2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu emzirme işi ne kadar zormuş ya.. Geceleri emzirirken sürekli uyuyakalıyor, kaldırıp yatağına koyayım deyince uyanıyor, ve bu sürekli başa sarıyor. Gündüzleri ise durmaksızın beslemek gerekiyor. İlk baş mamayla emzirme birlikte gittim. Dün mamayı azalttım epey ama neredeyse bütün gün emzirmem gerekti. Memeden ayrılır ayrılmaz ağladı. Sütüm artınca bu durum düzelecek desin biri lütfen

Kuzum anneni en iyi tanıyan sizsiniz bizim torunlarının sana ihtiyacı var senin destek olman lazım bize imajı verirsen belki çaba gösterip daha çabuk toparlar
İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur biyopsi sonucu da beklenilen gibi gelmez iyi gelir

Aynen valla o bebek arabasında iken beni sıcak basıyor Baya korunaklı bebek arabaları da burası şu an çok sıcak olduğundan acaba pişiyor mu diyorum
Antalya'daki gibi bir hava olsa hiç çekinmem peluşa koyar çıkarım da burası buz gibi oluyor kuzum ya

Gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin annene.Umarim sonuç beklenilen gibi çıkmaz.Kolaylikla iyileşir tedavilerle.
Barsak ikinci beyin diye boşa demiyorlar.Stes,üzüntü, psikoloji direk etkiliyor.O yüzden en iyi gelecek şey moral, motivasyon.Mumkun olduğunca biseylerle oyalayin ki başka şeyler düşünmesine fırsat kalmasın.Allah büyüktür ,yardım eder elbet.

Antalya'daki gibi bir hava olsa hiç çekinmem peluşa koyar çıkarım da burası buz gibi oluyor kuzum ya
Öyle canım burda o konuda şanslıyız yazın bayılsak da sıcaktan Ama bebek arabalarının pusetleri baya korunaklı içinde kayboluyor çocuk

Ben birkaç saat öyle gidiyorum ama sonra biraz memelerimi sıkıyorum doğru düzgün süt yoksa mama veriyorum uyuyor. Yoksa aç çocuk dediğin gibi memede uyuyup bırakınca ağlıyor. Bencede sütümüzün azlığından ama çoğalmadı da benim

EVET bizim bebek aldı Dilber zzeynrbim :)
Ama 15 günden sonra olmazmış öyle söylediler bugün biz 16 günlük olduk tabi ben hem emzirme hem mama beraber gidiyorum
Maşallah mama kaç cc veriyorsunuz ? Yarın kontrolümüz var eğer sarılık da azalma yoksa ben de vereceğim mama
Canim uyanmazsa sarilik olur biraz emzir birazda baska biraey ile disardan destekle sütünü sağ ver üzerine aldıgı kadar duzenli ciş ve kaka takibi yap
Canım zaten sarılığı 10 çıktı. Zorla uyandırıyorum gün içerisinde. Şimdi ama neredeyse 2 saattir uyumuyor
Canım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sanki kızımda mochi vardı sattım beceremedim yine mi alsam cok pismanim
Canım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sanki kızımda mochi vardı sattım beceremedim yine mi alsam cok pismanim
Bende de lansinoh var ve iyi çekiyor ben başka bi r cihaz bilmediğim için mi beğeniyorum acaba mochi bana çok pratik geldi. Ki öyle şakır şakır bi süt de yok yani.
Allah Allah vakumlayıp bıraksan yapılmayacak bir şeyi yok ki. Acaba sabırsızlık mı ettin hemen gelmiyor süt biraz memede bekliyor. Sonra akmaya başlıyor
Müthiş derece de boynum ve omzum ağrıyor nescafe içiyorum nasıl geçer bi fikri olan?
Canım sıcak su torbası koy omuzlarına.

Kızlar bebeğim emerken arada bir damağını şaklatıyor. Bir kaç kez de tıkandı böyle genzine kaçıyor gibi yaptı. Korkuyorum o tıkanma anlarında

sandriyon canım geçmiş olsun. Evet üzücü olmuş çok haklısın ama artık bu hastalığın tedavisi var canım. Sen şu an hassassın. Duygularını işine atmaman iyi olmuş. Ağla tabi ama çok da yıpratmadan. Dua edelim arkadaşım yapacak bir şey yok. Rabbim anneciğine sağlık versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşsun

Canım benim Rabbım şifa versin tez zamanda güzel haberler alırsınız insallah

Ay ben dün Kudüs hurması aldim kilo alsın diye yedim ama bugün iyi değilim sancim çok Sanirim kilo derken bebegi ittik
Ay keşke bende de olsa bende dün 5 hurma yedim geçen hafta da beşer tane yemiştim ama yok bacım benim oğlanda tık yok

Herkes çok memnun canım benim göğüs yapıma uygun değil sanırım . Kilo alımı iyi olursa.mama işine girme kuzu bence sarılık illa düşer

Deniyeyim canım teşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…