Kuzum anneni en iyi tanıyan sizsiniz bizim torunlarının sana ihtiyacı var senin destek olman lazım bize imajı verirsen belki çaba gösterip daha çabuk toparlarHepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Suphe %90, bukadar emin olmasa doktor boyle soylemezdi. Adam tecrubelerime dayanarak teshisim bu %90 kanser dedi. biyopsi sadece isi resmilestirecek dedi. buyuzden annenizi yavastan hazirlayin bu duruma, herseye hazirlikli olmali dedi.
Suan tek dilegim insallah cok ilerlememistir, eger ilerlemediyse ameliyatla alip temizleriz kontrol altinda tutariz dedi
ama ilerlemisse tedavi sureci daha uzun olur dedi
Aslinda cok tuhaf ama beni korkutan hastalik degil, kanser artik cok yaygin bise oldu. Tedaviler gelisti teknoloji gelisti beni en cok dusunduren yonu annemin bu hastalik karsisinda pes etmesi
Annemin karakteri pes etmeye, demoralize olmaya cok musait. Herseyde cok cabuk dramatize edebbilen biri. Zaten psikolojik destek aliyodu ve antideprasan kullaniyo onlara ragmen...
Guclu bi karakteri olsa zaten o bunun ustesinden gelir deyip icimi rahatlaticam ama degil, bide yanliz yasiyo durup durup kuracak eskilere gidecek dusuncelere dalacak ...
Doktor ilk beni aradi soyledi cunku hastaneden cikarken numarami birakmistim, uyaninca tlfn ederseniz gelip aliriz demistim.
suan 1hafta sonra biyopsi sonuclari cikacak orada ogrenicez ne kadar ilerlemis. 16sindada diger organlarina sicramismi diye genis capli bakilacak. 18indede doktor nasil bi yol izleyecek onu aciklicak.
beynimden vuruldum, uzzuuuuuun yillardir bukadar cok aglamadim. Elimde degil, aslinda icime atipda hic etkilenmemis gibi yaparsam firtina kopacakti. oyuzden bugun guvendigim yakinlarimizla paylasip aglastik.
Simdi bi dus aldim daha iyiyim. aglamak konusmak iyi geldi.
Insallah korkulacak evreye gelmemistir, ameliyatla alinacak biseydir.
Hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin
Antalya'daki gibi bir hava olsa hiç çekinmem peluşa koyar çıkarım da burası buz gibi oluyor kuzum yaAynen valla o bebek arabasında iken beni sıcak basıyorBaya korunaklı bebek arabaları da burası şu an çok sıcak olduğundan acaba pişiyor mu diyorum
Gözünüz aydın , sağlıkla büyüsünSaat 12 13 gibi demişlerdi kaydı oluşturduk hemen aldılar neye uğradığımı şaşırdım
Alıntılamayı düzgün yapmışımdır umarım teyzeler hepinize çoookk teşekür ederizz Allah razı olsun
Hepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Suphe %90, bukadar emin olmasa doktor boyle soylemezdi. Adam tecrubelerime dayanarak teshisim bu %90 kanser dedi. biyopsi sadece isi resmilestirecek dedi. buyuzden annenizi yavastan hazirlayin bu duruma, herseye hazirlikli olmali dedi.
Suan tek dilegim insallah cok ilerlememistir, eger ilerlemediyse ameliyatla alip temizleriz kontrol altinda tutariz dedi
Aslinda cok tuhaf ama beni korkutan hastalik degil, kanser artik cok yaygin bise oldu. Tedaviler gelisti teknoloji gelisti beni en cok dusunduren yonu annemin bu hastalik karsisinda pes etmesi
Annemin karakteri pes etmeye, demoralize olmaya cok musait. Herseyde cok cabuk dramatize edebbilen biri. Zaten psikolojik destek aliyodu ve antideprasan kullaniyo onlara ragmen...
Guclu bi karakteri olsa zaten o bunun ustesinden gelir deyip icimi rahatlaticam ama degil, bide yanliz yasiyo durup durup kuracak eskilere gidecek dusuncelere dalacak ...
Doktor ilk beni aradi soyledi cunku hastaneden cikarken numarami birakmistim, uyaninca tlfn ederseniz gelip aliriz demistim.
suan 1hafta sonra biyopsi sonuclari cikacak orada ogrenicez ne kadar ilerlemis. 16sindada diger organlarina sicramismi diye genis capli bakilacak. 18indede doktor nasil bi yol izleyecek onu aciklicak.
beynimden vuruldum, uzzuuuuuun yillardir bukadar cok aglamadim. Elimde degil, aslinda icime atipda hic etkilenmemis gibi yaparsam firtina kopacakti. oyuzden bugun guvendigim yakinlarimizla paylasip aglastik.
