım fayda edecek mi
Dualarımız sizinle canım inşallah korkulacak kadar ilerlememiştir ve ameliyatla alınacak bişeydir dediğin gibiHepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Suphe %90, bukadar emin olmasa doktor boyle soylemezdi. Adam tecrubelerime dayanarak teshisim bu %90 kanser dedi. biyopsi sadece isi resmilestirecek dedi. buyuzden annenizi yavastan hazirlayin bu duruma, herseye hazirlikli olmali dedi.
Suan tek dilegim insallah cok ilerlememistir, eger ilerlemediyse ameliyatla alip temizleriz kontrol altinda tutariz dedi
Aslinda cok tuhaf ama beni korkutan hastalik degil, kanser artik cok yaygin bise oldu. Tedaviler gelisti teknoloji gelisti beni en cok dusunduren yonu annemin bu hastalik karsisinda pes etmesi
Annemin karakteri pes etmeye, demoralize olmaya cok musait. Herseyde cok cabuk dramatize edebbilen biri. Zaten psikolojik destek aliyodu ve antideprasan kullaniyo onlara ragmen...
Guclu bi karakteri olsa zaten o bunun ustesinden gelir deyip icimi rahatlaticam ama degil, bide yanliz yasiyo durup durup kuracak eskilere gidecek dusuncelere dalacak ...
Doktor ilk beni aradi soyledi cunku hastaneden cikarken numarami birakmistim, uyaninca tlfn ederseniz gelip aliriz demistim.
suan 1hafta sonra biyopsi sonuclari cikacak orada ogrenicez ne kadar ilerlemis. 16sindada diger organlarina sicramismi diye genis capli bakilacak. 18indede doktor nasil bi yol izleyecek onu aciklicak.
beynimden vuruldum, uzzuuuuuun yillardir bukadar cok aglamadim. Elimde degil, aslinda icime atipda hic etkilenmemis gibi yaparsam firtina kopacakti. oyuzden bugun guvendigim yakinlarimizla paylasip aglastik.
Memeyi iyice iki parmaginla kahverengi kısmı ver ağzına canım damak boşta kalırsa saklatir bir de meme üçün yara olur sızlar. Çoğu bebek de olur YouTube dan ilk yardım videosu kesin herkes izlesin hemen aciliyorlarKızlar bebeğim emerken arada bir damağını şaklatıyor. Bir kaç kez de tıkandı böyle genzine kaçıyor gibi yaptı. Korkuyorum o tıkanma anlarında
Instagramda bebekmeselesi mi öyle bir hesap var o da diyordu kremler işe yaramıyor diyorlar ama erken başlamıyorlar sürmeye çocuk doğduktan sonra bir işe yaramaz sürseniz bile diye o da 36 da başlamış sürmeyeEder inşallah demek ki emzirirken çatlıyor kanıyor yazanlar erken nemlendirimedi diye düşünüyorum artık.. hemen krem vakti
Rabbım korktuğunuz ugratmason canım inşallah kolay hayırlı bir süreç olur kuzumHepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Kuzum her muayenede alttan bakıyormuş ya yumuşama silinme var mı bebek ne kadar inmiş ona göre bir tahminde bulunuyor bir de deneyimli yılların doktoruysa illaki tahmin eder ama ben iki kez vajinal muayene oldum mesela bakalım pazartesi eder mi bilmiyorumOnuda bilirse ben sok cidden. Sonucta normal dogum degil mi nasil bilsin
Yok kuzum benimki hiç doğum kanalına girmedi hala da yukarıda sanırım çünkü başını poposunu fark ediyorum artık başı tam sol tarafta göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında kalıyorSenin bebiş aşağıya inmiş miydi
Benim ki 32 den beri bakiyor kuzum. Her gittigimde. Belki onun muayeneside yumusamada etkilidir. Bebegi dogum kanalina yonlendirme hareketide etkilidir diye dusunuyorum. Sende bol bol yapKuzum her muayenede alttan bakıyormuş ya yumuşama silinme var mı bebek ne kadar inmiş ona göre bir tahminde bulunuyor bir de deneyimli yılların doktoruysa illaki tahmin eder ama ben iki kez vajinal muayene oldum mesela bakalım pazartesi eder mi bilmiyorum
Bence de etkisi vardır alttan muayeneler bu hafta doğumu tetikleyebilir deniyoeir o yüzden çatı muayenesini de 37.haftadan sonra yapıyorlar genelde.Benim ki 32 den beri bakiyor kuzum. Her gittigimde. Belki onun muayeneside yumusamada etkilidir. Bebegi dogum kanalina yonlendirme hareketide etkilidir diye dusunuyorum. Sende bol bol yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?