2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
36 da başla iki haftaya nemlensin iyice yoksa kuru kuru oluyor çocuk çekerken canın yanabilir dedi doktorum bana canım ben hala başlamadım gerçi üşeniyorum unutuyorum sürekli

36 da başla iki haftaya nemlensin iyice yoksa kuru kuru oluyor çocuk çekerken canın yanabilir dedi doktorum bana canım ben hala başlamadım gerçi üşeniyorum unutuyorum sürekli
Hemen başlayalım canım, bende şimdi bir süt uzmanına sordum normal dedi 35 itibari ile nemlendirmeye krem sürmeye başlamayi tavsiye ediyoruz dediler.. ben bugün başlayayım..
Valla biraz oynadım top top koptu çok korktum gercekten

ay ben de aynnı durumdayım kabinle büyük var orta yok bizde anne çantamı da doldurdum ama sığmadı tam pc sırt çantamı da kullanıcamhalbuki gördüğüm listelerden hep azalta azalta koydum her şeyi
Ben de öyle yaptım ya bebek için falan listelerdeki kadar kıyafet almadım hastane baya şey veriyor zaten bez bile veriyor onu bile çok az aldım ama olmadı
Şimdi bir de sırt çantası yapacağım
Neler aldın ki o kadar Ben hiç çanta hazırlayamadığımdan napardım hiç bilmiyorum Pijamalardan kırışsın ya zaten yatarken kırışacak ütülesen de
Kuzum valla çok bir şey almadım hastane çok şey veriyor zaten listelerin yarısını falan ancak almışımdır bizim bavul mu çok küçük anlamadım ki
Ne koydun da sıgamadın bak sana taktık vereyım herseyı çıkart dık ayağa , ve o sekılde diz sığar kesın
Bunu da denedim aşkım yok olmadı baya kavimler göçü gibi gideceğiz hastaneye
Benim orta boy valize sığdı herşey boşlukta kaldı sen çok teferruatlı doldurdun galiba canım
Benimki kabin boy ya sanırım ondan sığamadım kuzum çok da teferruat almadım valla hatta baya azalttım o listeleri bile

Evet başlamamız lazım kuzum kalkıp süreyim bari
Bende de oluyor o ucunda top top kuru kuru sarı bir şeyler var oynarsam kopuyor içim bir tuhaf oluyor etrafı da hafif kurumuş nemsiz baya belli lansinoh almıştım ben bakalım fayda edecek mi

Günaydınn hayırlı cumalar
Kolostrofobi canım kızın ne yaptı nasıldı ilk karşılaşma ☺
Sabah beni alelacele sezaryene alınca Allah ın nolur anneme bişey olmasın diye ağlamış beni sedyeye getirdiler elimden tuttu bak kardeşimi bana getirdiler ne güzel gülüyor değil mi anne deyip durdu yanımızdan 1 dk ayrılmak istemiyor ama kalmasına izin verilmiyor akşam giderken çok ağladı teyzesi zor ikna etti hastalanacak diye ödüm kopuyor görüş saatini bekliyor şimdi teyzesiyle gelebilmek için

Canım dualarım sizinle
İnşallah doktor yanılmıştır diyorum ama yanılmadıysa bile inşallah çok erken yakalanmıştır ve hemen şifasına kavuşur anneciğin
Rabbim sana da ailene de güç kuvvet versin bu süreçte annen de sizi şaşırtıp süreci daha pozitif karşılar güzel haberler alırsınız inşallah

Eder inşallah demek ki emzirirken çatlıyor kanıyor yazanlar erken nemlendirimedi diye düşünüyorum artık.. hemen krem vakti

Dualarımız sizinle canım inşallah korkulacak kadar ilerlememiştir ve ameliyatla alınacak bişeydir dediğin gibi

Kızlar bebeğim emerken arada bir damağını şaklatıyor. Bir kaç kez de tıkandı böyle genzine kaçıyor gibi yaptı. Korkuyorum o tıkanma anlarında
Memeyi iyice iki parmaginla kahverengi kısmı ver ağzına canım damak boşta kalırsa saklatir bir de meme üçün yara olur sızlar. Çoğu bebek de olur YouTube dan ilk yardım videosu kesin herkes izlesin hemen aciliyorlar

Eder inşallah demek ki emzirirken çatlıyor kanıyor yazanlar erken nemlendirimedi diye düşünüyorum artık.. hemen krem vakti
Instagramda bebekmeselesi mi öyle bir hesap var o da diyordu kremler işe yaramıyor diyorlar ama erken başlamıyorlar sürmeye çocuk doğduktan sonra bir işe yaramaz sürseniz bile diye o da 36 da başlamış sürmeye
Krem artı gümüş kapakla hiç sorun yaşamadım en ufak bir acı sızı bile olmadı diyordu umarım öyledir ya darısı başımıza

Rabbım korktuğunuz ugratmason canım inşallah kolay hayırlı bir süreç olur kuzum

Kızlar bir de bebeği ilk 3 gün ya da göbek düşene kadar yikamayin diyorlar doktorlar göbek bakımı için bir tavsiye ile geldim hazır emzirme senasindayken aklıma geldi almak isterseniz göbek bakımı için kurutur mikrop da kapmaz

Eklentiler

• 16965807918468835729344091226541.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 48
Onuda bilirse ben sok cidden. Sonucta normal dogum degil mi nasil bilsin
Kuzum her muayenede alttan bakıyormuş ya yumuşama silinme var mı bebek ne kadar inmiş ona göre bir tahminde bulunuyor bir de deneyimli yılların doktoruysa illaki tahmin eder ama ben iki kez vajinal muayene oldum mesela bakalım pazartesi eder mi bilmiyorum

Senin bebiş aşağıya inmiş miydi
Yok kuzum benimki hiç doğum kanalına girmedi hala da yukarıda sanırım çünkü başını poposunu fark ediyorum artık başı tam sol tarafta göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında kalıyor

Benim ki 32 den beri bakiyor kuzum. Her gittigimde. Belki onun muayeneside yumusamada etkilidir. Bebegi dogum kanalina yonlendirme hareketide etkilidir diye dusunuyorum. Sende bol bol yap

Benim ki 32 den beri bakiyor kuzum. Her gittigimde. Belki onun muayeneside yumusamada etkilidir. Bebegi dogum kanalina yonlendirme hareketide etkilidir diye dusunuyorum. Sende bol bol yap
Bence de etkisi vardır alttan muayeneler bu hafta doğumu tetikleyebilir deniyoeir o yüzden çatı muayenesini de 37.haftadan sonra yapıyorlar genelde.
Ne yalan söyleyeyim geçen hafta bir hevesle yaptım ama şimdi hiç uğraşmıyorum tek yaptığım yürüyüş merdiven arada squat bebeğim küçük yerinden memnun sağlıklı sonuçta orda biraz daha kalsın bakalım belki toplanır iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…