Öyle canım burda o konuda şanslıyız yazın bayılsak da sıcaktanAntalya'daki gibi bir hava olsa hiç çekinmem peluşa koyar çıkarım da burası buz gibi oluyor kuzum ya
Ben birkaç saat öyle gidiyorum ama sonra biraz memelerimi sıkıyorum doğru düzgün süt yoksa mama veriyorum uyuyor. Yoksa aç çocuk dediğin gibi memede uyuyup bırakınca ağlıyor. Bencede sütümüzün azlığından ama çoğalmadı da benimBu emzirme işi ne kadar zormuş ya.. Geceleri emzirirken sürekli uyuyakalıyor, kaldırıp yatağına koyayım deyince uyanıyor, ve bu sürekli başa sarıyor. Gündüzleri ise durmaksızın beslemek gerekiyor. İlk baş mamayla emzirme birlikte gittim. Dün mamayı azalttım epey ama neredeyse bütün gün emzirmem gerekti. Memeden ayrılır ayrılmaz ağladı. Sütüm artınca bu durum düzelecek desin biri lütfen
MaşallahEVET bizim bebek aldı Dilber zzeynrbim :)
Ama 15 günden sonra olmazmış öyle söylediler bugün biz 16 günlük olduk tabi ben hem emzirme hem mama beraber gidiyorum
Canım zaten sarılığı 10 çıktı. Zorla uyandırıyorum gün içerisinde. Şimdi ama neredeyse 2 saattir uyumuyorCanim uyanmazsa sarilik olur biraz emzir birazda baska biraey ile disardan destekle sütünü sağ ver üzerine aldıgı kadar duzenli ciş ve kaka takibi yap
Canım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sankikızımda mochi vardı sattım beceremedim yine mi alsam cok pismanim
Bende de lansinoh var ve iyi çekiyor ben başka bi r cihaz bilmediğim için mi beğeniyorum acabaCanım makinan var mi markası ney benim kızımdan kalma lansinoh var ama göğsümü güzel bosaltamiyor elimde sagsam daha çok çıkacak sankikızımda mochi vardı sattım beceremedim yine mi alsam cok pismanim
Allah Allah vakumlayıp bıraksan yapılmayacak bir şeyi yok ki. Acaba sabırsızlık mı ettin hemen gelmiyor süt biraz memede bekliyor. Sonra akmaya başlıyorBüyük ihtimalle geçmez ama seninle aynı tuvaleti kullanan insanlara geçebilir
Bende de lansinoh var kuzum kaç saatte bir kac dk sağım yapıyorsun mochinin manuel pompası var ben de beceremedim
Allah şifa versin umarım sadece bir şüphedir hepimiz sağlıklı ve çok mutlu olalım inşallah
Canım sıcak su torbası koy omuzlarına.Müthiş derece de boynum ve omzum ağrıyor nescafe içiyorum nasıl geçer bi fikri olan?
Allah sağlıkla, anneli babalı büyütsün. MaşAllahKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Canım benim Rabbım şifa versin tez zamanda güzel haberler alırsınız insallahHepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Ay ben dün Kudüs hurması aldim kilo alsın diye yedim ama bugün iyi değilim sancim çokBiz hemen başlayalım gelene kadar kaç gr alırsa kardır
Günaydın canım hayırlı cumalar dün göremedik seni buralarda sankiKizlar gunaydin. Hayirli cumalar
Ay keşke bende de olsa bende dün 5 hurma yedim geçen hafta da beşer tane yemiştim ama yok bacım benim oğlanda tık yokAy ben dün Kudüs hurması aldim kilo alsın diye yedim ama bugün iyi değilim sancim çokSanirim kilo derken bebegi ittik
Herkes çok memnun canım benim göğüs yapıma uygun değil sanırım . Kilo alımı iyi olursa.mama işine girme kuzu bence sarılık illa düşerMaşallahmama kaç cc veriyorsunuz ? Yarın kontrolümüz var eğer sarılık da azalma yoksa ben de vereceğim mama
Canım zaten sarılığı 10 çıktı. Zorla uyandırıyorum gün içerisinde. Şimdi ama neredeyse 2 saattir uyumuyor
Bende de lansinoh var ve iyi çekiyor ben başka bi r cihaz bilmediğim için mi beğeniyorum acabamochi bana çok pratik geldi. Ki öyle şakır şakır bi süt de yok yani.
Allah Allah vakumlayıp bıraksan yapılmayacak bir şeyi yok ki. Acaba sabırsızlık mı ettin hemen gelmiyor süt biraz memede bekliyor. Sonra akmaya başlıyor
Canım sıcak su torbası koy omuzlarına.
Günaydın canimmm hayırlı cumalar nasilsinKizlar gunaydin. Hayirli cumalar
Deniyeyim canım teşekür ederimMaşallahmama kaç cc veriyorsunuz ? Yarın kontrolümüz var eğer sarılık da azalma yoksa ben de vereceğim mama
Canım zaten sarılığı 10 çıktı. Zorla uyandırıyorum gün içerisinde. Şimdi ama neredeyse 2 saattir uyumuyor
Bende de lansinoh var ve iyi çekiyor ben başka bi r cihaz bilmediğim için mi beğeniyorum acabamochi bana çok pratik geldi. Ki öyle şakır şakır bi süt de yok yani.
Allah Allah vakumlayıp bıraksan yapılmayacak bir şeyi yok ki. Acaba sabırsızlık mı ettin hemen gelmiyor süt biraz memede bekliyor. Sonra akmaya başlıyor
Canım sıcak su torbası koy omuzlarına.
Günaydıııınnn hayırlı cumalar aşkooKizlar gunaydin. Hayirli cumalar
Saol canımm Allah razı olsunAllah sağlıkla, anneli babalı büyütsün. MaşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?